Parfum en zo Bianca

Communities

ZeelandNet

Parfum en zo Bianca

Welkom op de community Parfum en zo Bianca!

42.824 bezoekers 9 leden Log in

FM Verhoogt haar prijzen

Vanaf 1 mei 2011

3 mei 2011 - Bianca


FM GROUP World verhoogt haar prijzen


We zien het al lange tijd om ons heen, voedselprijzen gaan omhoog, benzineprijzen gaan omhoog, en zelfs de prijzen voor een bezoek aan een pretpark gaan dit jaar met de snelheid van een achtbaan de hoogte in. Het zal beslist één van de redenen zijn waarom mensen met netwerkmarketing starten. Daarvoor hebben we gelukkig een perfect bedrijf omdat we gelukkig producten bieden die we elke dag gebruiken en die we gelukkig niet meer in dure winkels hoeven te kopen.


Het onvermijdelijke is echter dat ook FM GROUP World te maken krijgt met prijsverhogingen. Denk bijvoorbeeld aan de hogere kosten voor vervoer en energie. Inmiddels is gebleken dat dergelijke kosten sterker gestegen zijn dan vooraf werd verwacht. Ondanks dat dergelijke economische ontwikkelingen al langer aan de orde zijn, heeft FM GROUP World haar gewaardeerde distributeurs lange tijd kunnen ontzien en hebben zij geen prijsverhogingen doorgevoerd. Een kritische analyse van de huidige markt heeft men echter doen besluiten toch een prijsverhoging door te voeren.


Eén en ander neemt allerminst weg dat de prijs/kwaliteitverhouding van onze producten nog altijd bijzonder hoog blijft vergeleken met soortgelijke producten in de detailhandel. Geen reden tot ongerustheid derhalve. Voor de onze distributeurs in Nederland en België zal het betekenen dat de volumepunten op onze producten óók hoger zullen worden. Op deze wijze heb heeft de prijsverhoging ook nog een positieve keerzijde.


De nieuwe prijzen geldend vanaf 1 mei 2011


Deze prijsverhoging zal voor de Benelux effectief worden op 1 mei 2011.

Omhoog