AZIATISCH WOKKEN
ingrediënten: 1 grote kipfilet, 1 zak thaische groenteroerbakmix,400 gram, 1 eetlepel oestersaus, 1 eetlepel ketjap asin, de zoute dus, 1 eetlepel sesamolie, kipkruiden, bloem, milde olijfolie, bami
de groente mix in een lepel olijfolie bakken, doe er de oestersaus, sesamolie en ketjap asin bij, dan met een deksel erop even wegzetten.
de bami koken volgens de gebruiksaanwijzing
de kipfilet in zeer dunne kleine plakjes snijden en in een diepbord met kipkruiden bestrooien, goed, even met de handen de kruiden verdelen, daarna 1 grote eetlepel bloem erbij doen, en weer goed om en om de bloem verdelen over de kip.
in 2 eetlepels olie de kipfiletplakjes bakken tot ze ietwat knapperig zijn,als de kip goed gaar is, de groente erbij en nog even lekker doorbakken.
serveren met bami op een grote schaal, liefst een platte, eerst de bami erop en dan in het midden dit gezonde lekkere aziatische wokgerecht,krijg je gasten, dan kun je het nog even garneren met wat kersen tomaatjes en een takje peterselie.
eet smakelijk.