''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

NIEUWS OVER HET NEDERLANDSE EN VLAAMSE LIED.

654.403 bezoekers 98 leden Log in

GASTONGaston heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Het feest kan beginnen, Gaston is binnen! Holliwood Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GOLDFINGER EN DE ALPENZUSJESVan Goldfinger en De Alpenzusjes ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Klumpe stumper. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

ALBERTOVan Alberto is een nieuwe single te downloaden met de titel Feessie bij Keessie. Eerder bracht de zanger het nummer Onno (ik wil je toyboy zijn) uit.

CV D'N DROEFTOETERSVan c.v. D'n Droeftoeters is een nieuwe single verschenen met de titel 't Stao hier blauw. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BUDDY VEDDERBuddy Vedder heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Beat van je hart. Eerder bracht de zanger Los uit. Solid Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MASTER STUVan Master Stu is een nieuwe single verschenen met de titel Wie heeft mijn sokken gezien? U kent de zanger ondermeer van Ga met me mee, Zij gelooft in mij, Oh jij en Ik kan niet zonder jou. Dragpalace Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LIEVE BERTHAVan Lieve Bertha is een nieuwe single te downloaden met de titel Metromannen. Eerder bracht het duo onder andere de nummers Er moet een meisje bij en Meisje in het gras uit.

DE RADIO VERONICA TOP 1000Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 1000. Deze lijst werd uitgezonden ter gelegenheid van de 500ste Top 40.

Artiest: Liesbeth List.

Titel: Te veel te vaak.

Notering: Nummer 915.

KARREE KONFITUUR.Van Karree Konfituur is een nieuwe single verschenen met de titel Ik vind de woorden niet. Eerder bracht de band ondermeer Show, Gek of geniaal, Nooit meer nooit meer, Doe het dan, Vluchtmisdrijf, Hou me vast, Alles is geregeld, Ego, Nog eens gek en Heel uw verdriet uit. Kana Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ANDRÉ KOOISTRA.André Kooistra heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Gek op jou. Eerder bracht de zanger onder andere Als je bij me bent, Ursula ik mis je, Dan ga je maar, Want als je me nou zou zien en Ik ben weer vrijgezel uit. 16 maart is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

ANDRE PRONK EN DE BRANDHOFFIES.Andre Pronk en De Brandhoffies is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik ben ladderzat. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

THOMASVan Thomas is een nieuwe single verschenen met de titel Ik voel me helemaal te gek bij jou. T-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LUBERTUS JVan Lubertus J is een nieuwe single verschenen met de titel Voor altijd. Eerder bracht de zanger de EP Hemelhoog uit.

EEN DUIK IN HET HITVERLEDENEen Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50, uitgezonden 06-04-1974.


Artiesten: Hanny en De Rekels.

Titel: Zo'n mooie dag als vandaag.

Notering: Nummer 40.

NIELS DESTADSBADER.Van Niels Destadsbader is een nieuwe single verschenen met de titel Beloof je mij. Eerder bracht de zanger ondermeer Vlinders in haar buik, Gloria, Als je gaat, Tokio, Paradijs, Verover mij, Tranen met tuiten, Sara, Een beetje anders, Speeltijd, Vandaag, Hey pa, Dansen, Groen en Helemaal weg van jou uit. Bizon Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HERRIE HARDSTYLESVan Herrie Hardstyles is een nieuwe single te downloaden met de titel Friet van Designer. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Stampen en Verkleed als de duivel uit.

CONNIE NEEFSVan Connie Neefs is een nieuwe single te downloaden met de titel Zet de radio wat luider. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende albums uit: Niets dan een lied, Van op een afstand en De weg van mijn hart.

LISA DEL BOVan Lisa del Bo is een nieuwe single te downloaden met de titel Vergeven. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Bestuif je hele wereld, Een goed jaar voor de rozen, Tekens van hoop, Wachten, Liefde woont in mijn hart, Als ik je zie, Jij tekent mijn leven, Vier azen op een rij, Een nieuwe dag en Een parel als jij.

RONALD HEARTVan Ronald Heart is een nieuwe single verschenen met de titel Koud in mijn hart. Eerder bracht de zanger het nummer Cirkels uit.

KORNUITEN EN COVan Kornuiten en Co ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ga je met me mee?! Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

EEN ZEEZENDER DJ HITTIPEen Nederlandstalige hittip van een zeezender dj.

Dj tip van: Tony Houston (Radio Atlantis).

Naam: John Horton.

Titel: Een beetje liefde.

Datum: 19 t/m 25-08-1973.

WESLEY BRONKHORSTVan Wesley Bronkhorst is een nieuwe single verschenen met de titel Vergeef. Eerder bracht de zanger ondermeer Vaya con Dios, Trots op jou, Wij, Alles geven, De lucht was blauw, Mooiste van de klas, Ik ga maar, De eerste kus, Jij en ik en Als jij had gedacht uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GERRIT HAVERMANVan Gerrit Haverman is een nieuwe single te downloaden met de titel Gisteren was ik nog jong. U kent de zanger onder andere van de nummers Laat mij maar gaan, Want 's nachts wil ik alleen bij jou zijn en Viva la vida.

MATHIAS VERGELSVan Mathias Vergels is een nieuwe single te downloaden met de titel Wij alleen. Eerder bracht de zanger onder ander de volgende nummers uit: Margherita en Hotel mama.

ISMOVan Ismo is een nieuwe single verschenen met de titel Gedachtes. Ismo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MARCELLOVan Marcello is een nieuwe single verschenen met de titel 11 steden alleen voor jou. Joleij Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BENNY NEYMANVan Benny Neyman ligt een nieuw verzamelalbum in de (web)winkels met de titel Het allermooiste van Benny Neyman. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Vrijgezel, Ode aan Maastricht, Liefde voor het leven, Wie is volmaakt, Waarom fluister ik je naam nog, In vuur en vlam, Rood, 'n Koekje van eigen deeg, Ga niet weg van mij en Ik wil je terug.

LUDO BEMINGERVan Ludo Beminger is een nieuwe single te downloaden met de titel De boor van de buren. Eerder bracht de zanger het nummer Kom maar bij mij uit.

KATE LANEVan Kate Lane is een nieuwe single te downloaden met de titel Romeo. Eerder bracht de zangeres ondermeer de nummers Ik kan je alles geven en Hartendiefje uit.

MEE DE MANAHVan Mee de Manah is een nieuwe single verschenen met de titel Tinie. LAS Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MUCHOS BEGAOIJOSVan Muchos Begaoijos is een nieuwe single verschenen met de titel De Muts. MG Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

SAMIR SAMI

 

Van Samir Sami is een nieuwe single verschenen met de titel Zo maar weg. 8 Ball Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DENNIE DAMARO

 

Dennie Damaro heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wat je diep treft. Eerder bracht de zanger onder andere Gevochten en verloren, Twee verliefde ogen, Ga jij maar weer naar die ander, Alle sterren aan de hemel, Hart van goud, Rode rozen schenk ik jou, Hey m'n jongen en Ga toch uit. DaMaro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LEEN ZIJLMANSVan Leen Zijlmans is een nieuwe single verschenen met de titel Geluk zit vaak in hele kleine dingen. Eerder bracht de zanger ondermeer Na vannacht, Waarom, Dit is mijn kroeg, Blijf wie je bent, Leentje doe 'r nog maar eentje, Ik kan niet zeggen wat ik voel en Doe wat je wilt uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RUDY MEYNSVan Rudy Meyns is een nieuwe single te downloaden met de titel Hetgeen je niet krijgen kan. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Neem me in je armen, Overleef, Een tevreden man, Een mond vol tanden, Ik kan wel van je houden en Ritme van de regen.

TRIO TRES BONNEVan Trio Tres Bonne is een nieuwe single verschenen met de titel Daar gaat ie weer. A-Team Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

NOSTALGIETENVan de Nostalgieten is een nieuwe single verschenen met de titel Pirke Peels. N-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE GROTE PETER VAN DER VEIRE OCHTENDSHOW

 

Van De Grote Peter van der Veire Ochtendshow is een nieuwe single verschenen met de titel Dans dj dans! Moskito Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

APRÈS SKI PARTY (DEEL 1)Hit It! Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Après Ski Party (deel 1). Er staan 40 nummers op de schijfjes waaronder Gert Jan Wels met Die ene nacht, Nelis Heesbeen met Ga maar weg lazer maar op, Rudy de Wit met Onder de volle maan, Floris en Martijn met Handjes!, Dennis Jones met Nu ga ik leven, Gustaf en Otto met Nooit meer naar huis, Ramon Prins met Adem mijn adem, Jorg van Roosmalen met Leve de alchohol en Ruby van Urk met Neem me mee.

HIJDIE VAN DE BEWEGINGVan Hijdie van de Beweging is een nieuwe single verschenen met de titel De sensuele polonaise. H-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

PATER MOESKROENVan Pater Moeskroen ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Roodkapje 2.0. Eerder bracht de groep onder andere de volgende nummers uit: Laat maar waaien, Dan weet ik dat het zomer is, Hela hola (tut hola), Roodkapje, Hé hé, Allemaal voor jou, Naar huis, Honderd, Heimwee en Vannacht. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

TORSTENVan Torsten is een nieuwe single te downloaden met de titel Gelukkig met elkaar. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Remmen los, Water en vuur, Laat de zomer binnen, Over en uit, Sanne en Wout, Het is wat het is en Ik geef je mijn schouder.

KÉREL EN BOOTVan Kérel en Boot is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik ben verliefd. U kent het duo ondermeer van de nummers Wie weet waar mijn huis staat? en Bodempje leggen.

DE MENSVan De Mens is een nieuwe single verschenen met de titel Later of de dag erna. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende albums uit: Wil je beroemd zijn, Liefde, Muziek, Blond, Nooit genoeg, Akoestisch, In het gras, 24 uur en Is dit mijn hart.

GRUTTE GEARTVan Grutte Geart is een nieuwe single verschenen met de titel De laatste flamingo's. U kent de zanger ondermeer van Lydia, Rosie, Mooie Marianne, Langzaam gaat de nacht voorbij en Een heel klein vuur. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DJ JANTJEVan Dj Jantje is een nieuwe single te downloaden met de titel Play. Eerder bracht de zanger samen met Arjon Oostrom het duet Slopen tot de grond uit.

BC DEN PEEJKES EN DE KAPERS VAN HET ZUIDENVan BC Den Peejkes en De Kapers van het Zuiden ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Koning Carnaval. Het tweede nummer is de originele mix. Ribby Road Music heeft het schijfje geproduceerd.

BJ EN DE DIRCO'SVan Bj en De Dirco's is een nieuwe single te downloaden met de titel Bella ciao. Eerder bracht de groep onder andere de nummers Ik doe een pauw na in de sauna en Poëzie in de jacuzzi uit.

INA WALDAVan Ina Walda is een nieuwe single verschenen met de titel O o kerel. IW Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

WILLY EN WILLEKE ALBERTIFavorieten Epres brengt op 22 februari een nieuw verzamelalbum uit van Willy en Willeke Alberti met de titel Willy en Willeke Alberti. Er staan 25 nummers op het schijfje waaronder De glimlach van een kind, Harlekijntje, Zo is er slechts één, Omdat ik zoveel van je hou, Toch ben ik dol op jou, Moederlief, Dat afgezaagde zinnetje, Het hutje bij de zee, Reisje langs de Rijn, Lachen beetje huilen en Niemand laat zijn eigen kind alleen.

ZJEERAAR EN EUZJENIEVan Zjeeraar en Euzjenie is een nieuwe single verschenen met de titel Alleen op pad. GG Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RICKY BAYVan Ricky Bay is een nieuwe single verschenen met de titel Winterland. Eerder bracht de zanger Mijn zomer kan niet meer stuk uit. Belstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LESLEY ROSBACHLesley Rosbach heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Vuur en vlam. Eerder bracht de zanger onder andere Wat doe je nu en Wie ben jij dan uit. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 20 maart te vinden is in de diverse downloadshops.

YEVGUENIVan Yevgueni is een nieuwe single verschenen met de titel Morgen ziet er goed uit. Eerder bracht de groep onder andere Man zijn, Elisa, Hofstraat, Het is niet veel, Van hierboven, Nooit meer nergens en Waar jij niet bent uit. Sardonis Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

GHIJS DE BRUIJNVan Ghijs de Bruijn is een nieuwe single te downloaden met de titel Blauw. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Buiten zinnen, Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, Het winnende lot, Vrij, Een echte vrouw, Superdag en Ik wil je terug.

WESLEY KLEINVan Wesley Klein ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Er is niemand zoals jij (Golddiggers remix). Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Ja jij bent het einde, Doe 't met mij, Wind onder mijn vleugels, Dans met mij, Hey jij hoe heet je, Onderweg en Waarom dans je niet met mij. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

GERRIT VOSVan Gerrit Vos is een nieuwe single verschenen met de titel Als je van iemand houdt. Eerder bracht de zanger ondermeer Jij was mijn beste vriend, Spaanse Señorita, Voor mij geen jalouzie, Zanzibar en Melanie slaap zacht uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DON PIERRO

 

Van Don Pierro is een nieuwe single verschenen met de titel Truckchauffeur. BE Artist Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DIRK EN DENNISDirk en Dennis hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Hier kun je mij voor wakker maken. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

NATASJA POELSVan Natasja Poels is een nieuwe single te downloaden met de titel Trots op jou. Het is het eerste nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

C.V. WAOR IS DE REST GEBLEVE?Van c.v. Waor is de rest gebleve? is een nieuwe single verschenen met de titel Rood Wit Geel. AD Entertainment Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RENÉ ULEHAKEVan René Ulehake is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ben zo eenzaam zonder jou. Eerder bracht de zanger onder andere Doe maar wat je wil, Dan is het tijd voor een feest, Op de schoorsteen staat een foto en Louise uit. RU Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOHAN VEUGELERSVan Johan Veugelers is een nieuwe single verschenen met de titel Een man van amore. Eerder bracht de zanger onder andere Blootvoetsdansen, He jij!, Schreeuw het uit, Beloof me, Hou me vast en Ruitenwisser uit. JV Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MARTIN DE JAGERMartin de Jager heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik laat mij niet zeggen hoe ik leven moet. Eerder bracht de zanger Jij bent de mooiste uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DAALMANVan Daalman is een nieuwe single verschenen met de titel Vleugels. Eerder bracht de zanger onder andere Grote liefde, Wolven, Onder de wolken, Alles, Annabel en Geen nacht alleen uit. Songboost Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ALAAFTERPARTYVan Alaafterparty is een nieuwe single te downloaden met de titel Theo. Eerder bracht de groep het nummer Ligde gij d'r laaf?! uit.

ADJ AMBIANCEVan Adj Ambiance is een nieuwe single te downloaden met de titel Pater Pient. Eerder bracht de zanger het nummer Feestje bouwuh uit.

JACCO RICARDOVan Jacco Ricardo is een nieuwe single te downloaden met de titel Verloren zijn we niet (2019 radio versie). U kent de zanger ondermeer van de nummers Ik wil alleen bij jou zijn, Ik weet wel wat ik vanavond doe en Zij wil hem.

ELLY EN RIKKERTFavorieten Expres heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht van Elly en Rikkert met de titel Elly en Rikkert. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Vreemde vogels, Valentijntje, De legale moord, Al die jaren, De kauwgomballenboom, Alles is vrij, De zilveren trein, Sta op en wandel, Kind van de zon, Brief van Alexander en Padvindster.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top 50.


Artiest: Barend Servet.

Titel: Hoe kan dat nou.

Notering: Nummer: 18.

Uitgezonden: 20-07-1974.

JELLE VAN BURENVan Jelle van Buren ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Jelle van Buren. Er staan 13 nummers op de cd waaronder De sloep Jan B, Westwaarts naar huis, Alles in de wind, Na de storm, Ik ben een jonge soldaat, Hij was mijn oudste, Jan de Pater, Dubbele Jan en Leugens allemaal. Notabene Records heeft het schijfje geproduceerd.

HENK WESTBROEKFavorieten Expres heeft een nieuw verzamelalbum van Henk Westbroek uitgebracht met de titel Henk Westbroek. Er staan 18 nummers op het schijfje waaronder Vogels vallen, Ontzie mijn hart, De wereld is verscheurd, Stukken liever, Eindelijk vrij, Loods mij door de storm, Zelfs haar naam is mooi, De hemel, De zon, Als je weer verliefd wordt en Evenbeeld.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 8)De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL.

Artiest: Grad Damen.

Titel: Zuiver hart.

Eerder uitgebrachte nummers: o.a. Hemelsblauwe ogen, Lach nog heel even en Hé jij waar was je nou.

MARK ENTHOVEN.Van Mark Enthoven is een nieuwe single verschenen met de titel Droom van mij. U kent de zanger onder andere van Tand des tijds, De havenblues en Eenzaamheid. D-River Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

WILLY ALBERTIFavorieten Expres heeft een nieuw verzamelalbum van Willy Alberti uitgebracht met de titel Willy Alberti. Er staan 24 nummers op het schijfje waaronder Als een witte orchidee, Twee lippen zo rood, Kijk mij nog eenmaal aan, Hart van mij, Mens durf te leven, O mooie Westertoren, Mijn leven is een lied, Mijn zoon, Liefde, Juliana bedankt, Jij bent het leven voor mij en De spiegel van mijn leven.

EEN NUMMER GESCHREVEN DOOR PETER KOELEWIJNPeter Koelewijn heeft veel nummers geschreven voor andere artiesten. Dit is er één van.


Artiesten: Het Amsterdamse Volkstoneel.

Titel: 100 pannebroden.

Uitgebracht in het jaar: 1980.

GUUS BOKGuus Bok heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mooier wordt het niet. Eerder bracht de zanger onder andere 100%, Nadien, Op het strand, Rotterdam leeft in mij, Alles komt goed, Zonder jou en Hou je nog van mij uit. Bok Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

IRIS PENNINGIris Penning heeft een nieuw album opgenomen met de titel Liever vieze voeten dan altijd schoenen aan. Ook de laatste single Mag ik iets vragen staat op het schijfje. 15 maart is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

SHERÉNAVan Sheréna is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik ga. U kent de zangeres ondermeer van de nummers Alles of niets, Wachten op de zomer en Het is voorbij.

LISANNE SPAANDERVan Lisanne Spaander is een nieuwe single verschenen met de titel Zeg me dat het niet zo is. Eerder bracht de zangeres het album Kijk naar mij uit. Eigen Beheer Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HERINNERT U ZICH DEZE NOG?Een Nederlandstalig nummer uit het verleden.

Artiest: Rocco Granata.

Titel: Jessica.

Uitgebracht in het jaar: 1972.

Hoogste notering in de Radio Veronica Top 40: Nummer 19.

LARS GROENINKVan Lars Groenink is een nieuwe single verschenen met de titel Altijd wel iemand. Eerder bracht de zanger De vrolijke koster uit. CNF Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FEESTDUO NEEMANVan Feestduo Neeman is een nieuwe single verschenen met de titel Omlaag! Eerder bracht het duo Ik wil mijn kater kwijt uit. Mickim Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DIE 2Van Die 2 is een nieuwe single verschenen met de titel Narrelied. DK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RICHARD VAN DER WEIDE.Van Richard van der Weide is een nieuwe single verschenen met de titel Vader had teveel gezopen. U kent de zanger onder andere van Het is een nacht en Maling aan pech en zorgen. ZR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARIANNE WEBER EN JOHN DE BEVERVan Marianne Weber en John de Bever ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Schat van mij. U kent het duo van het nummer Denk nog een keer aan mij. Smile Music heeft het schijfje geproduceerd.

WILLEM HUISMANWillem Huisman heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Lailo. Eerder bracht de zanger ondermeer In ons café, Voorbij, Alleen nog een plek, Ik voel de liefde, Elke roos, Liefste en Jij laat de zon voor me schijnen uit. D- River Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARCO CAROLUSVan Marco Carolus is een nieuwe single te downloaden met de titel Bets koffiepads. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Het dak gaat eraf en In een hutje op de berg.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 7)

 

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Nummer 1: Tino Martin.

Titel: Zij weet het (live versie).

RONNIE VAN BEMMEL.Ronnie van Bemmel heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Vergeet jouw wereld. U kent de zanger onder andere van Kacheltje lam, Laat me je vertellen, Denk ook aan mij, Houd je vinger op de knip, De laaienlichter, Als ik nog één keer zou trouwen, Laat me (leven en lachen met jou). Voor niets, Nee dat nooit meer en Delilah. Nap Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de bekende downloadshops.

TIM OLINGTim Oling heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Prooi. U kent de zanger ondermeer van Niemand zoals jij, Maar waarom, Onderweg naar jou, Vanaf nu, Herinnering en Op dit moment. Music Experience Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

BENNIE VON DE RADIO EN BJORN VERHOEVENVan Bennie von de Radio en Bjorn Verhoeven is een nieuwe single te downloaden met de titel Brandend zand. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

DENNY DE KLERKVan Denny de Klerk is een nieuwe single verschenen met de titel Een heel klein beetje dronken. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BART EN DE LADIESVan Bart en De Ladies is een nieuwe single te downloaden met de titel ''De beste''. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

DE ZEEZENDER DJ EN ZIJN PLAATEen zeezender dj die een Nederlandstalige plaat heeft uitgebracht.


Dj: Will Luikinga.

Titel: Driekus kiekus.

Dj geweest op de zeezenders: Radio Veronica en Radio Caroline.

ANCORAAncora heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Om en om. U kent het trio onder andere van de nummers We zullen haar ooit vinden, Door storm en woeste regen, Calypso, Dronken van de liefde, Op het leven, Hoog in 't noorden, Word zeeman, Californio en Vrij als de wind. Ancora Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

OTTO WUNDERBAAR EN BARRY BADPAKVan Otto Wunderbaar en Barry Badpak is een nieuwe single te downloaden met de titel Geef ons maar bier. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

ALBERTO NICOLAYVan Alberto Nicolay ligt een mini album in de (internet)winkels met de titel Is m'n hart wel groot genoeg. Er staan 5 nummers op het schijfje. Da andere 4 zijn Wat wil jij, Op reis, Kus zoekt mond en Oranje soul.

CHARLÈNEVan Charlène is een nieuwe single te downloaden met de titel Denk ik aan jou (2019 versie). U kent de zangeres ondermeer van de nummers De laatste reis, Engel in mijn droom, Mijn fotoboek, 1000 sterren gaan stralen, Griekse nacht, Elke zonnestraal ben jij, 'n Bosje rode rozen voor mijn moeder, Boem boem boem, Wat je niet hebt kun je niet verliezen, Twiedeliedie en Mijn hart kent geen geheimen.

SMOAREVan Smoare is een nieuwe single verschenen met de titel Paradijs. Cloud 9 Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ALAIN SMITSVan Alain Smits is een nieuwe single te downloaden met de titel Liefde van later. Eerder bracht de zanger het nummer Laat me uit.

DE RADIO MI AMIGO TOP 50Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top 50, uitgezonden 12-05-1974.


Artiest: Paul Severs.

Titel: Lief

Notering: Nummer 40.

AMANDA KOHLERAmanda Kohler heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zoals je weet. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik leef niet om te werken, Waarom zou je sparen, Fotoalbum, Ik ben verliefd, Betoverd door jou, Laat de wind nu lekker waaien en Feesten in de stad uit. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 17 april te vinden is in de diverse downloadshops.

ELS DE SCHEPPER.Van Els de Schepper is een nieuwe single te downloaden met de titel Kijk in de spiegel. U kent de zangeres ondermeer van de nummers Nooduitgang, Mooi als je lacht, Expeditie naar mijn hart en Als ik je morgen ergens tegenkom.

THOMAS PIETERSVan Thomas Pieters is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn Brabantse land. Eerder bracht de zanger het album Vrijer dan de dag uit.

JOHAN KALIFAVan Johan Kalifa is een nieuwe single verschenen met de titel Vlaanderen. JK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE BEAUTY BROTHERS.De Beauty Brothers hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Bier en borrels. BB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ROWWEN HÈZEVan Rowwen Hèze is een nieuwe single verschenen met de titel Leidingwater. Eerder bracht de groep onder andere Bestel mar, Kroenenberg, Ay ay ay, De Peel in brand, Als je iets kan doen, De neus umhoeg, Klompendans, November en Kleine man uit. Modestus Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer vinden is in de diverse downloadshops.

BIBI EN DE BIJVan Bibi en De Bij is een nieuwe single verschenen met de titel Bijtjes! BB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

GERYVan Gery is een nieuwe single te downloaden met de titel Kinderogen. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Busreislied en Allen samen uit.

ANDRE PIKETHAndre Piketh heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Maar vanavond. Party Bob Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

THE MASTERVan The Master is een nieuwe single verschenen met de titel Boeren in de tent. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MIKE VAN DIJKVan Mike van Dijk ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Best Collection. Er staan 23 nummers op het schijfje waaronder Alles ging zo snel voorbij, Zonder jou, Ik ben zo veranderd, Jij bent van mij, Magdalena, Huilen zal ik nooit om jou, De zin van het leven, Verloren tijd, Fluister mijn naam en Jij laat me leven.

KORNUITEN EN COVan Kornuiten en Co is een nieuwe single verschenen met de titel Ga je met me mee? Party Bob Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

SASHA EN DAVYSasha en Davy hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Blijf geloven. U kent het duo onder andere van Zonde van de tijd, Onafscheidelijk, Blijf geloven, Wonder, Lente, Leef en lach, Jij bent het, Vrij als de wind, Op elk moment en Nooit meer alleen. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HANNES JRVan Hannes jr is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ben toch je vader. U kent de zanger ondermeer van Als jij lacht, Verlangen naar jou, Ik ben gewoon wie ik ben en Kom bij mij. Melody Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ZANGER JACK EN DE BERENVan Zanger Jack en De Beren is een nieuwe single verschenen met de titel Ja je leeft maar één keer. ZJ Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

CLICHÉVan Cliché is een nieuwe single te downloaden met de titel Goeie Cast. Het is het eerste nummer dat het trio heeft uitgebracht.

DE KITSVan De Kits is een nieuwe single verschenen met de titel Lekke tuub! Ribby Road Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

CARNAVALSKRAKERS (DEEL 3)Hit It! Music heeft deel 3 uit de serie Carnavalskrakers uitgebracht. Er staan 20 nummers op het schijfje waaronder Jan en Monique met Het dorpsfeest, De 4 Viltjes met Gekke mensen, Floris en Martijn met Handjes!, Double HHenk met Kamerbreed tapijt, Emile en De Ratelbandjes met Voor altijd jong, Feestzanger René met Heppie de peppie, Roy Raymonds met De reiger (het vliegerlied) en Hans Snoek met Meisje.

MICHEL WOLSINK EN TONY MAGENDANSVan Michel Wolsink en Tony Magendans is een nieuwe single verschenen met de titel Elfie. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

HENK DISSELHenk Dissel heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wie gaat dat betalen (remix versie). U kent de zanger ondermeer van Ware liefde, Een bom, Bij mij, Bijna, Het cafeetje, Het gevoel, Stap voor stap, Dansen, Jij en ik (nog één keer samen), Vlinderslag en Alle hoeken. HD Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RENÉ REDLEYVan René Redley is een nieuwe single te downloaden met de titel Het worstenlied. U kent de zanger ondermeer van de volgende nummers: Als ze lacht, De hele wereld mag het weten, De mooiste van allemaal, Zonder jou, Mijn droom, Ga, Te jong en Cheerio.

ALI B, JAN SMIT EN GERS PARDOELVan Ali B, Jan Smit en Gers Pardoel is een nieuwe single te downloaden met de titel Vlinders. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

ERIC DIKEBVan Eric Dikeb ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Er is niets aan. Het tweede nummer is Als een vlam. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Wie laat de hond uit, Zeg buur, Geinig liedje, De kwekwals, Ik schreeuw het van de daken en Lekker aan 't werk uit. Het schijfje is geproduceerd door EJ Music.

DUBBEL FEESTVan Dubbel Feest ligt een nieuwe single in de internet)winkels met de titel Lekker drinken. Het tweede nummer is Carnaval is het mooiste wat er is. AKMP Records heeft het schijfje geproduceerd.

IVO VAN ROSSUM EN DJ FERRY VAN GASTELVan Ivo van Rossum en Dj Ferry van Gastel is een nieuwe single verschenen met de titel Heel de hut gaat uit z'n bol. RWN Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JORG VAN ROOSMALENVan Jorg van Roosmalen is een nieuwe single te downloaden met de titel Leve de alcohol. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Aan de bar en Laat ons proosten uit.

DE 4 VILTJESVan De 4 Viltjes is een nieuwe single verschenen met de titel Piet moet blijven! U kent het viertal ondermeer van Carnaval vier je hier, Snorrenlied en Oh wat een mooie blonde. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LUCIEN VERMEERVan Lucien Vermeer is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn vriend. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

TANTE LEENFavorieten Expres brengt 22 februari een nieuw verzamelalbum uit van Tante Leen met de titel Tante Leen. Er staan 27 nummers op het schijfje waaronder Mijn ouwe Amstelstad, Ik ben zo verliefd, Oh Johnny, Ik kan vergeven, Kijk mij eens aan, Diep in mijn hart, Rode rozen, Jochie, Op de Ouwe Nieuwendijk, Kleine kinderen worden groot, Ouwe, Al heb je geen cent en De duiven op de Dam.

NOORD HOLLAND DUOVan het Noord Holland Duo is een nieuwe single verschenen met de titel Loze woorden. U kent het duo van Niemand in mijn leven. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

TANTE THEEMUTS EN MC ENERGYVan Tante Theemuts en Mc Energy is een nieuwe single te downloaden met de titel Skibidi hoempapa. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

GEBROEDERS KOVan de Gebroeders Ko ligt een nieuwe single (web)winkels met de titel Nooit meer doen (alleen vanavond nog). U kent het duo ondermeer van de nummers Niet uit Volendam, Wat heb jij een lekker lijf, Drink als een prins, Ik ben verliefd maar niet op jou, De blauwe stier, Een bitterbal en Wij doen het licht wel uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

CARNAVAL 2019AKMP Records heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Carnaval 2019. Er staan 20 artiesten op het schijfje waaronder The Party Captains met Dopje op je neus, Zwartwerker met Bekaf, Paul de Laat met Meer of minder, Sjeik in de Olie met Woestijnpolka, Benno van Vugt met Knallen, Leroy Krielen met We kunnen het feesten aan, Dubbel Feest met Lekker drinken en Huibke van Turnhout met Met zulke rozen.

PAUL DE LAAT


Van Paul de Laat ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Meer of minder. Het tweede nummer is Blaadje bier. U kent de zanger onder andere van Ooit zal ik je krijgen, Oelala, Troela oh troela en Ik wil een kus van jou AKMP Records heeft het schijfje geproduceerd.

EVELINE CANNOOTVan Eveline Cannoot is een nieuwe single te downloaden met de titel ''Zeg me hoe''. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Hartslag, Ben jij gelukkig met mij, Adrenaline, Alles, Morgen schijnt weer de zon, Droog mijn tranen, Leeg, Ik ben verliefd en Kom dan bij me.

NIGEL FISCHERVan Nigel Fischer is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ben niet lui, maar te snel moe. U kent de zanger onder andere van Ik laat het allemaal gebeuren, Net niet de mooiste, Stamcafé, 100.000 vrienden, Heel alleen en Als jij naar me lacht. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

NIEUWEGRONDVan Nieuwegrond is een nieuwe single verschenen met de titel Meisje met bagage. Nieuwegrond Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOHN VAN BERGENVan John van Bergen is een nieuwe single verschenen met de titel Joke stop toch met koken. HVA Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE KNALLERSVan De Knallers is een nieuwe single verschenen met de titel Altijd feest in ons café. A-Team Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GEKKIE PILSONGekkie Pilson heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Tullepetite. JVE Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

TOM HAVERTom Haver heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Nacht na nacht. U kent de zanger ondermeer van Samen vanavond, Mijn hele wereld draait om jou, Stil in mij, Je hoort bij mij, Hey jij en Liefde bestaat. Studio One Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LENNY KUHRLenny Kuhr heeft een nieuw album opgenomen met de titel Het lied gaat door. U kent de zangeres ondermeer van de singles De troubadour, De generaal, Kom liefste geef me je hand, Sterren, Visite, Nou tot gauw, Een kind een kind, Laat maar, De wind, De horizon en Overal waar je gaat. 29 maart is het schijfje verkrijgbaar in de (web)winkels.

JO BENNAJo Benna heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Twee motten. Eerder bracht de zanger onder andere Wally Forever, Retro polonaise, Blijf nog een uurtje bij mij, Naar de zee en Bierfeest uit. TNB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GEBROEDERS ROSSIGVan de Gebroeders Rossig ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Daar is de ..... Alie exprezz. U kent het duo ondermeer van de nummers Hallo allemaal, Links voor rechts terug, We gaan après-skieën, 't Is nooit te laat en Geef me een kus. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

EDWIN DE JONGVan Edwin de Jong is een nieuwe single verschenen met de titel Gieneke loog. RWN Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JAN LAUW EN D.N DRAADLOZE OPLAOIERSVan Jan Lauw en D'n Draadloze Oplaoiers is een nieuwe single te downloaden met de titel Onder d'n duim. Eerder bracht de groep het nummer Bamihap uit.

HANS SNOEK EN ALICIAVan Hans Snoek en Alicia is een nieuwe single verschenen met de titel F.C. Den Bosch op weg naar de eredivisie. Eerder bracht het duo Mijn beste vrienden uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOHNNY JORDAANFavorieten Expres heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht van Johnny Jordaan met de titel Johnny Jordaan. Er staan 23 nummers op het schijfje waaronder Bij ons in de Jordaan, De parel van de Jordaan, Pierement, Geef mij maar Amsterdam, De afgekeurde woning, Een pikketanussie, Vriendschap, O Sjaan, Bedankt lieve mensen, Allemaal op de pof en Vergeet mij niet.

DE NATIONALE HITPARADEDe Nationale Hitparade werd uitgezonden op het radiostation Hilversum Drie en op de tv in het programma Avro's Toppop.


Artiest: Gerard de Vries.

Titel: Teddybeer.

Notering: Nummer 30.

Uitgezonden: 25-09-1976.

THE JERRY HORMONE EGO TRIPVan The Jerry Hormone Ego Trip ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Swingt de pan uit. Er staan 14 nummers op het schijfje waaronder Draadjesvlees, Kees, Blijf even staan, Voor de gein, Mannentranen, Het is maar werk, Blijf aan de lijn, Alles kan kapot, Naakt, Wat fijn voor jou en Niet meer alleen. Excelsior Records heeft de cd geproduceerd.

ASTRID NIJGHFavorieten heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht van Astrid Nijgh met de titel Astrid Nijgh. Er staan 23 nummers op het schijfje waaronder Ik doe wat ik doe, De nacht, Mensen zijn je beste vrienden, Alleen is maar alleen, Zeventien, Ik denk aan jou, Verdwijn en vergeet me maar, Ik wil niemand anders, Kadootje, Dan sta je nooit alleen, Ik weet wat ik wil en Slaapliedje.

EEN NUMMER GESCHREVEN DOOR VADER ABRAHAMVader Abraham heeft veel nummers geschreven voor andere artiesten. Dit is er één van.

Artiest: Mieke.

Titel: Een kind zonder moeder.

Uitgebracht in: 1974.

BART VAN LOONVan Bart van Loon is een nieuwe verschenen met de titel Mijn ouders. Eerder bracht de zanger ondermeer Lied van mijn leven, Ik ben verliefd en Zal de zon uit. JB Produkties Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SPAAN EN VERMEEGENFavorieten Expres heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht van Spaan en Vermeegen met de titel Spaan en Vermeegen. Er staan 22 nummers op het schijfje waaronder Stille Willem, Popie Jopie, Kan die man niet weg, De beer van de Meer, De gewone man, Kiwi, Kopje koffie glazenwasser, Ed Raket, Koud hè, Doe een stapje naar voren, Zomer in Domburg, 1 2 3 4 Dennis bier en Popie Jopie in Belgie.

MUZIEK PARADE TOP 20Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Parade Top 20.

Artiest: Imca Marina.

Titel: Morgen.

Notering: Nummer 3.

Periode: januari 1960.

JOSÉ SEPVan José Sep is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik weet dat er een ander is. U kent de zangeres ondermeer van In de nacht ben jij gekomen, Lieve schat, Het is een wonder, Mijn glimlach, Adios amor, Luister nou even en Hé ga jij vanavond met me mee.

HARRY VERBEUCKENHarry Verbeucken heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Alleen Helena. Eerder bracht de zanger ondermeer Heel mijn hart, Zonder jou ben ik alleen en Als jij maar van mij houdt uit. Nap Records zorgt ervoor dat het nummer 20 maart te koop is op de bekende downloadsites.

DONNY PONSEN

 

Van Donny Ponsen is een nieuwe single verschenen met de titel Dan lacht geluk mij toe. Eerder bracht de zanger onder andere Kom schatje kom, Ga toch en Alles wat je zei uit. Smaragd Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RONN AMSTERDAMVan Ronn Amsterdam is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij bent alles. Eerder bracht de zanger de nummers Door jou en Mijn Amsterdam uit.

DE NUMMER 1 UIT DE NEDERLANDSTALIGE TOP 50

 (week 7)

De Nederlandstalige Top 50 is samengesteld door de streammingssite NederHits.nl. Voor meer informatie over de stream kunt u kijken op de website www.nederhits.nl.

Artiesten: Jan Smit, Ali B en Gers Pardoel.

Nummer: Vlinders.
Omhoog