GROETENUITZWEDEN.NL

Communities

ZeelandNet

GROETENUITZWEDEN.NL

Welkom in Stuga Blå Pärla!

171.246 bezoekers 1 lid Log in

Zin in Zweden?Welkom in 'Stuga Blå Pärla'!
Een 7-persoons houten vakantiehuis midden in de natuur in de Zweedse provincie Dalarna. Daar waar je van ieder seizoen kan genieten en de natuur altijd vrij toegankelijk is. Heb je ook zin in Zweden?

Je kan onthaasten door te struinen in de bossen, te peddelen over talrijke meren, offroad fietsen met al dat moois in het vizier. Vanaf de toppen van de fjällen kan je ademloos genieten van de vergezichten over de provincie.

Dalarna
De provincie Dalarna ligt onder het middelpunt van Zweden, heeft een mooie mix van bossen, fjällen, meren, rivieren en het 'platteland'. Dalarna staat bol van tradities en folklore. Er is volop kunst, huisvlijt (hemslojd) en cultuur, de steden zijn middelgroot en daarbuiten heerst rust: Dalarna heeft heel veel te bieden. Er zijn ook stoere activiteiten voor jong en oud(er), zoals down-hill moutainbiken, een 12 meter hoog touwenparcour door de bossen. Of met het hele gezin genieten van een dagje waterparadijs , een simpel zwembad of koel meer...

We nodigen je uit...
Stuga Blå Pärla is jaarlijks van 1 mei tot 1 november beschikbaar. Ervaar de oorverdovende stilte, de lange lichte zomeravonden en een oneindige sterrenhemel in de herfstnacht. En zou het niet fantastisch zijn om in voor- of najaar het betoverende Noorderlicht te aanschouwen?

Ontdek de pure, overweldigende en afwisselende natuur in Zweden en spot de eland, rendier, lynx, veelvraat, bever, kraanvogel, visarend, bruine beer of zelfs de wolf.

Vermaak je een dag met activiteiten of doe lekker niks in Stuga Blå Pärla
Het moet niet, maar het kan! Kom je ook actief in Zweden genieten?


Med vänliga hälsningar,
André & Marianne Boone

(tip: er kan al gereserveerd worden voor 2020!)

Nieuws

Omhoog