''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

HET LAATSTE NIEUWS OVER HET NEDERLANDSE EN VLAAMSE LIED.

648.162 bezoekers 96 leden Log in

FRANK, RINUS, JASON & MARCO.Van Frank (Verkooyen), Rinus (Ponsen), Jason (Bouman) & Marco (Kanters) is een nieuwe single verschenen met de titel In de Brabander. NAP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsviertal te koop is op de bekende downloadsites.

ROBERT PATER.Robert Pater heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Bella bella signorita. Eerder bracht de zanger onder andere Jij en ik, Helena, Mooie Madonna, Laat mij maar lekker gaan, Waarom ben jij nooit op zondag vrij, Ben alles kwijt waar ik van hou en Eenzaam en alleen uit. 28 september is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

JEFFREY HEESEN.Jeffrey Heesen heeft een nieuw album opgenomen met de titel Verbintenis. Er staan 14 nummers op het schijfje waaronder Nikita, Noem mij geen schat, Liefde is magie, Donker, Laat mij maar gaan, Jij (album versie), Mijn kleine meid, Deel van mij en Even wachten. Berk Music zorgt ervoor dat de cd 28 oktober verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

RADIO TWENTERAND.Radio Twenterand is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiotwenterand.nl.

MARTHA HERTOGS & JOHN MEDLEY.Van Martha Hertogs & John Medley is een nieuwe single verschenen met de titel Ritme van de Bolero. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

EEN NUMMER 1 UIT DE RADIO VERONICA TOP 40.Een Nederlandstalige nummer 1 uit de Radio Veronica Top 40. De zeezender zond de lijst uit van 2 januari 1965 tot 31 augustus 1974.


Artiest: Gerard Cox.

Titel: 't Is weer voorbij die mooie zomer.

Op nummer 1: Week 50, 51 en 52 van het jaar 1971 en week 1 en 2 van het jaar 1974.

BARBARA DEX.Van Barbara Dex is een nieuwe single te downloaden met de titel Rozen zonder doornen. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Hier voel ik me thuis, Niet huilen mama, Waar moet ik heen zonder jou en Iemand als jij.

HANS SOOMERS.Van Hans Soomers is een nieuwe single verschenen met de titel Tesoro mio (lieve schat van mij). Eerder bracht de zanger Bella Donna (de allermooiste vrouw) uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

TINO MARTIN.Van Tino Martin ligt een nieuw verzamelalbum in de (web)winkels met de titel Hoe ik het zie. Er staan 11 nummers op de cd waaronder Vergeef me, Blijf bij me, Respect, Stip op nummer één, Zo vaak, Ik had het liever niet geweten, Mijn grote held en Dat ik je zo zou missen (live). Studio One Records heeft het schijfje geproduceerd.

MIKE MARLIN.Mike Marlin heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dat ene moment. Booking Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top 50.


Artiest: Peter Waaldrecht.

Titel: Mama Dolores.

Notering: Nummer: 7.

Uitgezonden: 10-11-1973.

LEROY EN DEWITTEN.Leroy en DeWitten hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel We staan hand in hand. U kent de groep ondermeer van Voor altijd, Mijn meisje lacht, Mooie dag, Kijk haar aan, Scheiden en Zij geeft zoveel. The White Label Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOHAN VAN MECHELEN.Van Johan van Mechelen is een nieuwe single verschenen met de titel Jij maakt het verschil. ST Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ROB VAN HOLLAND.Van Rob van Holland ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Hollandse kost! Er staan 14 nummers op het schijfje waaronder Echte liefde, Hoe is het mogelijk, De Amersfoortse kei, Hoogezand Sappemeer, Westendorf, Het laatste rondje, Alleen voor jou en Hollandse kost. De cd is geproduceerd door Berk Music.

GEWOON FM.Gewoon FM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.gewoonfm.nl.

STEPHAN JANSEN.Van Stephan Jansen is een nieuwe single te downloaden met de titel Over en uit. Eerder bracht de zanger het nummer Hoe kan ik zeggen uit.

DE VLAAMSE TOP 50 (WEEK 37).Een selectie uit de Vlaamse Top 50 kunt u beluisteren op Radio2. Elke zondagmiddag van 16.00u tot 18.00u.

Nummer 1: Bazart--Grip (omarm me).

Nummer 2: Niels Destadsbader--Verover mij (live).

Nummer 3: Niels Destadsbader--Gloria.

SYLVINA.Van Sylvina is een nieuwe single te downloaden met de titel Mannen zijn er zat. Eerder bracht de zangeres het nummer Wees niet zo jaloers mijn schat uit.

ROBIN VAN HERWIJNEN.Van Robin van Herwijnen is een nieuwe single verschenen met de titel De tijd gaat zo snel. Eerder bracht de zanger Ga met me mee uit. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

OLYMPIA RADIO.Olympia Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.olympia-radio.nl.

ANNEKE GRÖNLOH.Universal Music heeft een verzamelalbum uit de serie Favorieten Expres van Anneke Grönloh uitgebracht met de titel Anneke Grönloh. Er staan 25 nummers op het schijfje waaronder Paradiso, Soerabaja, Brandend zand, Da doe ron ron, Cimeroni, Schemering, Rozen hebben doornen, Wladimir, 't Is weer aan, Dromen, Speelbal in de wind en 't Is al laat.

FEEST DJ MAARTEN.Van Feest Dj Maarten ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Toemba toemba. Eerder bracht de dj onder andere Suikerspin en Ik wil pils uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

LUNACOUSTIC.Van LunAcoustic is een nieuwe single verschenen met de titel Evenwicht. U kent het duo van Vuile handen en Stokoud. DD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RADIO RONALISA.Radio Ronalisa is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radioronalisa.nl.

VIC WILLEMS.Van Vic Willems ligt een nieuwe EP in de (internet)winkels met de titel Doe wat je leuk vindt. Er staan 5 nummers op het schijfje. De titels zijn Ik zie je, Brieven aan mezelf, Doe een wens, We hebben nog even en Het is nog nooit blijven regenen. Bloomer Records heeft de cd geproduceerd.

JOEY KRAMER.Van Joey Kramer is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik mijn ogen sluit. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Als het nacht wordt in de stad, Waarom wil jij, Lekker ding, Zolang ik bij je ben, Boem boem en Kleine jongen.

FRANK VALENTINO.Van Frank Valentino is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik jou zie. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn onder andere: Mijn hart is vrij, Volare, Zie je niet, Stop, We slapen samen in m'n Cabrio, 862175 en Sterker dan ooit.

MARKO POUCKI.Van Marko Poucki is een nieuwe single verschenen met de titel Winnaar of held? Centraal Muziekhuis Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LISA DEL BO.Lisa del Bo heeft een nieuw album opgenomen met de titel Lisa gelooft. Eerder bracht de zangeres ondermeer de singles Een goed jaar voor de rozen, Teken van hoop, Wachten, Liefde woont in mijn hart, Hoe groot zijt gij, Jij tekent mijn leven, Vier azen op een rij, Een nieuwe dag, Een parel als jij en Mama is het eenzaam daar uit. 12 oktober is het schijfje verkrijgbaar in de (web)winkels.

ANOUK.Anouk heeft een nieuw album opgenomen met de titel Wen d'r maar aan. Er staan 11 nummers op het schijfje waaronder Ik mis je, Jij, Wen d'r maar aan, Liefde kent geen haat, Kom terug, Red mij, Lawaai, Het is klaar, Zwart in de lucht en Ver weg van jou. Universal Records zorgt ervoor dat de cd 12 oktober verkrijgbaar is in de (web)winkels.

WHITE BIRD.Van White Bird is een nieuwe single te downloaden met de titel Lachend likkend bijtend. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Aangenaam aanwezig, Hand in hand, Lust en liefde en Geluid van settelen.

MARJAN GIESING.Van Marjan Giesing is een nieuwe single te downloaden met de titel In briefke. Het nummer wordt in de Friese taal gezongen.

NIELSON.Van Nielson is een nieuwe single verschenen met de titel IJskoud. Eerder bracht de zanger onder andere Kop in het zand, Sexy als ik dans, De man die niet kan gaan, De kleine dingen, Laat je gaan, Nachtdienst en Diamant uit. Pacemaker Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

KOOS ALBERTS.Joke, de vrouw van Koos Alberts heeft een nieuwe update gegeven over het herstel van haar man. Joke laat weten ''Koos is ontwaakt uit zijn coma na de tweede operatie, hij heeft een aantal dagen aan de beademing gelegen, inmiddels is hij wakker en kan weer zelfstandig ademen. Voorlopig blijft hij op de i.c. omdat de situatie nog zorgelijk is''. De samensteller wenst Koos en Joke veel sterkte toe voor de toekomst.

WILLIAM SCHNIEDEWIND.Van William Schniedewind is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik kwam je tegen (2018 remix). Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Doe gezellig mee en Alles draait.

PATRICK VALENTIJN.Patrick Valentijn heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Beleef het leven. Eerder bracht de zanger onder andere Als jij niet hier bent, Voel jij wat ik voel, Jij tilde mij weer op, Mijn zonnestraaltje en Laat de wereld maar komen uit. 19 september is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

WOONWAGENFEEST (DEEL 2).21 september ligt deel 2 uit de serie Woonwagenfeest in de (web)winkels. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Marlous & Piet jr met Liefde van mijn leven, Martino Kluitmans met Spijt, Rudy de Wit met Ga met me mee, Ramon Prins met Maak het beste van je leven, Charelle met Dicht bij jou, Dirk Meeldijk met Leef jij maar raak, Eduard met Als ik bij je ben, Yosee met Eindeloos en William van Dijk met Als de dag van toen.

JOHAN MORENO.Van Johan Moreno is een nieuwe single verschenen met de titel Blijf bij mij. Eerder bracht de zanger onder andere Als ik naar je kijk, Het is niet mijn fout, Geef liefde een kans, Ja dat doe jij met mij en Ik zal er altijd voor je zijn uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BARRY FEST.Van Barry Fest is een nieuwe single verschenen met de titel Bella ciao. Chiron Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ANDRÉ HAZES JR.Van André Hazes is een nieuwe single verschenen met de titel Anders. Eerder bracht de zanger ondermeer Wie kan mij vertellen, Steeds weer, Ik haal alles uit het leven, Leef, Ik leef mijn eigen leven en Een laatste kans uit. Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

PAUL SEVERS.Van Paul Severs is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik zag tranen in je ogen. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ze komt terug, Klop drie keer op de deur, Waarom ach waarom, Zeg 'ns meisje, Hé Suzie, Liefste meisje, Ik ben verliefd op jou, Geen wonder dat ik ween en Vaarwel en tot weerziens.

WESLY BRONKHORST.Van Wesly Bronkhorst is een nieuwe single te downloaden met de titel Trots op jou (Wesley Sneijder versie). Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: De lucht was blauw, Kom maar bij mij, Wij, Jij en ik, Kom allemaal maar in mijn armen, De eerste kus, Vaya con Dios en Ik ga maar.

URBANUS.Van Urbanus is een nieuwe single te downloaden met de titel Soezen. Eerder bracht de cabaretier/zanger onder andere de volgende nummers uit: Zetpilaar, De paashaas, Poesje stoei, Kodazuur en Bakske vol met stro.

GINO GRAUS.Van Gino Graus ligt een nieuwe EP in de (internet)winkels met de titel Ik wil liever vrij zijn. Er staan 6 nummers op het schijfje. De andere 5 zijn Ik wil je kussen, Ga je mee, Vogelvrij, Hey schat en Leef de dag. A-Hits Records heeft de cd geproduceerd.

BUDDY VEDDER.Buddy Vedder heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Los. 8 Ball Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

KEVIN SMIT.Van Kevin Smit is een nieuwe single verschenen met de titel Ben onderweg. U kent de zanger onder andere van Engelen, Duizend rode rozen, Verliefd, Ik wil het niet weten, Geef je over en Dit is jouw dag. Dutch Star Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadhops.

BART HERMAN.Van Bart Herman is een nieuwe single te downloaden met de titel Elitesoldaat. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik ga dood aan jou, Ogen van lood, Als je morgen weggaat, Zonder meer te mooi, Lied van de sterren, Als je weer wakker wordt, Ode aan zon, Bartje (is een leuke naam), Man in de spiegel en Laat haar gaan.

DENNIS VAN DAM.Van Dennis van Dam is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil dat je bij me blijft. Eerder bracht de zanger het nummer Als een komeet uit.

HOLLANDSE HITS TOP 20 (DEEL 5).Hit It! Music heeft deel 5 uit de serie Hollandse Hits Top 20 uitgebracht. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Marlous & Piet jr met Liefde van mijn leven, Dennis Jones met Nooit geef ik het op, Chris de Roo met Het geluk lacht ons toe, Dirk Meeldijk met De nacht is nog jong, Jordi Falcon met Sexy lady, Eduard met Alles wat we delen, Yosee met Amore mio, Hans Snoek & Anita met Mijn beste vriendin en Rudy de Wit met Hitmedley.

DENNIE DAMARO PRESENTEERT OP VLAAMSE WIJZE.Er ligt er een nieuw album in de (web)winkels met de titel Dennie Damaro presenteert op Vlaamse Wijze. Er staan 20 artiesten op het schijfje waaronder Willy Sommers met Laat de zon in je hart, John Terra met Sweet Caroline, Eddy Smets met Zomerzon, Gino Verano met Betoverd door jou, Igrii met Leef, René Redley met Kom niet te dichtbij, Sasha & Davy met Lente, Jo Vally met Hou een slow voor mij vrij en De Melando's met Lissa.

NOG EFFE.Van Nog Effe is een nieuwe single te downloaden met de titel Toedeloe. Eerder bracht de groep het nummer Elk nadeel heeft zijn voordeel uit.

HEINOOS.De Heinoos hebben een nieuw album opgenomen met de titel Kloar! Ook de laatste single Hoken in de tent staat op het schijfje. Tante Rikkie Records zorgt ervoor dat de cd 21 september verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

MOOI WARK.Van Mooi Wark is een nieuwe single verschenen met de titel Oh Yvon (2018 versie). U kent de groep onder andere van Vaya con Dios, Morgen weer, Vakantie in 't café, Janny, Leukste dorp, Dol as een stier, Boeren met worst, Ik hol van zuipen en Dörst. Prent Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ELS DE SCHEPPER & FRIENDS.Van Els de Schepper & Friends is een nieuwe single te downloaden met de titel Noodrem. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

MUZIEK PARADE TOP 15.Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Parade Top 15.

Artiest: Hans Brandel.

Titel: Ik sta op wacht.

Notering: Nummer 11.

Periode:januari 1958.

DE ULTIEME SCHLAGER TOP 100.VS Records brengt 5 oktober een nieuw album uit met de titel DE Ultieme Schlager Top 100. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Jan Smit met Als de morgen is gekomen, Paul Severs met Ik ben verliefd op jou, André Hazes jr met Leef, Rocco Granata met Zomersproetjes, Willy Sommers met Als een leeuw in een kooi, Christoff met Een ster, Heintje met Mama, Benny Neyman met Vrijgezel, Corry Konings met Adios amor en Jannes met Ga dan.

MARCEL BRUGGEMAN.Van Marcel Bruggeman is een nieuwe single verschenen met de titel Liefde leven geven. U kent de zanger ondermeer van De deur van mijn hart, Want jouw ogen kijken mij aan en Haal dat masker van je gezicht. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RADIO VERONICA TIPPARADE.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van week 38 in 1973. Dus precies 45 jaar geleden.

Artiest: Rocco Granata.

Titel: Dansen op de daken.

Notering: Nummer 8.

BERT VELDKAMP.Van Bert Veldkamp is een nieuwe single te downloaden met de titel Liefde voor altijd. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Wanhoop maar niet, Verdrinken in je ogen en Verloren in het ritme.

MART ELBERS.Van Mart Elbers ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Zacht. Het tweede nummer is Softly. Eerder bracht de zanger Ik heb gedroomd van jou uit.

DE TOP 3 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 38).Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Nummer 1: Jan Smit, Alain Clark & Glen Faria--Ik wil slapen.

Nummer 2: Gerard Joling--Vakantie.

Nummer 3: Henk Dissel--Ware liefde.

ROCCO GRANATA.Van Rocco Granata ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel 80 (ik deed mijn best). Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Ik deed mijn best, Europa, Ze dekt de tafel, Dit zijn mijn handen, Noordzeestrand, Zomersproetjes, Jessica en Dansen op de daken.

BESTE ZANGERS (SEIZOEN 11)Cornelis Music heeft een nieuwe EP uitgebracht met de titel Beste Zangers (seizoen 11). Er staan 4 artiesten op het schijfje. Het zijn Lee Towers met Jij liet me vallen, Glen Faria met Dat ik je zo zou missen, Trijntje Oosterhuis met Kom maar bij mij en Alain Clark met Het is goed zo.

EEN DUIK IN HET HITVERLEDEN.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50, uitgezonden 12-06-1974.


Artiest: Ronnie Tober.

Titel: Mama weet wat goed is.

Notering: Nummer 44.

JAIR DE GROOT.Jair de Groot heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Oh lieve lieveling. U kent de zanger ondermeer van Je laat me lachen en Geef me die zoen. Tip Top NL Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

KEES VERSLUYS.Kees Versluys heeft een nieuw album opgenomen met de titel Beleef het leven. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder De weg is vrij, Morgen is nog heel ver weg, 'n Steelgitaar 'n glaasje wijn, Beleef het leven, Vanaf vandaag, Kom dans met mij, Eindeloos mooi, Afscheid, Ik wil mijn leventje zoals ik wil en Draai je niet om. 28 september is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

DAVID VANDYCK.Van David Vandyck is een nieuwe single verschenen met de titel Om je heen. U kent de zanger ondermeer van: Ik leef voor jou, Voel de beat, De mooiste droom, Als muren konden praten, Vergeet Barbara, Over gaan, Zomerzon, Zolang er liefde is, Liefdesvuur, Een superlange nacht en De liefde weer ontdekt. Warner Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RADIO MOONLIGHTS.Radio Moonlights is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiomoonlights.nl.

BERTHA VERBEEK & MASTA.Van Bertha Verbeek & Masta is een nieuwe single te downloaden met de titel Bidi bidi bom bom (jij laat me leven). Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

DE RADIO MI AMIGO TOP 50.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top 50, uitgezonden 01-12-1974.


Artiest: Boudewijn de Groot.

Titel: Ik ben ik.

Notering: Nummer 43.

KEES HAAK.Van Kees Haak is een nieuwe single te downloaden met de titel Proost. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn onder andere: Honkie tonkie pianissie, Alle vrouwen zijn de baas, Op de fiets en Het is weer zomer.

SVEN VERSTEEG.Sven Versteeg heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Verliefd zijn. U kent de zanger ondermeer van Alleen voor mij en Alles. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EDDY SMETS.Van Eddy Smets is een nieuwe single te downloaden met de titel Senorita van de nacht. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik wil de stralen van je glimlach zien, Bedankt dat jij er voor mij bent, Deel mijn droom, Blij dat ik leef, Je brengt alleen verdriet en Jij wil vrij zijn.

REBECCA SCHOUW.Van Rebecca Schouw is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn leven lang. Eerder bracht de zangeres het nummer Ik ben nu vrij uit.

DE NATIONALE HITPARADE.De Nationale Hitparade werd uitgezonden op het radiostation Hilversum Drie en op de tv in het programma Avro's Toppop.


Artiesten:De Zangeres Zonder Naam.

Titel: Weet je waarom.

Notering: Nummer 29.

Uitgezonden: 29-10-1977.

PATRICK VALENTIJN.Van Patrick Valentijn is een nieuwe single te downloaden met de titel Beleef het leven. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Als jij niet hier bent, Voel jij wat ik voel, Jij tilde mij weer op, Mijn zonnestraaltje en Laat de wereld maar komen.

NOORD-HOLLAND DUO.Van het Noord-Holland Duo is een nieuwe single verschenen met de titel Niemand in mijn leven. Music Experience Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ELZ BAKKER.Elz Bakker heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kijk mij aan. U kent de zangeres ondermeer van Pappie kom je naar huis, Speel toch geen spel met mij, Het is klaar, Zoveel mooie woorden, Duizend maal bedrogen en Jij kan niet eens fatsoenlijk liegen. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HOLLAND FM.Holland FM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.hollandfm.eu.

DE SANTIAGO'S.Van De Santiago's is een nieuwe single te downloaden met de titel Haar naam was Lola (ze dronk een beerenburg met cola). Eerder bracht het duo Oh Antoinette uit.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 38).De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL.

Artiest: Henk Janssen.

Titel: Amanda (haal die hand daar weg).

Eerder uitgebrachte nummers: o.a. Maar eens zijn wij weer samen, Meisje van de straat en Ik ben verliefd op een frikandel.

JULIA VAN HELVOIRT.Julia van Helvoirt heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Proost! 8 Ball Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HENK JANSSEN.Henk Janssen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Amanda (haal die hand daar weg). U kent de zanger ondermeer van Meisje van de straat, Maar eens zijn we weer samen en Ik ben verliefd op een frikandel. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOUW RADIO!Jouw Radio! is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.jouwradio.be.

CONNY VANDENBOS.Universal Music heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht uit de serie Favorieten Expres van Conny Vandenbos met de titel Conny Vandenbos. Er staan 25 nummers op de cd waaronder Ik ben gelukkig zonder jou, Een roosje m'n roosje, Ome Arie, Sjakie van de hoek, Drie zomers lang, De noorderzon scheen, Weet je wat we doen, Net als vroeger, Waar zijn al die bloemen toch, Kijk eens diep in mijn ogen en Paleis met gouden muren.

ANNEKE GRÖNLOH.Anneke Grönloh is overleden. De zangeres is bekend van de hits: Brandend zand, Paradiso, Soerabaja, Cimeroni en Da doe ron ron. Ze is 76 jaar geworden. De samensteller van deze site wenst familie en vrienden van Anneke veel sterkte toe voor de toekomst.

FRANS VAN DORLAND.Van Frans van Dorland is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ben mijn jaloezie verloren. Eerder bracht de zanger Alleen uit. Dorland Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RADIO MAICO.
Radio Maico is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het stion kijken op de de website www.radiomaico.nl.

KARREE KONFITUUR.Van Karree Konfituur is een nieuwe single verschenen met de titel Mentaal. Eerder bracht de groep ondermeer Gek of geniaal, Heel uw verdriet, Nog eens gek, Ego, Alles is geregeld, Hou me vast, Vluchtmisdrijf, Doe het dan en Nooit meer nooit meer uit. Kana Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DAVE GOVERS.Dave Govers heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kom op dan gaan we lekker dansen. U kent de zanger ondermeer van Met jou, Lekker ding en De wereld is veel mooier. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JAN KOEVOET.Van Jan Koevoet is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik jou zie. U kent de zanger ondermeer van de volgende nummers: Ik tel de dagen, Kom in mijn leven, Jij bent het, Wat is geluk, Bella bella amore, Hou me vast en Een wereld zonder jou.

RICHARD VAN DER KEUR.Richard van der Keur heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Voorbij. Rick Produkties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

NIELSON.Nielson heeft een nieuw album opgenomen met de titel Diamant. Er staan 11 nummers op de cd waaronder Vuurwerk, Pan b, Underdog, Toe sta mij toe, Diamant, Middernacht, Niks aan de hand en Ook als het niet over rozen gaat. 12 oktober is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

MARJAN BERGER.Van Marjan Berger is een nieuwe single te downloaden met de titel Duizend sterren. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Flierenfluitend, Deze nacht, Laat me smelten, Jij bent mijn liefde, Mijn teddybeer, Hij is de man voor mij, Zeg eenvoudig ja en Twee oude vrienden.

ROLAND VERSTAPPEN.Van Roland Verstappen is een nieuwe single te downloaden met de titel Lief van binnen. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn ondermeer: Helemaal niets, Zij is een wonder en Terug naar het straatje van Vermeer.

FRESKO & JANNE SCHRA.Van Fresko & Janne Schra is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn zoon. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

WESLY BRONKHORST.Wesly Bronkhorst heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Alles geven. Eerder bracht de zanger Trots op jou, Vaya con Dios, Je begrijpt me, De eerste kus, Allermooiste glimlach, Als jij had gedacht, De zon die schijnt, Duizend dromen en Ik hou niet meer van jou uit. WB Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

DE DRENTHSE KEIEN.Van De Drenthse Keien is een nieuwe single te downloaden met de titel Trots van Drenthe (f.c. Emmen). De gelegenheidsformatie bestaat uit Mooi Wark, René Karst, Martin Sterken, De Dikdakkers en Dj Roy Keuter.

KEES VERSLUYS.Kees Versluys heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Beleef het leven. U kent de zanger ondermeer van In lijn, Draai je niet om, Ik leef mijn leventje zoals ik wil, Morgen is nog heel ver weg, Kom dans met mij en Eindeloos mooi. 28 september is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

LUCAS & GEA.Van Lucas & Gea is een nieuwe single verschenen met de titel Vergeef me alsjeblieft. Eerder bracht het duo onder andere Zomerzon, Ik zal dansen op je bruiloft, En steeds huil je, Ik hou toch van jou, Je bent veel mooier als je lacht, De zon gaat schijnen, Altijd blijven dromen, Dorp aan de rivier en Het komt je toe uit. L & G Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LENNY EN DE WESPEN.Van Lenny en De Wespen is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles komt goed. U kent de groep ondermeer van de nummers: Hey Marie, Jij, Wat vrouwen willen, Meneertje nee, Het zit erin, Als het kan en Einde van de rit.

JEREMY HAZELEGER.Van Jeremy Hazeleger is een nieuwe single te downloaden met de titel Ritme van het leven. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

GUUS BOK.Guus Bok heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 100%. U kent de zanger onder andere van Rotterdam leeft in mij, Nadien, Op het strand en Hou je nog van mij. Bok Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

CHRISTOFF.Van Christoff ligt een nieuw duettenalbum in de (web)winkels met de titel Christoff (duetten). Enkele artiesten met wie de zanger een duet heeft opgenomen zijn Gerard Joling met Vanavond gaat het gebeuren, André Hazes jr met Zeg maar niets meer, Dana Winner met Mijn avontuur, Rob de Nijs met Malle Babbe, Luc Steeno met Je moedertje, Corry Konings met Wie kan zonder liefde leven, Will Tura met Tura medley en Willeke Alberti met Niemand laat zijn eigen kind alleen. Universal Music heeft het schijfje geproduceerd.

DENANS.Van Denans is een nieuwe single te downloaden met de titel Die avond met jou. U kent de zanger onder andere van de volgende nummers: Oh Marian, Die nacht, Kom maar in mijn hutje, Dank u wel dokter, Eenmaal ben jij, Geef mij een antwoord op mijn vragen, Het tetterlied en Meisjes zoals jij.

ROBERT VAN HEMERT.Van Robert van Hemert ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Jij speelt met mijn verlangen. U kent de zanger ondermeer van de nummers: Zo ver weg, Geef mij jouw liefde en Twee bruine ogen. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

HELEMAAL HOLLANDS.Helemaal Hollands heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Michaela. U kent het duo onder andere van Ben je vergeten, De ober, Waar is dat feestje, De arme muzikant, Delilah, Omdat ie zo mooi is, Blij als de zon schijnt en Tikkie liefde. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ARON MICHELS.Van Aron Michels is een nieuwe single verschenen met de titel De zon zal voor jou schijnen. BMG Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

WILLY SOMMERS.Universal Music heeft een nieuw verzamelalbum van Willy Sommers uitgebracht met de titel Willy Sommers. Er staan 40 nummers op de schijfjes waaronder Zeven anjers zeven rozen, Weet jij nog die slow, Een kleine foto, Van 's morgens tot 's avonds, Hou van mij, Kom terug, Vrouwen, Mijn hart is groter, Sandy, Heel alleen, Als een leeuw in een kooi, Een vrouw zoals jij en Jij bent alles voor mij.

WILLIAM BURG.Van William Burg ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Zomaar. U kent de zanger ondermeer van de nummers: Je kwam in mijn leven, Vrienden voor het leven, Kom op en zeg het dan, Een leven zonder jou, Ware liefde, Geef mij haar terug en Mooie dagen. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

DAVE KORTEWEG.Van Dave Korteweg is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik wil dansen met jou. U kent de zanger van het nummer Ik laat jou nooit meer gaan.

VLAAMSE KLASSIEKERS.Universal Music heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht met de titel Liliane Saint-Pierre met de titel Liliane Saint-Pierre. Er staan 40 nummers op de schijfjes waaronder Soldiers of love, Ik wil alles voor je doen, Verboden wensen, Waarom, Liefde alleen, Verleiden, Brussel, Alle tieners, Een moment met jou, Boven de wolken, Met jou wil ik de hemel zien en Nu ben je heel anders.

KINDEREN VOOR KINDEREN.Van Kinderen voor Kinderen is een nieuwe single verschenen met de titel Kom erbij! Eerder brachten de kinderen onder andere Fatalia, Hupsakee, Ik heb zo waanzinnig gedroomd, Meidengroep, Als ik de baas zou zijn (van het journaal), Ik ben toch zeker Sinterklaas niet, Bewegen is gezond, Klaar voor de start, Okido, Feest, Energie en Raar maar waar uit. Cloud 9 Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FRANK TE HENNEPE & GERRIE BISCHOFF.Van Frank te Hennepe & Gerrie Bischoff is een nieuwe single te downloaden met de titel Verliefd. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

KIMBERLY.Kimberly heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Doe mee. U kent de zangeres ondermeer van Waar een wil is is een weg, Leven zonder jou en Het leven is een feest. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

ANOUK.Van Anouk is een nieuwe single te downloaden met de titel Het is klaar. Eerder bracht de zangeres Lente en Dominique uit. Ze is nu bezig met het opnemen van een nieuw album dat de titel Wen d'r maar aan krijgt. 12 oktober is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

JOHAN VLEMMIX.Johan Vlemmix heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mijn popje. Eerder bracht de zanger ondermeer Geestjes, Advocaatje leef je nog, De bonte koe, Ik rook niet, Alle Duitsers op het strand, Lief klein beertje en Vogelgriep uit. Buget Producties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BRUURS.Van Bruurs is een nieuwe single te downloaden met de titel Ja dat ben ik. Eerder bracht het duo het nummer Mijn obsessie uit.

DE TOP 3 UIT DE STERREN.NL TOP 20 (WEEK 37).U kunt de hitlijst elke vrijdag van 12.00u tot 14.00u beluisteren op SterrenNL.


Nummer 1: Jan Smit, Alain Clark & Glen Faria--Ik wil slapen.

Nummer 2: Wesley Klein & Monique Smit--Mooier dan mooi.

Nummer 3: André Hazes jr--Later komt de spijt.

ANDRÉ HAZES JR.Van André Hazes ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Anders. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Laat mij maar vrij, Geef me alles, Verslaafd aan jou, Ik kan niet zonder jou, Als je weer terug komt, Net als toen, Later komt de spijt, Zet de tijd even stil en Dicht bij mij. 8 Ball Music heeft de cd geproduceerd.

LISA DEL BO.Van Lisa del Bo is een nieuwe single te downloaden met de titel Bestuif je hele wereld. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Een goed jaar voor de rozen, Tekens van hoop, Wachten, Liefde woont in mijn hart, Als ik jou zie, Jij tekent mijn leven, Vier azen op een rij en Stilte na de storm.

HITSNL TOP 30 (WEEK 37).De top 3 uit de HitsNL Top 30. De lijst is samengesteld door de streamingsite HitsNL, te bekijken via de website www.hitsnl.nl.

Nummer 1: Jan Smit, Alain Clark & Glen Faria--Ik wil slapen.

Nummer 2: Wesley Klein & Monique Smit--Mooier dan mooi.

Nummer 3: Django Wagner & The Rosenberg Trio--Mijn lieve schat.

MERIJN VAN GEEL.Marijn van Geel heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als je alles hebt gehad. U kent de zanger ondermeer van Op een dag en Ik laat de boel de boel. Cerfcoeur Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LORENZO JU.Van Lorenzo Ju is een nieuwe single verschenen met de titel Je zal altijd voortbestaan. MicKim Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE RADIO VERONICA TOP 40.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 40 van week 38 in 1971. Dus precies 47 jaar geleden.


Artiest: Jacques Herb.

Titel: Manuela.

Notering: Nummer 11.

JAN SMIT.Van Jan Smit ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Met andere woorden. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Betere tijden, Hé mooie meid, Mocht je weggaan vandaag, Bijna thuis, Dagboek van een smiecht, Ik zie, Zomer in het land, Met andere ogen, Rosie en Fris. VO Sound Records heeft de cd geproduceerd.

JAN LEYERS.Van Jan Leyers is een nieuwe single te downloaden met de titel Je weet me te vinden. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Alles komt in orde, Honger in de stad en Broeder.

RADIO MONIQUE SATELLIETSCHIJF.Een Nederlandstalige Satellietschijf die elk uur werd gedraaid op de zeezender Radio Monique.

Artiesten: Canyon.

Titel: Eindelijk weer zomer.

Satellietschijf van: 13 t/m 19-07-1985.
Omhoog