''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

Het laatste nieuws over het Nederlandse en Vlaamse lied.

667.380 bezoekers 102 leden Log in

E-MAIL ADRESHet e-mail adres van de site is nederlandselied@zeelandnet.nl.

MIKE DAANEMike Daane heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Diep in mijn hart. Eerder bracht de zanger ondermeer Als ik jou vergeef, Jij en ik, Ik weet alweer hoe laat het is, Zomerzon, Kom weer bij mij en Geluk uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FRANS BAGGERMANVan Frans Baggerman is een nieuwe single verschenen met de titel Rose Marie. Eerder bracht de zanger Klompendans uit. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE VLAAMSE TOP 100 ALLER TIJDENEen nummer uit de Vlaamse Top 100 aller tijden, uitgezonden op Jouwradio! in 2007.

Artiest: Gene Thomas.

Titel: Voor haar.

Notering: nummer 94.

ROOSYVan Roosy is een nieuwe single verschenen met de titel Marco's Oktoberfeest. RDJ Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops

JOS BOSMAVan Jos Bosma is een nieuwe single verschenen met de titel Voorbij. Melody Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

WAT IS HAAR ECHTE NAAM?Artiestennaam: Willeke Alberti.

Echte naam: Willeke Verbrugge.

Uitgebrachte nummers: o.a. Spiegelbeeld, Morgen ben ik de bruid en Ome Jan.

THE KIKVan The Kik is een nieuwe single verschenen met de titel Plekken waar je niet mag roken. Eerder bracht de groep onder andere Mooie meid, Schuilen bij jou, Cupido, Verliefd op een plaatje, Kerstliedje voor jou, Springlevend en Simone uit. Excelsior Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE DIVY'S EN MARGOVan De Divy's en Margo is een nieuwe single te downloaden met de titel Met kerstmis. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

JEROEN DEKKERSVan Jeroen Dekkers is een nieuwe single verschenen met de titel Ren. JD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DIRK DUVALVan Dirk Duval is een nieuwe single verschenen met de titel Hey Louise. SLG Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 50)Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Artiesten: Ancora.

Titel: Hey jij.

INGRIIVan Ingrii is een nieuwe single te downloaden met de titel Kerst met jou. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Smoorverliefd, Vandaag, Leef, Jij bent niet hip en Moeder ik ben zo bang.

IVE RÉNAARTSVan Ive Rénaarts is een nieuwe single verschenen met de titel Winter. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Boerenmeid, Doe me geloven, Vrienden, De wereld draait maar door, Jij wil vrij zijn, Ik kan het zonder jou niet aan en Einde van ons verhaal.

RICHMAN, TOFFE TONY EN CORRY KONINGSVan Richman, Toffe Tony en Corry Konings is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik krijg een heel apart gevoel van binnen. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

PAUL STERKENBURGVan Paul Sterkenburg is een nieuwe verschenen met de titel Waarom? Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOHAN VLEMMIXJohan Vlemmix heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kom niet aan m'n billekes. Eerder bracht de zanger ondermeer Advocaatje leef je nog, Vogelgriep, Vrouwelijke intuïtie, Lief klein beertje, Ik rook niet en De bonte koe uit. Holland Media Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EVELINE CANNOOTVan Eveline Cannoot is een nieuwe single verschenen met de titel Hartje voor kerstmis. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn De zomer van jou en mij, Als ik dans, Adrenaline, Droog je tranen en Alles.

CARLIJN EN MERLEVan Carlijn en Merle is een nieuwe single te downloaden met de titel Niet perfect. Eerder bracht het duo het nummer Verboden toegang uit.

DAVIDVan David ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Kerstmis is de mooiste tijd. Het tweede nummer is Met kerst wil ik bij jou zijn.

CHRISTIENVan Christien is een nieuwe single te downloaden met de titel Iedereen telt. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Dat weet je, Ik heb geen tranen meer, Jij bent mijn mooie gedachten, Het overkomt me steeds weer, Gelukkig zijn en Wat voor man ben jij.

100% HOLLANDS100% Hollands heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Niemand laat zijn eigen kind alleen. 4 januari is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

BARBARA SWINKELSVan Barbara Swinkels is een nieuwe single te downloaden met de titel Als jou liefste. Eerder bracht de zangeres het nummer Wil je heel misschien eens uitgaan met mij uit.

ROB GEUSVan Rob Geus is een nieuwe single verschenen met de titel Man man man (hier word ik niet vrolijk van). Momento Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RAYMON HERMANSVan Raymon Hermans is een nieuwe single te downloaden met de titel Vrolijke kerst. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn M'n favoriet, Officieel, Hey maat, Hypnose, Fenomeen, Eerlijk, Gevallen, Al laat, Nu of nooit en De zomer.

EDDY SMETSVan Eddy Smets is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik haal jou er wel door! Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Als je van iemand houdt, Nikita, Waarom zeg je, Handen aan het stuur, Nancy wacht in het park en Een keer beleven.

FRÉDÉRIQUEVan Frédérique is een nieuwe single verschenen met de titel Mis je mij dan niet. F-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DENNIS, SJAAK EN PEERVan Dennis, Sjaak en Peer is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik zit aan de grond Marie. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

IRIS PENNING EN VAN PIEKERENVan Iris Penning en Van Piekeren is een nieuwe single verschenen met de titel Deze kerstmis ik je meer. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

DENNIE DAMAROVan Dennie Damaro is een nieuwe single te downloaden met de titel Dag zuster Ursula. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Rosanne, Wat je diep treft, Ik heb zoveel voor je over, Alle sterren staan de hemel, Gevochten en verloren, Rode rozen schenk ik jou, Donkere ogen, Alle handen in de lucht en Kleine sneeuwvlok.

PAUL DE LEEUWVan Paul de Leeuw is een nieuwe single te downloaden met de titel Niemandsland. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Stiekem liedje, Ga niet weg, Als de liefde maar blijft winnen en Ik heb je nodig.

KEN EN ROBBIEKen en Robbie hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Det eine moment. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DAVE DIGGERVan Dave Digger is een nieuwe single verschenen met de titel Het is een nacht (Laurent Wery remix). Ambi Hits Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ALEX ROEKAVan Alex Roeka is een nieuwe single verschenen met de titel Zeeuwse wind. Eerder bracht de zanger onder andere de albums En toen ineens, Voort, Beet van liefde en Wildernis uit. Excelsior Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JANSKE

 

Janske heeft een nieuwe single opgenomen mdet de titel Ik ben terug. Eerder bracht de zangeres onder andere In een woonwagen ben ik geboren, Twee verwende kinderen en Acropolis adieu uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

BURDYVan Burdy ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Feestuh tot het licht wordt. Het tweede nummer is de Dj mix versie. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: De vissers van Zoltkamp, Ik ben een noorderling, Jij bent alles, Nooit te laat voor de liefde, Laat me nu gaan en Weekend. Muis Records heeft het schijfje geproduceerd.

LUC JONESVan Luc Jones is een nieuwe single verschenen met de titel Huilen is voor jou te laat. D en V Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RICKY EN CHRISRicky en Chris hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Er valt geen sneeuw meer in de straat. RVD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse downloadsites.

GEERT DENNAVan Geert Denna is een nieuwe single verschenen met de titel Kerstmis samen vieren. Eerder bracht de zanger In deze zomernacht uit. RS Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

DE LEUKSTE STUDIO 100 KERSTLIEDJESStudio 100 Records heeft een nieuw album uitgebracht met de titel De Leukste Studio 100 Kerstliedjes. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn K3 met Kerstmis in je hart, Samson en Gert met Lieve kerstman, Mega Mindy met Er is een kindeke, Kabouter Plop met kabouterkerstmis, Piet Piraat met Er kwamen drie koningen, Studio 100 Artiesten met Wij wensen je een vrolijk kerstfeest en Nachtwacht met Winter komt naar Schemermeer.

PERRY ZUIDAMPerry Zuidam heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als de muziek begint te spelen. Eerder bracht de zanger onder andere Naar de caravan (als het effe kan), Toffe jongens, Een uit een miljoen, Zwoele zotte zomer en Jij kunt niet altijd 16 zijn uit. VNC Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HAASVan Haas is een nieuwe single verschenen met de titel Mary Jane. Haas Rapje Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ERWIN FILEEVan Erwin Filee is een nieuwe single verschenen met de titel Elke dag kan de laatste zijn. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ADDIE TIMMERMANSVan Addie Timmermans is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoe ga ik door zonder jou. Eerder bracht de zanger onder andere Ik kom terug, Ik laat je gaan, Leef en voel je vrij en Rocky uit. DiMaro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de diverse downloadsites.

INGRIIVan Ingrii is een nieuwe single te downloaden met de titel Pluk de dag. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Smoorverliefd, Leef, Je bent niet hip, Moeder ik ben zo bang en Vandaag.

BEAT PIET
Beat Piet heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Springen op die beat. Pepernoten Muziek heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JEFFREY COMPIERVan Jeffrey Compier is een nieuwe single te downloaden met de titel Oh lieve Santa. Eerder bracht de zanger het nummer Zij is mooi uit.

DE ALPENZUSJES.Berk Music brengt 24 januari een nieuw verzamelalbum uit van De Alpenzusjes met de titel Proost! Er staan 17 nummers op het schijfje waaronder Van voor naar achter, Hutje op de hei, Kontebonke, Wienie wienie, Zwaai naar jou, Wil jij de mijne zijn, Hakken en We dansen de sirtaki.

KURT CRABBÉVan Kurt Crabbé is een nieuwe single te downloaden met de titel Elena. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Mooie Madonna, We slaan er ons door heen, Capriccioso, Ik leef mijn eigen leven, Olé olé, Je droomt van een ander en Het huis in het zuiden.

SIEB TE HENNEPEVan Sieb te Hennepe is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil met kerst bij jou zijn. Eerder bracht de zanger het nummer Ik rij naar huis voor kerstmis uit.

CHARLOTTE THERSSENVan Charlotte Therssen is een nieuwe single verschenen met de titel Mama is moe. Eerder bracht de zangeres ondermeer Onder de tafel en Vanzelf uit. Starbridge Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FRED VAN GERVENVan Fred van Gerven is een nieuwe single te downloaden met de titel Leven hier met jou. Eerdere nummers die de zanger heeft uitgebracht zijn ondermeer Jij bent een kanjer van een vrouw, Wat een nacht, De liefde waar het ooit begon en In dit café voel ik me thuis.

SIMONE EVERSDIJKVan Simone Eversdijk is een nieuwe single te downloaden met de titel Het is geen kerstmis zonder jou. Eerder bracht de zangeres ondermeer Leef, Ik mis je zo, Ik kan zonder jou, Dit is hoe ik jou zie en Kleine jongen uit. Mickim Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MASTER STU EN BOBBIE JOËLVan Master Stu en Bobbie Joël is een nieuwe single verschenen met de titel Wie ben jij. MS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te vinden is in de diverse downloadshops.

ANGELO ANKONEVan Angelo Ankone is een nieuwe single verschenen met de titel Niemand weet. Dutch Artists Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GERARD VAN MAASAKKERSVan Gerard van Maasakkers ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Ik loop. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Verdwalen, Kathedraal van populieren. Ik loop, Bootje van krantenpapier, Ik hou van jou, Brug over de rivier, Kleinigheid, Naar de knoppen en Zoveel prentjes.

IRVINEIrvine heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zo nu eerst een Bavaria. Eerder bracht de zanger Waar zijn die handjes uit. Bling Music  heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

STEPHEN MC-QUEENVan Stephen Mc-Queen ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Ik wil je nooit meer kwijt. Er staan 23 nummers op het schijfje waaronder Ik ben verliefd op jou, Diep in mijn hart, Dromen, Engelbewaarder, 'k Zou willen vliegen, Geen wonder dat ik ween, Heel alleen, Onder de volle maan en Ik wil een beetje dit.

ROB DEKAYVan Rob Dekay is een nieuwe single verschenen met de titel Laat los. Modestus Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GERRIT LUBBERSVan Gerrit Lubbers is een nieuwe single te downloaden met de titel Had ik maar wat gespaard. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Schat wat ben je mooi en Zaterdagavond uit.

LEO EN DIE FREDDIESVan Leo en Die Freddies is een nieuwe single te downloaden met de titel Iedereen komt als je Leo roept. CNR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

PARTY DJ W EN LEON VUGTSVan Party Dj W en Leon Vughts ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Jan Klaasen. Het tweede nummer is de carnavalesk edit versie. RDJ Music heeft het schijfje geproduceerd.

DANI RABENVan Dani Raben is een nieuwe single te downloaden met de titel Verbod en liefde. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Geef mij de nacht van mijn leven, Bij het kampvuur en Als je zegt het is voorbij.

FRANS DUIJTSVan Frans Duijts is een nieuwe single verschenen met de titel Vier ik kerstmis met jou. Eerder bracht de zanger onder andere de albums Tijdloos, Mijn grootste hits tot nu, Oud en vertrouwd, Alles met je delen, Leef je droom en Denken dat je alles mag uit. Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

NOG EFFEVan Nog Effe is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn buik (extra vette mix). Eerder bracht het duo het nummer De as van ome Arie uit.

NOËLLEVan Noëlle is een nieuwe single te downloaden met de titel Lieve kerstman. Het is het eerste nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

BUITENLANDSE ARTIEST-TOCH NEDERLANDSTALIG
Een buitenlandse artiest die ook een Nederlandstalig nummer heeft uitgebracht.

Artiest: Cigaiola Cinquetti (Italië).

Onder andere bekend van: L'Età

Nederlandstalig nummer: Vroeg of laat.

TWAN LIJTENVan Twan Lijten is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent de liefste. Eerder bracht de zanger onder andere Puur op gevoel, Geluksmomentjes en Ga maar weg uit. Apollo-98 Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JACCO RICARDOJacco Ricardo heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als we gaan (gaan we goed). Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil alleen maar bij je zijn en Liefde wint uit. JR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MYRAH JAYVan Myrah Jay is een nieuwe single verschenen met de titel Zij hoort bij mij. Crefcoeur Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

PETER VAN DER PLASVan Peter van der Plas is een nieuwe single verschenen met de titel Los en vrij. Melody Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

EEN ZEEZENDER DJ HITTIPEen Nederlandstalige hittip van een zeezender dj.

Dj tip van: Joost den Draaier (Radio Noordzee Internationaal).

Artiesten: Chtisie en De Jokers.

Titel: Het is te laat om te huilen.

Datum: 27-11 t/m 03-12-1971.

DANIQUEDanique heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vlieg niet te hoog. Eerder bracht de zangerers onder andere Wij vieren feest, Zeven jaren, C'est la vie, Ga met me mee, Drink een glaasje met mij en Hou me nog één keertje vast uit. Stage NL Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

FRANKY FALCONVan Franky Falcon is een nieuwe single te downloaden met de titel Denk jij eens aan een ander. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Niemand zal mijn tranen zien, Ik heb niemand nodig, Vanaf nu, Wat kan het me schelen, Heb jij dan geen fatsoen, Als ze echt van me hield, Jij laat me zien wat liefde is, Vrij zijn en Mijn hart dat huilt.

STEFFIE LOOD (DE ZINGENDE LOODGIETER)Steffie Lood heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als je de taal van de liefde verstaat. RS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ERWINVan Erwin is een nieuwe single verschenen met de titel Magisch Mestreech. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadsites.

RADIO VERONICA ALARMSCHIJF.De Veronica Alarmschijf was elk uur te horen op de zeezender Radio Veronica. De eerste op 01-11-1969 en de laatste op 31-08-1974. Dit is één van de Nederlandstalige Alarmschijven.

Artiesten: Peter en zijn Rockets.

Titel: Veronica, sorry.

Alarmschijf van: 18 t/m 24-08-1974.

RICHARD CRAANEVan Richard Craane ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Als de kerstklokken luiden. Het tweede nummer is de karaoke versie. FH Produtions Records heeft het schijfje geproduceerd.

PHIL HUNTER EN CINDY LAEVERSVan Phil Hunter en Cindy Laevers is een nieuwe single verschenen met de titel Hou van mij. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JAAP LAMFERSVan Jaap Lamfers ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Koud koud kerstfeest. Het tweede nummer is de instrumentale versie. Muffel Music heeft het schijfje geproduceerd.

ESTHER ALGRAVan Esther Algra is een nieuwe single verschenen met de titel Christmas time samen met jou. Real Dutch Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

EEN NUMMER GESCHREVEN DOOR VADER ABRAHAMVader Abraham heeft veel nummers geschreven voor andere artiesten. Dit is er één van.

Artiesten: De Pioniers.

Titel: Kom vanavond bij mij.

Uitgebracht in: 1970.

AOSEMVan Aosem is een nieuwe single te downloaden met de titel Kerst en old en nei. Eerder bracht de groep onder andere de nummers Met de ogen stief dicht, Zunder joe, Zo'n man en Wat deed ik verkeerd uit.

AÏSSAVan Aïssa is een nieuwe single te downloaden met de titel Allermooiste kerst. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Nooit, Blijven geloven en Jij bent mijn alles.

JEANETTEJeanette heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik blijf van je houden. J-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

METEJOOR EN TINNE OLTMANSVan Metejoor en Tinne Oltmans is een nieuwe single te downloaden met de titel Blij om jou te zien. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

EEN NUMMER GESCHREVEN DOOR PETER KOELEWIJNPeter Koelewijn heeft veel nummers geschreven voor andere artiesten. Dit is er één van.


Artiesten: Bots.

Titel: Pomuzikant.

Uitgebracht in het jaar: 1978.

PRETTIGE KERSTDAGENDe samensteller van deze site wenst u prettige kerstdagen.

JOHN WESTVan John West is een nieuwe single te downloaden met de titel Nog eentje voor ik ga. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Jouw blik, Blijf bij mij, Wit zwart, Jij laat me leven en Een dag zonder jou.

DE SNEEUWSCHUIVERSVan De Sneeuwschuivers ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel De sneeuw is wit. Het tweede nummer is de karaoke versie. Het schijfje is geproduceerd door Nimi Music.

STERREN.NL TOP 1000Een nummer uit de Nederlandse Top 1000, uitgezonden op NPO Sterren.nl in 2015.

Artiesten: Saskia en Serge.

Titel: Als je zachtjes zegt ik hou van jou.

Notering: Nummer 994.

GEWOON HANSVan Gewoon Hans is een nieuwe single verschenen met de titel Zonder jou. East Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

PETER VAN DER PLASPeter van der Plas heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Los en vrij. Melody Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DIT NUMMER KOMT NOG VAN (45 TOEREN) VINYLArtiest: De Zangeres Zonder Naam.

Titel: Jongens van 18 jaar.

Uitgebracht in het jaar: 1966.

ZONZO BASILYVan Zonzo Basily is een nieuwe single verschenen met de titel Kon het maar voor altijd kerstmis zijn. Eerder bracht de zanger ondermeer Laat je gaan, Angelina en Hé mooie meid uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

CHANTAL EN DE KERSTBALLENChantal en De Kerstballen hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik ben een kerstbal. CTV Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RICHARD GRANDVan Richard Grand is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ga weer leven. D-River Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

PAUL DE LEEUW EN FREEK BARTELSVan Paul de Leeuw en Freek Bartels is een nieuwe single te downloaden met de titel Geen pardon. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

DE RADIO VERONICA TOP 1000Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 1000. Deze lijst werd uitgezonden ter gelegenheid van de 500ste Top 40.

Artiest: André van Duin.

Titel: Het bananenlied.

Notering: nummer 442.

XERXESVan Xerxes is een nieuwe single te downloaden met de titel Door het vuur. Eerdere nummers die de zanger heeft uitgebracht zijn Liever alleen, Jij bent van mij en Geen twijfel.

SAMSON EN GERTSamson en Gert hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Het allerlaatste liedje. Andere nummers die het duo op zijn naam heeft staan zijn Kei kei keileuke zomer, Kerst voor iedereen, Hiep hiep hoera, Zwaaien, Wij gaan vliegen, Droom, Heet, Vrienden voor het leven en Naar zee. Studio 100 Records  heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DISTRICT 21Van District 21 is een nieuwe single verschenen met de titel Bohemian Rhapsody (alweer op nummer 1). Traxfree Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DORAN EN ELLISVan Doran en Ellis is een nieuwe single te downloaden met de titel Voor altijd samen. Eerder bracht het duo het nummer Stapelgek op jou uit.

WIL DE BROUWERVan Wil de Brouwer is een nieuwe single te downloaden met de titel Eenzaam. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Ik wil met jou de hele wereld rond, Bij ons in het café, Alles draait om het leven, Zomerzon en Alles en meer.

BERRITTA EN YVESVan Berritta en Yves is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn engel. Eerder bracht het duo onder andere Ik bewonder jou, Droom van jou en Ga je vanavond met me mee uit. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ZITA DUSONVan Zita Duson is een nieuwe single verschenen met de titel Met wie tuig ik dit jaar de kerstboom op. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

REMPETEMPVan Rempetemp is een nieuwe single verschenen met de titel Vergaet neet te laeve. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RON DE RIDDERVan Ron de Ridder is een nieuwe single te downloaden met de titel Proost op het leven. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Mijn liefste, Had jij niet die mooie blauwe ogen, Hey pa, Wat moet ik zonder jou, Jij laat mijn bloed weer stromen, Mijn liefste en Vrouw uit mijn dromen.

JOHNNY MONTEROVan Johnny Montero ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Wat ik je zeggen wil. Het tweede nummer is Jij krijgt die lach niet van mij.

BARBARA SWINKELS EN JOHAN RENSENVan Barbara Swinkels en Johan Rensen is een nieuwe single verschenen met de titel Met kerstmis. FH Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

KALVIJNVan Kalvijn is een nieuwe single verschenen met de titel Helden De Bende van Ellende Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HENK DISSELVan Henk Dissel is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik heb je lief. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Een bom, Stap voor stap, Lange nacht, Het gevoel, Wie gaat dat betalen, Ware liefde, Verlegen en Het cafeetje.

PIERRE KLEINJANSVan Pierre Kleinjans is een nieuwe single verschenen met de titel Wie ben jij. Eerder bracht de zanger ondermeer Jij bent wie je bent, Jij bent de wereld voor mij, Die mooie zon ben jij en Ik kan alles weerstaan uit. RKJ Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

OUTSIDERS EN DJANGO WAGNERVan de Outsiders en Django Wagner is een nieuwe single verschenen met de titel Kali. Roq 'n Rolla Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van de gelegenheidsformatie te vinden is in de diverse downloadshops.

PAP EN PUDDINGVan Pap en Pudding is een nieuwe single verschenen met de titel Frietzaken. P en P Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

STERRE KONINGSterre Koning heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Thuis met kerst. Cloud 9 Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JACK VAN RAAMSDONKVan Jack van Raamsdonk is een nieuwe single te downloaden met de titel Eenzaam alleen. Andere nummers die de zanger heeft uitgebracht zijn ondermeer Niemand weet, Leg je hoofd maar op mijn schouder, Zo'n fijn gevoel, Maar toch hou ik van het leven, Lange hete nacht en Bianca.

EDWIN BOSVan Edwin Bos is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik rijd doorrr....met kerst. Eerdere nummers die de zanger heeft uitgebracht zijn onder andere Truckchauffeur in hart en nieren, Het ronken van mijn diesel, De ware voor mij, Je eigen held en Wat lijkt ze op jou.

JUSTIN PIEPLENBOSCHVan Justin Pieplenbosch is een nieuwe single verschenen met de titel Onvervangbaar. Studio One Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

THOMAS JULIANVan Thomas Julian is een nieuwe single verschenen met de titel Klaar voor jouw moment. TJ Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOSÉ SEPVan José Sep is een nieuwe single te downloaden met de titel Het is weer feest. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn In de nacht ben je gekomen, Adios amor, Lieve schat, Het is een wonder, Mijn glimlach, Ik weet dat er een ander is en Luister nou even.

SAM KNOOPVan Sam Knoop is een nieuwe single te downloaden met de titel December. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Zeven sloten, Zoet en zuur en Niets lijkt te gebeuren.

KINDEREN VOOR KINDERENVan Kinderen voor Kinderen is een nieuwe single verschenen met de titel Reis mee! Eerder brachten de kinderen ondermeer Op een onbewoond eiland, Ik heb zo waanzinnig gedroomd, Hahaha je vader, Meidengroep, Als ik de baas zou zijn (van het journaal), Moeders wil is wet, Bewegen is gezond en Pasapas uit. Cloud 9 Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOHAN VAN MECHELENVan Johan van Mechelen is een nieuwe single te downloaden met de titel Waarom. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Jij maakt het verschil en Alleen met jou uit.

STIPPENLIFTVan Stippenlift is een nieuwe single te downloaden met de titel Niemand viert kerstmis met mij. Eerder bracht de groep ondermeer de nummers Huilen en Mannen uit.

JASON BRADLEYVan Jason Bradley is een nieuwe single te downloaden met de titel Een mooie kerstmis. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Maak me gek en Ga met me mee.

DE 34 GROOTSTE HOLLANDSE HITS (JAAROVERZICHT 2019)Er ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel De 34 Grootste Hollandse Hits. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Frans Bauer met De bom, Mart Hoogkamer met Ik kan je niet vergeten, Vinzzent met Dit is wat het is, Maan met Zo kan het dus ook, Charelle met Het daglicht, DuoNL met Zigeunerbloed, Mike Peterson met Geloof me, Frank van Etten met Op het kamp, Tino Martin met Zij weet het, Marlane met Ik wil je en Brian Voet met Waar is de liefde.

DE PITABOYSVan De Pitaboys is een nieuwe single te downloaden met de titel Bakske vol met stro. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Waar is da feestje, Naar boven en beneden, Onzen bok, Ukelele, De Kaspische Zee, Janet wie heeft da kieken opgefret en 't Dak eraf.

CLEYMANS EN VAN GEELVan Cleymans en van Geel is een nieuwe single verschenen met de titel Aan de liefde ten onder. Moskito Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DJEK SNEKDjek Snek heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik ben Brabander. Ribby Road Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

CHRISTIAN MALANVan Christian Malan ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Heb jij ook zo'n raar gevoel. Het tweede nummer is Volle maan. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Kom laat je gaan, Met vrienden en Geniet van elke dag uit. AKMP Records heeft het schijfje geproduceerd.

MART WINKELMart Winkel heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Gooi maar vol. Eerder bracht de zanger ondermeer Mijn gemis, Alles blijkt een droom en Zomerdroom uit. FH Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ADRIAAN HUIJNENVan Adriaan Huijnen is een nieuwe single te downloaden met de titel Nooit meer die zoen. Dutch Artists Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RANSOM EN DE BUREN VAN DE BRANDWEERVan Ransom en De Buren Van De Brandweer is een nieuwe single te downloaden met de titel Een team een taak. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

STEF EKKELBerk Music brengt 17 januari een nieuwe verzamel LP uit van Stef Ekkel met de titel Door de jaren heen. Er staan 12 nummers op de plaat waaronder Op 'n terrasje, Die Griekse melodie, De woonboot, Waarheen waarvoor, Hopeloos, Ik schrijf je naam en Jij wil vrij zijn.

MIKE DAANEVan Mike Daane is een nieuwe single te downloaden met de titel Diep in mijn hart. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Als ik jou vergeef, Jij en ik, Ik weet alweer hoe laat het is, Geluk, Kom weer bij mij, Zomerzon en Wij.

CORRY KONINGS EN ROY DONDERSVan Corry Konings en Roy Donders is een nieuwe single te downloaden met de titel Voor iedereen de allermooiste dagen. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

SKINNIEVan Skinnie is een nieuwe single verschenen met de titel Doezend verhaole. HKM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

IN 'T HOFVan In 't Hof is een nieuwe single te downloaden met de titel Liever verloren. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Drinkebroer, De zomer wacht, Het paleis, Is zoals het is, Geleefd, Vrouwen, Mannen en Helemaal niks.

MASTER STUVan Master Stu is een nieuwe single te downloaden met de titel Wie ben jij. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Schudden met die billen, Ga met me mee, Wie heeft mijn sokken gezien, Oh jij, Ik heb geen poen, Hou je van hem, Zij gelooft in mij en Mijn hart gaat boem boem boem.

CLEAN PETE EN THIJS BOONTJESVan Clean Pete en Thijs Boontjes is een nieuwe single verschenen met de titel Onrust en hoop. Excelsior Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

ELIVEVan Elive is een nieuwe single verschenen met de titel Dit is wat je wil. Houston Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

UDOVan Udo is een nieuwe single te downloaden met de titel Kerstmis in De Haan aan Zee. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Hier niet ver vandaan, Flits, Zielsveel van jou, Zomer in je hart, Ik kom naar huis, Ik mis je zo, Voorbij en Verloren hart verloren droom.

STEPHEN MC-QUEENVan Stephen MC-Queen is een nieuwe single te downloaden met de titel Diep in mijn hart. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: In mijn mooiste dromen, Nergens goed voor, Als de zon niet meer schijnt, Liefde voor het leven en Jij bent een kanjer van een vrouw.

RAMONA DISSELDORPVan Ramona Disseldorp is een nieuwe single verschenen met de titel Mi amor. RD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EDWIN EVERS BANDVan de Edwin Evers Band is een nieuwe single verschenen met de titel Altijd kerstmis. Eerder bracht de groep Ik meen het uit. Call My Agent Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de diverse downloadsites.

BART HEEMSKERKVan Bart Heemskerk is een nieuwe single te downloaden met de titel Vertrouw me. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Trots op jou en Geef mij jouw liefde.

OG3NEOG3NE hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Alles is nog hier. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EDDY VIEVan Eddy Vie is een nieuwe single te downloaden met de titel Boeijuh! Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Oktoberfest en Geen honger uit.

HELEN LIEBERSVan Helen Liebers is een nieuwe single te downloaden met de titel Kerst met jou alleen. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Laat me niet meer zo alleen, Kom terug en Als een vogel die zweeft.

BENNO VAN VUGTVan Benno van Vugt is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik heb confetti onder mijn kunstgebit. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Op de kermis is het altijd feest, Als het zonnetje lacht, Een goede vriend, Daar is niks mis mee, Mooie nieuwe zonnebril en Ik wil het lipje van jouw blikje zijn. 

MART WELLERDIECKMart Wellerdieck heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Nog 100 jaar. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

OLIVER SMEYERSVan Oliver Smeyers is een nieuwe single te downloaden met de titel Varwel. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Ontwaak en Dit is mijn leven.

EEN NUMMER OVER EEN ZEEZENDEREen Nederlandstalig nummer dat gaat over een zeezender.

Zeezender: Radio Veronica.

Artiesten: Vader Abraham en zijn Goede Zonen, Jacques Herb en De Makkers.

Titel: Veronica 538.

Uitgebracht in het jaar: 1972.

DUBBEL FEESTVan Dubbel Feeest is een nieuwe single verschenen met de titel Tik 'm aan. Eerder bracht het duo onder andere Lekker drinken en Gas erop uit. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JENS VOLLENSVan Jens Vollens is een nieuwe single te downloaden met de titel 4 promille uh-ah. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Mama Courtois en Donald Trump.

GUUS DOGGENGuus Doggen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kom maar kom maar. Music Expierence Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

45 ELFVan 45 Elf is een nieuwe single verschenen met de titel Ich haot va mich. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE RADIO CAROLINE TOP 50Een Nederlandstalige notering uit de Radio Caroline Top 50, uitgezonden 18-08-1979.


Artiest: De Havenzangers.

Titel: Daar bij de waterkant.

Notering: Nummer 46.

HENK BERNARDVan Henk Bernard is een nieuwe single verschenen met de titel Ooit zien wij elkaar weer. Andere nummers die hij op zijn naam heeft staan zijn Zeven dagen van de week, Kon jij nog maar een keer hier zijn, Een hart om van te houden, Als een vogel zo vrij, Dan ga je maar, Ja ik weet ik word wat ouder en Hou me nog 'n keertje vast.

OTTO ROONAVan Otto Roona is een nieuwe single te downloaden met de titel Het platteland. Eerder bracht de zanger ondere andere de volgende nummers uit: 1000 dromen, De oude harley, Proosten op het leven, Zonneschijn, De dag van morgen, Oh Katerina, Lieve schat en De liefde van mijn leven.

ERWIN EN HAROLDVan Erwin en Harold is een nieuwe single te downloaden met de titel Kerstavond in Drenthe. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht.

GIOVan Gio is een nieuwe single verschenen met de titel 't Is kerstmis. Gio Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE RADIO VERONICA TOP 40 (WEEK 51)Een Nederlandstalig nummer uit de Radio Veronica Top 40 van 1970, precies 49 jaar geleden.


Artiesten: Corry en De Rekels.

Titel: Huilen is voor jou te laat.

Notering: Nummer 18.

LAMMERT GROFSMIDVan Lammert Grofsmid is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik vierde kerstfeest alleen met de fles. Eerder bracht de zanger het nummer Ode aan Oompie Koerier uit.

EVELINE CANNOOT EN PILIP D'HAZEVan Eveline Cannoot en Filip D'Haze is een nieuwe single te downloaden met de titel Vrolijk kerstfeest. Eerder bracht het duo het nummer Met kerst ben jij bij mij uit.

LISETTE VAN DER PLOEGLisette van der Ploeg heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat het altijd kerstmis zijn. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LOUISE AKKERMANSVan Louise Akkermans is een nieuwe single verschenen met de titel Her is weer kerst. Traxfree Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 51)De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL.

Artiest: René Schuurmans.

Titel: Een vrolijk kerstfeest.

Eerder uitgebrachte nummers: o.a. Laat de zon in je hart, Bij ons in Brabant en Als het weekend is.

DICK VAN ALTENAVan Dick van Altena is een nieuwe single te downloaden met de titel Als rivieren niet meer stromen. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Dom diedelie dom, De speelman, Die arm om mijn schouder, De speelman, Melodieliedjes en Bello de hond.

STEVEN HARKSVan Stevan Harks is een nieuwe single verschenen met de titel Kerstgevoel. Eerder bracht de zanger ondermeer Hey ga je mee, Als de lichten zijn gedoofd en Doe maar wat niet mag uit. Main Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

VAN HOEVELAAKVan Van Hoevelaak is een nieuwe single verschenen met de titel Soms geeft het leven niet. VH Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FRANQOIS VAN DIJKVan Franqois van Dijk is een nieuwe single verschenen met de titel Dit is de kracht. FD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RADIO VERONICA TIPPARADE (WEEK 51)Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1971 precies 48  jaar geleden.

Artiesten: Corry en De Rekels.

Titel: Hoog daar aan de hemel.

Notering: Nummer 1.

Omhoog