GROETENUITZWEDEN.NL

Communities

ZeelandNet

GROETENUITZWEDEN.NL

het is zomer bij Stuga Blå Pärla

162.475 bezoekers 17 leden Log in

Welkom in Stuga Blå Pärla!
Het is vanaf eind april 2018 volop zomer in Dalarna. Temperaturen boven de vijfentwintig graden zijn al wekenlang geen uitzondering meer. En we hopen dat onze gasten óók van dit heerlijke Zweedse landklimaat kunnen genieten! Máár er zit ook een mindere kant aan deze zeer warme en droge weerssituatie: de vele bosbranden! Lees meer hierover in het nieuwsoverzicht.

Onze vakantiewoning is centraal gelegen in de provincie Dalarna en heeft alle comfort voor zes/zeven personen. Het zal u aan weinig ontbreken in het blauwe pareltje. De provincie Dalarna ligt midden in Zweden en staat bol van tradities en folklore. Er is volop kunst en cultuur in de dorpjes, de steden en op het platteland: Dalarna heeft heel veel te bieden.

Onthaast door te struinen in de bossen, te peddelen over de talrijke meren, offroad te fietsen met al dat moois in het vizier. Vanaf de toppen van de fjällen kan je ademloos genieten van vergezichten. Ervaar de oorverdovende stilte, de lange lichte zomeravonden en een oneindige sterrenhemel in de herfstnacht! En zou het niet fantastisch zijn om dán het betoverende Noorderlicht te aanschouwen?Ontdek de pure, overweldigende en afwisselende natuur in Zweden en spot de eland, rendier, lynx, veelvraat, bever, kraanvogel, visarend, bruine beer of zelfs de wolf.

Vermaak je een dag met activiteiten bij de stuga of doe een dagje lekker niks in Stuga Blå Pärla
Het moet niet, maar het is hier wél allemaal mogelijk.

Kom je ook

Zonneveranda%20Stuga%20Bla%20P%C3%A4rla.
voorbeeldsituatie, badlakens dient u zelf mee te nemen


De blauwe menuknop linksboven op deze pagina verwijst naar alle info over de verhuur, de regio en de inhoud van de stuga. Relax en geniet in de natuur en van het Zweedse leven!

Med vänliga hälsningar,
André & Marianne Boone

juli 2018


2008 - 2018
10 JAAR
STUGA BLÅ PÄRLA

Fotoalbum

Omhoog