GROETENUITZWEDEN.NL

Communities

ZeelandNet

GROETENUITZWEDEN.NL

Zin in Zweden? Welkom!

164.873 bezoekers 17 leden Log in

Welkom in Stuga Blå Pärla!De prachtige zomer is voorbij en heeft plaats gemaakt voor de schitterende kleuren van de herfst. In het hoge noorden en de fjällen is zelfs de eerste sneeuw gevallen. De Scandinavische koning Winter is in aantocht. De Zweden in de noordelijke helft van het land maken zich op om een half jaar in een witte wereld te leven en te werken...

De provincie Dalarna ligt net onder het midden van Zweden en staat bol van tradities en folklore. Er is volop kunst en cultuur, de steden zijn gezellig en op het platteland heerst rust: Dalarna heeft heel veel te bieden.

Je kan onthaasten door te struinen in de bossen, te peddelen over de talrijke meren, offroad te fietsen met al dat moois in het vizier. Vanaf de toppen van de fjällen kan je ademloos genieten van vergezichten.

Ervaar de oorverdovende stilte, de lange lichte zomeravonden en een oneindige sterrenhemel in de herfstnacht. Zou het niet fantastisch zijn om dán het betoverende Noorderlicht te aanschouwen?

Ontdek de pure, overweldigende en afwisselende natuur in Zweden en spot de eland, rendier, lynx, veelvraat, bever, kraanvogel, visarend, bruine beer of zelfs de wolf.

Vermaak je een dag met activiteiten of doe lekker niks in Stuga Blå Pärla
Het moet niet, maar het kan! Kom je ook (actief) in Zweden genieten?

Med vänliga hälsningar,
André & Marianne Boone

2 oktober 2018

Omhoog