''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

De laatste nieuwtjes van de Nederlandse/Vlaamse artiesten.

689.458 bezoekers 102 leden Log in

DAVID VANDYCK

  Vlaamstalig

Van David Vandyck is een nieuwe single verschenen met de titel Wat vliegt de tijd. Eerder brachtr de zanger onder andere Ik weet nu beter, Ik leef voor jou, Vergeet Barbara en De mooiste droom uit. Warner Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

HEIN AUGUSTIJN EN GERARD VAN MAASAKKERS

 Nederlandstalig

Van Hein Augustijn en Gerard van Maasakkers is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Onder de zon. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

KAJ VAN DER VOORT EN JAMES WATSS

 Nederlandstalig

Van Kaj van der Voort en James Watss is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Eindeloos. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

FÄASCHTBÄNKLER

 Nederlandstalig

Van Fäaschtbänkler is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Hump a humpa. Het is het eerste Nederlandstalige nummer dat de groep heeft uitgebracht.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 31)De Hollandse Nieuwe is elk uur te beluisteren op RadioNL.

Artiest: Yves Berendse.

Titel: Hoe kan het.

SAMMY BAKER

 Vlaamstalig

Van Sammy Baker is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel De arme muzikant. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Korenbloemen, Alleen maar liefde, Doe die handen maar omhoog en Ongelijke strijd.

MIKE NOYE

 Nederlandstalig

Van Mike Noye is een nieuwe single verschenen met de titel Ga je mee (en vlieg de wereld rond). Eerder bracht de zanger ondermeer Leven voor altijd, Altijd maar zomer, We gaan ervoor en Als ik jou beloof uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

BART HEEMSKERK

 Nederlandstalig

Van Bart Heemskerk ligt een nieuwe ep in de (web)winkels met de titel Hartendief. Er staan 3 nummers op het schijfje. De andere 2 zijn Mee naar huis en Man man man. Eerder bracht de zanger ondermeer Jij, Vertrouw me, Geef mij jouw liefde en Mijn allessie uit. Rood Hit Blauw Records heeft de cd geproduceerd.

FRIES WOLMA

 Gronings dialect

Van Fries Wolma is een nieuwe single verschenen met de titel Zunne komt weer op. Eerder bracht de zanger ondermeer Wie waren jong, Zummertied, 't Is stil in stad en Pure liefde is nait te koop uit. Amlow Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

HOOGSTE BINNENKOMER IN DE ORANJE TOP 30 (WEEK 30)De hooste binnenkomer in de Oranje Top 30. Een selectie van de hitlijst is te zien op TV Oranje op vrijdag van 20.00u tot 21.00.

Artiest: Wimmie Bouma.

Titel: Zolang als het kan.

Binnengekomen op: nummer 19.

MAYKE VANES

 Vlaamstalig

Mayke Vanes heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Geloven. Eerder bracht de zanger onder andere We dansen samen, Ik leef voor jou, Nooit zal ik vergeten en Ga je mee naar de zee uit. D&V Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

DENNIS BAARS

Nederlandstalig

Van Dennis Baars is een nieuwe single verschenen met de titel Mi amor. Eerder bracht de zanger onder andere Alles in één, De mooiste dat ben jij, Het ritme van de liefde en In de sterren staat geschreven uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

SOPHIE STRAAT

 Nederlandstalig

Van Sophie Straat ligt een nieuw mini album in de (web)winkels met de titel 't Is niet mijn schuld. Er staan 7 nummers op het schijfje waaronder Jessie, Groen Amsterdam, Hey Yvonne en Ik meen 't.

45 ÈEF

 Limburgs dialect

Van 45 Èlf is een nieuwe single verschenen met de titel Ónduëgend mót 't zieë. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

DE RADIO VERONICA TOP 40 (WEEK 30)Een Nederlandstalig nummer uit de Radio Veronica Top 40 van 1970, precies 51 jaar geleden.


Artiest: Jan Boezeroen.

Titel: De fles.

Notering: nummer 32.

TINUS HOEKSTRA

 Nederlandstalig

Van Tinus Hoekstra is een nieuwe single verschenen met de titel Wat had jij dan gedacht. Eerder bracht de zanger ondermeer Zoals ik vroeger deed, Ze is zo lekker, Angelina (oh mama) en Waarom Maria uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

GERT VERHULST

 Vlaamstalig

Gert Verhulst heeft een nieuw album opgenomen met de titel Zijn mooiste liedjes. Enkele nummers die op de cd staan zijn Ware liefde, Zonder liefde, De film van ons leven en Het pad der 7 zonden. Studio 100 Records zorgt ervoor dat het schijfje 10 september verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

AMIR MOTAFFAF EN ABDOU

 Vlaamstalig

Van Amir Motaffaf en Abdou is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Hartendief. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

WILMA

 Nederlandstalig

Expansie Vinyl Records heeft een nieuwe vinyl single uitgebracht van Wilma met de titel Kom kom kom. De b kant is Als ik geld had kocht ik een eiland in de zon.

ROBERT PATER

 Nederlandstalig

Van Robert Pater ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Heel mijn hart. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Schouder om op te huilen, Een roos geef ik aan jou, Waarom Zoek je het geluk en Vertel haar van mijn spijt.

RUDY JONES

 Vlaamstalig

Van Rudy Jones is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Muziek dat is mijn leven. Eerdere nummers die de zanger heeft uitgebracht zijn ondermeer Het la la la lied, Bim bam rijmenam, Dans de hele nacht met mij en Het spijt me.

GLIBBERS

 Nederlandstalig

Van de Glibbers is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Laat juh lekkerr gaan. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht.

GUY D

 Vlaamstalig

Van Guy D is een nieuwe single verschenen met de titel Jij kent mij. Studio GVK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

JOHN DENNIS

 Vlaamstalig

Van John Dennis is een nieuwe single verschenen met de titel Haut les mains. Eerder bracht de zanger ondermeer De allereerste uren, Spring op de trein, Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is en De liefde leeft in mij uit. ST Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

GENE TRAVIS

 Nederlandstalig

Van Gene Travis is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Ik ben rijk. Eerder bracht de zanger Ik ben vrij uit.

ALBERTO

 Nederlandstalig

Van Alberto is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Nog drie bier. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Feessie bij Keessie, Een nieuw begin, Kom met me mee dansen en Laat de wind maar waaien.

JOHNATHAN GAETHOFS

 Vlaamstalig

Van Jonathan Geathofs is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Vive la vie viva la vida. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Wij alleen, Ik bel alleen om jou te horen en Meisje ik zie ik graag.

DIGGY DEX

 Nederlandstalig

Van Diggy Dex ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Carrousel. Het tweede nummer is de instrumentale versie. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: 10 seconden, Morgen komt het goed, Gelukkig (ben ik niet de enige) en Altijd dichterbij. De cd is geproduceerd door Noah's Ark Records.

ZIESJOEM

 Limburgs dialect

Van Ziesjoem is een nieuwe single verschenen met de titel Allemael egaal (2021 versie). Eerder bracht de groep ondermeer Gelök is neet te koop, Kassa anna, Leuke bezeuke en Doeg de sirtaki uit. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

TINUS VAN DER WEIDE

 Nederlandstalig

Van Tinus van der Weide is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Als ik dans. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: We dansten tot het ochtendlicht, Dansen in het rond, Ben zo blij en Nooit meer alleen.

BÉ SCHMAAL

 Gronings dialect

Van Bé Schmaal is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Gain zin. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Bezinning, Opa (hoal huil veul van mie). Zwait en zwoare sjak en Aan't woater.

STEVAN BLOEMA

 Nederlandstalig

Van Stevan Bloema is een nieuwe single verschenen met de titel Le la liefde. Eerder bracht de zanger onder andere Dronken, Mijn eigen weg, Proosten op het leven en Beleef het wonder uit. Woods Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

CAMILLE

 Vlaamstalig

Van Camille ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Vuurwerk. Er staan 16 nummers op het schijfje waaronder Superheld, Het houdt op, 9 seconden en Dansen op drijfzand. Moskito Records heeft de cd geproduceerd.

MOSTERD NA DE MAALTIJD

 Brabants dialect

Van Mosterd na de maaltijd is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Hee goade mee. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Blij in de rij, Ik zie geen fluit, Lang zal ze leven en Hé Jacqueline (waar is de vasoline).

ELLA LUNA

 Vlaamstalig

Van Ella Luna is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Liever vrij. Eerder bracht de zangeres het nummer Ik mis je zo uit.

ROY DONDERS

 Nederlandstalig

Van Roy Donders ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Flamenco flamenco. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Halte onbekend, Wil je wel met mij, Vakantievlam en Er is een tijd van komen. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

JOHN DAME

 Nederlandstalig

Van John Dame is een nieuwe single verschenen met de titel Los op de dansvloer. Eerder bracht de zanger onder andere Echte vrienden, Annabel, Foto van vroeger en Papa uit. Ultimate Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

AÏSSA EN JEFKE

 Vlaamstalig

Van Aïssa en Jefke is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Samen voor altijd. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

SANDRA MERMANS

 Nederlandstalig

Van Sandra Mermans is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Een deel van mij. Eerder bracht de zangeres het nummer Moet ik uit.

ANNO BRITTING

 Nederlandstalig

Anno Britting heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Die blik van jou. Eerder bracht de zanger onder andere Huilen doe ik wel alleen, Jij bent voor mij de ware, Voor altijd mijn allessie en Hey jij mijn lief uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

LEEN ZIJLMANS

 Nederlandstalig

Van Leen Zijlmans is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Je zien huilen kan ik niet (2021 versie). Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Je bent het leven voor mij, Geluk zit vaak in hele kleine dingen, Ik zal je missen en Alleen met jou.

MENNO ABEN

  Nederlandstalig

Van Menno Aben is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel 1 uit 1000 nachten. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Van een ander, Ik blijf van jou en Allerliefste.

HANS EMMEN EN HILDEGARD MOONEN

 Limburgs dialect

Van Hans Emmen en Hildegard Moonen is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Kleine maan. Eerder bracht het duo het mini album Oetgekleijd uit.

FRANK EN COLINDA

 Nederlandstalig


Van Frank en Colinda is een nieuwe single verschenen met de titel Die ogen van jou. Eerder bracht het duo Door jou ga ik nu weer leven uit. Nap heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

JAN STAVAST

 Nederlandstalig

Van Jan Stavast is een nieuwe single verschenen met de titel Helden van de nacht. Eerder bracht de zanger ondermeer Borger, Morgen wordt het beter, De chauffeur en Ik denk aan jou uit. MS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

NAOMI JACOBS

 Nederlandstalig

Van Naomi Jacobs is een nieuwe single verschenen met de titel De eerste kus. Eerder bracht de zangeres Als ik jou zie en Ooit uit. DLP Media Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DIKDAKKERS EN EVERT BAPIST

 Nederlandstalig

Van de Dikdakkers en Evert Bapist is een nieuwe single verschenen met de titel Humpa humpa! Het is het eerste nummer dat de gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

ARNO SLOOT

 Nederlandstalig

Arno Sloot heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik ben niet bang voor levenslang. Eerder bracht de zanger onder andere Helderblauw, Dans met mij en Sjefke is getrouwd uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen downloaden is.

JEREMY HAZELEGER

 Nederlandstalig

Van Jeremey Hazeleger is een nieuwe single verschenen met de titel Van die dingen. Eerder bracht de zanger ondermeer Banger hart, Ik kom hier sterker uit, Als je alles weet en Ritme van het leven uit. JT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

FRÉDÉRIQUE

 Nederlandstalig

Van Frédérique is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Het geeft niet. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Sterker dan ooit, Mis je mij dan niet en Niet bij mij.

ROBIN ALBERTS

 Nederlandstalig

Van Robin Alberts is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel De tijd veranderd. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Samen de liefde beleven, Ik voel me beter zonder jou en Beste vrienden.

JAN STAVAST

 Nederlandstalig

Van Jan Stavast is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Borger. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn De chauffeur, Jij bent alles, Morgen wordt het beter en Ik denk aan jou.

DANNY EN LOT

 Nederlandstalig

Van Danny en Lot is een nieuwe single verschenen met de titel Kom ga je met me mee. Double You Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

JOHNNY BIANCO

 Vlaamstalig

Van Johnny Bianco ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel De kracht van het kunnen. Het tweede nummer is Liefde voor ons beiden. D&V Records heeft het schijfje geproduceerd.

HARM TABAK

 Gronings dialect

Van Harm Tabak is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Swaart. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Dichterbie en Leutje jong.

FREDDY DAVIS

 Vlaamstalig

Van Freddy Davis is een nieuwe single verschenen met de titel Graag een zomer met jou. Eerder bracht de zanger ondermeer Friet met worst en mayonaise, Ik ben de nieuwe man, De laatste slow en De zon in mijn ogen uit. D&V Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

PIRATENHITS UIT DE MUZIKALE SCHATKIST VAN TELSTAR

 Nederlandstalig

Telstar Records heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Piratenhits uit de schatkist van Telstar. Er staan 30 nummers op de cd waaronder Dick van Altena met Dom diedelie dom, New Four met Vrij zijn als 'n vogel, Arne Jansen met Zeg 'ns meisje en Danny Cardo met Oh Mirabella.

BARRY FEST

 Nederlandstalig

Van Barry Fest is een nieuwe single verschenen met de titel Caliente. Eerder bracht de zanger ondermeer De Zeeuwse kust, Ik wou dat ik bij jou was en Bella ciao uit. Super Entertainment Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

HENK BERNARDT EN WILFRIED POORTHUIS

 Overijssels dialect

Van Henk Bernardt en Wilfried Poorthuis is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel De zin van het leaven. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

CHRISTEL EN QUINN

 Limburgs dialect

Van Christel en Quinn is een nieuwe single verschenen met de titel Terrasje pikke. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

RONNIE RUYSDAEL

 Nederlandstalig

Van Ronnie Ruysdael is een nieuwe single verschenen met de titel Ciao de baco. Eerder bracht de zanger ondermeer Kusje door de lucht, Kampioenen van de nacht, Zwaai met je mobiel en Zo is het leven uit. Ronnie en Thijs Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

TAMARA EN TOM

 Vlaamstalig

Van Tamara en Tom is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel De Griekse zon. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Zomer in Zeeland, Het liep toch even anders, Volle maan. Door de wind en Wilde zwanen.

DE TWEEZAKKEN

 Nederlandstalig

Van De Tweezakken is een nieuwe single verschenen met de titel Hey gooi die tapkraan eens open! Eerder bracht het duo onder andere Op naar de après-Ski, Brabant gaat weer los en 4 X bier uit. DT Records heeft ervooe gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

KEVIN VAN DER LINDEN

 Nederlandstalig

Van Kevin van der Linden is een nieuwe single verschenen met de titel Desinfecteren. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

JOHAN CATTEEUW

 Vlaamstalig

Van Johan Catteeuw is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Carine. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

JOHN DE BEVER

 Nederlandstalig

Van John de Bever ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Laat ze beven (vrouwen voetbal 2021). Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Kleine leugenaar, Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht, Ik ga leven en Ik vier het leven liever hier. Berk Music heeft hjet schijfje geproduceerd.

FERRY DE LITS

 Nederlandstalig

Van Ferry de Lits ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Viva la vida. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Vier het leven met mij, Als ik het doe, Wat is dan liefde en Nu is het klaar. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

ENGEL, PAUL DE MUNNIK EN SURYA

 Nederlandstalig

Van Engel, Paul de Munnik en Surya is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel De hoed en de rand. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

YANNINCK EN DE SFEERMAKERS

 Nederlandstalig

Van Yanninck en De Sfeermakers is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Flirten. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

MART HOOGKAMER

 Nederlandstalig

Van Mart Hoogkamer is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ga zwemmen. Eerder bracht de zanger onder andere Waarom zal ik nog zeggen, Je bent gemaakt voor mij, Ik kan je niet vergeten en Mijn liefste mama uit. NRGY  Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

OTTO SCOOTER

 Nederlandstalig

Otto Scooter heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Botsauto's. Ribby Road Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

GEERT GERRITS

 Nederlandstalig

Geert Gerrits heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Cindy. Eerder bracht de zanger Luister naar je hart uit. Joleij Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

VAJÈN VAN DEN BOSCH

 Nederlandstalig

Van Vajèn van den Bosch is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Zie de dingen. Eerder bracht de zangeres het nummer Bitterzoet uit.

PATRICK MESSEMAKER

 Nederlandstalig

Patrick Messemaker heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel We leven het leven. PM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20 (WEEK 31)Een nummer uit de Radio Noordzee Internationaal Troef 20 van 1973. Dus precies 48 jaar geleden.

Artiesten: De Monnies.

Titel: Twee handjes.

Notering: nummer 17.

ZANGER MARINUS

 Nederlandstalig

Van Zanger Marinus is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Geen gezeur. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

FIORENZA

 Limburgs dialect

Van Fiorenzo is een nieuwe single verschenen met de titel Vogelvrie. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

DE VLAAMSE NUMMER 1 VAN 2014 (WEEK 30)De nummer 1 uit de Vlaamse Ultratop top 50 van 2014. Dus precies 7 jaar geleden.

Artiesten: De Romeo's.

Nummer: Deze is voor Julia.

DE SJONNIES

 Nederlandstalig

Van De Sjonnnies is een nieuwe single verschenen met de titel Dans je de hele nacht met mee (Dr. Rude x-olusive Holland Dj Tool remix).CNR Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

MAMA'S JASJE

 Vlaamstalig

Mama's Jasje heeft een nieuw album opgenomen met de titel Spiegel. Ook de laatste single Lief staat op het schijfje. Pias Records zorgt ervoor dat de cd 24 september verkrijgbaar is in de (web)winkels.

RADIONL TOP 30 (WEEK 30)De nummer één uit de Radio NL Top 30. De lijst is te beluisteren op RadioNL op zaterdag van 13.00u tot 15.00u en op zondag van 16.00u tot 18.00u.

Artiesten: Snelle en Maan.

Titel: Blijven slapen.

GIORGIO SACHES EN STERRE KONING

 Nederlandstalig

Van Giorgio Saches en Sterre Koning is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Voorbij. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

ROBBY SILVER

 Vlaamstalig

Van Robby Silver is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Wij gaan cruisen. Eerder bracht de zanger het album Samen één uit.

NPO STERREN.NL TOP 25 (WEEK 30)De nummer één uit de NPO Sterren.NL Top 25. De lijst is te beluisteren op NPO Sterren.NL, vrijdags van 12.00u tot 14.00u.


Artiesten: Donnie en Frans Duijts.

Titel: Frans Duits.

JAN VAN EST

 Nederlandstalig

Van Jan van Est ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Dan gaan de lichten aan. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Kleine jongen, Ik wil maar kijken, Zing drink dans en Het is zoals het is. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

FRANK LIVE

 Nederlandstalig

Van Frank Live is een nieuwe single verschenen met de titel Mooi Zeeland. Eerder bracht de zanger ondermeer Wat ben ik zonder jou, Jij hoort bij mij en Neem me mee uit. DEA Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

BLACKY

 Nederlandstalig

Van Blacky is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Eindeloos verliefd. Eerder bracht de zangeres het album Alles simpel uit.

CV DE DRONKEDOORSEN

 Nederlandstalig

Van CV De Dronkedoorisen is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Gas gas gas. Eerder bracht de groep onder andere de nummers Mexicaanse peper en Jagen uit.

NPO STERREN.NL PARADEPLAAT (WEEK 31)De Paradeplaat is elk uur te horen in de programma's van NPO Sterren.NL.

Artiest: Senna

Titel: Ik weet dat je bestaat.

PETER LA HAYE

 Nederlandstalig

Peter La Haye heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zij weet het (tape art versie). Eerder bracht de zanger onder andere Jouw blauwe ogen, Wat moet ik doen, Iedereen wil liefde en Rustig aan uit. Leico Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

BEN FORTE

 Nederlandstalig

Van Ben Forte is een nieuwe single verschenen met de titel Dit is wat ik nodig had. Eerder bracht de zanger onder andere Tijdloos, Woord, Monsters en Hand uit. Massive Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

GEWOON HENRI

 Nederlandstalig

Van Gewoon Henri is een nieuwe single verschenen met de titel Ga je met me mee. Eerder bracht de zanger ondermeer Mijn beste besluit, Beloof me, Zonder jou en Voorbij gegaan uit. East Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

ROWWEN HÈZE

 Limburgs dialect

Er ligt een nieuwe dubbel lp van Rowwen Hèze in de (internet)winkels met de titel Dageraad. Er staan 13 nummers op de platen waaronder Geluksknikker, Eiland in de reagen, Vur de kerk op 't plein en Soep van gisteren.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 30)Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u.


Artiest: Stef Ekkel.

Titel: Jammer dan.

WESLEY POL

 Nederlandstalig

Van Wesley Pol is een nieuwe single verschenen met de titel Schoonheid. Eerder bracht de zanger ondermeer Meisje in je spijkerbroek, Dan doen wij het samen, De zevende hemel en Ik zing dit lied voor jou uit. WLP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

CLAUDE

 Vlaamstalig

Van Claude is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Café De Klok. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Bruine ogen huilen niet, Dans de bolero, De avondzon en De hele wereld mag het weten.

CHRIS ALFABETH

 Nederlandstalig

Van Chris Alfabeth is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Kom toch bij mij. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn kokosnoot frikandel en Waarom is er niet altijd vrede.

JIM MULDER

 Nederlandstali

 Jim Mulder heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zomervibe. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

RADIO VERONICA TIPPARADE (WEEK 30)Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1974, precies 47 jaar geleden.

Artiest: Lenny Kuhr.

Titel: De generaal.

Notering: nummer 15.

DIK EN GEZELLIG

 Nederlandstalig

Dik en Gezellig hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Ome jan. Eerder bracht het duo onder andere Ik heb je lief, Hé lekker ding, Als het avond is en Weekend uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

CDV

 Vlaamstalig

Van CDV is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Zonder mij. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Ze komt terug, Heel mijn leven, 7 brieven en Een hele mooie reis.

ES VAN VELZEN

 Nederlandstalig

Van Es van Velzen is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Ik doe wat ik doe. Eerder bracht de zangeres het nummer Geniet van het leven uit.

ROMMY

 Nederlandstalig

Mooifeessie.nl Records heeft een nieuwe vinyl single uitgebracht van Rommy met de titel Kleine Annabel. De b kant is Sandy.

JAY JAY BAUER

 Nederlandstalig

Jay Jay Bauer heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Die lach op mijn gezicht. Eerder bracht de zanger ondermeer Omdat ik je nodig heb, Geef me, Nog steeds verliefd en Een doodgewone jongen uit. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

GERT VERHULST

 Vlaamstalig

Gert Verhulst heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Zij. Eerder bracht de zanger ondermeer Eeuwig samen, Geboortefeest, Hokus pokus dikke dokus en De weddenschapgospel uit. Studio 100 Records zorgt ervoor dat het nummer 20 augustus verkrijgbaar is in de (web)winkels.

PARTYFRIEX EN DE ALPENZUSJES

 Nederlandstalig

Van Partyfriex en De Alpenzusjes ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Kannie dansen. Het is het eerste nummer dat het viertal heeft uitgebracht. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

MERIJN SCHOLTEN

 Nederlandstalig

Van Marijn Scholten is een nieuwe single verschenen met de titel Brood met smeersels. Crouton Records heeft ervooor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

DENNIS SMITS

 Nederlandstalig

Dennis Smits heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Draai je om. Eerder bracht de zanger onder andere Kus me, Mijn beste vriend, Ik ben nu eenmaal zo en Domino uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

ARIE MEIJERHOF

 Nederlandstalig

Van Arie Meijerhof is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Annemarieke. Eerder bracht de zanger Het leven is prachtig uit.

ANTONIO HOLSKEN

 Nederlandstalig

Antonio Holsken heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat mij maar gaan. Eerder bracht de zanger ondermeer Het is niet te laat, Kom bij mij, Moppie en Boem boem uit. Knock Knock Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

JASON HAANS

 Nederlandstalig

Van Jason Haans is een nieuwe single verschenen met de titel Wat is je naam. Eerder bracht de zanger Alleen maar liefde en Het is mijn dag niet uit. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

JEROEN WEERDENBURG

 Nederlandstalig

Jeroen Weerdenburg heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De laatste ronde. Eerder bracht de zanger onder andere Blijf nog even, Verdwaald, Ik hou van jou en Nooit alleen uit. A Hits Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

WESLEY BOES

 Nederlandstalig

Van Wesley Boes is een nieuwe single verschenen met de titel Kijk niet meer om. Eerder bracht de zanger onder andere Zeg niet steeds, Er is maar een ding en Elke dag kunnen wij nog leren uit. Boes Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te  streamen/downloaden is.

MIKE DAANE

 Nederlandstalig

Mike Daane heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als de zon schijnt. Eerder bracht de zanger onder andere Diep in mijn hart, Jij en ik, Als ik jou vergeef en Zomerzon uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

KRIEGEL

 Gronings dialect

Van Kriegel is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel 't Hoogeland. Eerder bracht de groep onder andere de volgende nummers uit: Bie die, Engelien, De kop gek en Soamen op 't strand.

KIMBERLY FRANSENS

 Nederlandstalig

Kimberly Fransens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Beter. Eerder bracht de zangeres ondermeer was het maar gisteren, Bliksem, Wat ik verdien en Speeltuin uit. KF Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

TINA ROSITA

 Vlaamstalig

Van Tina Rosita is een nieuwe single verschenen met de titel Ik hou van jou. Eerder bracht de zangeres ondermeer Alles wat je hart verlangt, Gebroken liefde, Ze zeggen geen rozen en Neem mij nog één keer in je armen uit. D&V Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DJ MAARTEN

 Nederlandstalig

Dj Maarten heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vies laminaat. Eerder bracht de dj/zanger ondermeer 18 jaar, Hoogtevrees, Water is pas lekker en Broccoli uit. Studio 747 Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

CHRISTINE HERMSEN

 Nederlandstalig

Christine Hermsen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Spiegelbeeld. Sony Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

3JS

  Nederlandstalig 

De 3JS hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Talent. Eerder bracht het trio onder andere Vreemde leegte, Foto van vroeger, Een met de bomen en Wiegenlied uit. Warner Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

YVES BERENDSE

 Nederlandstalig

Van Yves Berendse is een nieuwe single verschenen met de titel Hoe kan het. Eerder bracht de zanger ondermeer Laat het los, Je geeft me, Wat een vriend en Wil je niet blijven uit. Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

WANTON

 Nederlandstalig

Van Wanton is een nieuwe single verschenen met de titel Rome. Wim Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

MARINHO

 Nederlandstalig

Van Marinho is een nieuwe single verschenen met de titel Griekse nacht. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DE GROOTSTE HOLLANDSE HITS (ZOMER 2021)

 Nederlandstalig

NRGY Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel De Grootste Hollandse Hits (zomer 2021). Er staan 21 nummers op de cd waaronder Henk Bernard met Hoelapaloe, Marco de Hollander met Totaal van slag, Frans Bauer met Verloren tijd en Wesly Bronkhorst met Als ik jou zie.

IDA DE NIJS

 Nederlandstalig

Van Ida de Nijs is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Zomeravond. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Hou me vast zolang ik leef, Eindbestemming, Het heeft zo moeten zijn en Wereldreis.

HEDDEWELLUS

 Nederlandstalig

Van Heddewellus is een nieuwe single verschenen met de titel Da Heddewellus. Eerder bracht het duo ondermeer Alleehop, Draai nog een plaatje en Dopje links dopje rechts uit. Ribby Road Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

NIKO WESTELICK

 Vlaamstalig

Van Niko Westelinck is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Dicht bij jou. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Maak jezelf niets wijs en het duet met Sabien Tiels Als jij het niet meer weet.

JOHNNY PEPPER

 Nederlandstalig

Johnny Pepper is overleden. Hij is 85 jaar geworden. Hij bracht onder andere de nummers Ik moet jou bekennen en Groen groen uit. De samensteller van deze site wenst familie en vrienden van Johnny veel sterkte toe voor de toekomst.

STEFAN VAN NIEROP

 Nederlandstalig

Van Stefan van Nierop is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel De avond is nog jong. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Jij bent de liefde, Geen ding voorbij, Dansen met z'n twee en Nu weet ik wat liefde is.

MATHEU EN GIONIA PARIJS

 Nederlandstalig

Van Matheu en Gionia Parijs is een nieuwe single verschenen met de titel Als jij weer bij me bent (de zomer van Zoë). AVRO/TROS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

CHANNAH HEWITT

 Nederlandstalig

Van Channah Hewitt is een nieuwe single verschenen met de titel Jij kent me beter. Raffie Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

GER EDWARDS

 Nederlandstalig

Van Ger Edwards ligt een nieuwe ep in de (internet)winkels met de titel Karme. Er staan 4 nummers op het schijfje. De titels zijn Jij bent me kwijt, Droom, Hoor hoe ik huil en Karme. Ultimatedisk Records heeft de cd geproduceerd.

ARIE POST

 Nederlandstalig

Van Arie Post is een nieuwe single verschenen met de titel M'n betere ik. Eerder bracht de zanger onder andere Als jij had gedacht, Voorlopig wil ik even alleen zijn, Ga dan en Kleine vriend uit. AP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

DOMINICO D'AVANZO

 Nederlandstalig

Van Domenico D'avanzo is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Verboden liefde. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Natalia, Dagdroom en Dicht bij jou zijn.

JASON HAAS

 Nederlandstalig

Van Jason Haas is een nieuwe single verschenen met de titel Wat is je naam (Jematthy remix). Eerder bracht de zanger onder andere Alleen maar liefde en Het is mijn dag niet uit. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

LAURA

 Nederlandstalig

Van Laura is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Dans. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Toen ik je zag, Lager pitje, Komt wel goed schatje en Regen in de zomer.

WESLEY PONSEN EN RINUS WERRENS.

 Nederlandstalig

Van Wesley Ponsen en Rinus Werrens is een nieuwe single verschenen met de titel Bruine ogen. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te downloaden/streamen is.

MICHEL PIGGE EN JUAN RICHARD

 Nederlandstalig

Van Michael Pigge en Juan Richard is een nieuwe single verschenen met de titel De reden. JR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DE GEEST EN VAN DEN HIL

 Vlaamstalig/Nederlandstalig

Van De Geest en Van Den Hil is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik ooit vergeet. Moskito Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegengenheidsduo te streamen/downloaden is.

TJEERD

 Nederlandstalig

Van Tjeerd is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel In de wolken. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Ik weet niet waarom, Speel de clown, Doe dit doe dat en het duet met Ricky De zangers uit het noorden.

MUZIEKFEEST OP ZONDAG

 Nederlandstalig

Cornelis Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Muziekfeest op zondag. Er staan 23 nummers op het schijfje waaronder Edwin Evers met Het werd zomer, Sjors van der Panne met Avond, Jan Dullens en Edwin Evers met Oude Maasweg en Jeffrey Schenk met Foto van vroeger.

ROWWEN HÈZE

 Limburgs dialect

Van Rowwen Hèze ligt een nieuwe oranje lp in de (internet)winkels met de titel Onderaan beginne. Er staan 12 nummers op de plaat waaronder End van 't touw, Te vroeg um te vertelle, 't Rijk allien en Begin een band. De geluidsdrager is geproduceerd door Modestus Records.

KRAATSIE

 Nederlandstalig

Kraatsie heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Hokie pokie. Goud Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

KENNY BELCASTRO

 Nederlandstalig

Van Kenny Belcastro is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent mijn verleden. Belcastro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

LEO NARDELL

 Nederlandstalig

Leo Nardell heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ode aan Peter R de Vries. Eerder bracht de zanger onder andere Laila is haar naam, Vandaag vergeet ik alle zorgen, Ik blijf toch komen en Er staat in je brief (de laatste trein) uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

WALLY MCKEY

 Nederlandstalig

Van Wally McKey is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Ga niet weg (Dj Weazil remix). Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Stilte in de stad, De zon ziet nooit de nacht, De weg naar jou en Jij bent de beste.

LEROY EN DEWITTEN

 Nederlandstalig

Van Leroy en DeWitten is een nieuwe single verschenen met de titel Wat gaan we doen. Eerder bracht de groep ondermeer Het gaat wel goed, Twee paden, Je bent daar weg gegaan en Gelukkig zijn uit. The White Label Recordsheeft ervoor gezorgd dat het eerste nummer van de groep te downloaden/streamen is.

RONNY RETRO

 Nederlandstalig

Ronny Retro heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zuipte wa teveel. Eerder bracht de zanger Ronny uit. Universal Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

SÁM SMITS EN STAN PETERS

 Limburgs dialect

Van Sám Smits en Stan Peters is een nieuwe single verschenen met de titel Es ich bie dich bin. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

GUUS MEEUWIS

 Nederlandstalig

Van Guus Meeuwis is een nieuwe single verschenen met de titel Net als dansen. Eerder bracht de zanger onder andere Echte mannen, Was jij maar hier, Het kan hier zo mooi zijn en Brabant uit. Modestus Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DENNIS VAN DIJKHUIZEN

  Nederlandstalig

Dennis van Dijkhuizen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wat is dan liefde. Eerder bracht de zanger onder andere Vrij zijn, Dit is verboden liefde, Onder je balustrade en Lach om 't leven uit. Jamie Lynn Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

ALYSHA

 Nederlandstalig

Alysha heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vergeet 't maar. Eerder bracht de zangeres Geen enkel plekje uit. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

GLENN ROBBINS

 Vlaamstalig

Van Glenn Robbins is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Lekker swingen. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Niet te geloven, Met ons twee en Hey jij.

JANNEKE DE ROO

 Nederlandstalig

Janneke de Roo heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dans op de vulkaan. Eerder bracht de zangeres ondermeer Ons dorp, Blauwe korenbloemen, Als je denkt aan je leven en Jij bent mijn liefde uit. JDR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

MATTHIEU ALTEMA

 Nederlandstalig

Van Matthieu Altema is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik een glazen bol had. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

THOMAS

 Vlaamstalig

Van Thomas is een nieuwe single verschenen met de titel Koning van de kroeg. Jean Media Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

HENNIE VAN DER VIS

 Nederlandstalig

Van Hennie van der Vis is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Laat me zweven. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft zijn Nooit meer over en Jij bent een wonder.

ZOË LIVAY

 Nederlandstalig

Van Zoë Livay is een nieuwe single verschenen met de titel Hoe komt het. Eerder bracht de zangeres Wijn en rozen uit. Warner Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TOP 50 (WEEK 31)Een nummer uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50 van 1971, dus precies 50 jaar geleden.

Artiest: Wim Schell.

Titel: Speesie Treesie.

Notering: nummer 25.

HAROLD MIEGER

 Nederlandstalig

Harold Mieger heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De Griekse sfeer. Eerder bracht de zanger Dolores uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

THE N-TERTAINER

 Nederlandstalig

Van The N-Tertainer is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik verliefd ben. NT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DE NUMMER 1 UIT DE VLAAMSE SUPER 15 (WEEK 30)De nummer één uit De Vlaamse Super 15.

Artiest: Mieke en Bandit.

Titel: One way ticket.

DE JONGENS

 Nederlandstalig

De Jongens hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat toch gaan! Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het eerste nummer van het duo te streamen/downloaden is.

SAMSON EN MARIE

 Vlaamstalig

Samson en Marie hebben een nieuw album opgenomen met de titel 2. Ook de laatste single IJsjes staat op de cd. Studio 100 Records zorgt ervoor dat het nummer 1 oktober verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

VLAAMSE TIP 40 (WEEK 30)De nummer één uit de Vlaamse Tip 40.

Artiest: Barbara Dex.

Titel: Pluk de dag.

ANTIONETTE GERMERAAD

 Nederlandstalig

Van Antonette Germeraad is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Want geluk dat is voor jou. Eerder bracht de zangeres het nummer Laat je gaan hier vandaan uit.

GUNTHER F

 Vlaamstalig

Van Gunther F is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Dolle Dollie. Eerder bracht de zanger het nummer Ik proost op jou uit.

RADIONL TOP 30 (WEEK 230)De hoogste binnenkomer uit de RadioNL Top 30. De lijst is te beluisteren op RadioNL op zaterdag van 13.00u tot 15.00u en zondag van 16.00u tot 18.00u.

Artiest: Yves Berendse.

Titel: Hoe kan het.

Binnengekomen op: nummer 24.
Omhoog