GROETENUITZWEDEN.NL

Communities

ZeelandNet

GROETENUITZWEDEN.NL

Zin in Zweden? Welkom!

166.445 bezoekers 17 leden Log in

Stuga Blå PärlaWelkom in de middelste regio van Zweden waar momenteel de winter in volle gang is met sneeuw en ijs.  De noordelijke helft van Zweden heeft een sneeuwdek tot meer dan 70 cm in de fjällen. Het zuidelijke deel is al jaren niet meer verzekerd van een witte wereld, maar kent nog wel meer sneeuw dan in Nederland. De vorst heeft een dikke ijslaag op de meren en rivieren gemaakt. De laagstaande zon kleurt de hemel van diepblauw, paars tot pasteltinten ...

De provincie Dalarna ligt net onder het middelpunt van Zweden en staat bol van tradities en folklore. Er is volop kunst en cultuur, de steden zijn gezellig en op het platteland heerst rust: Dalarna heeft heel veel te bieden.

Je kan onthaasten door te struinen in de bossen, te peddelen over de talrijke meren, offroad te fietsen met al dat moois in het vizier. Vanaf de toppen van de fjällen kan je ademloos genieten van vergezichten.

Ervaar de oorverdovende stilte, de lange lichte zomeravonden en een oneindige sterrenhemel in de herfstnacht. En zou het niet fantastisch zijn om in voor- of najaar het betoverende Noorderlicht te aanschouwen?

Ontdek de pure, overweldigende en afwisselende natuur in Zweden en spot de eland, rendier, lynx, veelvraat, bever, kraanvogel, visarend, bruine beer of zelfs de wolf.

Vermaak je een dag met activiteiten of doe lekker niks in Stuga Blå Pärla
Het moet niet, maar het kan! Kom je ook (actief) in Zweden genieten?

Med vänliga hälsningar,
André & Marianne Boone

05 januari 2019

Stuga Blå Pärla is voor gasten jaarlijks NIET beschikbaar vanaf november tot mei.
Let op er is al veel verhuurd in de voorjaars-/zomermaanden van 2019, zie beschikbaarheid 2019 >>  (actueel 2019-01-05: de stuga is nog volop beschikbaar vanaf half augustus tot en met 20 oktober 2019)

Nieuws

Omhoog