''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

WELKOM OP DEZE SITE

685.579 bezoekers 102 leden Log in

DIK EN GEZELLIG

 Nederlandstalig

Dik en Gezellig hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Boeruh! Eerder bracht de groep Hé lekker ding uit. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 5 mei te streamen/downloaden is.

RAYMOND VAN HET GROENEWOUDO

 Vlaamstalig

Van Raymond van het Groenewoud is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Ademen. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Liefde voor muziek, Meisjes, Chachacha en Vlaanderen boven.

BRYAN STRICKER

 Nederlandstalig

Van Bryan Stricker is een nieuwe single verschenen met de titel Jij (akoestische versie). Eerder bracht de zanger ondermeer Weekend, De nacht is van ons, Samen met jou en Laat je gaan uit. PVT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

HANS DE BOOIJ

 Nederlandstalig

Van Hans de Booij is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Hoe had ik het anders moeten doen. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn De knecht, Mooier, Tommy uit Appingedam en Pim.

HOOGSTE BINNENKOMER IN DE ORANJE TOP 30 (WEEK 15)De hooste binnenkomer in de Oranje Top 30. Een selectie van de hitlijst is te zien op TV Oranje op vrijdag van 20.00u tot 21.00.

Artiesten: De Havenzangers.

Titel: Leef om te leven.

Binnengekomen op: nummer 25.

EDWIN EVERS

 Nederlandstalig

Van Edwin Evers ligt een nieuwe lp in de (internet)winkels met de titel Tijd. Er staan 14 nummers op de plaat waaronder Stad en land, Wat is waar, Als er niets meer is en We kunnen het aan.

NICK VAN GASTEREN EN DE HOOP

Nederlandstalig

Van Nick van Gisteren en Het Spakenburgse Gezelligheidskoor De Hoop is een nieuwe single verschenen met de titel De corona polonaise. Ultimatedisk heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

OLIVER SMEYERS

 Vlaamstalig

Van Oliver Smeyers is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Wondermooi. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Vaarwel, De zon schijnt voor jou, Altijd samen en Margrietje.

HANS SOMERS EN NETTY REEK

 Nederlandstalig

Van Hans Somers en Netty Reek is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Dakloos. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Ik wil niet dat je huilen gaat, Leven zonder jou en 100.000 vragen.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20 (WEEK 15)Een nummer uit de Radio Noordzee Internationaal Troef 20 van 1971. Dus precies 50 jaar geleden.

Artiest: Peter Waaldrecht.

Titel: Ik hou van jou.

Notering: nummer 7.

HANS VAN DER STOCK

 Vlaamstalig

Van Hans van der Stock is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Laten gaan. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

RAYMON HERMANS

 Nederlandstalig

Raymon Hermans heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Diamant. Eerder bracht de zanger ondermeer Hey maat, Eerlijk, Neem me mee en Ik wil bij je zijn uit. Wannahear Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

RIET

 Vlaamstalig

Van Riet is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Maak me warm. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Aardbeien in januari, Bij jou vandaag, Meer dan ooit en Alleen mijn adem.

DE RADIO VERONICA TOP 40 (WEEK 15)Een Nederlandstalig nummer uit de Radio Veronica Top 40 van 1970, precies 51 jaar geleden.


Artiesten: Corry en De Rekels.

Titel: Huilen is voor jou te laat.

Notering: nummer 24.

DELISE

 Nederlandstalig

Van Delise is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Hoe mooi. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nnummers uit: Storm op het meer (Rembrandt), Wees niet bang, Nu de trein vertrokken is, Verbonden en Kleine dingen.

FOURCE

 Nederlandstalig

Van Fource is een nieuwe single verschenen met de titel Non-Stop. Eerder bracht jet viertal onder andere Met niemand delen, Weg van jou, Zomerliefde en Feller dan het licht uit. EGO Company Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

KABOUTER PLOP

 Vlaamstalig

Studio 100 Records brengt 7 mei een nieuw verzamelalbum uit van Kabouter Plop met de titel Het Beste Van Kabouter Plop. Er staan 10 nummers op het schijfje waaronder De ganzenpas, Heen en weer, De regendans en Daar zijn we vrienden voor.

MAURICE BOKKEBROEK HITTIPMaurice Bokkenbroek was technicus bij Radio Mi Amigo in Playa de Aro. Hij had elke week een Nederlandstalige hittip. Dit is één van zijn keuzes.

Artiesten: Lux Lane.

Nummer: Een droom bij de rivier.

Hittip van van: 29 t/m 04-06-1976.

MARIA GOOSEN EN FRIENDS

 Nederlandstalig

Van Maria Goosen en Friends is een nieuwe single verschenen met de titel Joanne. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

RENÉ MEIJER

Nederlandstalig

Van René Meijer is een nieuwe single verschenen met de titel Kassa 8. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

KATJA

 Limburgs dialect

Van Katja is een nieuwe single verschenen met de titel Keizerin lente. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

RICK DE LEEUW

 Nederlandstalig

Van Rick de Leeuw is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Bloedrode maan. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Die warme lange dagen, Kom dan naar mij, Zonder omweg en Met hart en ziel.

TOURIST LEMC EN MESKEREM MEES

 Vlaamstalig

Van Tourist LeMC en Meskerem Mees is een nieuwe single verschenen met de titel Niemandsland. Top Notch Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het duo te streamen/downloaden is.

JAAP REESEMA

 Nederlandstalig

Van Jaap Reesema is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Alles komt goed. Eerdere nummers die de zanger op zijn naam heeft zijn Ooit komt nooit meer, Hoe hard je ook rent, Avond en het duet Nu wij niet meer praten met Pommelien Thijs.

HIJ EN ZIJ

 Nederlandstalig

Van Hij en Zij is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Pak aan! Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

ROB DEKAY

 Nederlandstalig

Van Rob Dekay is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ben maar een mens. Eerder bracht de zanger onder andere Vanavond, Dansen in de regen, Het vuur moet hoger en Tikken van de tijd uit. Modestus Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

FEEST DJ MAARTEN

 Nederlandstalig

Van Feest Dj Maarten is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Water is pas lekker. Andere nummers die de dj op zijn naam heeft staan zijn Ik ben een alien, Sjaan van de oliebollenkraam, Toen mijn moeder aan de was was en Suikerspin.

DE GROTE PETER VAN DE VEIRE OCHTENDSHOW

 Vlaamstalig

Van De Grote Peter van Veire Ochtendshow is een nieuwe single verschenen met de titel Gevaccineerd is niet verkeerd. VRT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

EDWIN VAN DER TOOLEN

 Nederlandstalig

Edwin van der Toolen is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Morgen wordt alles anders. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Jij laat de zon weer schijnen, Roze bril, Het laat je koud en Zeven zonden.

VLEDDIG

 Limburgs dialect

Van Vleddig is een nieuwe single verschenen met de titel Taxi Joep. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

RONN AMSTERDAM

 Nederlandstalig

Van Ronn Amsterdam is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Ik wil je alles zijn. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Een boodschap voor jou, Als je me nodig hebt, Jij bent nu vrij en Onbereikbare liefde.

PHILLY MORÉ

 Nederlandstalig

Van Philly Moré ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Niet normaal. Het tweede nummer is de instrumentale versie. Eerder bracht de zanger ondermeer Ruzie, Veertiende, Voor mij en Komma's uit. Het schijfje is geproduceerd door Top Notch Records.

DANNY DE ROOVER

 Vlaamstalig

Danny de Roover heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kon ik nog maar bij jouw zijn. Eerder bracht de zanger onder andere Jessica, Kom toch gauw, Blijf de hele nacht bij mij en Steeds maar weer uit. PR Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

MARCO KIMSEN

 Nederlandstalig

Van Marco Kimsen is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel De wereld. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn De zon, Ik hou van alles wat je doet, Als ik morgen niet meer wakker word en Een keer teveel.

HET BESTE VAN STUDIO 100

 Vlaamstalig

Studio 100 Records brengt op 7 mei een nieuw album uit met de titel Het beste van Studio 100. Er staan 10 artiesten op het schijfje waaronder K3 met Heyah mama, Mega Mindy met Ik ben Mega Mindy, Samson en Gert met Samsonrock en Maya de Bij met Daar heb je Maya de Bij.

DJ GENE POLE EN IRIS L'OR

 Vlaamstalig

Van Dj Gene Pole en Iris L'or is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Droog je tranen. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

JO VALLY

 Vlaamstalig

Jo Vally heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik breek alleen m'n eigen hart. Eerder bracht de zanger onder andere Als je mij nu verlaat, Zomer in mijn straat, De liefde woont in mij en Helemaal weg van jou uit. VPM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

XERXES

Nederlandstalig

Van Xerxes is een nieuwe single verschenen met de titel Alles of niets. Eerder bracht de zanger ondermeer Waar wil je naar toe, Zelfs je naam is mooi, Als het avond is en Laten gaan uit. Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

LUKE ALBERT JR

  Vlaamstalig.

Luke Albert jr heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik hou van jou zonder meer. Eerder bracht de zanger onder andere Jij alleen, Ik ben van jou, Als dat gebeurt en Omdat ik van je hou uit. DK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

LENNERT COOREVITS EN MARJAN DE SCHUTTER

 Vlaamstalig

Van Lennert Coorevits en Marjan de Schutter is een nieuwe single verschenen met de titel Kon ik maar even bij je zijn. VRT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

FEMKE

 Vlaamstalig

Van Femke is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Hoe ken je mij? Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Vrij en Ik wacht.

DANNY POPPINGHAUS

 Nederlandstalig

Van Danny Poppinghaus is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Ik zal je missen. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Mijn kind, Ademloos, Kleine crimineel en De brief die jij achterliet.

LIEFDE VOOR MUZIEK (2021)

 Vlaamstalig

Universal Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Liefde Voor Muziek (2021). Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Willy Sommers met Zoutelande (blij dat je hier bent), Tourist LeMC met Kom naar het water, Geike Arnaert met We begrijpen elkaar en Cleymans en Van Geel met Als een leeuw in een kooi.

SABIEN TIELS

 Vlaamstalig

Van Sabien Tiels is een nieuwe single verschenen met de titel Hoop. Eerder bracht de zangeres ondermeer Als jij het niet meer weet, Reizen in mijn hoofd, Ooit kom je thuis en We zullen doorgaan uit. Cricket Hill Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DONNY ROELVINK

 Nederlandstalig

Van Donny Roelvink is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Kleine jongen. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Allang, Oké oké, Jij bent anders en Spijt schat.

FRANK VAN ETTEN

  Nederlandstalig

Van Frank van Etten is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Zoveel uren. Eerder bracht de zanger onder andere Jij bent mijn zoon, Leef vandaag, Je maakt me en je breekt me en Huisje op wielen uit

FEEST DJ DANNY

 Nederlandstalig

Van Feest Dj Danny is een nieuwe single verschenen met de titel Er even tussenuit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

CLEYMANS EN VAN GEEL

 Vlaamstalig

Van Cleymans en Van Geel is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel En jij voor mij. Het nummer komt uit het tv programma Liefde Voor Muziek.

JUSTINE BOURGEUS

 Vlaamstalig

Van Justine Bourgeus is een nieuwe single verschenen met de titel Laat me nu toch niet alleen. VRT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

PAUL WEETENVan Paul Weeten is een nieuwe single verschenen met de titel Leef breuzelsjaos. Marlstone heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

GORDON

 Nederlandstalig

Gordon heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Terug op vasteland. Eerder bracht de zanger onder andere De helling, Hou van jou, Ik lach en Kom eens dichterbij uit. Music made in Holland heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

EDSILIA ROMBLEY

 Nederlandstalig

Van Edsilia Rombley is een nieuwe single verschenen met de titel Rustpunt. Eerder bracht de zangeres ondermeer Als ik weer bij jou ben, In balans, Lieve mama en Ik laat je niet alleen uit. Demp Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

MARIONA SMETS

 Nederlandstalig

Mariona Smets heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat de lente los. Eerder bracht de zangeres In quarantaine uit. Mutaze Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

WILLY SOMMERS

 Vlaamstalig

Van Willy Sommers is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Kom bij mij. Het nummer komt uit het tv programma Liefde Voor Muziek.

GINO GRAUS

 Nederlandstalig

Van Gino Graus is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Ik zing voor jou een lied. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Ik ga naar de zon, Dolores, Verslaafd aan jou en Ik kan alleen maar van je drromen.

TOURIST LEMC

 Vlaamstalig

Van Tourist LeMC  ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Niemandsland. Enkele nummers die op de cd staan zijn Bal aan de voet, Veilige haven, Kleine vragen en Ieder einde is een begin. 

FREEK BARTELS EN LEO ALKEMADE

 Nederlandstalig

Van Freek Bartels en Leo Alkenmade is een nieuwe single verschenen met de titel Blauwe dag. Mediawater Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer uit The Passion te downloaden of te streamen is.

XANDER DE BUISONJÉ

 Nederlandstalig

Van Xander de Buisonjé is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Er is nog hoop. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Met of zonder jou, Want als ik nog van je hou, Twee armen en 1000 woorden.

MARCEL VAN AS

 Nederlandstalig

Marcel van As heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zak en as. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

STEVEN LAMBERT

 Vlaamstalig

Van Steven Lambert is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Vuur op het water. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Jij gelooft en Magie uit.

STUDIO 100 ARTIESTEN

 Vlaamstalig

Van de Studio 100 Artiesten is een nieuwe single verschenen met de titel Festival. Studio 100 Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DE OVERKANT

 Nederlandstalig

Van De Overkant is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Ik voel vuur. Eerder bracht de groep de ep Zo een mooie dag uit.

RONNY RETRO

 Vlaamstalig

Van Ronny Retro is een nieuwe single verschenen met de titel Ronny. Bip Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

ANDRE KOOISTRA

 Nederlandstalig

Andre Kooistra heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Vier elke dag. Eerder bracht de zanger onder andere Werelddag, 7 brieven, Huilen is voor jou te laat en Gek op jou uit. CD Hamster Records zorgt ervoor dat het nummer 21 april te downloaden of te streamen is.

DJ MAARTEN EN ROBIN VAN HERWIJNEN

 Nederlandstalig

Van Dj Maarten en Robin van Herwijnen is een nieuwe single verschenen met de titel Het regent zonnestralen. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te streamen of te downloaden is.

CARLIJN EN MERLE

 Nederlandstalig

Van Carlijn en Merle is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Humaan. Andere nummers die het duo op zijn naam heeft staan zijn Overvloed, Ik wil je, Niet perfect en Geen cliché.

MOOI WARK

 Drents dialect

Mooi Wark heeft een gouden award gekregen van de platenmaatschappij CD Hal Ruinen Records voor de single Achter de tent. Het nummer is inmiddels meer dan 1 miljoen keer gestreamd.

100% AMUSAMENT

 Nederlandstalig

Van 100% Amusament is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Goedemorgen wordt eens wakker. Eerder bracht het duo het nummer Ik wil weer naar huis uit.

TOURIST LEMC EN WALLY

 Vlaamstalig

Van Tourist LeMC en Wally is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Koorddansers. Het nummer komt uit het tv programma Liefde Voor Muziek.

BLOF

 Nederlandstalig

Van Blof is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Horizon. Andere nummers die de groep op haar naam heeft staan zijn Zachtjes zingen, Spijt heb je morgen maar , Vallende engelen Aanzoek zonder ringen.

DUO JAN EN MARGA

Nederlandstalig

Van Duo Jan en Marga is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Opa's en Oma's rijkdom. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn M'n liefste, Vrienden, Iedereen en Wat je diep raakt.

GENE THOMS

 Vlaamstalig

Van Gene Thomas is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ben vrij. Eerder bracht de zanger ondermeer Van haar, Stralen, Ik kom thuis bij jou en Je weet niet half hoe mooi je bent uit. CNR Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

NIE WIES

 Sallands dialect

Van Nie Wies is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Deerntjen van de merchandise. Andere nummers die de groep op haar naam heeft staan zijn Terug naar de kinderboerderij, De pracht van 't ambacht, De rodeo en Wi-j heb gin hoast.

MELVIN HOEKSTRA

 Nederlandstalig

Melvin Hoekstra heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik wil meer en meer. Eerder bracht de zanger Als ik je daar zie dansen uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

IN 'T HOF

 Nederlandstalig

Van In 't Hof is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Dansen in de swing. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Liever verloren, De zomer wacht, Kus me dood en Helemaal niks.

LEO NARDELL

 Nederlandstalig

Van Leo Nardell is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Laila is haar naam. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Vandaag vergeet ik alle zorgen, Er staat in je brief (de laatste trein), Alleen is maar alleen en Als je langsloopt uit.

DAVY GILLES

 Vlaamstalig

Van Davy Gilles is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Door al m'n tranen heen (akoestische versie). Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Als je bij me bent, Helemaal van jou, Dicht bij jou en Elke nacht.

NPO STERREN.NL TOP 25 (WEEK 15)De nummer één uit de NPO Sterren.NL Top 25. De lijst is te beluisteren op NPO Sterren.NL, vrijdags van 12.00u tot 14.00u.


Artiesten: Donnie en Frans Duijts.

Titel: Frans Duits.

SPRINGTIJ

 Nederlandstalig

Van Springtij is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Veel van toen. Eerder bracht het drietal onder andere Zoek het zelf maar uit, Voordat ik vergeet, Heerlijke lach en Slordig met geluk uit. House Of Music Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

GIO VAN VEEN

 Nederlandstalig

Van Gio van Veen is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Een roos kan niet zonder zonneschijn. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Weet niet eens meer hoe je heette en Leef jij maar raak.

RADIONL TOP 30 (WEEK 15)De nummer één uit de Radio NL Top 30. De lijst is te beluisteren op RadioNL op zaterdag van 13.00u tot 15.00u en op zondag van 16.00u tot 18.00u.

Artiesten: Snelle en Maan.

Titel: Blijven slapen.

FEESTDUO BEKEND VAN TV

 Nederlandstalig

Van Feestduo Bekend Van TV is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Koffie koffie lekker bakkie koffie. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht.

GOUDI

 Vlaamstalig

Van Goudi is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Wind in m'n hart. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Makkelijk gezegd, 't Is wat het is, Keer op keer en Alles kan wachten.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 15)De Hollandse Nieuwe is elk uur te beluisteren op RadioNL.

Artiest: John de Bever.

Titel: Ik ga leven.

JEFFREY SCHENK EN SUZAN DE REUS

 Nederlandstalig

Van Jeffrey Schenk en Suzan de Reus is een nieuwe single verschenen met de titel Jij rijmt op mij. Born Ready Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te downloaden/streamen is.

PAUL DE MUNNIK

 Nederlandstalig

Paul de Munnik heeft een nieuw album opgenomen met de titel 3. Er staan 12 nummers op de cd waaronder Daar sta je dan daar lig je dan, Ik geef me over, Kijk niet achterom en De mooiste die ik ken. 30 april is het schijfje verkrijgbaar in de (web)winkels.

NATASJA

 Nederlandstalig

Van Natasja is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Thuis. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Trots op jou, Even met jou, Jij hoort bij mij en 1000 rozen voor jou.

FLEUR

 Nederlandstalig

Fleur heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Doe alsof je thuis bent. Eerder bracht de zangeres onder andere Samen zijn, Zo ver weg en Alleen zonder jou uit. Cloud 9 Music heeft ervoor gezorgd dat het nmummer te downloaden/streamen is.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 15)Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u.


Artiesten: Donnie en Frans Duijts.

Titel: Frans Duits.

TOP 40 HITDOSSIER NEDERPOP

 Nederlandstalig

Er ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Top 40 Hitdossier Nederpop. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Blof en Geike Arnaert met Zoutelande, Marco Borsato met Dromen zijn bedrog, Van Dik Hout met Stil in mij en Klein Orkest met Over de Muur.

WILBUR ZITMAN

 Nederlandstalig

Wilbert Zitman heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Echte vrienden blijven voor altijd. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

HENK VOSKUIL

 Nederlandstalig

Van Henk Voskuil is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Eiland in de zon. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Ik zoek je sporen en Ik heb niet veel.

DENNIE DAMARO EN MICHEL VAN DER BRANDE

 Vlaamstalig

Van Dennie Damaro en Michel van der Brande is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel De tweede plaats is voor ons niet genoeg!!! Eerder bracht het duo ondermeer de volgende nummers uit: 2 glazen bier en Ik breng geen bloemen voor je mee.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TOP 50 (WEEK 15)Een nummer uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50 van 1973, dus precies 48 jaar geleden.

Artiesten: Vader Abraham met zijn 7 zonen.

Titel: Baaie, baaie, pootje baaien.

Notering: nummer 34.

VINCENT WIJNBERGEN

 Nederlandstalig

Van Vincent Wijnbergen is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Oh darling. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Spuitje en Het geluk dat ik miste.

GIO SWIKKER

 Nederlandstalig

Van Gio Swikker is een nieuwe single verschenen met de titel Laat mij maar lekker dromen. Eerder bracht de zanger ondermeer Laat je gaan, Ga ik met je mee, Jouw ogen en Mijn hart uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

SNELLE

 Nederlandstalig

Van Snelle is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Zonder jas naar buiten. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Kleur, Smoorverliefd, Reünie en Sebastiaan.

RADIO VERONICA TIPPARADE (WEEK 15)Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1974, precies 47 jaar geleden.

Artiest: Astrid Nijgh.

Titel: De nacht.

Notering: nummer 8.

RENÉ KOOIJ

 Nederlandstalig

René Kooij heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ouwe. Eerder bracht de zanger ondermeer Hij weet het allemaal weer zo goed, De liefste ma, Als jij voorbij loopt en Blijf tot de zon je komt halen uit. Cd Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

RUBEN ANNIK

 Nederlandstalig

Rubben Annik heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 1000 stralen. Eerder bracht de zanger ondermeer Kijk naar morgen, Ze komt binnen, Dat het makkelijk lukt en Ze redt me van zichzelf uit. Warner Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

MARLIËLLE FLENS

 Nederlandstalig

Mariëlle Flens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Met mij komt alles goed. Eerder bracht de zangeres onder andere Grote meisjes huilen niet, Glas wijn en Laad me uit. Music Mates Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

ULTRATOP VLAAMSE TOP 50 (WEEK 14)De nummer één uit de Ultratop Vlaamse Top 50.

Artiest: Camille.

Titel: Vuurwerk.

YVES BERENDSE EN JOEL BORELLI

 Nederlandstalig

Van Yves Berendse en Joel Borelli is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Caruso (nu jij hier niet meer bent). Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

SIEBE PALMEN

 Nederlandstalig

Van Siebe Palmen is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Liever moe. Eerder bracht de zanger de ep Onkruid uit.

HARRY VERBEUCKEN EN FRANK VERKOOYEN

 Nederlandstalig

Van Harry Verbeucken en Frank Verkooyen is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Dezelfde plek. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uirtgebracht.

EDWIN EVERS

  Nederlandstalig

Van Edwin Evers ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titels Tijd. Er staan 14 nummers op het schijfje. Enkele titels zijn Het gevoel, Als er niets meer is, Laat me leven en Als je toch eens praten kon.

JUAN RICHARD

 Nederlandstalig

Juan Richard heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zijn we voorbij. Eerder bracht de zanger ondermeer Mooi en eigenwijs en Hey hey uit. Liedjesmakers Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

JOHNNY VALENTINO

 Nederlandstalig

Van Johnny Valentino is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Mi amore. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Waarom ben jij toch weg gegaan, Kom in mijn armen, Wat is het leven zonder liefde en Steiger van geluk.

ARON

 Vlaamstalig

Van Aron is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Onverwaardelijk. Eerder bracht de zanger het nummer Adembenemend wij uit.

FRANK VAN ETTEN

 Nederlandstalig

Frank van Etten heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zoveel uren. Eerder bracht de zanger ondermeer Huisje op wielen, Jij bent mijn zoon, Lach leef huil en bid en Voor al die mensen uit de zorg uit. Toekomst Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

VAART

 Nederlandstalig

Vaart heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Te mooi om waar te zijn. Eerder bracht het viertal ondermeer Gevallen maskers, Anne, Naar huis en Vier het leven uit. Vaart Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

PHILIPPE ROBRECHT

 Vlaamstalig

Van Philppe Robrecht is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel De bron. Eerder bracht de zanger het album 2020 uit.

MARLOUS

 Nederlandstalig

Marlous heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dromen komen uit. Eerder bracht de zangeres onder andere Verlaat me niet, Er komt een andere tijd, Bedankt voor jouw liefde en Verboden liefde uit. Entertainer AM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

YVES BERENDSE EN JOEL BORELLI

 Nederlandstalig

Van Yves Berendse en Joel Borelli is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Caruso (Nu jij hier niet meer bent). Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

JOHN DE BEVER

 Nederlandstalig

Van John de Bever is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Ik ga leven (2021 versie). Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht, Ik vier het leven liever hier, Laat het licht maar uit (we doen het in het donker) en Jij wel.

JOHN MELODY

 Nederlandstalig

John Melody heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vriendschap zonder liefde. Eerder bracht de zanger onder andere Vrij als een vogel en Hé hoe gaat het ermee uit. Dutch Atrist Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

DANILO

 Nederlandstalig

Van Danilo is een nieuwe single verschenen met de titel Wil niet dat je weggaat. Eerder bracht de zanger ondermeer Zijn het je ogen, Vanaf vandaag, Op de schoorsteen staat een foto en Laat me in jouw leven uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

DAVE KORTEWEG

 Nederlandstalig

Dave Korteweg heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jouw avonturen. Eerder bracht de zanger onder andere Picobello, Ik laat je nooit meer gaan, Als je lacht en Ik wil met jou dansen uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

AAPNOOTMIES

 Nederlandstalig

Van Aapnootmies is een nieuwe single verschenen met de titel Komen je dromen uit. Eerder bracht het duo ondermeer Drukte van de mens, Hoger dan een vlieger, Geef me de tijd en Ongekend uit. Aapnootmies Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DANNY DE WEERDT

 Nederlandstalig

Van Danny de Weerdt is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Dans je vanavond met mij. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

JEFFREY HEESEN

 Nederlandstalig

Van Jeffrey Heesen ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Gegaan. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Donker, Zijn het je ogen, Even wachten en Liefde voor altijd. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

MISS MONTREAL

 Nederlandstalig

Van Miss Montreal is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Alles. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Door de wind, Een stap terug, Laat me en Hier.

TOP 40 HITDOSSIER ORANJE

 Nederlandstalig

14 mei ligt er een nieuw album in de (web)winkels met de titel Top 40 Hitdossier Oranje. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn André Hazes met Oranje bovenaan, André van Duin en het Nederlands Elftal met Nederland die heeft de bal, Wilfred Genee en Johan Derksen met Nederland is helemaal Oranje en Wolter Kroes met Viva Hiollandia.

NAOMI JAKOBS

 Nederlandstalig

Van Naomi Jakobs is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Ooit. Eerder bracht de zangeres het nummer Als ik jou zie uit.

WILCO

 Nederlandstalig

Van Wilco is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Wat er overblijft. Andere nummers die de zanger heeft uitgebracht zijn Blijf bij mij, Nu loop je me voorbij, Leven en Ik weet het zeker.

FRANY FALCON

 Nederlandstalig

Franky Falcon heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Rocky. Eerder bracht de zanger ondermeer Niemand zal mijn tranen zien, Mijn hoofd wil jou zo graag vergeten, Ik heb niemand nodig en Alleen is maar alleen uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

SAMANTHA STEENWIJK

 Nederlandstalig

Van Samantha Steenwijk is een nieuwe single verschenen met de titel In onze wereld. Eerder bracht de zangeres onder andere Vlees en bloed, Mama, Geef je weer aan mij en Als je tot morgen bij me blijft uit. ENL Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

MARCO MARK

 Nederlandstalig

Van Marco Mark ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Al jouw leugens en verhalen. Het tweede nummer is Leven zonder zorgen.Eerder bracht de zanger onder andere Geloof me, Als ze zegt dat ze gaat, Zomerliefde en Dans met mij uit.

JACK VERMEULEN

 Nederlandstalig

Jack Vermeulen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Waarom nu. Eerder bracht de zanger onder andere Mijn eigen stamcafé en Ik raak je niet aan uit. Henri van Velzen Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

TRIJNTJE OOSTERHUIS

 Nederlandstalig

Van Trijntje Oosterhuis ligt een nieuwe ep in de (web)winkelks met de titel In de hemel. Er staan 5 nummers op het schijfje waaronder Zonen, Zonder jou, We zullen doorgaan en In de hemel.

TOURIST LEMC

 Vlaamstalig

Van Tourist LeMC is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Ieder einde is een begin. Het nummer komt uit het tv programma Liefde Voor Muziek.

THYRONE

 Nederlandstalig

Thyrone heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Blijf geloven. Leico Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

THE KAPSONES

 Sallands dialect

Van The Kapsones is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Heilige geest. Het is het eerste nummer dat het trio heeft uitgebracht.

JESSY ARJAANS

 Nederlandstalig

Van Jessy Arjaans is een nieuwe single verschenen met de titel Dat ik geen engel ben. Eerder bracht de zangeres ondermeer Hemelsblauwe ogen, Beter laat dan ooit, Bekijk het maar en Gevaarlijk dichtbij uit. Cd Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

OSCAR KRAAL

 Nederlandstalig

Oscar Kraal, de drummer van Van Dik Hout is overleden. Hij is 50 jaar geworden. De groep is onder andere bekend van de nummers Stil in mij, Werken aan een wonder, Een nacht eeuwigheid en Iemand die me op komt halen. De samensteller van deze site wenst familie en vrienden van Oscar veel sterkte toe voor de komende tijd.

DAVE LOUWS

 Nederlandstalig

Van Dave Louws is een nieuwe single verschenen met de titel Twijfel niet. Eerder bracht de zanger Alleen door jou uit. Stars Up Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

INGRII EN LUC CAALS

 Vlaamstalig

Van Ingrii en Luc Caals is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Ik zie een ster. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

FRANK HOEK

 Nederlandstalig

Van Frank Hoek is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Zonder jou liefde. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit:  Lange blonde haren, Ik zeg houdoe, Leven de lol en Liever met je dansen.

PIET PIRAAT

 Vlaamstalig

Studio 100 Records brengt 7 mei een verzamelalbum uit van Piet Piraat met de titel Het Beste Van Piet Piraat. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Storm op zee, We gaan duiken, De schat en Wij zijn zeepiraten.

TRIJNTJE OOSTERHUIS

 Nederlandstalig

Van Trijntje Oosterhuis zijn 2 nieuwe singles verschenen met de titel Als ik je zie in de hemel en Dochters. Mediawater Records heeft ervoor gezorgd dat de nummers uit The Passion te streamen of te downloaden is.

THOMAS BERGE

 Nederlandstalig

Van Thomas Berge is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Nooit had ik door. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: In het donker, Niemand die je ziet, Alleen omhoog en Niets is onmogelijk.

ALEX PRINS

 Nederlandstalig

Van Alex Prins is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Doe toch normaal. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

KRUIZINGA, GROEN EN TABAK

 Gronings dialect

Van Kruizinga, Groen en Tabak is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Veul te vroug. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

JHONNY VINK

 Nederlandstalig

Jhonny Vink heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Lieve vader. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DE BOSWACHTERS

 Nederlandstalig

Tukker Vinyl Records heeft een nieuwe vinyl single van De Boswachters uitgebracht met de titel Wind in mijn haren. De b kant is Bokken op woensdagoamt.

SIMON

 Vlaamstalig

Van Simon is een nieuwe single verschenen met de titel Hart van steen. Petrol Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

MARCO DE HOLLANDER

 Nederlandstalig

Marco de Hollander heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik kan niet wachten. Eerder bracht de zanger ondermeer Kleine vlinder, We zullen doorgaan, Jij bent aan de beurt en Dans tot morgenvroeg uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

ARIE KUIPERS

 Nederlandstalig

Van Arie Kuipers is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Liever dood dan sla. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft zijn Patricia, Judith en Koning Alkohol.

EMMY EVE

 Nederlandstalig

Van Emmy Eve is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Ik ben het niet. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Ken je mij nog, Wat je voelt en Denk aan mij.

DANNY LIT

 Nederlandstalig

Danny Lit heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vriend. Eerder bracht de zanger ondermeer Op het strand, Het is er toch nog van gekomen, Gebroken hart en Leve de lol uit. Pro Recording heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

DORENTINA

 Nederlandstalig

Van Dorentina is een nieuwe single verschenen met de titel Tijd. Eerder bracht de zangeres Hou me vast uit. Laser Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

CLEYMANS EN VAN GEEL

 Vlaamstalig

Van Cleymans en Van Geel is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Geen excuses.
Het nummer komt uit het tv programma Liefde Voor Muziek. 

DE HAVENZANGERS

 Nederlandstalig

Van De Havenzangers ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Leef om te leven. Eerder bracht het duo ondermeer de nummers Hey ga je met ons mee, Dan gaan die handen hoog, We gaan er tegenaan en Want als de zon uit. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

SALIM SEGHERS

 Vlaamstalig

Van Salim Seghers is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Blijf je deze nacht. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Zondagavond, Sophietje, Voorbij en gedaan en Die tijd is nu voorbij.

DENNIS JONES

Nederlandstalig

Van Dennis Jones ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Altijd door! Enkele nummers die op de cd staan zijn Zonder tijd, Nu ga ik leven, Jij bent van mij vannacht en Wat ik ook doe.

DANNY GREEN

 Nederlandstalig

Van Danny Green is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Als de liefde. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Eloise, Samen sterk, Achter het masker van mijn lach en Het is over.

ABDOU

 Vlaamstalig

Van Abdou is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Speciaal (geef niet op). Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Laatste dans, Hart van goud (weer opnieuw), Champs-Élysées en Je like it.

ROBIN VAN BEEK

 Nederlandstalig

Van Robin van Beek is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Bovenal. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Zwerver en Rechtstreeks naar mijn hart.

MEINDERT TALMA

 Nederlandstalig

Meindert Talma heeft een nieuw album opgenomen met de titel Minna. Er staan 11 nummers op het schijfje waaronder De kromme huilt, Hey Frenkie de Jong, Leeuwenhart en Oeki Hoekema. De cd is 7 mei verkrijgbaar in de (internet)winkels.

TRISCHA

 Vlaamstalig

Van Trischa is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Meer en meer. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn De hoogste tijd, De wereld is mooier als je lacht, Als je niet doet wat ik je vraag en Een feestje bouwen.

JOS BOSMA

  Nerlandstalig


Jos Bosma heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij laat me leven. Eerder bracht de zanger ondermeer Bekijk 't maar, Ik ben je prooi, Voorbij en Jij bent alles uit.Melody Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

RADIO CONTINU SCHIJF (WEEK 15)De Radio Continu Schijf is elk uur te beluisteren op Radio Continu.

Artiest: Frank van Etten.

Titel: Zoveel uren.

JEFF VAN VLIET.

 Nederlandstalig

Jeff van Vliet heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Op een dag. Eerder bracht de zanger ondermeer Voorbij, Ben zo gelukkig in mijn leven, Uit de weg en Gabber uit. Dimario Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

JOS VAN SCHAAIK

 Nederlandstalig

Jos van Schaaik heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 1001 nachten. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik weet het, Ik had zo'n zin, Altijd wat en Hey jij kom hier dan uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

HOOGSTE BINNENKOMER IN DE RADIONL TOP 30 (WEEK 15)De hoogste binnenkomer uit de RadioNL Top 30. De lijst is te beluisteren op RadioNL op zaterdag van 13.00u tot 15.00u en zondag van 16.00u tot 18.00u.

Artiest: John de Bever.

Titel: Ik ga leven.

Binnen gekomen op: nummer 14.

DAN PEETERS

 Vlaamstalig

Van Dan Peeters is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Zonder covid. Het is het eerste Vlaamstalige nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

LOLA LEE

 Nederlandstalig

Van Lola Lee is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Ik wil uit. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Oh Adje kom toch in m'n badje, Ik doe wat ik doe en Oh Lola.

NPO STERREN.NL PARADEPLAAT (WEEK 16)De Paradeplaat is elk uur te horen in de programma's van NPO Sterren.NL.

Artiest: Frank van Etten.

Titel: Zoveel uren.
Omhoog