''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

NIEUWS OVER HET NEDERLANDSE EN VLAAMSE LIED.

653.029 bezoekers 97 leden Log in

DE MANNEN VAN DE BOUW.Van De Mannen Van De Bouw is een nieuwe single verschenen met de titel De bouw is wauw. DMVDB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BART SCHUURMANS EN C.V. JE JE TIS WE.Van Bart Scheurmans en c.v. Je je tis we ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Gij kunt wel een filterke gebruiken. Het tweede nummer is Kruikenbal. AKMP Records heeft het schijfje geproduceerd.

EEN DUIK IN HET HITVERLEDEN.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50, uitgezonden 16-03-1974.


Artiest; Rob de Nijs.

Titel: Hé speelman.

Notering: Nummer 48.

MARCEL DE GROOT EN BART HERMAN.Van Marcel de Groot en Bart Herman is een nieuwe single verschenen met de titel Heb jij dat ook? VLNL Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ROB RONALDS.Van Rob Ronalds ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Sofie. U kent de zanger ondermeer van de volgende nummers: Ik hoef niet in het geld te zwemmen, Doorgaan, Haar naam was Hans, Ome Bob, Op de camping, Meisjes van de nacht en Voor een zoen. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

GEBROEDERS ROSSIG.Van de Gebroeders Rossig ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ali Baba. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Hallo allemaal, De strijkplank, 't Is nooit te laat, Links rechts voor terug, Geef me een kus, Ik ben moeders mooiste niet en De poppen aan het dansen. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

KAPALONE.Van Kapalone is een nieuwe single te downloaden met de titel Iedereen zou een topper moeten zijn. Eerder bracht de zanger onder andere Daar moet op gedronken worden, Helemaal gehad met jou, Helemaal super, Wie is er bij, De kriebels in mijn buik, Ben jij vanavond vrij en De zevende hemel uit.

GINGER EN MIRTHE.Van Ginger en Mirthe is een nieuwe single verschenen met de titel Papa. Left Lane Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te vinden is in de diverse downloadshops.

EEN ZEEZENDER DJ HITTIP.Een Nederlandstalige hittip van een zeezender dj.

Dj tip van: Stan Haag (Radio Veronica).

Naam: Arne Jansen.

Titel: Zo zijn de meisjes.

Datum: 11 t/m 17-11-1972.

CHARELLE.Charelle heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Het daglicht. U kent de zangeres ondermeer van Dicht bij jou, Het lijkt soms van één kant te komen, Leef vandaag, Ga jij nu maar je eigen gang, Waarom liet ik je gaan, Hé jij en Voel die regen op ons. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

3JS.Van de 3JS is een nieuwe single verschenen met de titel Los van alles. Eerder bracht het trio onder andere Mensen, Twee zielen, Grenzeloos, Open, Raak m'n hart, Til me op, Kom, Net alsof, Een met de bomen en De zomer voorbij uit. Volendam Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BERNARD VAN MOURIK.Van Bernard van Mourik is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn allerbeste vriend. Eerder bracht de zanger Ik zeg jou en Genieten van het leven uit. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

SCHORRE CHEF & MC VALS.Van Schorre Chef & Mc Vals is een nieuwe single verschenen met de titel Wie laait me op? DEA Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top 50.


Artiest: Astrid Nijgh.

Titel: De nacht.

Notering: Nummer: 42.

Uitgezonden: 06-04-1974.

APRÈS SKI TOP 100.Er ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Après Ski Top 100. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn De Alpenzusjes met Naar voren naar achter, Gebroeders Ko met Schatje mag ik je foto, Django Wagner met Kali, Snollebollekes met Vrouwkes, Alex met Jij en ik, Pascal Redeker met Ik wil dansen, Wesley Klein met Dans met me, Jan Smit met Als de morgen is gekomen, De Lawineboys met Joost, Marianne Weber met De Italiaan en Snappie met De kleine krokodil.

JASON STAAL.Van Jason Staal is een nieuwe single verschenen met de titel Bijna daar. JS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARCO KIMSEN.Van Marco Kimsen is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik morgen niet meer wakker word. U kent de zanger van Kusjes voor mij en Ik hou van alles wat je doet. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FRED RINGOOT.Van Fred Ringoot ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik ben jou. Er staan 3 nummers op het schijfje. De andere 2 zijn Licht en donker en Anny.

DE VLAAMSE TOP 50 (WEEK 2).Een selectie uit de Vlaamse Top 50 kunt u beluisteren op Radio2. Elke zondagmiddag van 16.00u tot 18.00u.

Nummer 1: Tourist LeMC & Raymond van het Groenewoud--Spiegel.

Nummer 2: Bazart & Eefje de Visser--Onder ons.

Nummer 3: Tourist LeMC--We begrijpen elkaar.

DUO NL.Van Duo NL is een nieuwe single verschenen met de titel Lo Siento. Eerder bracht het duo onder andere Ga nooit meer van huis, Waarvan droom jij, Mi amore, Als je zou weten, Ogen liegen niet en De wereld wordt veel mooier als je lacht uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DICK FIJN.Van Dick Fijn is een nieuwe single te downloaden met de titel Gewoon een trucker. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

DUO KNOTSGEK.Duo Knotsgek heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Liters bier op 'n doktersrecept. U kent het duo ondermeer van Onze Peter, Mina van de overkant, Laat het feest maar snel beginnen, Zij is te mooi, Op de lange latten en We gaan er tegenaan. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MICHAEL DUIJTS.Van Michael Duijts is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ben weer vrijgezel. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EEN NUMMER GESCHREVEN DOOR PETER KOELEWIJN.Peter Koelewijn heeft veel nummers geschreven voor andere artiesten. Dit is er één van.


Artiest: Adriaan.

Titel: Tante heeft een olifant.

Uitgebracht in het jaar: 1969.

RENÉ KARST.Van René Karst ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Laat ze maar zien. Er staan 3 nummers op het schijfje. De andere 2 zijn de hardstyle remix en de partymix. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: De stenen op het plein, Het lied over mij, Blij, Samen met jou, Kruipend door de supermarkt en Op de tafel dansen. Dino Music heeft de cd geproduceerd.

DENNIS VAN DAM.Van Dennis van Dam is een nieuwe single te downloaden met de titel Dans met mij. U kent de zanger van het nummer Als een komeet.

ERIC GHELEN.Van Eric Ghelen is een nieuwe single te downloaden met de titel Zo bijzonder. Eerder bracht de zanger het nummer Kom bij mij uit.

YVES SEGERS.Van Yves Segers is een nieuwe single verschenen met de titel Vi va vogeltje. Eerder bracht de zanger onder andere Schudden, Geweldig figuur, Frankie, Waar is mijn vleeskroket, Waar zijn die handjes, Wonderbaar, Loop naar de maan en 't Is weer bingo uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ROB DE NIJS.Van Rob de Nijs is een nieuwe single verschenen met de titel Zwanenmeer. Eerder bracht de zanger ondermeer Jan Klaassen de trompetter, Ritme van de regen, Dag zuster Ursula, Hé speelman, Malle Babbe, Zet een kaars voor je raam vannacht en Het werd zomer uit. Sony Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

AMARYLLIS TEMMERMAN & JOHN TERRA.Van Amaryllis Temmerman & John Terra is een nieuwe single te downloaden met de titel Geef het maar toe. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

WILLIAM KRUIZINGA.Van William Kruizinga is een nieuwe single te downloaden met de titel Achter de horizon. Eerder bracht de zanger het nummer Opa en oma bedankt uit.

TRIO ZANDVREES EN DE VIEZEVOETENKORTINGEN.Van Trio Zandvrees en de Viezevoetenkortingen is een nieuwe single verschenen met de titel Vegetarische kanibaal. Ribbyroad Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

OUWE JONGENS KRENTEBROOD.Van Ouwe Jongens Krentebrood ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Koning van het bier. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

RUTGER VAN BARNEVELD.Van Rutger van Barneveld is een nieuwe single verschenen met de titel Engel op aarde. U kent de zanger ondermeer van Helena, Een dag uit duizend dromen en Lieveling. All 4 You  Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is op de bekende downloadsites.

MARCELLO.Van Marcello ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel 11 steden. Het tweede nummer is Alleen voor jou. Joleij Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

KENNY B.Van Kenny B ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ik ben hier. Het tweede nummer is de instrumentale versie. U kent de zanger onder andere van Parijs, Jij bent de liefde en Als je gaat. Top Notch Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ABEL.Van Abel is een nieuwe single verschenen met de titel Schiphol. Burning Fik Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

VAN DIK HOUT.Van Van Dik Hout is een nieuwe single te downloaden met de titel Een nacht eeuwigheid. Eerder bracht de groep onder andere de nummers Stil in mij, Tot jij mijn liefde voelt, Als de dag aanbreekt, Lege handen, Volle maan, Alles of niets, Meer dan een ander, 's Nachts in mijn dromen, De zon achterna en Mijn held zijn uit.

MAAIKE OUBOTER.Van Maaike Ouboter is een nieuwe single te downloaden met de titel Vanaf nu (akoestische versie). Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Voor jou, Maarten en Dat ik je mis uit.

POLONAISE (DEEL 15).Berk Music brengt 25 januari deel 15 uit de serie Polonaise uit. Op het schijfje staan ondermeer de volgende artiesten: Snollebollekes, De Alpenzusjes, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Partyfriex, De Zware Jongens, The Double Dj's en De Lawineboys.

DEAN.Van Dean is een nieuwe single verschenen met de titel Maar een man. D-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RON VAN HOOF.Van Ron van Hoof is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Lieve Lieze, Vrouw van mijn leven, Kus me zacht en Het leven met jou uit.

GUIDO VAN ZUTPHEN.Guido van Zutphen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik kijk je aan. Eerder bracht de zanger ondermeer Jij betekent alles voor mij, Ik werd verliefd en Maar nu heb ik jou gevonden uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HERMANO.Van Hermano is een nieuwe single te downloaden met de titel Zigeunermama. Eerder bracht de zanger het nummer Ik sla m'n armen om je heen uit.

INGRID EN XAVIER.Van Ingrid en Xavier is een nieuwe single verschenen met de titel Als je van me houdt. Xavier Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MANNES.Mannes heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ga jij met me mee. Eerder bracht de zanger onder andere Hou je mond, Een nieuw begin en Braziliaanse nachten uit. HW Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DENNIS DEE.Van Dennis Dee is een nieuwe single verschenen met de titel Ik wacht al jaren lang. Pebble Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DENNIS SMITS.Van Dennis Smits is een nieuwe single verschenen met de titel M'n beste vriend. Eerder bracht de zanger Ik ben nu eenmaal zo uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RONNIE RUYSDAEL.Van Ronnie Ruysdael is een nieuwe single te downloaden met de titel Naar de donder. U kent de zanger ondermeer van de nummers Zwaai met je mobiel, Drink 'r nog eentje mee, Zo is het leven, Friet met mayonaise, Hallo lieve schat, Nijmegen, De Bostella, Onze keet en Dikke doe da.

PATRICK MORENO.Van Patrick Moreno is een nieuwe single verschenen met de titel Altijd wel geweten. U kent de zanger onder andere van Hey hey mensen het is zomer, Ik hou van jou als in mijn mooiste droom en Geef me nog een kans. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

CHRIS HAVERMAN.Chris Haverman heeft een nieuwe single opgenomen met de titel In de hemel. U kent de zanger ondermeer van Je moest eens weten, Als ik even in je ogen kijk, Waar is die meid, Dit is leven, Ik wil alles en Een glimlach van jou. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 6 maart te koop is op de bekende downloadsites.

GERRIT VOS.Gerrit Vos heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Als je van iemand houdt. Eerder bracht de zanger onder andere Jij was mijn beste vriend, Spaanse señorita, Voor mij geen jaloezie, Zanzibar en Melanie slaap zacht uit. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 6 februari te koop is op de bekende downloadsites.

STEVE TIELENS & ZUSTER VASELINE.Van Steve Tielens & Zuster Vaseline is een nieuwe single te downloaden met de titel Hé Jacqueline (waar is de vaseline). Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

SJEIK HARRYM & ERSON.Van Sjeik Harrym & Erson is een nieuwe single verschenen met de titel Als je alles hebt. Double You Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SYLVIA BRUENS.Van Sylvia Bruens is een nieuwe single verschenen met de titel De spiegel van je leven. Music Experience Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HOLLANDSE HITKANJERS.Hit It! Hamster Music brengt binnenkort een nieuw album uit met de titel Hollandse Hitkanjers. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Robert Pater, Rudy de Wit, A3aan Drost, Marlous, Colinda, Dirk Meeldijk, Jessy, Donny van der Roest en Dennis Jones.

RICHARD VAN DER WEIDE.Richard van der Weide heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Maling aan pech en zorgen. ZH Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

WILLY BLANCO.Willy Blanco heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 'n Vriend. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ALBERTO NICOLAY.Van Alberto Nicolay is een nieuwe single verschenen met de titel Een nieuw begin. Eerder bracht de zanger onder andere Laat de wind maar waaien, Weet je wat, Vader en zoon, Kom met me dansen, Op reis en Wat jij wil uit. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

B.JORN.Van B.Jorn is een nieuwe single te downloaden met de titel Zwevend naar 't geluk. Eerder bracht de zanger het album Caterina uit.

GRE PARELMOER.Van Gre Parelmoer is een nieuwe single te downloaden met de titel Sex & drugs & rock & roll. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Ik ben verliefd op mijn toet toet, Dikke paling, Ik ben een béh béh berggeit en De Bardans.

JOHNNY LEIJEN.Van Johnny Leijen ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Ben jij er voor mij? Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Letters van het leven, De stem van de mens, Met jou, Zonder woorden, Jouw dag, Leven, Ben jij er voor mij en Als jij mij jouw hart geeft.

HET MEEZINGTEAM.Van Het Meezingteam ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Telkens als we dronken zijn. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

JAN KOEVOET.Van Jan Koevoet is een nieuwe single te downloaden met de titel Geef me alles of anders niet. Eerdere nummers die de zanger heeft uitgebracht zijn ondermeer Ik tel de dagen, Kom in mijn leven, Jij bent het helemaal, Wat is geluk, Als in dromen, Hou me vast en Een wereld zonder jou.

EDRIE.Edrie heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Frietboer. U kent de zanger onder andere van 'k Heb je niet de hemel beloofd en Zin om te feesten. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DANI RABEN.Dani Raben heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Bij het kampvuur. Eerder bracht de zanger ondermeer Geef mij de nacht van mijn leven en Als je zegt het is voorbij uit. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 9 januari te koop is op de bekende downloadsites.

ERIC DIKEB.Van Eric Dikeb is een nieuwe single verschenen met de titel Dagen plukken. Eerder bracht de zanger onder andere Zeg buur, Laat je gaan, De kwekwals, Ik schreeuw het van de daken, Lekker aan het werk, Moeder, Geinig liedje, Pizzahaha, Wie laat de hond uit en Wat 'n leuke kinderen uit. EJ Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

TAMARA & TOM.Van Tamara & Tom is een nieuwe single verschenen met de titel Bella ciao. U kent het duo onder andere van de volgende nummers: Wilde zwanen, Volle maan, Door de wind en Verlangen.

ROB VALÓN.Van Rob Valón is een nieuwe single verschenen met de titel Goodbye my love. Eerder bracht de zanger onder andere Je mooiste droomreis, Vrijheid en Jouw lieve woorden uit. All 4 You Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE FANFAAR.Van De Fanfaar is een nieuwe single te downloaden met de titel Dansen op Ibiza. U kent de groep ondermeer van de volgende nummers De raven komen en Monster.

WIL DE BROUWER.Van Wil de Brouwer is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles en meer. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Bij ons in het café, Ik wil met jou de hele wereld rond, Alles draait om het leven en Wat doe je met mij uit.

LEROY KRIELEN.Van Leroy Krielen ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel We kunnen het feesten aan. Het tweede nummer is Bier en schotjes. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Feesten doe ik alleen met jou, Gezellig hier, Boem boem boem, Op een terrasje en Zij is de mooiste voor mij uit. Het schijfje is geproduceerd door AKMP Music.

ALBUM VAN DE WEEK (WEEK 3).Radio NL draait regelmatig een nummer van het Album van de week in haar programma's.

Artiest: Kees Versluys.

Titel: Beleef het leven.

SAMMY MOORE.Van Sammy Moore is een nieuwe single te downloaden met de titel Ga je mee. U kent de zanger onder andere van de nummers Zaterdagavond, La fiësta, Juf Sarah, Doe niet zo sexy, Onderweg en Afscheid.

LUCKY FONZ III.Van Lucky Fonz III is een nieuwe single verschenen met de titel Ik had nog willen zeggen. Eerder bracht de zanger ondermeer Een rare tijd en Ik heb een meisje uit. Top Notch Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE ORANJE TOP 30 (WEEK 3).

 

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Nummer 1: Tino Martin--Zij weet het.

Nummer 2: Davina Michelle--Duurt te lang.

Nummer 3: Pascal Redeker--Naar de kroeg.

JOHNNY DE MOL EN GLEN FARIA.Van Johnny de Mol en Glen Faria is een nieuwe single verschenen met de titel Je bent niet alleen. Wooloo Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

CHEF SOLDAAT.Van Chef Soldaat is een nieuwe single verschenen met de titel Stuiter stormbaan. Eerder bracht de zanger onder andere Feesten in het vaderland, In de tank en Geef acht uit. Ribby Road Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE ZEEZENDER DJ EN ZIJN PLAAT.Een zeezender dj die een Nederlandstalige plaat heeft uitgebracht.


Dj: Eddy Ouwens.

Titel: Ben je eenzaam vannacht.

Dj geweest op de zeezender: Radio Monique.

DOLLE BOEL.Van Dolle Boel is een nieuwe single te downloaden met de titel Deurdraaien. RJ Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

GINO GRAUS.Van Gino Graus is een nieuwe single verschenen met de titel Nee, gij trekt volle zalen. Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil je kussen, Ik wil liever vrij zijn, Ga je mee, Vogelvrij, Hey schat, Leef de dag, Noa, Zweven op de wind, Toch zit jij altijd in mijn hart en Dans allemaal maar mee uit. A Hits Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

NIGEL FISCHER.Nigel Fischer heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik ben niet lui, maar te snel moe. U kent de zanger ondermeer van Ik laat het allemaal gebeuren, Stamcafé, Net niet de mooiste, 100.000 vrienden, Heel alleen en Als jij naar mij lacht. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 6 februari te vinden is in de diverse downloadshops.

KEVIN SMIT.Kevin Smit heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Leef je moment. U kent de zanger ondermeer van Ben onderweg, Ben jij een droom, Dit is de avond, Engelen, Geef je over, Verliefd en 1000 rode rozen. Dutch Star Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DEMY DE KLERK.Demy de Klerk heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Een heel klein beetje dronken. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 13 februari te koop is in de bekende downloadshops.

DE RADIO MI AMIGO TOP 50.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top 50, uitgezonden 16-06-1974.


Artiesten: Hanny en de Rekels.

Titel: Zo'n mooie dag als vandaag.

Notering: Nummer 43.

MONIQUE SMIT.Van Monique Smit ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Gebarentaal. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: 100.000 stralende sterren, Een lange nacht, Maak je move, Feest voor twee, We gaan ervoor (kom maar op), Doe wat ik wil, Stel je voor en Vrouwenalfabet. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

DENNIS JONES.Van Dennis Jones ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Nu ga ik leven (Mat Pop radio edit mix). Het tweede nummer is de Mat Pop club mix. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Ik maak van jou een koningin, De zon die zal schijnen, Vuurwerk, Het voelt zo goed en Laat me niet alleen vannacht. Hit It! Music heeft het schijfje geproduceerd.

STEFANIE STRUIJK.Van Stefanie Struijk is een nieuwe single te downloaden met de titel De Peel in brand. U kent de zangeres ondermeer van de nummers Daar, Als de liefde maar blijft winnen, Verlegen en Verliefd.

DE TWEEZAKKEN & LA SOUND.Van De Tweezakken & LA Sound is een nieuwe single verschenen met de titel Vier maal bier. Punta Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NATIONALE HITPARADE.De Nationale Hitparade werd uitgezonden op het radiostation Hilversum Drie en op de tv in het programma Avro's Toppop.


Artiest: Rita Hovink.

Titel: Laat me alleen.

Notering: Nummer 26.

Uitgezonden: 15-01-1977.

POLONAISE (DEEL 15).Berk Music heeft deel 15 uit de serie Polonaise uitgebracht. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Alex met Ik schreeuw het van de daken, De Alpenzusjes met Ik zwaai naar jou, Huub Hangop met Wip wap, De Lawineboys met Naar de kroeg, Rob van Daal met Ivanhoe, Snollebollekes met Bobbelen, De Zware Jongens met Lege krattenwals, Django Wagner met Het is weer weekend, Rob Ronalds met Sofie, De Dikdakkers met M'n opa en Stef Ekkel met M'n allerliefste meisje.

HANS BAKKER.Van Hans Bakker is een nieuwe single te downloaden met de titel Lieve meid. Eerder bracht de zanger onder andere het nummer Jouw liefde is veel mooier uit.

MARIO FRANCO.Van Mario Franco is een nieuwe single te downloaden met de titel We horen samen. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Laat me nu niet staan, Kom en dans nu voor mij, Bel me op en Ik kan je niet laten gaan.

ROY GEERTS.Van Roy Geerts is een nieuwe single te downloaden met de titel Jouw waarheid. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Wanneer komt die dag, Feestmedley en Vrijgezel uit.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 3).De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL.

Artiest: Henk Damen.

Titel: Hoe zit het nu met ons.

Eerder uitgebrachte nummers: o.a. Trouw met mij, Wie denk jij wel wie ik ben en Geboren om van jou te houden.

ANITA EN ED.Anita en Ed hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Ruitenwissers. U kent het duo onder andere van A la vie la mort, Waar is de poort, Hé ouwe gek, Ouder worden is geen straf, Fernando, Kaarsje in mijn hart, Lekker dansen en Roze suikerspin. Coldhof Sound Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

C.V. DE JASSEN.Van c.v. De Jassen is een nieuwe single verschenen met de titel Geef mij eens een duckface. A Team Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ZEEUWSE RICKY.Van Zeeuwse Ricky is een nieuwe single verschenen met de titel Spijkerbroek. Eerder bracht de zanger onder andere Mijn Zeeuwse land, Keihard voorgelogen, Het Veerse Meer en Daar waar de liefde jouw naam weer roept. D & V Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE DIRRRTY BOYZ.Van De Dirrrty Boyz is een nieuwe single verschenen met de titel Eet meer bananen. Puur Feest Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites. 

MUZIEK PARADE TOP 15.Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Parade Top 20.

Artiest: Mieke Telkamp.

Titel: Morgen.

Notering: Nummer 3 .

Periode: januari 1960.

PERRY ZUIDAM.Perry Zuidam heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Toffe jongens. Eerder bracht de zanger onder andere Winter, Je hoeft me niet te zeggen, Jij kunt niet altijd 16 zijn, Zwoele zotte zomer, Laat me vrij en Ik werd geboren zonder het te vragen uit. VNC Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ARMANDO.Van Armando is een nieuwe single te downloaden met de titel Lief. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Kom in mijn armen en dans met mij en Ik ben zo verliefd.

RAY SMITH.Ray Smith heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Als je gaat. U kent de zanger onder andere van Kom met me dansen, Zonnestralen, Ohlala en Pak me dan. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

ARJON OOSTROM.Arjon Oostrom heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Doe 't dan. U kent de zanger ondermeer van Kom maar op, Hey ga je mee op stap, Zo heb ik jou nog nooit gezien, Een lange nacht met jou, Oei oei, Sla je arm om me heen en Alles kan alles mag. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje 15 maart verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

HENK DISSEL.Henk Dissel heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wie gaat dat betalen. U kent de zanger onder andere van Het cafeetje, Het gevoel, Bij mij, Bijna, Stap voor stap, Vlinderslag, Jij en ik (nog één keer samen), Alle hoeken, Rood fruit en Denk je nog wel aan mij. HD Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DANIËL ALTENA.Daniël Altena, gitarist van de Heinoos is vader geworden van een dochtertje. Het meisje heet Anne. De samensteller van deze site wenst Daniël en Zwanetta veel gezondheid toe voor Anne.

FREEK VAN SOEST.Van Freek van Soest is een nieuwe single te downloaden met de titel Want er is er één waar ik het meest van hou. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

IWAN BOCKKOM.Van Iwan Buckkom is een nieuwe single verschenen met de titel Groen van jaloezie. Eerder bracht de zanger Tegenwind uit. Real Dutch Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JAN SMIT.Jan Smit heeft een gouden award gekregen voor het album Met andere woorden. Inmiddels zijn er meer dan 20.000 exemplaren van het schijfje verkocht.

MARIA GOOSEN.Van Maria Goosen is een nieuwe single te downloaden met de titel Je vader is hier. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Zwevend op de wind, Waar ben je en Bandido.

REINA.Van Reina is een nieuwe single te downloaden met de titel Het gevoel. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: De fijnste kus, Dans de sirtaki met mij en Eerst een cappuccino.

DE PITABOYS.Van De Pitaboys is een nieuwe single te downloaden met de titel Marrakech. Eerder bracht het duo ondermeer de volgende nummers uit: Waar is da feestje, Naar boven en beneden, En ik zweef, Zwaaien met die handen, Breek de tent maar af, De Kaspische zee en Erika.

RENÉ BEVERWIJK.Van René Beverwijk is een nieuwe single verschenen met de titel Ik heb ook altijd wat. SSG Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FEESTZANGER RENÉ.Van Feestzanger René is een nieuwe single verschenen met de titel Heppie de peppie. U kent de zanger ondermeer van Psalmen parade, Nee Linda niet vandaag, Die zwoele zomertijd, Zomerse sferen, De geinige glazenwasser en Die Amsterdamse zwerver. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOS BOSMA.Jos Bosma heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Want zij. U kent de zanger ondermeer van 40 graden, Wachten op jou en Ik wil met jou. Melody Music Sound Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARTY KRETÉ.
Van Marty Kreté is een nieuwe single verschenen met de titel Je noemde mij toch je vriend. U kent de zanger onder andere van Alleen jij, Het is beter zo en Want een moeder en een zoon. Melody Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ANGEL.Van Angel is een nieuwe single verschenen met de titel Door de wind. Puur Feest Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HENK ROBBEMOND.Van Henk Robbemond is een nieuwe single te downloaden met de titel Apart gevoel. U kent de zanger van de volgende nummers: Weet je morgen mijn naam nog, Waarom waarom waarom en Ik vraag u lieve Heer.

BELINDA & JOSÉ.Van Belinda & José is een nieuwe single te downloaden met de titel 100.000 kussen. U kent het duo onder andere van Bubbelbad, Maak me gek gooi je haar los, Oh Romeo, Nieuwe sokken, Viva olé en Heimwee naar Griekenland.

LIENEKE.Van Lieneke is een nieuwe single verschenen met de titel Ik wil jou. Torro Produkties Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

INA WALDA.Van Ina Walda is een nieuwe single te downloaden met de titel Kerel o kerel. Het is het eerste nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

DAVE DEKKER.Van Dave Dekker is een nieuwe single verschenen met de titel Echte vriendschap. U kent de zanger ondermeer van Echt een rotdag gehad, Wat 'n droom, Toen ik je zag en Twee lege handen. The Imagineer Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

PEPPI.Van Peppi is een nieuwe single verschenen met de titel Navellied. P-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DAISY TALENS.Daisy Talens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vuile huichelaar. U kent de zangeres onder andere van Wijze lessen, Ik voel en zie, Een kind zonder moeder, De hemel had een held nodig, Ik ga door en Laat mij m'n gang maar gaan. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DENNY DE KLERK.Denny de Klerk heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Een heel klein beetje dronken. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 13 februari te koop is op de bekende downloadsites.

DUO KWATS.Van Duo Kwats is een nieuwe single te downloaden met de titel Hutsie klutsie. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: In de zomer, Het liefst met alle vrouwen, Een vissie een vleesje, Als ik had geweten, Ik heb een hart en Zij kunnen mij wat vertellen.

WILMO.Van Wilmo is een nieuwe single te downloaden met de titel Kus me, streel me, omarm me. Eerder bracht de zanger het nummer Ik ben als jij uit.

EVERT WOLTERS.Van Evert Wolters ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel 5 jaar Sexy sax. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Hoe ver kan ik gaan, Total loss gaan, Fiesta chocolade, Dans en Hey hey Helena.

DJANGO WAGNER.Van Django Wagner & Het Koninklijk Zigeunerorkest Roma Mirando ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Het is weer weekend. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie
heeft uitgebracht. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

DE GROTE WENS BAND.Van De Grote Wens Band is een nieuwe single veschenen met de titel Je bent niet alleen. DGWB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DENANS & FEEST DJ MELVIN.Van Denans & Feest Dj Melvin ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel In de hemel kan het niet mooier zijn. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Het schijfje is geproduceerd door Party Bob Music.

WESLEY BOES.Van Wesley Boes is een nieuwe single te downloaden met de titel Ach maak je niet zo druk. U kent de zanger ondermeer van de nummers Kijk haar dansen, Mag ik dan voor altijd bij je blijven, Jij bent het einde, Ja kun je krijgen en Jij zit voor altijd in mijn hart.

MERIAM BRUGGINK.Van Meriam Bruggink is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik ga. MB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARTINE DAMS.Van Martine Dams is een nieuwe single verschenen met de titel Raak me. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RINUS WERRENS.Rinus Werrens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Liefdesdans. U kent de zanger ondermeer van Het is over, Ik wil jou, Mijn wereld ben jij, Kom dichterbij en Maria. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

NATASJA.Van Natasja is een nieuwe single te downloaden met de titel Trots op jou. Eerder bracht de zangeres het nummer Zonder jou uit.

RAY SMITH.Ray Smith heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als je gaat. Eerder bracht de zanger ondermeer Kom met me dansen, Zonnestralen, Ohlala en Pak me dan uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MIKE DAANE.Van Mike Daane is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik jou vergeef (kroegen feestversie). Eerder bracht de zanger ondermeer Ik weet alweer hoe laat het is, Geluk, Kom weer bij mij, Zomerzon en Wij uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

EI KEN!Van Ei Ken! is een nieuwe single verschenen met de titel Liever op mezelf. EK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HENK KLOS.Van Henk Klos is een nieuwe single te downloaden met de titel Eens in de 100 jaar. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Geef me nou toch eens een kus, Alles wat ik doe en Maling aan poen.

TORSTEN.Van Torsten is een nieuwe single verschenen met de titel Water en vuur. U kent de zanger onder andere van Ik geef je mijn schouder, Het is wat het is en Laat de zomer binnen. Hitfabriek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JAN SMIT.Van Jan Smit ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Betere tijden. U kent de zanger ondermeer van de volgende nummers: Ik zie, De wereld rond, Jij laat mij niet slapen, De hoeken van de kamer, Kleine superster, Recht uit m'n hart, Je naam in de sterren, Dan volg je haar benen, Als de morgen is gekomen en Als de nacht verdwijnt. VO Sound Records heeft het schijfje geproduceerd.

DANNY STANEKE.Danny Staneke heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Alles draait om de liefde. Eerder bracht de zanger ondermeer Wereldwonder en Ze huilt niet meer om mij uit. Mickim Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FELIPE MARTLÉ.Van Felipe Martlé is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoe kan ik jou vergeten. U kent de zanger ondermeer van de nummers Het kriebelt in mijn bloed, Ik fluister je naam, Ik ben zo verliefd op jou, Nu ik groter ben en Maar als je wil ben ik van jou.

JULIA VAN HELVOIRT.Van Julia van Helvoirt is een nieuwe single te downloaden met de titel Achteraf. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Rot jij maar op en Proost.

ORANJE TOP 30 JAAROVERZICHT 2018.De Top 3 van het Jaaroverzicht Top 30 van 2018.

Nummer 1: Wesly Bronkhorst--Trots op jou.

Nummer 2: Wesley Klein & Monique Smit--Mooier dan mooi.

Nummer 3: Nielson--Diamant.

LAURA BEEKMAN.Van Laura Beekman is een nieuwe single te downloaden met de titel Zeg dat het goed gaat. U kent de zangeres ondermeer van de volgende nummers: Regen in de zomer, Zoete witte wijn, Tot snel en Thuis dat ben jij.

DE DIKDAKKERS.Van De Dikdakkers ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel M'n opa. U kent het duo ondermeer van de volgende nummers: Cowboys en Indianen, Oef (Indianenlied), De Dikdakkersdans, Bobsleelied, Dans dans dans, Hobbelpaard, Een man van amore, Rio en Lachen. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

HERINNERT U ZICH DEZE NOG?Een Nederlandstalig nummer uit het verleden.

Artiest: Danny Cardo.

Titel: Jij bent veel te mooi.

Uitgebracht in het jaar: 1972.

Hoogste notering in de Radio Veronica Top 40: Nummer 18.

BELINDA KINNAER.Van Belinda Kinnaer is een nieuwe single te downloaden met de titel Zeg mij toch waarom. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Zeven oceanen, De tijd van m'n leven, Neem je leven, Duizend mannen, Missen, Dit is het moment, Daag de liefde uit en Neem je leven.

SLONGS EN RAYMOND VAN HET GROENEWOUD.Van Slongs en Raymond van het Groenewoud is een nieuwe single verschenen met de titel Wat je doet met mij. Eerder bracht het duo Bonnestaak uit. Fruity Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE RADIO VERONICA TOP 1000.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 1000. Deze lijst werd uitgezonden ter gelegenheid van de 500ste Top 40.

Artiest: Bob Smit.

Titel: Ik heb me weer vergist.

Notering: Nummer 968.

Omhoog