''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

DE LAATSTE NIEUWTJES OVER HET NEDERLANDSE LIED.

643.478 bezoekers 96 leden Log in

KADANZ.

15 juni ligt er een nieuw verzamelalbum van Kadanz in de (internet)winkels met de titel Kadanz (a & b kanten). Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Hou me vast, In het donker, Intimiteit, Gouden bergen, Door 't vuur, Knock out, De wind, Voorjaar (Amsterdam), De stad, Wat doe ik hier, Dagen dat je niet vergeet en Wat jij me gaf.

JANNEKE DE ROO & CHARLOTTE.

Van Janneke de Roo is een nieuwe single te downloaden met de titel Vang het licht. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

COLINDA.

Van Colinda ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Ik kan niet zonder jou. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Op zoek naar een plek voor de nacht, Als jij mij in de ogen kijkt, Ik vergeef je, Adios tot ziens de groeten Maar je bent niet van mij, Ik weet niet waarom en Laat mij vanavond voor jou betalen.

RADIO VERONICA TIPPARADE.

Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van week 21 in 1972. Dus precies 46 jaar geleden.

Artiest: Louis Neefs.

Titel: Margrietje (de rozen zullen bloeien).

Notering: Nummer 28.

THE SCENE.

15 juni ligt een nieuw verzamelalbum van The Scene in de (web)winkels met de titel The Scene (a & b kanten). Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Blauw, Zuster, Borderline, Iedereen is van de wereld, Samen, Open, Rauw hees teder, Rigoreus en Rij rij rij.

CONNERY SMALL & DJ MANZZ.

Van Connery Small & Dj Manzz is een nieuwe single te downloaden met de titel Gooi alles aan de kant. Eerder bracht het duo het nummer Kom bij mij uit.

DE GROOTSTE HOLLANDSE HITS 2018 (DEEL 1).

NRGY Music brengt 22 juni een nieuw album uit met de titel De grootste Hollandse Hits 2018 (deel 1). Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Wesly Bronkhorst met Trots op jou, Helemaal Hollands met Dans op de tafel, Richelle van Ling met Toch zal ik lachen als je gaat, Henk Bernard met Kon jij nog maar één keer hier zijn, Henk Damen met Trouw met mij, Danny Froger met M'n alles, Frank van Etten met Huisje op wielen, Marco de Hollander met Dit word een avond, Jordie de Boer met Tikkie tikkie en Danny Terp met Het leven is het niet gemakkelijk.

DE KREUNERS.

Er ligt een nieuw verzamelalbum in de (internet)winkels met de titel De kreuners (de singles). Er staan 33 nummers op de schijfjes waaronder Nee oh nee, Ik dans wel met mezelf, Viktoria (2018 versie), Zij heeft stijl, Radio, Meisje meisje, Ja, Wat komen moet dat komt, Er komt een tijd, Het regent meer dan vroeger, Help me door de nacht, Jongens hebben geluk en Voor wat het waard is.

MART HOOGKAMER.

Van Mart Hoogkamer ligt een nieuw album in de (web)winkels  met de titel Mart Hoogkamer. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Stappen, Jij bent het leven voor mij, Zomaar verliefd, Lekker leven, In mijn droom, Voor jou, Samen, Als de zon even schijnt, Op een dag gaat het beter en Niets in deze wereld.

DE TOP 3 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 21).

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: Vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Nummer 1:  Nielson--Diamant.

Nummer 2: Wesly Bronkhorst--Trots op jou.

Nummer 3: Frans Duijts--5 in de klok.

SIMON STOKVIS.

Simon Stokvis heeft een nieuw album opgenomen met de titel Voeten in de Maas. Eerder bracht de zanger ondermeer de singles Liefdes van mijn leven en Evelien uit. Nash Music zorgt ervoor dat het schijfje 11 juni verkrijgbaar in de (web)winkels.

WENDY DE LAAT.

Wendy de Laat heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Iedere dag. U kent de zangeres onder andere van Zonder jou, Dans heel je leven, Liegen en bedriegen, Wat ik wil zeggen, Mijn kind, Vergeet mijn naam en Maak vele mooie dagen. Nap Records zorgt ervoor dat het nummer 1 juni verkrijgbaar is in de diverse downloadshops.

ELSY M.

Elsy M heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik hou van jou steeds meer. Eerder bracht de zangeres ondermeer Als jij maar bij me bent en Mooi is het leven met jou uit. Old Street Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ERIK MÖLLER.

Van Erik Möller is een nieuwe single te downloaden met de titel Zing een lied! Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Allerliefste, Nergens goed voor en In ons hart zijn we nog jong.

GENE THOMAS.

Van Gene Thomas is een nieuwe single te downloaden met de titel Soleil soleil. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Stralen, Voor haar, Ik kom terug bij jou, Zwart, Goud, Dat ben jij, Waarom, Dan gaan we dansen en Voor altijd samen zijn.

RADIO VERONICA ALARMSCHIJF.

Een Nederlandstalige Alarmschijf, die elk uur gedraaid werd op de zeezender Radio Veronica.

Artiest: Klaas en Peter.

Titel: Huilen is voor jou te laat.

Alarmschijf van: 20-02 t/m 04-03-1971.

TINUS HOEKSTRA.

Tinus Hoekstra heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Waarom Maria. U kent de zanger ondermeer van Waarom, Doe het dan, Oh Joanna, Wachten op jou, Hoe kon ik weten, Ik vraag je met pijn in mijn hart en Blijf bij me vannacht. Nap Records zorgt ervoor dat het nummer 1 juni te koop is op de bekende downloadsites.

RONNIE VAN BEMMEL.

Ronnie van Bemmel heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat me je vertellen. Eerder bracht de zanger onder andere Ik zoek een meisje, Laat het licht maar uit (we doen het in 't donker), Jamie, Weet jij wel, Ay ay ay, Delilah, Zou ik van iedereen een drankje moeten nemen, Voor niets, Als ik nog één keer trouwen zou, Laat me, Die laaielichter, Nee dat komt nooit meer en Denk ook aan mij uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DENNIS DE WEERD.

Dennis de Weerd heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Jongen hoe ging jouw leven? U kent de zanger ondermeer van Het is maar geld, Nog jong en Het is maar goed dat het elke dag weer morgen is. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 20 juni te koop is in de bekende downloadshops.

BARBARA DEX.

Van Barbara Dex is een nieuwe single te downloaden met de titel Niet huilen mama. Eerder bracht de zangeres onder andere de albums Dex tot de tweede macht, Iemand en Dex drugs & rock 'n roll uit.

KOBUS ENGELS & LEE-ANN.

Kobus Engels & Lee-Ann hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Net als toen. 17 juni is het nummer van het gelegenheidsduo te koop op de bekende downloadsites.

PICOBELLO.

Van Picobello is een nieuwe single te downloaden met de titel Elke nacht. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Ik heb alleen dat ene leven, 't Is over en voorbij. Liefde is meer, Dans nog eenmaal met me vannacht, Jij en ik, Twee zielen en Stil verlangen.

ROY DONDERS.

Roy Donders heeft een nieuw album opgenomen met de titel Geluk & Verdriet. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Hoor je het ritme van mijn hart (boem boem), Kom dichterbij, Kom maar kom maar, Japapadada, Alleen maar dansen met jou, Al mijn vrienden, Waar ben je nou, Een vriend voor het leven ben jij en Moralito. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje 6 juli verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

RICARDO VAN VUGT.

Van Ricardo van Vugt is een nieuwe single te downloaden met de titel Lak heb ik aan een ander. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Zolang ik maar bij je ben en Ik zeg bedankt.

GERY.

Van Gery is een nieuwe single te downloaden met de titel De zon. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik ben de chauffeur van de bus, Waar blijft die zomer, Het busreis lied en Allen samen.

QUINTUS.

Van Quintus is een nieuwe single verschenen met de titel Hey jij! Mark Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ROB VAN DAAL.

Van Rob van Daal is een nieuwe single verschenen met de titel Je kunt het niet alleen. Eerder bracht de zanger ondermeer Als je echt van iemand houdt, Oh Sylvana, Alles wat je doet, Ik ga leven, Een bosje rozen, Kan ik daar wat aan doen en Marie Louise uit. PVT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MARCO KIMSEN.

Marco Kimsen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik hou van alles wat je doet. Eerder bracht de zanger onder andere Kusjes voor mij en Een keer teveel ben ik door jou bedrogen uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE PARELS VAN HET ZUIDEN.

Demy Records heeft een nieuw album uitgebracht met de titel De parels van het zuiden. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn: Guus Meeuwis met Per spoor (kedeng kedeng), Corry en de Rekels met Huilen is voor jou te laat, Dimitri van Toren met Hé kom aan, Grad Damen met Mooi is het leven, Frank & Mirella met De vissers van Capri, Jan Boezeroen met Hé hé kijk daar 'ns, Arno & Gradje met Pappie ik zie tranen in uw ogen en Duo X met In gedachten zie ik het kerkje weer.

DE GEEST.

Van De Geest is een nieuwe single te downloaden met de titel Zeeland. Eerder bracht de band onder andere de volgende nummers uit: Stapelgek, Gisteren, Hartslag, Kwam zag en overwon, Nacht, Schemerlicht, Wereld en Van iemand houden.

TONNY VAN DUNGEN.

Tonny van Dungen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Je maakt me gek. U kent de zanger onder andere van Ik voel me top, Telkens als ik jou zie en Meteen verliefd. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOHNNY GOLD.

Johnny Gold heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Manuela. Eerder bracht de zanger onder andere Samen zijn, Jou herken ik, Meisje zonder naam, Joebie die (het dorpsfeest), Ik ben wat later, In de maneschijn, We gaan roeien, Mijn naam is Johnny en Ik leef mijn leven uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

RUDOLF STEVENS.

Rudolf Stevens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Bye bye romantica. U kent de zanger onder andere van Het leven is mooi, De mooiste regenbogen, Mijn beste vriend en Wat er ook gebeurt. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

NICK DE VOS.

Van Nick de Vos is een nieuwe single te downloaden met de titel 't Is nog niet voorbij. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Zomer, Ik droom, Op reis en De zon in je hart.

DE LAMAKETTA'S.

Van De Lamaketta's ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Schat als het een jongen is heet ie Elvis. Eerder bracht de groep onder andere de nummers Kapitein Rooibos en Joehoe uit. Party Bob Records heeft het schijfje geproduceerd.

ROY DONDERS.

Van Roy Donders ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Waar ben je nou. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ga voor goud, Ik ben een jongen van de handel, Ik wil jou, Lalalelale, Kom dichterbij en Hoor je het ritme van mijn hart (boem boem) uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

MARC TOMPSON.

Van Marc Tompson is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik ben trots op jou. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn ondermeer: Alleen voor jou, Oh oh Melanie, Als ik in je ogen kijk, Ik wil je kussen, Bij elke ster en Het is een nacht.

DE RADIO MI AMIGO TOP 50.

Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top 50, uitgezonden 21-03-1976

Artiest: John Terra.

Titel: Verliefd voor de eerste keer.

Notering: Nummer 47.

SIDNEY BISSCHOPS.

Sydney Bisschops heeft eeen nieuwe single uitgebracht met de titel Mooi is het leven. U kent de zanger onder andere van Probeer wat meer te lachen in je leven, Maar één nacht is veel te kort, Laat ons hier voor altijd blijven, Mag ik vanavond met je uit, Pas goed op jezelf, Trotse winnaars, Eindelijk, Plezier in het leven en Op de schoorsteen staat een foto. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOHN OTTEN.

Van John Otten is een nieuwe single te downloaen met de titel Hou van mij. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Droom vrouw en Al die leugens.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20.

Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top 50.

Artiesten: De Bouwmeesters.

Titel: Jongen waarom ben je toch uit Mokum weggegaan.

Uitgezonden op: 22-09-1973.

Notering: Nummer 20.

VELDHUIS & KEMPER.

Van Veldkamp & Kemper is een nieuwe EP in de (internet)winkels met de titel Geloof ons nou maar (de liedjes). Er staan 5 nummers op het schijfje. De titels zijn Ravijn, Mijn hart is groot genoeg, Zelfs nu je zwijgt, Hipe S**t en Ik geloof het niet.

MARLEEN MOLS.

Van Marleen Mols ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Gloria. Het tweede nummer is de Duitse versie. Het schijfje is geproduceerd door Marlstone.

DE HOOGSTE BINNENKOMER IN DE STERREN.NL TOP 20.

U kunt de hitlijst elke vrijdag beluisteren van 12.00u tot 14.00u beluisteren op Sterren NL.

De hoogste binnenkomer in de Sterren.NL Top 20 van week 21.

Artiest: Peter beense.

Nummer: Het mooiste deel van mij.

Binnen gekomen op: Nummer 16.

TORSTEN.

Van Torsten is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat de zomer binnen. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Over en uit, Sanne & Wout, Het is wat het is, Remmen los en Ik geef je mijn schouder.

CONNY & RIEZZ.

Van Conny & Riezz is een nieuwe single verschenen met de titel Ode aan jou. Eerder bracht het duo Echte vrienden uit. MVF Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MUZIEK PARADE TOP 15.

Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Parade Top 15.

Naam: Tom Manders (Dorus).

Titel: Twee motten.

Notering: Nummer 2.

Periode: Juni 1957.


ED NIEMAN.

Van Ed Nieman is een nieuwe single verschenen met de titel Rooie Marie. Eerder bracht de zanger onder andere Een groot feest, Kun jij mij vergeven, Want als je lacht, Dag André, Ga maar weg, Alles ging verloren, Maria Maria, Nu ik jou niet meer zie en Want de accordeon. Klare Taal Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

AAPNOOTMIES.

Van Aapnootmies is een nieuwe single verschenen met de titel Ongekend. ANM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

AMARYLLIS TEMMERMAN.

Van Amaryllis Temmerman is een nieuwe single te downloaden met de titel Vol mooie dromen. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Liefde van mijn leven, Handen op je rug, Een moment, Miljoenen dingen, Sta bij mij, Zoals toen, Nu of nooit, Mooie tijd en Ik mis je zo.

DE HOOGSTE BINNENKOMER UIT DE ORANJE TOP 30.

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-2100u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

De hoogste binnenkomer uit de Oranje Top 30 van week 21.

Artiest: Yosee.

Titel: Jouw ritme.

Binnengekomen op: Nummer 23.

GUIDO VAN ZUTPHEN.

Guido van Zutphen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel De zomer. Eerder bracht de zanger Jij betekent alles voor mij, Ik werd verliefd en Maar nu heb ik jou gevonden uit. 13 juni is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

WESLEY KLEIN & MONIQUE SMIT.

Van Wesley Klein & Monique Smit ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Mooier dan mooi. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

DANA WINNER.

Dana Winner heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als je zingt. U kent de zangeres onder andere van Woordenloos, De oude man en de zee, Zeven regenbogen, Hopeloos en verloren, Westenwind, Regen van geluk, Geef de kinderen de wereld, Zwoele zomer, Een lied voor kinderen, Dit wonder, Duizend jaar, De liefde wint altijd en Ik laat je nu maar gaan. Top Act Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

PETER LA HAYE

Peter la Haye heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Wat moet ik doen. Eerder bracht de zanger onder andere Simpelweg, Vol in mijn leven, Zeg iets tegen mij, Jouw liefde, Jij bent de zin van mijn leven, Rustig aan, Ik heb je nodig en Ga jij maar weg uit. 4 juni is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

NIELS DESTADSBADER.

Niels Destadsbader heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als je gaat (Live). U kent de zanger onder andere van Verover mij, Tranen met tuiten, Sara, Een beetje anders, Speeltijd, Vandaag, Hey pa, Dansen, Groen, Vannacht, Helemaal weg van jou, Vrij, Hou je me vast, Je bent van mij, Zij is de liefde en Helden. Medialaan Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE RADIO VERONICA TOP 40.

Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 40 van week 21 in 1970. Dus precies 48 jaar geleden.

Artiesten: Duo X.

Titel: Niemand kan ons toch scheiden.

Notering: Nummer 23.

ELLEN JANNINK.

Ellen Jannink heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Overdoen. Eerder bracht de zangeres Jij gelooft in mij uit. 13 juni is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

RON DE RIDDER.

Van Ron de Ridder is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn liefste. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit; Vrouw uit mijn dromen, Engel aan mijn zij, Wondermooie dag, Wat moet ik zonder jou, Ik kan zo niet meer verder gaan, Voor altijd in mijn hart, Ik heb mijn hart aan jou verloren, Jij laat mijn bloed weer stromen en Vrijgezel.

WENDY WOOP.

Van Wendy Woop is een nieuwe single verschenen met de titel De jukebox. U kent de zangeres onder andere van Zaterdagnacht en Ik leef van rock and roll. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MARTHA HERTOGS & JOHN MEDLEY.

Van Martha Hertogs & John Medley is een nieuwe single verschenen met de titel Ritme van Bolero. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te vinden is in de diverse downloadshops.

KEES EN KO.

Van Kees en Ko ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel 't Dondert en 't bliksemt. Het tweede nummer is de karaoke versie. TLF Music heeft het schijfje geproduceerd.

EEN DUIK IN HET HITVERLEDEN.

Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50, uitgezonden 16-02-1974.

Artiesten: Boudewijn de Groot & Nico Haak.

Titel: Tante Julia.

Notering: Nummer 37.

GERRIT DENEKAMP.

Gerrit Denekamp heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Wat een bijzonder moment. Eerder bracht de zanger onder andere Leef je leven, We kijken niet meer achterom, Ga verder met je leven, Zondagskind en Oh wat ben je mooi uit. Prent Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

STEF EKKEL.

Stef Ekkel heeft een nieuwe single opgenomen met de titel De dochter van de kastelein. U kent de zanger ondermeer van de nummers De woonboot, Die Griekse melodie, Als ze lacht, De tijd stond even stil, Adelita, Die ene nacht met jou, Dan ben ik weer thuis, De zwerver van Amsterdam, De blinde orgelman, Jij wil vrij zijn, Hopeloos, Dat zomerse gevoel, Ik schrijf je naam en Dans de laatste dans. Berk Music zorgt ervoor dat het schijfje binnenkort verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

JAN KOEVOET & PETRA VAN ZUNDERT.

Van Jan Koevoet & Petra van Zundert is een nieuwe single te downloaden met de titel Ondersteboven. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Wie zeurt krijgt een beurt, Jij bent zo mooi om van te houden en Wat is liefde.

MANNEN VAN NAAM & SYLVIA HOUTZAGER.

Van de Mannen van Naam & Sylvia Houtzager ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Waargebeurd. Er staan 18 nummers op het schijfje waaronder De witte stad, Straks, Troostliedje, Mooie mensen, Mijn schaduw, Waargebeurd en Eilandskind.

SYLVIA SMIT & FRED VAN GERVEN.

Sylvia Smit & Fred van Gerven hebben een nieuwe single opgenomen met de titel De liefde waar het ooit begon. 1 juli is het nummer van het gelegenheidsduo te vinden in de diverse downloadshops.

KEES VERSLUYS.

Van Kees Versluys is een nieuwe single te downloaden met de titel Draai je niet om. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn ondermeer: Kom dans met mij, Ik leef mijn leventje zoals ik wil, Morgen is nog heel ver weg, Eindeloos mooi, Verslaafd aan jou, Ik heb sjans, Ik wil de nacht met je delen en In lijn.

MAICO.

Van Maico is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij bent er één uit 'n miljoen. U kent de zanger onder andere van de volgende nummers: Liefde is als een virus, Zoveel moois, Jij, Zij houdt nog steeds van hem, Morgen, Jij ben mijn nummer één, Ik wil weer met je dansen en Lach leef en geniet.

FRANK ASHTON.

Van Frank Ashton ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Jij bent mijn nummer één. Eerder bracht de zanger het nummer Hé Monique uit. Het schijfje is geproduceerd door Zebra Music.

PETER LA HAYE.

Peter la Haye heeft een nieuw album opgenomen met de titel Nu of nooit! Er staan 11 nummers op het schijfje waaronder Wat moet ik doen, Iedereen wil liefde, Rustig aan, Kom terug bij mij en Over en uit. 4 juni is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

EEF KASTEEL.

Eef Kasteel heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mijn leven. Studio One Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HENK DAMEN.

Van Henk Damen is een nieuwe single te downloaden met de titel Trouw niet met mij. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn onder andere: Zij valt op de dj, Ik heb de hele nacht gedroomd, Ik wil de hele avond dansen, Leef je eigen leven maar, Ik heb genoeg van jou, Geboren om van jou te houden, Wie denk jij wel wie je bent, Ik heb zo'n gevoel en Schatje ik mis je.

DELANO BISSCHOPS.

Van Delano Bisschops is een nieuwe single verschenen met de titel In mijn dromen. U kent de zanger van Kom en ga mee. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MOOI WARK.

Prent Music heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht van Mooi Wark met de titel Siepelrock (25 jaar hits). Er staan 52 nummers op de schijfjes waaronder Van het Platteland, Drink nog een bier met pa, Vissen, Sinds jij in mien leven bent, Vaya con Dios, De peteroliekar, Boeren met worst, Oh Yvon, Dol as een stier, Achter de tent, Dorst, Kakkers, Bier patat en rock 'n roll, Klaar met de show, Boereh en Probleem'n.

DE ERPA'S.

Van De Erpa's is een nieuwe single verschenen met de titel Nieuwe haring. Eerder bracht het duo ondermeer Wat ben jij nou voor een kerel als je slecht bent voor je kind, Heb je gedronken laat je auto staan, We benne broers van Broer Konijn, Glaasje op laat je rijden en Kom naar Amsterdam. Ultimatedisk heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

CATHARINA HULTERS.

Catharina Hulters heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Er is maar één vrouw. U kent de zangeres ondermeer van Is er 'n ander, Je denkt toch niet, Koningin voor een nacht, In ons cafeetje, Kom eens hier, Bel me op als je eenzaam bent en Ik leef alleen voor jou. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ROBERT PATER.

Robert Pater heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Eenzaam en alleen. U kent de zanger ondermeer van Jij en ik, Helena, Als een meeuw in de wind, Doe met me wat je wilt, Een roos in de morgen, Waarom ben jij nooit op zondag vrij, Mooie Madonna en Laat mij maar gaan. CD Hamster Records zorgt ervoor dat het nummer 6 juni te koop is op de bekende downloadsites.

MOOI WARK.

Van Mooi Wark is een nieuwe single verschenen met de titel Dol as een stier. Eerder bracht de groep ondermeer Boeren met worst, Probleem'n, Morgen weer, Drink een bier met pa, De Dakarrally, Vaya con Dios, Oh Yvon en Bergje op bergje af uit. Prent Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GABRIELLO.

Van Gabriello is een nieuwe single te downloaden met de titel Flink zijn. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn ondermeer: Vurige tongen, Vreemde dagen, Wonder van een vrouw, Opaland en Elke keer.

LYTSE HILLE.

Van Lytse Hille is een nieuwe single verschenen met de titel Het worstenlied. U kent de zanger ondermeer van 24 billen, Tsjakkiediekkie boem boem, Ik kwam je tegen, Als ik alles toch geweten had en Die lach van mijn gezicht. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BELINDA KINNAER.

Belinda Kinnaer heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De tijd van m'n leven. Eerder bracht de zangeres onder andere Zeven oceanen, Duizend mannen, Geluk, Missen, Laten gaan, Neem het leven, Maak mijn hart jouw huis, Daag de liefde uit en Het zijn van die kleine dingen uit. Holliwood Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

MONIQUE HEEGEN.

Van Monique Heegen is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn levenslied. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Muziek is ritme, Kus me kus me, Vind het geluk, Een zomer met jou, Amor, Geluk, Kom maar op (met die zomer) en 't Was in de winter.

RADIO 819 SATELLIETSCHIJF.

Een Nederlandstalige Satellietschijf, die elk uur werd gedraaid op de zeezender Radio 819.

Artiesten: Conny Vandenbos & Wim Rijken.

Titel: Stapelgek op jou.

Satellietschijf van: 12 t/m 18-03-1989.

WILLEM BARTH.

Van Willem Barth is een nieuwe single te downloaden met de titel Draai maar door. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn ondermeer: Wachten op jou, Aan alle mooie meiden, Als men een drankje naar jou zou vernoemen, Liever Heer heb medelij, De warmte van je hartstocht, Zeg me, Ik wil een beetje dit, Als ik het doe, Ik geef me over, Alles is zo sexy aan jou, Al word ik dan wat ouder, Zakken naar de grond en Het is waar.

DELANO BISSCHOPS.

Delano Bisschops heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel In mijn dromen. U kent de zanger van Kom en ga mee. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NATIONALE HITPARADE.

De Nationale Hitparade werd uitgezonden op het radiostation Hilversum Drie en op de tv in het programma Avro's Toppop.

Artiesten: Mieke en Vader Abraham.

Titel: Het leger van werkelozen.

Notering: Nummer 16.

Uitgezonden: 31-01-1976.

LEVIEN.

Van Levien ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Door haar. Er staan 4 nummers op het schijfje. De titels zijn Door haar, Zelfbeeld, Moet en zal en De laatste zomerdag. Collect Music heeft de cd geproduceerd.

FOURCE.

Van Fource is een nieuwe single verschenen met de titel Voorbij. AVRO/TROS Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 22).

De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.

Artiest: Belinda Kinnaer.

Titel: De tijd van m'n leven.

Eerder uitgebrachte nummers: o.a. Zeven oceanen, 1000 mannen, Neem je leven, Laten gaan en Maak van mijn hart jouw huis.

COLINDA & DAISY.

Colinda & Daisy hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Amore fantastico. U kent het duo ondermeer van De jagers in 't wild, Waar is die man, Als jij, Mijn kijkdoos, Mannen mannen mannen en Laat de boel de boel nou maar. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DUO VOOR DE LOL.

Van Duo voor de lol (Maarten Verhees & Dennis Smits) is een nieuwe single verschenen met de titel Op de camping. R-Evento Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE TOP 3 UIT DE STERREN.NL TOP 20 (WEEK 21).

U kunt de hitlijst elke vrijdag van 12.00u tot 14.00u beluisteren op SterrenNL.

Nummer 1: Nielson--Diamant.

Nummer 2: Wesly Bronkhorst--Trots op jou.

Nummer 3: Blof & Geike Arnaert--Zoutelande.


Omhoog