Mamma's Gouden Recepten

Communities

ZeelandNet

Mamma's Gouden Recepten

Mamma's Gouden Recepten

894.512 bezoekers 182 leden Log in

CAJUN FOOD, kipblokjes met pasta


CAJUN FOOD, kipblokjes met pasta en cajunsaus

ingrediënten:

2 kipfilets, cajunkruiden, per persoon 1 lepel geraspte parmezaanse kaas, pasta, zelf vind ik tri-colore het beste, omdat het lekker is en ook zo leuk van kleur,1 theelepel gehakte peterselie, voor de cajun-saus: 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel uitgeperste knoflook,1 grote ui, ½theelepel cayennepeper, 2 dl.kippenbouillon, of van vegeta gemaakt, 2 dl. V-8 sap, ½ rode en ½ groene paprika, allesbinder.

maak eerst de cajunsaus, als volgt:

doe de olijfolie in een pan bak de knoflook heel kort, doe er de in grove ringen gesneden ui bij, weer kort bakken, dan de in reepjes gesneden paprika erbij, weer kort bakken, dan de sap, bouillon en de cayennepeper erbij, en tot de helft laten inkoken.

tot een saus binden met de allesbinder.

kook de pasta en

ondertussen snij je de kipfilets in blokjes en bak die met de cajunkruiden, zelf even kijken hoeveel, dat ligt aan je smaak, proef even, doe de pasta op een schaal doe er de kipblokjes overheen, schenk daar de saus over, en strooi er de parmezaanse kaas en de peterselie over.

dit is CAJUN FOOD, heel lekker, kruidig, en pikant, je kunt er als je wilt nog wat madame jeanette er door doen, maar pas op, dit is een pepertje, dat zo ontzettend heet is, een heel klein beetje kan al gauw te heet zijn, voor onze smaak.

EET SMAKELIJK.

Omhoog