Mamma's Gouden Recepten

Communities

ZeelandNet

Mamma's Gouden Recepten

Mamma's Gouden Recepten

894.324 bezoekers 182 leden Log in

Spinazie, roergebakken


Spinazie, roergebakken, is iets wat je absoluut een keer moet proberen, ook als je niet van spinazie houdt, koop er een tweede groente bij, voor het geval je het echt niet lekker vindt, maar proef in ieder geval, je zult verbaasd staan van de heerlijke zachte smaak.

ingrediënten: 500 gram spinazie, chili olijfolie met knoflookaroma, ah.excellent, versgemalen grove peper ik gebruik meerdere kleuren, 1 ui en wat zeezout.

was de spinazie heel goed en slinger ze voorzichtig in een schone theedoek droog, doe het dan weer losjes in een vergiet en laat staan tot gebruik. snijd de ui fijn. doe enkele lepels olie in een wok, liefst anti-aanbak, en verwarm de olie, doe dan de uitjes in de pan en bak ze tot ze glazig zijn. doe er dan de spinazie bij en schep om en om, doe er de peper en zeezout bij en bak het geheel kort en schep voortdurend om en om. weer eens iets anders, mijn man kan er niet vanaf blijven, die zou het wel 2 maal per week willen eten.

en zeer gezond, de hartstichting zou er blij mee zijn! je kunt er als je het lekker vindt ook tijdens het glazig bakken van de ui, wat dunne schijfjes verse knoflook bij doen.

Omhoog