''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

HET LAATSTE NIEUWS OVER HET NEDERLANDSE EN VLAAMSE LIED.

648.386 bezoekers 96 leden Log in

JOHN HEESAKKERS.John Heesakkers heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ga niet weg. U kent de zanger onder andere van Layla, Ga met me mee Barbara, Jij bent het meisje voor altijd, Een stralende lach en Ik hou van jou. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BART ANNEESSENS COPS & VANESSA SCHOONJANS.Van Bart Anneessens Cops & Vanessa Schoonjans is een nieuwe single verschenen met de titel Proost op het leven. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top 50.


Artiesten: Karin en De Wiko's.

Titel: Tranen op je bruidsboeket.

Notering: Nummer: 15.

Uitgezonden: 05-11-1973.

WILFRIED WILDSCHWEIN.Van Wilfried Wildschwein is een nieuwe single verschenen met de titel Het ezellied. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

NOËLLA.Van Noëlla ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Oh mama mia. Het tweede nummer is Mijn engelbewaarder. Het schijfje is geproduceerd door Belstar Records.

MARIANNE WEBER.Universal Music heeft een nieuw verzamelalbum uit de serie Favorieten Expres van Marianne Weber uitgebracht met de titel Marianne Weber. Er staan 25 nummers op het schijfje waaronder Ik tel de dagen, Als sterren stralen, De Italiaan, Schrijf me nooit geen mooie brieven meer, Kind van mij, De bedelaar van Parijs, Ik weet dat er 'n ander is, Diep in mijn hart, Als sterren stralen en Alles in het leven.

DE VLAAMSE TOP 50 (WEEK 38).Een selectie uit de Vlaamse Top 50 kunt u beluisteren op Radio2. Elke zondagmiddag van 16.00u tot 18.00u.

Nummer 1: Bazart--Grip (omarm me).

Nummer 2: Niels Destadsbader--Verover mij (live).

Nummer 3: Niels Destadsbader--Gloria.

RITA YOUNG.Van Rita Young is een nieuwe single verschenen met de titel Las Palmas. U kent de zangeres ondermeer van Ik weet niet goed en Ik leef voor muziek. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

OKTOBERFEST (DEEL 4).Berk Music heeft deel 4 uit de serie Oktoberfest uitgebracht. Er staan 30 artiesten op de schijfjes waaronder De Alpenzusjes met Bergje op bergje af, De Zware Jongens met De keu, Alex met Ik schreeuw het van de daken, Arjon Oostrom met Kom maar op, Jeroen van Zelst met Dansen, Gebroeders Ko met Gij bent aan de beurt, Havenzangers 2.0 met Countrydans 2.0, John de Bever met Laat het licht maar uit (wij doen het in het donker) en Roy Donders met Kom dichterbij.

ELS DE SCHEPPER & FRIENDS.Van Els de Schepper & Friends is een nieuwe single te downloaden met de titel Noodrem. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

PIRATENRADIO.NLPiratenRadio.nl is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.piratenradio.nl.

MOOI WARK.Van Mooi Wark is een nieuwe single verschenen met de titel Oh Yvon (2018 versie). U kent de groep onder andere van Vaya con Dios, Morgen weer, Vakantie in 't café, Janny, Leukste dorp, Dol as een stier, Boeren met worst, Ik hol van zuipen en Dörst. Prent Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MUZIEK PARADE TOP 15.Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Parade Top 15.

Artiest: Hans Brandel.

Titel: Ik sta op wacht.

Notering: Nummer 11.

Periode:januari 1958.

DE LAWINEBOYS.Van De Lawineboys ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Wat zullen we drinken (Bonte Carlo remix). Het tweede nummer is de Bonte Carlo extended remix. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

DE ULTIEME SCHLAGER TOP 100.VS Records brengt 5 oktober een nieuw album uit met de titel De Ultieme Schlager Top 100. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Jan Smit met Als de morgen is gekomen, Paul Severs met Ik ben verliefd op jou, André Hazes jr met Leef, Rocco Granata met Zomersproetjes, Willy Sommers met Als een leeuw in een kooi, Christoff met Een ster, Heintje met Mama, Benny Neyman met Vrijgezel, Corry Konings met Adios amor en Jannes met Ga dan.

MARCEL BRUGGEMAN.Van Marcel Bruggeman is een nieuwe single verschenen met de titel Liefde leven geven. U kent de zanger ondermeer van De deur van mijn hart, Want jouw ogen kijken mij aan en Haal dat masker van je gezicht. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RADIO VERONICA TIPPARADE.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van week 38 in 1973. Dus precies 45 jaar geleden.

Artiest: Rocco Granata.

Titel: Dansen op de daken.

Notering: Nummer 8.

WIM SOUTAER.Van Wim Soutaer is een nieuwe single te downloaden met de titel Verbonden. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Wachten op Margot, Nummer één, Niet zonder jou, Jij en ik, Dansen, Voorbij, Eerlijkheid, Heel de zomer lang, Slaap je hier vannacht, Overal en De zomer gaat nooit voorbij.

PATRICK VAN DEN CORPUT.Patrick van den Corput heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kijk mij eens heel diep in mijn ogen. U kent de zanger onder andere van Blijf bij mij, Verboden liefde, Hey hey, Waarom fluister ik jouw naam nog, Blijf bij mij en Melodie van de liefde. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOHAN HEEREN.Johan Heeren heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Geraldine. Eerder bracht de zanger onder andere Barcelona, Voor altijd mijn liefste, Ik moet jou vergeten, Daar voel ik me te goed voor, Alles, Maria, Onder de volle maan en Wielkracht uit. Binnenkort is het nummer te vinden op de diverse downloadsites.

RADIO VOLLE MAAN.Radio Volle Maan is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.rvmradio.nl.

BERT VELDKAMP.Van Bert Veldkamp is een nieuwe single te downloaden met de titel Liefde voor altijd. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Wanhoop maar niet, Verdrinken in je ogen en Verloren in het ritme.

MART ELBERS.Van Mart Elbers ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Zacht. Het tweede nummer is Softly. Eerder bracht de zanger Ik heb gedroomd van jou uit.

DANNY DE MUNK.Danny de Munk heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Toch ff lekker zo. U kent de zanger ondermeer van Je leeft maar één keer, Ze wacht nog steeds op mij, Bloemetje, Ik voel me zo verdomd alleen, Mijn stad, Mijn meissie, Mengelmoes, Amsterdam laat je niet kisten en Twee lege handen. 1 oktober is het schijfje te koop op de bekende downloadsites.

HARTEN 10.Van Harten 10 is een nieuwe single te downloaden met de titel Kijk me aan. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Dat was vroeger, Blijf bij mij, Bewaar je dromen niet voor morgen, Bestemming bekend, Wat is mooier, Liefde maakt blind, Ik wil je niet kwijt, Als ik het nu niet doe en Zo zoals je bent.

ROCCO GRANATA.Van Rocco Granata ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel 80 (ik deed mijn best). Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Ik deed mijn best, Europa, Ze dekt de tafel, Dit zijn mijn handen, Noordzeestrand, Zomersproetjes, Jessica en Dansen op de daken.

BESTE ZANGERS (SEIZOEN 11)Cornelis Music heeft een nieuwe EP uitgebracht met de titel Beste Zangers (seizoen 11). Er staan 4 artiesten op het schijfje. Het zijn Lee Towers met Jij liet me vallen, Glen Faria met Dat ik je zo zou missen, Trijntje Oosterhuis met Kom maar bij mij en Alain Clark met Het is goed zo.

FRANK, RINUS, JASON & MARCO.Van Frank (Verkooyen), Rinus (Ponsen), Jason (Bouman) & Marco (Kanters) is een nieuwe single verschenen met de titel In de Brabander. NAP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsviertal te koop is op de bekende downloadsites.

ROBERT PATER.Robert Pater heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Bella bella signorita. Eerder bracht de zanger onder andere Jij en ik, Helena, Mooie Madonna, Laat mij maar lekker gaan, Waarom ben jij nooit op zondag vrij, Ben alles kwijt waar ik van hou en Eenzaam en alleen uit. 28 september is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

JEFFREY HEESEN.Jeffrey Heesen heeft een nieuw album opgenomen met de titel Verbintenis. Er staan 14 nummers op het schijfje waaronder Nikita, Noem mij geen schat, Liefde is magie, Donker, Laat mij maar gaan, Jij (album versie), Mijn kleine meid, Deel van mij en Even wachten. Berk Music zorgt ervoor dat de cd 28 oktober verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

RADIO TWENTERAND.Radio Twenterand is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiotwenterand.nl.

MARTHA HERTOGS & JOHN MEDLEY.Van Martha Hertogs & John Medley is een nieuwe single verschenen met de titel Ritme van de Bolero. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

BARBARA DEX.Van Barbara Dex is een nieuwe single te downloaden met de titel Rozen zonder doornen. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Hier voel ik me thuis, Niet huilen mama, Waar moet ik heen zonder jou en Iemand als jij.

HANS SOOMERS.Van Hans Soomers is een nieuwe single verschenen met de titel Tesoro mio (lieve schat van mij). Eerder bracht de zanger Bella Donna (de allermooiste vrouw) uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

TINO MARTIN.Van Tino Martin ligt een nieuw verzamelalbum in de (web)winkels met de titel Hoe ik het zie. Er staan 11 nummers op de cd waaronder Vergeef me, Blijf bij me, Respect, Stip op nummer één, Zo vaak, Ik had het liever niet geweten, Mijn grote held en Dat ik je zo zou missen (live). Studio One Records heeft het schijfje geproduceerd.

MIKE MARLIN.Mike Marlin heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dat ene moment. Booking Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LEROY EN DEWITTEN.Leroy en DeWitten hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel We staan hand in hand. U kent de groep ondermeer van Voor altijd, Mijn meisje lacht, Mooie dag, Kijk haar aan, Scheiden en Zij geeft zoveel. The White Label Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOHAN VAN MECHELEN.Van Johan van Mechelen is een nieuwe single verschenen met de titel Jij maakt het verschil. ST Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ROB VAN HOLLAND.Van Rob van Holland ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Hollandse kost! Er staan 14 nummers op het schijfje waaronder Echte liefde, Hoe is het mogelijk, De Amersfoortse kei, Hoogezand Sappemeer, Westendorf, Het laatste rondje, Alleen voor jou en Hollandse kost. De cd is geproduceerd door Berk Music.

GEWOON FM.Gewoon FM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.gewoonfm.nl.

STEPHAN JANSEN.Van Stephan Jansen is een nieuwe single te downloaden met de titel Over en uit. Eerder bracht de zanger het nummer Hoe kan ik zeggen uit.

SYLVINA.Van Sylvina is een nieuwe single te downloaden met de titel Mannen zijn er zat. Eerder bracht de zangeres het nummer Wees niet zo jaloers mijn schat uit.

ROBIN VAN HERWIJNEN.Van Robin van Herwijnen is een nieuwe single verschenen met de titel De tijd gaat zo snel. Eerder bracht de zanger Ga met me mee uit. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

OLYMPIA RADIO.Olympia Radio is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.olympia-radio.nl.

ANNEKE GRÖNLOH.Universal Music heeft een verzamelalbum uit de serie Favorieten Expres van Anneke Grönloh uitgebracht met de titel Anneke Grönloh. Er staan 25 nummers op het schijfje waaronder Paradiso, Soerabaja, Brandend zand, Da doe ron ron, Cimeroni, Schemering, Rozen hebben doornen, Wladimir, 't Is weer aan, Dromen, Speelbal in de wind en 't Is al laat.

FEEST DJ MAARTEN.Van Feest Dj Maarten ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Toemba toemba. Eerder bracht de dj onder andere Suikerspin en Ik wil pils uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

LUNACOUSTIC.Van LunAcoustic is een nieuwe single verschenen met de titel Evenwicht. U kent het duo van Vuile handen en Stokoud. DD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RADIO RONALISA.Radio Ronalisa is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radioronalisa.nl.

VIC WILLEMS.Van Vic Willems ligt een nieuwe EP in de (internet)winkels met de titel Doe wat je leuk vindt. Er staan 5 nummers op het schijfje. De titels zijn Ik zie je, Brieven aan mezelf, Doe een wens, We hebben nog even en Het is nog nooit blijven regenen. Bloomer Records heeft de cd geproduceerd.

JOEY KRAMER.Van Joey Kramer is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik mijn ogen sluit. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Als het nacht wordt in de stad, Waarom wil jij, Lekker ding, Zolang ik bij je ben, Boem boem en Kleine jongen.

FRANK VALENTINO.Van Frank Valentino is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik jou zie. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn onder andere: Mijn hart is vrij, Volare, Zie je niet, Stop, We slapen samen in m'n Cabrio, 862175 en Sterker dan ooit.

MARKO POUCKI.Van Marko Poucki is een nieuwe single verschenen met de titel Winnaar of held? Centraal Muziekhuis Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LISA DEL BO.Lisa del Bo heeft een nieuw album opgenomen met de titel Lisa gelooft. Eerder bracht de zangeres ondermeer de singles Een goed jaar voor de rozen, Teken van hoop, Wachten, Liefde woont in mijn hart, Hoe groot zijt gij, Jij tekent mijn leven, Vier azen op een rij, Een nieuwe dag, Een parel als jij en Mama is het eenzaam daar uit. 12 oktober is het schijfje verkrijgbaar in de (web)winkels.

ANOUK.Anouk heeft een nieuw album opgenomen met de titel Wen d'r maar aan. Er staan 11 nummers op het schijfje waaronder Ik mis je, Jij, Wen d'r maar aan, Liefde kent geen haat, Kom terug, Red mij, Lawaai, Het is klaar, Zwart in de lucht en Ver weg van jou. Universal Records zorgt ervoor dat de cd 12 oktober verkrijgbaar is in de (web)winkels.

WHITE BIRD.Van White Bird is een nieuwe single te downloaden met de titel Lachend likkend bijtend. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Aangenaam aanwezig, Hand in hand, Lust en liefde en Geluid van settelen.

IDA DE NIJS.Van Ida de Nijs is een nieuwe single te downloaden met de titel Hou maar op, het komt nooit goed. U kent de zangeres onder andere van de volgende nummers: Je bent alles, De cirkel is rond, De schaduw van jou, Tussen Amsterdam en Brussel, Van jou, Schuilen en Amsterdam.

JAN PACBIER.Van Jan Pacbier is een nieuwe single verschenen met de titel Ik zie je steeds in al mijn dromen. 7 Hills Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE TOP 3 UIT DE ORANJE TOP 30.

 (Week 39).

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Nummer 1: Mike Peterson--Perfect voor mij.

Nummer 2: Henk Dissel--Ware liefde.

Nummer 3: Wolter Kroes--Altijd blijven lachen.

RONALD & AISHA.Ronald & Aisha hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Vrienden voor altijd. Eerder bracht het duo ondermeer Heidi, Zeven lange nachten en Veel te kort veel te jong uit. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SVEN VERBEEK.Sven Verbeek heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Verliefd zijn. SV Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EEN DUIK IN HET HITVERLEDEN.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50, uitgezonden 27-07-1974.


Artiest: Nico Haak en De Paniekzaaiers.

Titel: Honkie tonkie pianissie.

Notering: Nummer 32.

PRISCILLA BOUTIER.Van Priscilla Boutier is een nieuwe single te downloaden met de titel Samen nog één nacht. Eerder bracht de zangeres het nummer Nog één nacht uit.

SHAKY SHANE.Van Shaky Shane is een nieuwe single te downloaden met de titel Stapelgek. Eerder bracht de zanger het nummer Ik wil uit.

EEN NUMMER 1 UIT DE RADIO VERONICA TOP 40.Een Nederlandstalige nummer 1 uit de Radio Veronica Top 40. De zeezender zond de lijst uit van 2 januari 1965 tot 31 augustus 1974.


Artiesten: Wilma en Vader Abraham.

Titel: Zou het erg zijn lieve opa.

Op nummer 1: Week 28 en 29 van het jaar 1971.

FRANK & GERRIE.Van Frank & Gerrie ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Speciaal voor de fans. Er staan 9 nummers op het schijfje waaronder Laat de zon (2018 remix), Rijk van het gevoel, Verliefd, Engelbewaarder, Donderdag de zevende en Ga niet voorbij. De cd is geproduceerd door FH Produkties.

THOMAS LUIJF.Thomas Luijf heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Lach leef & geniet. Eerder bracht de zanger Als ik jou aankijk, In de kroeg en Jouw stralende lach uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NATIONALE HITPARADE.De Nationale Hitparade werd uitgezonden op het radiostation Hilversum Drie en op de tv in het programma Avro's Toppop.


Artiest: Vader Abraham.

Titel: 't Smurfenlied.

Notering: Nummer 24.

Uitgezonden: 15-10-1977.

MICHA MARAH & MUSIC SHOW SCOTLAND.Van Misha Marah & Music Show Scotland is een nieuwe single te downloaden met de titel Verloren strijd. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

CORRY KONINGS.Universal Music heeft een nieuw verzamelalbum uit de serie Favorieten Expres van Corry Konings uitgebracht met de titel Corry Konings. Er staan 22 nummers op het schijfje waaronder Huilen is voor jou te laat, Rozen die bloeien, Jij hebt mij bedrogen, Jij weet toch wel wat liefde is, Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Het is voorbij, Je moedertje, Hoe je heette dat ben ik vergeten, Adios Amor, Waarom mocht dit niet lang duren en Alle vrouwen van de wereld.

PRINS JOHN.Prins John heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Waarom heb jij geen nee gezegd. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 39).De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL.

Artiest: Jan Smit.

Titel: Ik zie.

Eerder uitgebrachte nummers: o.a. Laura, Kleine superster en Zie wel hoe ik thuis kom.

JAN, RUUD & DJ FERRY VAN GESTEL.Van Jan Witlox, Ruud van Broekhoven & Dj Ferry van Gestel is een nieuwe single verschenen met de titel De Kempen ( 't mooiste dat ben jij!). RWN Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BART HERMAN.Van Bart Herman ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Tussen ons gezegd en gezongen. Er staan 10 nummers op het schijfje waaronder Als de weerlicht, Tussen ons, Elitesoldaat, Op het eerste gezicht, Vlinders in de sneeuw, Parijs of Barcelona, Victoria en Ooit. Matador Records heeft de cd geproduceerd.

JOHAN VLEMMIX.Johan Vlemmix heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mijn popje. Eerder bracht de zanger ondermeer Geestjes, Advocaatje leef je nog, De bonte koe, Ik rook niet, Alle Duitsers op het strand, Lief klein beertje en Vogelgriep uit. Budget Producties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RADIO DOLFIJNTJE.Radio Dolfijntje is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radio-dolfijntje.nl.

BRUURS.Van Bruurs is een nieuwe single te downloaden met de titel Ja dat ben ik. Eerder bracht het duo het nummer Mijn obsessie uit.

STERREN.NL TOP 20 (WEEK 38).De Top 3 uit de Sterren.NL Top 20. U kunt de hitlijst elke vrijdag van 12.00u tot 14.00u beluisteren op SterrenNL.


Nummer 1: Jan Smit, Alain Clark & Glen Faria--Ik wil slapen.

Nummer 2: André Hazes--Later komt de spijt.

Nummer 3: Gerard Joling--Vakantie.

VINCENT BRAAT.Vincent Braat heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Want je bent zo sexy. Eerder bracht de zanger ondermeer Er is een vrouw, Ik wil je armen om me heen en Ga dan uit. 7 Hills Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ANDRÉ HAZES JR.Van André Hazes ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Anders. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Laat mij maar vrij, Geef me alles, Verslaafd aan jou, Ik kan niet zonder jou, Als je weer terug komt, Net als toen, Later komt de spijt, Zet de tijd even stil en Dicht bij mij. 8 Ball Music heeft de cd geproduceerd.

LISA DEL BO.Van Lisa del Bo is een nieuwe single te downloaden met de titel Bestuif je hele wereld. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Een goed jaar voor de rozen, Tekens van hoop, Wachten, Liefde woont in mijn hart, Als ik jou zie, Jij tekent mijn leven, Vier azen op een rij en Stilte na de storm.

HITSNL TOP 30 (WEEK 38).De top 3 uit de HitsNL Top 30. De lijst is samengesteld door de streamingsite HitsNL, te bekijken via de website www.hitsnl.nl.

Nummer 1: Jan Smit, Alain Clark & Glen Faria--Ik wil slapen.

Nummer 2: Frank van Etten--Jouw heupen.

Nummer 3: Wesley Klein & Monique Smit--Mooier dan mooi.

LYTSE HILLE.Lytse Hille heeft een nieuw album opgenomen met de titel Mazzel. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder 24 billen, Het worstenlied, Die engel, Die gouwe rakker, De oude muzikant (Ave Maria), Ik kwam jou tegen, Die buurt is mijn leven, Tsjakkiediekkie boem boem en Het hele jaar feest. 28 september is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

ROCCO GRANATA.Van Rocco Granata is een nieuwe single verschenen met de titel Ik deed mijn best. U kent de zanger ondermeer van Noordzeestrand, Jessica, Zomersproetjes, Lieve Heer heb medelij, Dansen op de daken, Daar gaat mijn grootpapa, Zonnebloem, Lia, Ik ben een muzikantje en Wijsje van twee centjes. Cardinal Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE HEINOOS.Van de Heinoos ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Kloar! Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Helden, Eendagsvlinder, Geen stuuver meer weerd, Lieve lieveling, Vandaag, Schroeten, Vliegtuug van papier en Wat is 't mooi. Tante Rikky Records heeft de cd geproduceerd.

RADIO HOLLANDSE MUZIEK.NL.Radio Hollandse Muziek.nl is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiohollandsemuziek.nl.

MARIJN VAN GEEL.Marijn van Geel heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als je alles hebt gehad. U kent de zanger ondermeer van Op een dag en Ik laat de boel de boel. Crefcoeur Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LORENZO JU.Van Lorenzo Ju is een nieuwe single verschenen met de titel Je zal altijd voortbestaan. MicKim Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOHAN MORENO.Van Johan Moreno is een nieuwe single verschenen met de titel Oh blijf bij mij. Eerder bracht de zanger onder andere Het is niet mijn fout, Als ik naar je kijk, Oh blijf bij mij, Een kans, Ja dat doe jij met mij en Ik zal er altijd voor je zijn uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JO VALLY.Van Jo Vally ligt een nieuw verzamelalbum in de (internet)winkels met de titel De 100 allerbeste. Enkele titels die op de schijfjes staan zijn: Ik geef het niet op, Puur, Kus me, Mijn ster mijn licht, Ik roep je naam, Margrietje, Dans zoals toen, Dana, Het feest der liefde, Een open boek en Adios Mexico.

JAN SMIT.Van Jan Smit ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Met andere woorden. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Betere tijden, Hé mooie meid, Mocht je weggaan vandaag, Bijna thuis, Dagboek van een smiecht, Ik zie, Zomer in het land, Met andere ogen, Rosie en Fris. VO Sound Records heeft de cd geproduceerd.

JAN LEYERS.Van Jan Leyers is een nieuwe single te downloaden met de titel Je weet me te vinden. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Alles komt in orde, Honger in de stad en Broeder.

JAIR DE GROOT.Jair de Groot heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Oh lieve lieveling. U kent de zanger ondermeer van Je laat me lachen en Geef me die zoen. Tip Top NL Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

KEES VERSLUYS.Kees Versluys heeft een nieuw album opgenomen met de titel Beleef het leven. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder De weg is vrij, Morgen is nog heel ver weg, 'n Steelgitaar 'n glaasje wijn, Beleef het leven, Vanaf vandaag, Kom dans met mij, Eindeloos mooi, Afscheid, Ik leef mijn leventje zoals ik wil en Draai je niet om. 28 september is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

DAVID VANDYCK.Van David Vandyck is een nieuwe single verschenen met de titel Om je heen. U kent de zanger ondermeer van: Ik leef voor jou, Voel de beat, De mooiste droom, Als muren konden praten, Vergeet Barbara, Overgaan, Zomerzon, Zolang er liefde is, Liefdesvuur, Een superlange nacht en De liefde weer ontdekt. Warner Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RADIO MOONLIGHTS.Radio Moonlights is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.radiomoonlights.nl.

BERTHA VERBEEK & MASTA.Van Bertha Verbeek & Masta is een nieuwe single te downloaden met de titel Bidi bidi bom bom (jij laat me leven). Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

KEES HAAK.Van Kees Haak is een nieuwe single te downloaden met de titel Proost. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn onder andere: Honkie tonkie pianissie, Alle vrouwen zijn de baas, Op de fiets en Het is weer zomer.

SVEN VERSTEEG.Sven Versteeg heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Verliefd zijn. U kent de zanger ondermeer van Alleen voor mij en Alles. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EDDY SMETS.Van Eddy Smets is een nieuwe single te downloaden met de titel Senorita van de nacht. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik wil de stralen van je glimlach zien, Bedankt dat jij er voor mij bent, Deel mijn droom, Blij dat ik leef, Je brengt alleen verdriet en Jij wil vrij zijn.

REBECCA SCHOUW.Van Rebecca Schouw is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn leven lang. Eerder bracht de zangeres het nummer Ik ben nu vrij uit.

PATRICK VALENTIJN.Van Patrick Valentijn is een nieuwe single te downloaden met de titel Zo gaat het in het leven. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Als jij niet hier bent, Voel jij wat ik voel, Jij tilde mij weer op, Mijn zonnestraaltje en Laat de wereld maar komen.

NOORD-HOLLAND DUO.Van het Noord-Holland Duo is een nieuwe single verschenen met de titel Niemand in mijn leven. Music Experience Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ELZ BAKKER.Elz Bakker heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kijk mij aan. U kent de zangeres ondermeer van Pappie kom je naar huis, Speel toch geen spel met mij, Het is klaar, Zoveel mooie woorden, Duizend maal bedrogen en Jij kan niet eens fatsoenlijk liegen. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HOLLAND FM.Holland FM is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.hollandfm.eu.

DE SANTIAGO'S.Van De Santiago's is een nieuwe single te downloaden met de titel Haar naam was Lola (ze dronk een beerenburg met cola). Eerder bracht het duo Oh Antoinette uit.

JULIA VAN HELVOIRT.Julia van Helvoirt heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Proost! 8 Ball Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HENK JANSSEN.Henk Janssen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Amanda (haal die hand daar weg). U kent de zanger ondermeer van Meisje van de straat, Maar eens zijn we weer samen en Ik ben verliefd op een frikandel. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOUW RADIO!Jouw Radio! is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het station kunt u kijken op de website www.jouwradio.be.

CONNY VANDENBOS.Universal Music heeft een nieuw verzamelalbum uitgebracht uit de serie Favorieten Expres van Conny Vandenbos met de titel Conny Vandenbos. Er staan 25 nummers op de cd waaronder Ik ben gelukkig zonder jou, Een roosje m'n roosje, Ome Arie, Sjakie van de hoek, Drie zomers lang, De noorderzon scheen, Weet je wat we doen, Net als vroeger, Waar zijn al die bloemen toch, Kijk eens diep in mijn ogen en Paleis met gouden muren.

FRANS VAN DORLAND.Van Frans van Dorland is een nieuwe single verschenen met de titel Ik ben mijn jaloezie verloren. Eerder bracht de zanger Alleen uit. Dorland Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RADIO MAICO.
Radio Maico is te ontvangen via internet. Voor meer informatie over het stion kijken op de de website www.radiomaico.nl.

KARREE KONFITUUR.Van Karree Konfituur is een nieuwe single verschenen met de titel Mentaal. Eerder bracht de groep ondermeer Gek of geniaal, Heel uw verdriet, Nog eens gek, Ego, Alles is geregeld, Hou me vast, Vluchtmisdrijf, Doe het dan en Nooit meer nooit meer uit. Kana Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DAVE GOVERS.Dave Govers heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kom op dan gaan we lekker dansen. U kent de zanger ondermeer van Met jou, Lekker ding en De wereld is veel mooier. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JAN KOEVOET.Van Jan Koevoet is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik jou zie. U kent de zanger ondermeer van de volgende nummers: Ik tel de dagen, Kom in mijn leven, Jij bent het, Wat is geluk, Bella bella amore, Hou me vast en Een wereld zonder jou.

RICHARD VAN DER KEUR.Richard van der Keur heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Voorbij. Rick Produkties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

NIELSON.Nielson heeft een nieuw album opgenomen met de titel Diamant. Er staan 11 nummers op de cd waaronder Vuurwerk, Pan b, Underdog, Toe sta mij toe, Diamant, Middernacht, Niks aan de hand en Ook als het niet over rozen gaat. 12 oktober is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

MARJAN BERGER.Van Marjan Berger is een nieuwe single te downloaden met de titel Duizend sterren. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Flierenfluitend, Deze nacht, Laat me smelten, Jij bent mijn liefde, Mijn teddybeer, Hij is de man voor mij, Zeg eenvoudig ja en Twee oude vrienden.

ROLAND VERSTAPPEN.Van Roland Verstappen is een nieuwe single te downloaden met de titel Lief van binnen. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn ondermeer: Helemaal niets, Zij is een wonder en Terug naar het straatje van Vermeer.

FRESKO & JANNE SCHRA.Van Fresko & Janne Schra is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn zoon. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

CHRIS HAVERMAN.Chris Haverman heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als ik even in je ogen kijk. Eerder bracht de zanger onder andere Je moest eens weten, Waar is die meid, 'n Goed begin, Alles ik wil alles en Een glimlach van jou uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOHNNY LUBBERS.Van Johnny Lubbers is een nieuwe single te downloaden met de titel Ruzie. Eerder bracht de zanger het nummer Fluitekruid uit.

DE RADIO VERONICA TOP 40.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 40 van week 39 in 1970. Dus precies 48 jaar geleden.


Artiesten: Corry en De Rekels.

Titel: Huilen is voor jou te laat.

Notering: Nummer 5.

ANITA HULSHOF.Van Anita Hulshof is een nieuwe single te downloaden met de titel Tussen de wielen. U kent de zangeres onder andere van de volgende nummers: Oude liefde roest niet, Mijn dochter, Op weg naar jou en Mijn hart is niet van steen.

NETTY REEK & HANS SOMERS.Van Netty Reek & Hans Somers is een nieuwe single te downloaden met de titel Dromen met jou. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

RADIO MONIQUE SATELLIETSCHIJF.Een Nederlandstalige Satellietschijf die elk uur werd gedraaid op de zeezender Radio Monique.

Artiest: Meneer Kaktus.

Titel: Het grote Meneer Kaktus lied.

Satellietschijf van: 23 t/m 29-06-1985.

SILVIA GARCIA.Van Silvia Garcia is een nieuwe single te downloaden met de titel Waar ga je heen. U kent de zangeres ondermeer van de nummers: Nu of nooit, Die tijd is voorbij en Mijn zomerliefde.

LOUIS-RAY.Louis-Ray heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik heb haar lief. LR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE RADIO MI AMIGO TOP 50.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top 50, uitgezonden 24-11-1974.


Artiest: Willy Sommers.

Titel: Dans met mij tot morgenvroeg.

Notering: Nummer 27.

Omhoog