''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

Het laatste Nieuws over het Nederlandse en Vlaamse Lied.

650.572 bezoekers 96 leden Log in

HANNY-D.Hanny-D heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Tranen liegen niet. Eerder bracht de zangeres ondermeer De man uit mijn dromen, Heb jij even voor mij, De allereerste keer, Ik ben verliefd op jou en Jij leerde mij hoe de liefde smaakt uit. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

TONY MAGENDANS.Van Tony Magendans is een nieuwe single verschenen met de titel Kerstmis zonder mijn ouders. Studio Small 69 Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE ROMEO'S.De Romeo's hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel De dag dat het zonlicht niet meer scheen. Eerder bracht de groep ondermeer Wauw, Een laatste ronde, Feest in de kroeg, Waar zijn al die handen, Waanzin, Cabrio, Kaarsje in mijn hart en Vandaag uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

KEVIN NUIJTEN.Van Kevin Nuijten is een nieuwe single verschenen met de titel Liever niet. Eerder bracht de zanger onder andere Jij brengt de zon, Vanavond gaan we los en Vannacht ben jij de mijne uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE ORANJE TOP 30 (WEEK 45).

 

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Nummer 1: André Hazes--Anders.

Nummer 2: Raymon Hermans--Officieel.

Nummer 3: Wesley Bronkhorst--Alles geven.

SAMMY MOORE.
Van Sammy Moore is een nieuwe single te downloaden met de titel Juf Sarah. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Afscheid, Hou me vast, Stel je voor en Een nieuwe stad.

HET IJSSEL DUO.Van Het IJssel Duo is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik een zonnestraal kon vangen. Eerder bracht het duo onder andere Het geheim van geluk, Het dingetje, Dat komt door jou, Je bent m'n meisje en De allereerste keer uit. AW Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOHAN VLEMMIX.Van Johan Vlemmix is een nieuwe single verschenen met de titel Koning carnaval. Eerder bracht de zanger ondermeer Vogelgriep, De bonte koe, Hyves is hyves en Ik rook niet uit. Holland Media Groep Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

OLLY WANNEBE.Van Olly Wannebe is een nieuwe single verschenen met de titel De beste dj! VRT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EEN DUIK IN HET HITVERLEDEN.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50, uitgezonden 01-06-1974.


Artiest: Ciska Peters.

Titel: Espana mañana.

Notering: Nummer 45.

RICKY.Van Ricky is een nieuwe single verschenen met de titel Jeffrey's kruidenbitter. RVD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

TINEKE WILLEMS.Van Tineke Willems is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat is liefde. Eerder bracht de zangeres het nummer Dan denk ik aan jou uit.

BOUDEWIJN DE GROOT & THE DUTCH EAGLES.Van Boudewijn de Groot & The Dutch Eagles ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Even weg. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Nachtegaal, De bom, Verloren liefde, Dialogen, Even weg, Niemandsdorp, De stoet, Vliegveld, Waar wacht ik nog op en Maar niet heus. Universal Music heeft de cd geproduceerd.

PETER KOELEWIJN.Universal Music heeft een nieuw album van Peter Koelewijn uitgebracht met de titel Peter Koelewijn (a & b kanten). Er staan 48 nummers op de schijfjes waaronder Kom van dat dak af, Marijke, Ga Peter ga, Prima Donna, Angeline (m'n blonde sexmachine), Robbie, Veronica sorry, Je wordt ouder papa, KL 204 (als ik god was) en Alleen voor Mieke.

DE ZEEZENDER DJ EN ZIJN PLAAT.Een zeezender dj die een Nederlandstalige plaat heeft uitgebracht.


Dj: Chiel Montagne.

Titel: Marja.

Dj geweest op de zeezender: Radio Veronica.

HANS SNOEK.Van Hans Snoek is een nieuwe single verschenen met de titel Meisje (blijf vannacht bij mij). Eerder bracht de zanger onder andere Mijn leven en Ik hou alleen nog maar van jou uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MAMA'S JASJE.Van Mama's Jasje is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles wat ik wensen kon. Eerder bracht het duo ondermeer de volgende nummers uit: Zo ver weg, Als de dag van toen, Ik kan het niet meer aan, Zonder verhaal, Regenboog, Kon dit nu maar blijven en Onzen bok is dood.

DUBBEL FEEST, DIKKE MIK & DIE 2.Van Dubbel Feest, Dikke Mik & Die 2 is een nieuwe single verschenen met de titel Carnaval is het mooiste wat er is. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van de gelegenheidsformatie te koop is op de bekende downloadsites.

NIEUWEGROND.Van Nieuwegrond is een nieuwe single verschenen met de titel Mag het licht uit. Eerder bracht de groep Cocktails uit. Nieuwegrond Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

PLANKGAS.Van Plankgas is een nieuwe single verschenen met de titel ''Ik Willem''. All 4 Joy Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SLONGS.Van Slongs is een nieuwe single verschenen met de titel Die dagen. Fruity Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ROBERT LEROY.Van Robert Leroy is een nieuwe single te downloaden met de titel Praat met mij. U kent de zanger ondermeer van Het is weer vrijdag, Laat mij maar gaan, Hart en hoofd verloren, Opnieuw met jou, Jij leeft in mij, Denk aan mij, Slaap ik bij jou en Adem in adem uit.

PATRICK SILVER.Van Patrick Silver is een nieuwe single verschenen met de titel Zeg me nu. Eerder bracht de zanger Ik wil vannacht bij je zijn uit. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

BLOF.Van Blof is een nieuwe single te downloaden met de titel Zachtjes zingen (2018 versie). U kent de groep ondermeer van de volgende nummers: Liefs uit Londen, Aan de kust, Zaterdag, Omarm me, Later als ik groter ben, Hou vol hou vast, Wijd open en het duet met Geike Arnaert, Zoutelande.

JO VALLY.Van Jo Vally is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn les geleerd. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik kan niet zonder jou, Aan alle vrouwen, Aan het Noordzeestrand, Neem me mee, Want als ik nog van je hou, Ik geef het niet op, Dana, Puur, De wijde wereld in en De kracht van de liefde.

A3AAN DROST.Van A3aan Drost is een nieuwe single te downloaden met de titel Je bent alles. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Huis in de wolken, Rozenrood, Voor altijd, Gevangen door geluk, Dit is wat ik wil, Dat kan niemand, Als ze naar me kijkt en Alleen met jou.

LIEVEKE.Van Lieveke is een nieuwe single te downloaden met de titel Dat ligt allemaal aan jou. Eerder bracht de zangeres het nummer Hey schatje hey uit.

HENK KLOS & ALICE.Van Henk Klos & Alice is een nieuwe single verschenen met de titel Eens in de 100 jaar. Budget Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HENK RUWETTE.Van Henk Ruwette ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Voor mij is er één. Het tweede nummer is de karaoke versie. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Een blik in je blauwe ogen, Casanova, Ik zal altijd aan je denken, Talloze nachten en Het bed is zo leeg. Top Music heeft het schijfje geproduceerd.

WESLEY PONSEN.Van Wesley Ponsen is een nieuwe single te downloaden met de titel Word jij ooit nog van mij. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ga jij met me mee, Droom van mij, Is het alweer zo laat, Diep in mijn hart en Jij liet me vallen.

DE DORINI'S.Van De Dorini's is een nieuwe single verschenen met de titel Solonaise. Eerder bracht het duo onder andere Los, De nonnen uit het zuiden, Hé da's lekker, Bingo, Nederland, We gaan een feestje bouwen, Koning bier en Dina Dynamiet uit. DD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

GUIDO VAN ZUTPHEN.
Van Guido van Zutphen is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik kijk je aan. U kent de zanger ondermeer van de nummers: Jij betekent alles voor mij, De zomer, Trots op jou, Ik werd verliefd en Maar nu heb ik jou gevonden.

DEBBIE K.Van Debbie K is een nieuwe single te downloaden met de titel Ja ik wil. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Jouw witte rozen en Ik sta bij jou uit.

JOSÉ SEP.Van José Sep is een nieuwe single verschenen met de titel In de nacht ben jij gekomen. U kent de zangeres ondermeer van Lieve schat, Adios amor, Het is een wonder, Mijn glimlach, Ik weet dat er een ander is, Luister nou even en Ga jij vanavond met me mee. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

STEFAN MONDIAL.Van Stefan Mondial is een nieuwe single te downloaden met de titel Geef mij een beetje dit. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Kleine bever, De laatste keer, Bella Italia, Wij vieren feest, De nacht is nog zo lang, Eindeloze liefde en Waarom voelt dit zo goed.

PAUL DE LAAT.Van Paul de Laat is een nieuwe single verschenen met de titel Bladje bier. Eerder bracht de zanger ondermeer Ooit zal ik je krijgen, Oelala, Lieve schat ik schrijf je hier, Ursula ik mis je, Troela oh troela en Ik wil een kus van jou. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

AUGUST HENDRIKS.Van August Hendriks is een nieuwe single verschenen met de titel Je geeft me vleugels. Eerder bracht de zanger onder andere Als de wind mij kon vertellen, Verloren geluk en Mijn hart is van jou uit. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LEROY EN DEWITTEN.Van Leroy en DeWitten is een nieuwe single te downloaden met de titel We staan hand in hand. Eerder bracht de groep ondermeer de volgende nummers uit: Voor altijd, Mijn meisje lacht en Mooie dag.

DAALMAN.Van Daalman is een nieuwe single verschenen met de titel Geen nacht alleen. Eerder bracht de zanger ondermeer Alles, Onder de wolken, Annabel en Wolven uit. Songboost Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

KARINA.Karina heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Een stukje hemel. K-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SAMANTHA PRI-JA.Van Samantha Pri-Ja is een nieuwe single verschenen met de titel Westenwind. JA Verbeek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

STEVE TIELENS.Van Steve Tielens is een nieuwe single te downloaden met de titel Je moet niet bang zijn voor het leven. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Naar de zevende hemel, De nacht van mijn leven, En gaan met die banaan, Angelina, De polonaise, Dat was een kus, De zomer is begonnen en Ik mis je.

WILMO.Van Wilmo is een nieuwe single verschenen met de titel Jij hoort bij mij. Eerder bracht de zanger Ik ben als jij uit. All 4 You Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

BARTJAN & MICHEL.Van Bartjan & Michel is een nieuwe single te downloaden met de titel Doe het dan nog één keer met mij. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Ik laat je nooit meer gaan, Warme nacht en Jij en ik.

MARIE LOUISE.Van Marie Louise is een nieuwe single te downloaden met de titel Zoals vroeger. Eerder bracht de zangeres het nummer Van mij geen tranen meer uit.

HUGO BECKS & KRYSTIE.Van Hugo Becks & Krystie is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat nu mijn vriend. Het is het eerste Vlaamstalige nummer dat het duo heeft uitgebracht.

JESSY.Van Jessy ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Gevaarlijk dichtbij. Het tweede nummer is de Duitse versie. CD Hamster Records heeft het schijfje geproduceerd.

JELLE OOSTERWIJK.Jelle Oosterwijk heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Nu vecht je met me mee. JO Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MILIAN KNOL.Van Milian Knol is een nieuwe single verschenen met de titel Ik wil fietsen (2018 versie). MK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HENK BERNARD.Van Henk Bernard is een nieuwe single te downloaden met de titel Blijf vannacht bij mij. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Ben jij een engel die lacht, Kon jij nog maar één keer hier zijn, Ik vraag met pijn in mijn hart, Het is weg, Hou mij in je armen, Ja ik weet ik word wat ouder en Een ster zal schijnen overal.

EDDIE WESTER.Van Eddie Wester ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Alle vrouwen. Het tweede nummer is De laatste jas. U kent de zanger ondermeer van Elke nacht en Ik wil je kussen. Telstar Records heeft het schijfje geproduceerd.

RENÉ WANDERS.René Wanders heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kunnen we elkaar niet vergeten. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik denk aan jou, Ik heb het altijd al geweten, Denken aan jou, Ze staan voor jou in de rij en Het is jouw lach uit. MAP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

VAN HUYS UIT.Van Van Huys Uit is een nieuwe single te downloaden met de titel Jongen die ik was. Eerder bracht de groep ondermeer Dat moet wel liefde zijn, Wat geluk kan zijn, Pluk de dag en Dichterbij uit. VHU Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top 50.


Artiest: Astrid Nijgh.

Titel: De nacht.

Notering: Nummer: 15.

Uitgezonden: 30-03-1974.

TORSTEN.Van Torsten is een nieuwe single te downloaden met de titel Water en vuur. U kent de zanger ondermeer van de volgende nummers: Laat de zomer binnen, Remmen los, Over en uit, Sanne en Wout, Het is wat het is en Ik geef je mijn schouder.

DENNIS JONES.Van Dennis Jones is een nieuwe single verschenen met de titel Nu ga ik leven. Eerder bracht de zanger ondermeer Nooit geef ik het op, Volle maan, Laat me niet alleen vannacht, Wat ik ook doe, Vuurwerk, Pak me kus me en Ondersteboven uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE VLAAMSE TOP 50 (WEEK 46).Een selectie uit de Vlaamse Top 50 kunt u beluisteren op Radio2. Elke zondagmiddag van 16.00u tot 18.00u.

Nummer 1: Tourist & Raymond van het Groenewoud--Spiegel.

Nummer 2: Bazart--Grip (omarm me).

Nummer 3: Blof & Geike Arnaert--Zoutelande.

JOHNNY KAY.Johnny Kay heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Achteraf. Eerder bracht de zanger Hasta la vista uit. H.O.M.E. Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GREG-A-MAN.Van Greg-A-Man ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel De weg kwijt. Er staan 11 nummers op het schijfje waaronder Bubbelbad, Mijn familie, Ik kan beter gaan, Jij zag mij niet staan, Moves, Maandag dinsdag woensdag donderdag en Geen stress.

STERREN.NL TOP 20 (WEEK 46).De Top 3 uit de Sterren.NL Top 20. U kunt de hitlijst elke vrijdag van 12.00u tot 14.00u beluisteren op SterrenNL.


Nummer 1: Davina Michelle--Duurt te lang.

Nummer 2: Jan Smit--Ik zie.

Nummer 3: André Hazes jr--Anders.

RONNIE VAN BEMMEL.Van Ronnie van Bemmel is een nieuwe single verschenen met de titel Kacheltje lam. U kent de zanger ondermeer van Denk ook aan mij, Houd je vinger op de knip, Iemand anders en Delilah. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DELANY & HANSIE.Delany & Hansie hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat het los. 8 Ball Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARTIN BRAND.Van Martin Brand ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Zo goed als nieuw. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Ontslagen, Schuif hier maar aan, Mag ik deze dans, Stuk verdriet, Jij bent niet alleen, Heel mooi zingen, Man op het strand en Nu en dan anders.

HITSNL TOP 30 (WEEK 46).De top 3 uit de HitsNL Top 30. De lijst is samengesteld door de streamingsite HitsNL, te bekijken via de website www.hitsnl.nl.

Nummer 1: Wesley Klein--Ja jij bent het einde.

Nummer 2: Henk Bernard--Blijf vannacht bij me.

Nummer 3: Tino Martin--Zij weet het (live versie).

PETER HERMANS.Van Peter Hermans is een nieuwe single verschenen met de titel Het maakt me niet meer uit. U kent de zanger onder andere van Het werd zomer, Laat mij nu maar gaan, Het is vakantie en Ik hoor boven steeds je woorden. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARIO KENNES.Van Mario Kennes is een nieuwe single verschenen met de titel De mooiste ster. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BERTUS SIPMA.Van Bertus Sipma is een nieuwe single verschenen met de titel Een moet er de laatste zijn. U kent de zanger ondermeer van Ik pluk de sterren uit de lucht, Jij bent veel te vroeg, Want toen ik jou zag en Marie. Goldstar Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GABRIELLO.Van Gabriello is een nieuwe single te downloaden met de titel Een eind met je mee. U kent de zanger ondermeer van de nummers: Waterkant, Ik had je lief, Wat een wonder van een vrouw, Hemel zonder tijd, Kantje boord en Je doet me goed.

DE RADIO VERONICA TOP 40.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 40 van week 46 in 1971 Dus precies 47 jaar geleden.

Artiesten: De Kroeg.

Titel: Kijk gerust diep in mijn ogen.

Notering: Nummer 27.

ROY VAN ELDIK.Van Roy van Eldik is een nieuwe single verschenen met de titel Mag ik deze nacht. U kent de zanger van De liefde van je kind. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

K3.Van K3 ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Roller disco. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Whoppa, Mooier dan je denkt, Leve de cowboys, Luka luna, Roller disco, Wie wordt straks mijn liefje, La la later, Muziek en Hey mister deejay. Studio 100 Records heeft de cd geproduceerd.

ROY DONDERS.Van Roy Donders is een nieuwe single te downloaden met de titel De wereld. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Hoor je 't ritme van m'n hart (boem boem), Kom dichterbij, Lalalelale, Ik wil jou en Ik ben een jongen van de handel.

ZING PIET.Van de Zing Piet ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Sinterklaas is in het land. Het tweede nummer is de karaoke versie. A Hits Music heeft het schijfje geproduceerd.

RADIO MONIQUE SATELLIETSCHIJF.Een Nederlandstalige Satellietschijf die elk uur werd gedraaid op de zeezender Radio Monique.

Artiest: Ria Valk.

Titel: Johannes.

Satellietschijf van: 07 t/m 13-06-1986.

WOUT DE BRUIN.Van Wout de Bruin is een nieuwe single verschenen met de titel Alles geven. Music Experience Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

FRANK & CHRISTEL GALAN.Van Frank & Christel Galan is een nieuwe single te downloaden met de titel Alle duiven op het plein.  Eerder bracht het duo ondermeer het nummer Jij bent er maar eenmaal voor mij uit.

ROB DE NIJS.Universal Music heeft een nieuw album uitgebracht van Rob de Nijs met de titel Rob de Nijs (a & b kanten). Er staan 54 nummers op de schijfjes waaronder Linda, Ze heette Jenny, Hoe heet je, Jong en verliefd, Een kaartenhuis, Jan Klaassen de trompetter, Dag zuster Ursula, Geen woord van liefde, Anna Palowna en Het meisje dat ik niet kan vergeten.

BOUDEWIJN DE GROOT.Universal Music heeft een nieuw album uitgebracht van Boudewijn de Groot met de titel Boudewijn de Groot (a & b kanten). Er staan 48 nummers op de schijfjes waaronder Strand, Een meisje van 16, De eeuwige soldaat, Noordzee, Het land van Maas en Waal, Testament, Verdronken vlinder, Picknick en Aan het einde.

DE RADIO MI AMIGO TOP 50.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top 50, uitgezonden 22-09-1974.


Artiest: Samantha.

Titel: Ik hou van jou.

Notering: Nummer 28.

JAN DULLES.Jan Dulles, zanger van het trio de 3JS is vader geworden van een zoontje. Het jongetje heet James en weegt ruim 8 pond. De samensteller van deze site wenst Jan en Caroline veel gezondheid toe voor James.

RAY BENJAMIN.Van Ray Benjamin is een nieuwe single verschenen met de titel Kom je met me dansen. U kent de zanger onder andere van Wat ben jij mooi, Ik wil graag van je houden, Viva la vida, Alleen jij en Kus kus en streel me. D-River Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DO, MATHIEU & GUILLAUME.Van Do, Mathieu & Guillaume is een nieuwe single verschenen met de titel Degene die gaat. Kukido Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidstrio te koop is op de bekende downloadsites.

MARC TOMPSON.Van Marc Tompson is een nieuwe single te downloaden met de titel Want als de zon weer gaat schijnen. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Alleen bij jou en Sla je slag.

DE LOL BROEDERS.Van De Lol Broeders is een nieuwe single verschenen met de titel De kater komt later. Stuck Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MARC SUMMER.Van Marc Summer is een nieuwe single verschenen met de titel Juanita. Budget Producties Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ROMANA.Van Romana is een nieuwe single te downloaden met de titel Adio adio adio. Eerder bracht de zangeres onder andere Mijn allereerste zoen, Superster, Liefdesgeluk, Ik droom van jou, Het maakt me niet uit en Als jij je geld kon verdienen met liegen uit.

WEERWOLF & JOOST DE VRIES.Van Weerwolf & Joost de Vries is een nieuwe single verschenen met de titel Laat je gaan. SY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te vinden is in de diverse downloadshops.

ANCORA.Van Ancora is een nieuwe single te downloaden met de titel We zullen haar ooit vinden. Eerder bracht het trio onder andere de volgende nummers uit: Vrij als de wind, Californio, Kerstmis op zee, Word zeeman, Hoog in 't noorden, Mijn wens voor kerstmis, Op het leven en Dronken van liefde.

UDO.Van Udo is een nieuwe single te downloaden met de titel Hier niet ver vandaan. U kent de zanger ondermeer van de volgende nummers: Zielsveel van jou, Ik mis je zo, Voorbij, Verloren hart verloren droom, Ik kom naar huis, De allermooiste tijd van het jaar en De zon de zee.

TRIJNTJE OOSTERHUIS.Van Trijntje Oosterhuis ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Mensen veel geluk (liedjes van haar vader Huub Oosterhuis). Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Ken je mij, Lied van een nieuw begin, Hoor je mij, Om liefde, Nacht, Kom in mij, Dit huis vol mensen, Titel der armen en Veel geluk. De cd is geproduceerd door Warner Music.

ALAIN SMITS.Alain Smits heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat me. AEMB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LOUIS VERHEUL.Van Louis Verheul is een nieuwe single verschenen met de titel Ga nooit bij mij vandaan. Music Experience Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SNOLLEBOLLEKES.Van Snollebollekes ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Bob bellen. U kent de zanger ondermeer van Snollebollekes, Op en neer (heen en weer), Vrouwkes, Bam bam (bam), Lekker likkie, Feestmuts en Springen nondeju. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

MARTIN VAN WAVEREN.Van Martin van Waveren is een nieuwe single verschenen met de titel Alles komt weer goed. U kent de zanger ondermeer van Vandaag alweer een beetje verliefd en Kleine sigñorita. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JAN SMIT.Van Jan Smit ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Liever dan m'n eigen leven. U kent de zanger ondermeer van de nummers: Ik zie, Kleine superster, Recht uit mijn hart, Leef nu het kan, Terug in de tijd, Vrienden voor het leven, Laura en Als de morgen is gekomen. VO Sound Records heeft het schijfje geproduceerd.

ERWIN FILLEE.Van Erwin Fillee is een nieuwe single verschenen met de titel Waar blijft die ouderwetse winter. Eerder bracht de zanger ondermeer Pootje baaien, Ben jij alleen vannacht en Zeg me nu de waarheid vriend uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FEEST DJ LUCKI LUC.Van Feest Dj Lucki Luc is een nieuwe single te downloaden met de titel De fles. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Ik overleef en Boemeladie boem boem.

PICOBELLO.Van Picobello is een nieuwe single te downloaden met de titel Zolang er sterren aan de hemel staan. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Stil verlangen, Mazzeldag, Jij en ik, 't Is over en voorbij, Dans nog eenmaal, Twee zielen en Liefste.

FRANS DUIJTS.Van Frans Duijts is een nieuwe single te downloaden met de titel Ons stamcafé. U kent de zanger ondermeer van de volgende nummers: Jij denkt maar dat jij alles mag van mij, Ik zie m'n kind, De allerlaatste is van mij, Huil niet om mij, Blijf vannacht bij mij, Ga maar vast slapen, Laat me nu niet alleen en Morgen is pas morgen.

FRANS BAUER.Van Frans Bauer ligt een nieuw verzamelalbum in de (web)winkels met de titel De Bauer 100. Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn: Heb je even voor mij, 'n Ons geluk, Duizend rode rozen, De luchtballon, Wat ik je zeggen wil, Als sterren aan de hemel staan, Op weg naar het geluk, Als een moederhart moet huilen, Bedankt, Het leven is te mooi, Dit kerstfeest en Kom terug.

BAS GAASBEEK.Bas Gaasbeek heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wij gaan knallen. U kent de zanger ondermeer van Over en uit en Jouw lieve lach. DiMaro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JELLE B.Van Jelle B is een nieuwe single te downloaden met de titel Verkloot. U kent de zanger onder andere van de nummers: Mooi, Annabella, Taxi en De pionier.

ROOS BLUFPAND.Van Roos Blufband is een nieuwe single verschenen met de titel In de knoop. U kent de zangeres ondermeer van Ik heb je lief en Afscheid. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

NICK & PATRICK.Van Nick & Patrick is een nieuwe single verschenen met de titel Maak de V. Pebble Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ANDRÉ BOOT.Van André Boot is een nieuwe single verschenen met de titel De wereld voor ons twee. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DENNIS JONES.Dennis Jones heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Nu ga ik leven. U kent de zanger ondermeer van Nooit geef ik het op, Volle maan, Laat me niet alleen vannacht, Wat ik ook doe, Vuurwerk, Pak me kus me en Ondersteboven. Hit It! Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de bekende downloadsites.

NICO.Van Nico is een nieuwe single verschenen met de titel Even weg. Diamond Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RON VAN HOOF.Ron van Hoof heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Jij. Eerder bracht de zanger ondermeer Lieve Lieze, Vrouw van mijn leven, Kus me zacht en Het leven met jou uit. 28 november is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

TINEKE WILLEMS.Tineke Willems heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Wat is liefde. U kent de zangeres van Dan denk ik aan jou. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

JELMER.Van Jelmer is een nieuwe single te downloaden met de titel Vannacht. Eerder bracht de zanger het nummer Als je maar met me danst uit.

CARA.Van Cara is een nieuwe single verschenen met de titel Trek me aan. TTT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

VINCE COLLET.Van Vince Collet is een nieuwe single verschenen met de titel Laat mij bij haar. VC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

WILLEM.Van Willem is een nieuwe single verschenen met de titel Houten pak. Top Notch Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ZANGERES ANGEL.Van Zangeres Angel is een nieuwe single verschenen met de titel Jouw brief. Eerder bracht de zangeres onder andere Je zei me alleen amore, Was jij maar hier, Hey jij, Het wordt een hete zomer en Zomergevoel uit. Angel Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MARTIN DAMS.Van Martin Dams is een nieuwe single verschenen met de titel Wat ben je zonder vrienden. Eerder bracht de zanger onder andere Een nieuwe wereld en Geluk voor iedereen uit. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LENIE GERRITS (DE ROLLEMAN).Van Lennie Gerrits (de rolleman) is een nieuwe single verschenen met de titel Ik kan geen tranen van je zien. U kent de zanger onder andere van Want ik hou van jou, De rolleman, Geen tijd en Zonde van de tijd. MAP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

FRIMOUT.Van Frimout is een nieuwe single te downloaden met de titel Marcel. Eerder bracht de groep onder andere de volgende nummers uit: Sterren zien, Paradijs, Superman, De vleugels van het spel, Toffer dan tof, Nummer twee en Figurant.

DE NATIONALE HITPARADE.De Nationale Hitparade werd uitgezonden op het radiostation Hilversum Drie en op de tv in het programma Avro's Toppop.


Artiest: Vader Abraham.

Titel: Sta even stil.

Notering: Nummer 25.

Uitgezonden: 07-05-1977.

MARTIJN VAN DER ZANDE.Van Martijn van der Zande is een nieuwe verschenen met de titel Als de nacht valt. Eerder bracht de zanger ondermeer Ze loopt zo, Achterom, Dichterbij de sterren en De wereld mag het weten uit. Flex Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadshops.

ANNO BRITTING.Van Anno Briting ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Uit het hart. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Grenzeloos, Als een verhaal, Djana, Waarom jij, Elyzo, Wat zal het mooi zijn, Alles ging zo snel en Jij bent als een ster. NRGY Music heeft de cd geproduceerd.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 47).De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL.

Artiest: René Schuurmans.

Titel: Zelfs ik heb iets teveel gedronken.

Eerder uitgebrachte nummers: o.a. Laat de zon in je hart, Bij ons in Brabant en Handen in de lucht.

RICARDO SMIT.Van Ricardo Smit is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik je laat gaan. U kent de zanger van Blijf deze nacht bij mij. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MART HOOGKAMER.Van Mart Hoogkamer is een nieuwe single te downloaden met de titel Voor jou. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Lachen beetje huilen, In mijn droom, Lekker leven, Als de zon even schijnt en Zomaar verliefd.

MUZIEK PARADE TOP 15.Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Parade Top 15.

Artiest: Teddy Scholten.

Titel: 'n Beetje.

Notering: Nummer 3.

Periode: april 1959.

KEVIN SMIT.Van Kevin Smit is een nieuwe single te downloaden met de titel Engelen (2018 versie). Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ben onderweg, Een droom, Verliefd en Duizend rode rozen.

DAVEY LUIJKS.Van Davey Luijks is een nieuwe single verschenen met de titel Geluk aan je zij. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BUURMAN.Van Buurman is een nieuwe single te downloaden met de titel Dans en dwaal. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: God ik en Marjon, Tijd voor iets nieuws, Zoals koffie hoort bij opstaan, Fileleed en liefde, Ring van vuur en Speling van het zonlicht.

RADIO VERONICA TIPPARADE.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van week 46 in 1969. Dus precies 49 jaar geleden.

Artiesten: Corry en De Rekels.

Titel: Mijn stil verdriet.

Notering: Nummer 20.

Omhoog