GROETENUITZWEDEN.NL

Communities

ZeelandNet

GROETENUITZWEDEN.NL

Zin in Zweden? Welkom!

165.305 bezoekers 17 leden Log in

Welkom in Stuga Blå Pärla!De prachtige zomer en de kleurrijke herfst zijn voorbij en hebben plaats gemaakt voor de verstilde pasteltinten van de winter. In het hoge noorden en de fjällen ligt de eerste sneeuw en de vorst maakt in de rest van Zweden sprookjesachtige plaatjes met een laagstaande zon. De Scandinavische koning Winter is voorzichtig binnengetreden ...

De winter is ons favoriete jaargetijde en wij merken aan de vragen die wij krijgen ook bij velen onder onze website bezoekers. Maar helaas verhuren wij niet in de winter van 1 november - 1 mei. 

De provincie Dalarna ligt net onder het midden van Zweden en staat bol van tradities en folklore. Er is volop kunst en cultuur, de steden zijn gezellig en op het platteland heerst rust: Dalarna heeft heel veel te bieden.

Je kan onthaasten door te struinen in de bossen, te peddelen over de talrijke meren, offroad te fietsen met al dat moois in het vizier. Vanaf de toppen van de fjällen kan je ademloos genieten van vergezichten.

Ervaar de oorverdovende stilte, de lange lichte zomeravonden en een oneindige sterrenhemel in de herfstnacht. Zou het niet fantastisch zijn om dán het betoverende Noorderlicht te aanschouwen?

Ontdek de pure, overweldigende en afwisselende natuur in Zweden en spot de eland, rendier, lynx, veelvraat, bever, kraanvogel, visarend, bruine beer of zelfs de wolf.

Vermaak je een dag met activiteiten of doe lekker niks in Stuga Blå Pärla
Het moet niet, maar het kan! Kom je ook (actief) in Zweden genieten?

Med vänliga hälsningar,
André & Marianne Boone

21 november 2018

Nieuws

Omhoog