GROETENUITZWEDEN.NL

Communities

ZeelandNet

GROETENUITZWEDEN.NL

Zin in Zweden, kom je ook?

169.024 bezoekers 1 lid Log in

Welkom!Welkom in de provincie Dalarna van Zweden waar het momenteel een beetje lente gaat worden: de temperaturen schieten omhoog, de sneeuw smelt en de dagen worden al weer langer en lichter. Tot midsommar, wanneer de zon het langst aan de hemel staat en het bijna niet donker wordt ...

De provincie Dalarna ligt onder het middelpunt van Zweden, heeft een mooie mix van bossen, fjällen, meren, rivieren en het 'platteland'. Dalarna staat bol van tradities en folklore. Er is volop kunst, huisvlijt (hemslojd) en cultuur, de steden zijn middelgroot en daarbuiten heerst rust: Dalarna heeft heel veel te bieden.

We nodigen je uit...
Stuga Blå Pärla is jaarlijks van 1 mei tot 1 november beschikbaar. Ieder seizoen geeft z'n eigen (on)mogelijkheden. Maar de natuur is altijd toegankelijk. Je kan onthaasten door te struinen in de bossen, te peddelen over de talrijke meren, offroad te fietsen met al dat moois in het vizier. Vanaf de toppen van de fjällen kan je ademloos genieten van vergezichten.

Ervaar de oorverdovende stilte, de lange lichte zomeravonden en een oneindige sterrenhemel in de herfstnacht. En zou het niet fantastisch zijn om in voor- of najaar het betoverende Noorderlicht te aanschouwen?

Ontdek de pure, overweldigende en afwisselende natuur in Zweden en spot de eland, rendier, lynx, veelvraat, bever, kraanvogel, visarend, bruine beer of zelfs de wolf.

Vermaak je een dag met activiteiten of doe lekker niks in Stuga Blå Pärla
Het moet niet, maar het kan! Kom je ook actief in Zweden genieten?

Med vänliga hälsningar,
André & Marianne Boone


laatste update: 24 maart 2019


Nieuws

Omhoog