uitvinder

Communities

ZeelandNet

uitvinder

Welkom op de community uitvinder!

36.441 bezoekers 6 leden Log in

Welkom op deze community

Welkom op mijn site www.uitvinder.nl

Ik ben 9 jaar en wil later uitvinder worden. In mijn werkplaats Krikkety Krak werk ik dagelijks aan de meest uiteenlopende uitvindingen. Sommigen belanden als prul in de afvalbak, andere uitvindingen zijn nog prototype en worden steeds aangepast. Mijn specialiteiten zijn robotten en raketten. Ik put mijn inspiratie uit boeken, zoals Het Inventieve Brein, de grote uitvindingen, De Toepassing der Electriciteit, de grondslagen der electronica, van de DVD's van Doctor Snuggles met zijn robot Mathilda Blikvanger en de ruimteraket ruimte plofplof, of uit de Wereld van Willie Wortel en zijn alom bekende Lampje.

Op deze site wil ik mijn uitvindingen promoten. Mocht je een idee hebben, een vraag of een verzoek, mail me dan op [email protected]

                          

 

 

Poll

welk computermerk vind u het beste?

Willie Wortel

                

Willie Wortel, uitvinder uit Duckstad.

De meest geweldige uitvinder van de wereld is Willie Wortel. Hij weet het elke keer weer voor elkaar te krijgen precies te maken waar iedereen om vraagt. Wie Willie kent, kent Lampje ook. Lampje is het trouwe hulpje van Willie Wortel en bestaat uit niet meer dan lamp en wat stukjes ijzer en was eigenlijk de lamp van Donald. Lampje is zo slim geworden omdat hij samen met Willie?s hoofd in de denkdoos viel. Daardoor kreeg de lamp dezelfde hersens als Willie.

Mijn Speelkamer.

In het fotoalbum kun je een paar foto's bekijken van mijn werkplaats de speelkamer. .

Als je goed kijkt, zie je ook nog de stoffer van Mama! Maar je moet wel heeeeeel goed zoeken tussen al mijn onderdelen, uitvindingen en bruikbare materialen.

Nieuws

Uitvinder Doctor Snuggles

 Doctor Snuggles

raket RuimtePlofplof 

Doctor Snuggles is een uitvinder. In de schuur achterin in zijn tuin vindt hij allerlei wonderlijke dingen uit, geholpen door zijn assistent Dennis de das en de altijd ondeugende muis Nobby.

Met zijn uitvindingen wil hij graag mensen, dieren en andere levende wezens helpen, maar er gaat nogal eens wat fout, tot ongenoegen van zijn huishoudster juffrouw Netjes.

Speciaal om haar te helpen vindt de altijd optimistische doctor Snuggles een robot uit die de naam Mathilda Blikvanger krijgt.

Link site

http://web.me.com/mjkosten/TimmieTimboektoe/Home.html

Omhoog