Gratis kaartjes leggen; Online Orakels

Communities

ZeelandNet

Gratis kaartjes leggen; Online Orakels

Alles over tarot, lenormand, orakels, orakelkaarten en runen

68.483 bezoekers 2 leden Log in

Vraag het de runenstenen

 

Zelfs in deze tijd worden de runen nog steeds gebruikt als orakel. Er zijn in totaal 24 runentekens. Zestien daarvan hebben een afwijkende betekenis als zij omgekeerd geworpen worden. Er bestaan dus veertig runetekens met hun eigen betekenis. 

 

dagaz

vraag het de runenstenen 

Spirituele dagkaart

 Het Dieren Orakel der Druïden is niet een orakel dat voorspellingen doet maar inzicht en advies geeft.

dieren orakel

klik op de uil en raadpleeg het dierenorakel 

Tarot

Tarot - De Dwaas   Tarotkaarten: 78 afbeeldingen met elk hun eigen verhaal. De tarot is een kaartspel dat sinds de dertiende eeuw bekend is in Europa. Waar het exact vandaan komt heeft men nooit kunnen achterhalen: hier zijn meerdere theorieën over, maar met zekerheid is het niet te zeggen.

Meer tarot en gratis tarotleggingen op http://online-orakels.nl/tarot

Medicijn-kaarten

De oorspronkelijke indianen in Noord Amerika stonden dicht bij moeder natuur. Dat is ook de reden dat ze een hechte band hadden met het dierenrijk. In die band ligt de oorsprong de medicijnkaarten......

Trek hieronder een persoonlijk medicijnkaart

Chakra Kaarten

 Chakra kaarten lijken erg veel op de bekende tarotkaarten maar zijn toch net even anders. Chakra kaarten begeleiden je naar een innerlijke harmonie zijn handige hulpmiddelen om te ontdekken wat je diep van binnen eigenlijk al weet.

Trek uw chakrakaart

chakra kaarten

Raadpleeg de chakra kaarten 

Elfen Orakel

 Het Elfen Orakel verteld je boodschappen afkomstig uit het rijk der natuurgeesten. Verbluft zul je zijn over de roerende poezie en de diepe wijsheid die in de boodschappen van de elfen, dwergen en feeen verborgen ligt.

elfen orakel

klik op de elf en raadpleeg het elfdenorakel 

Lenormand

Omhoog