Eenvoudig werken met de pc

Communities

ZeelandNet

Eenvoudig werken met de pc

Welkom op de community Eenvoudig werken met de pc!

176.960 bezoekers 59 leden Log in

Gastenboek


Pagina 1 van 3

Geef uw mening over deze community of laat een berichtje achter voor andere bezoekers

 • Beste Auke,
  In Word je gemaakte pagina opzoeken en dan naar "pagina-indeling"gaan. Dan "formaat" en A5 kiezen. Vervolgens je plaatjes kleiner maken want dat past natuurlijk niet. Of andersom, eerst beginnen met formaat op A5 zetten en vervolgens je plaatjes passend maken. Scheelt wel werk! Succes.

  Evelyne 12 december 2015

 • Wanneer ik een A4 vel beplakt hebt met plaatjes, op welke manier kan ik daar een boekje van maken op A5 model?

  groetjes, Auke Jan.

  ajhofman 4 december 2015

 • Hoi Anita,
  Dat ligt eraan met welke browser je werkt. Als dat (nog) Internet Explorer is dan ga je naar deze pagina en klik je bovenaan op "toevoegen aan favorieten".. Als je met Google Chrome werkt klik je op het sterretje bovenaan je pagina (bladwijzer maken) en druk je op "gereed". In het nieuwe Edge van Windows 10 klik je ook op het gele sterretje bovenin (favorieten) en dan op "toevoegen".
  Veel computerplezier!
  Evelyne

  E.R.M. 27 augustus 2015

 • ik was nog vergeten te vragen hoe ik jou nu in mijn favorieten zet,dat heb ik nog nooit gedaan?
  Anita

  Anita de Kerf 25 augustus 2015

 • Dank je wel hoor!

  Hier kan ik echt mee vooruit,
  ik kan de meeste dingen wel een beetje maar met deze aanwijzingen snap ik het echt goed,
  Super Anita

  Anita de kerf 25 augustus 2015

 • Hallo ik wist niet eens meer dat ik hier lid was,maar toch blij dat ik lid bent,ga weer is kijken of ik nog wat bij kan leren,,,

  beer91 26 januari 2015

 • heb nu een proefversie van windows 10 je kunt er nog niet alles mee doen maar het werkt wel in april /juni komt de definitive versie uit wel een waarschuwing als je hem down load kun je niet meer terug naar windows 8

  pieter houmes 5 december 2014

 • Ik wist niet hoe ik rasterlijnen moest zetten in Excel. Nu dus wel.Bedankt voor de tip en alle moeite die je doet om mensen te helpen.

  Emma 30 november 2014

 • Er valt hier heel wat te leren en niet alleen voor een beginneling. Ook ouderen die de neiging hebben om een bepaalde handeling te vergeten als ze hem niet regelmatig doen kunnen hier meestal vinden hoe het moet.

  Jan P. 16 november 2014

 • Hoe moet ik een geschreven dagboek overzetten op een USB stick

  Brantz Raymond 29 september 2014

 • Kwam hier terecht omdat ik google-de alfabetische adreslijst EXCEL. Prima simpele uitleg. Heb al twee lijsten gemaakt en twee oude bewerkt. Zal nog wel eens vaker in jullie community kijken denk ik. Heb je bij favorieten gezet.
  Groeten van een oud-Zeeuwse. Of oude Zeeuwse zo je wilt.
  Anne

  Anne(miek) 10 april 2013

 • Gelukkig dat ik je site heb gevonden ,anders was het me niet gelukt.
  Dank je wel

  Tonny 6 augustus 2012

 • weer wat geleerd

  bobbertje 16 februari 2011

 • Bedankt voor al de tijd en moeite om deze site te maken en te onderhouden, zonder er wat voor terug te vragen. Het is allemaal heel duidelijk. Ik ben er ook heel blij mee.

  Els 3 juli 2009

 • Hallo Evelyne
  Even vertellen ,ik ben 74 jaar ,en heb nu ongeveer 4 jaar een laptop,hartstikke leuk,en net jou/u site gevonden,en heb er er wat afgehaald,over dingen die ik nog niet wist,een adressenlijst,die moet ik nu nog maken .Het zit bij mij nog niet netjes.maar dat komt nu wel.hartelijk bedankt hoor .je/u heeft het goed uitgelegt.groeten Annelies uit alphen a/d rijn

  Annelies Fraikin 8 maart 2009

 • Goedenavond, wat een leuke weblog heb jij. Heel handig en sportief om op zo'n manier mensen met weinig PC ervaring wegwijs te maken. Dat betekend dat je zelf aardig met de PC overweg kan. Zeker voor oudere mensen zoals ik is het prettig omzo wat hulp te krijgen. Vooral als het wat lastig wordt om dingen te onthouden, is jou site een uitkomst. Dus ga er mee door want voor mij ben je in elk geval al een waardevol iemand die bereid is anderen te helpen. Veel sukses met je blog.
  groetjes, Cor.

  C.Verhage. 14 juni 2008

 • Goeiemorgen,
  Even een krabbeltje vanuit Uithoorn
  Ik zit altijd te knoeien als ik de foto's vanaf mijn camera op de computer wil zetten,meestal doet één van m'n kinderen dat,maar wilde even spontaan een paar avondvierdaagsefoto's dezelfde avond nog doorsturen en kwam na even googelen op jullie side terecht,geweldig hij staat gelijk bij mijn favorieten!
  groetjes van Willy(Oma Fiets)

  willy.mulder@zonnet.nl 11 juni 2008

 • Geweldig! eindelijk kan ik mijn foto's op een simpele manier beheren! Ook is de AVG virusscanner oke!
  Ik zou alleen nog een handig tool willen voor het " backupen" van de software en bestanden: BV: Word software plus bestanden op 1 backup. Is dat er? (alleen bestanden kan ik wel.....)
  Bedankt!

  Martinb 30 maart 2008

Omhoog