GEPOFTE AARDAPPEL
DIT IS EEN MOOI BIJGERECHT BIJ DE BARBECUE
JE HEBT NODIG EEN FRIS AFGEBORSTELDE NIEUWE AARDAPPEL IN DE SCHIL EN EEN PLAKJE KRUIDENBOTER, DIE IS PER PERSOON, EN EEN VELLETJE STEVIGE ALLUMINIUMFOLIE, IK GEBRUIK DIE VAN TOPPIT, DIE IS LEKKER STEVIG EN SCHEURT NIET MAKKELIJK.
PRIK DE AARDAPPEL RONDOM ENKELE MALEN MET EEN VORK IN, DIE MAAKT DAT DE AARDAPPEL SNELLER GAAR ZAL ZIJN.
DAN IN RUIM WATER 20 MINUTEN KOKEN, WEL HET WATER ZOUTEN, DIT KUN JE VOORAF DOEN, DE AARDAPPEL DAN VERPAKKEN IN EEN VELLETJE FOLIE.
HET PAKKETJE KAN DAN ZO OP DE BARBECUE, TIJDENS HET GRILLEN VAN HET VLEES DRAAI JE REGELMATIG DE AARDAPPEL OM EN OM ZODAT HIJ NIET VERBRANDT.
ALS JE VLEES KLAAR IS HAAL JE OOK DE AARDAPPEL ER AF EN MAAK JE MET EEN HEEL SCHERP MESJE EEN KRUIS IN DE FOLIE AAN DE BOVENZIJDE, VOUW DIT OPEN GEEF EEN SNEE IN DE AARDAPPEL EN DOE DAAR HET PLAKJE KRUIDENBOTER IN, ZO OPDIENEN.
HET SMAAKT ECHT HEEL LEKKER EN ZIET ER OOK NOG HEEL GEZELLIG UIT, JE KUNT ZE OP EEN SCHAAL OPDIENEN OF IEDER EEN BORD MET EEN AARDAPPEL EN HET VLEES GEVEN.
IK SERVEER DAAR OOK NOG EEN HEERLIJKE MAISKOLF BIJ EN WAT SALADE, DE MAALTIJD IS ZO COMPLEET.
HET RECEPT VAN DE MAISKOLF VINDT U IN HET MENU AAN DE RECHTERZIJDE.