GROETENUITZWEDEN.NL

Communities

ZeelandNet

GROETENUITZWEDEN.NL

Zin in Zweden? Kom naar Dalarna!

163.029 bezoekers 17 leden Log in

Welkom in Stuga Blå Pärla!
Zomer 2018 is werkelijk fantastisch geweest in Dalarna. Wie nu nog durft te zeggen dat Zweden 'koud' is, weet echt niet waar hij over spreekt. Want, anders dan buurland Noorwegen, heeft Zweden een landklimaat en geniet overwegend van droge warme zomers en koude(re) winters. Maar door de klimaatverandering kent Zweden tegenwoordig ook meer extremen in het weer.

De provincie Dalarna ligt net onder het midden van Zweden en staat bol van tradities en folklore. Er is volop kunst en cultuur, de steden zijn gezellig en op het platteland heerst rust: Dalarna heeft heel veel te bieden.

Je kan onthaasten door te struinen in de bossen, te peddelen over de talrijke meren, offroad te fietsen met al dat moois in het vizier. Vanaf de toppen van de fjällen kan je ademloos genieten van vergezichten.

Ervaar de oorverdovende stilte, de lange lichte zomeravonden en een oneindige sterrenhemel in de herfstnacht. Zou het niet fantastisch zijn om dán het betoverende Noorderlicht te aanschouwen?

Ontdek de pure, overweldigende en afwisselende natuur in Zweden en spot de eland, rendier, lynx, veelvraat, bever, kraanvogel, visarend, bruine beer of zelfs de wolf.

Vermaak je een dag met activiteiten of doe lekker niks in Stuga Blå Pärla
Het moet niet, maar het kan! 

Kom je ook (actief) genieten? 

Zonneveranda%20Stuga%20Bla%20P%C3%A4rla.
voorbeeldsituatie, badlakens dient u zelf mee te nemen


De blauwe menuknop linksboven op deze pagina verwijst naar alle info over de verhuur, de regio en de inhoud van de stuga. Relax en geniet in de natuur en van het Zweedse leven!

Med vänliga hälsningar,
André & Marianne Boone

15 augustus 2018

Omhoog