''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

e-mail adres: nederlandselied@zeelandnet.nl

663.027 bezoekers 101 leden Log in

DE ALPENZUSJESVan De Alpenzusjes ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Springwals. Eerder bracht het duo ondermeer de volgende nummers uit: Naar voren naar achter, Kontebonke, Hutje op de hei, Haka, Vriendinnen voor het leven, We dansen de sirtaki, Het dak eraf, Wil jij de mijne zijn, Zwaai naar jou, Spring op en neer en Bergje op bergje af. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

ROB DE NIJSRob de Nijs kondigt zijn afscheid aan na de diagnose Parkinson, dit laat hij weten aan de Telegraaf. In zijn 60 jarige carrière bracht hij onder andere de nummers Ritme van de regen, Jan Klaassen de trompetter, Dag zuster Ursula, Malle Babbe en Banger hart uit. Volgend jaar doet de zanger nog een afscheidstoernee en brengt hij zijn laatste album uit.

FRANS BAUERFrans Bauer heeft een nieuw album opgenomen met de titel Ik heb je lief. Ook de laatste single De bom staat op het schijfje. 18 oktober is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

FOURCEFource heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Over en uit. Eerder bracht het viertal ondermeer Zomerliefde, Feller dan het licht, Kogelvrij, Niemand, Ik heb de wereld en Voorbij uit. EGO Company Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RADIO VERONICA ALARMSCHIJF.De Veronica Alarmschijf was elk uur te horen op de zeezender Radio Veronica. De eerste op 01-11-1969 en de laatste op 31-08-1974. Dit is één van de Nederlandstalige Alarmschijven.

Artiest: Imca Marina.

Titel: Viva España.

Alarmschijf van: 26-03 t/m 01-04-1972.

STEF EKKELStef Ekkel heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Sierra madre. Eerder bracht de zanger ondermeer Hey badjuffrouw, De woonboot, M'n allerliefste meisje, Als ze lacht, Asjemenou, Je speelt al jaren een spel, Geniet van het leven en Die ene nacht met jou uit. 27 september is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

K3K3 heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Altijd blijven dromen. Eerder bracht het trio ondermeer de nummers Jij bent mijn Gigi, 10.000 luchtballonnen, Lied van de regenboog, Disco oma, Liefde is overal, De aarde beeft en Jodelee uit. Studio 100 Records zorgt ervoor dat het schijfje 27 september verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

DAVE BUDHA EN MAANVan Dave Budha en Maan is een nieuwe single te downloaden met de titel Zo gewoon. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

PAUL BRUNA EN MIEKE D
Van Paul Bruna en Mieke D. is een nieuwe single te downloaden met de titel Echte vrienden. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 38)De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL.

Artiesten: Tino Martin en René Froger.

Titel: Proost op het leven.

Eerder uitgebrachte nummers: het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

TORSTENVan Torsten is een nieuwe single te downloaden met de titel Regenboog. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Ik blijf vanavond bij jou, Ik geef je mijn schouder, Brandend verlangen, Gelukkig met elkaar, Water en vuur, Laat de zomer maar komen en Over en uit.

JASON STAALVan Jason Staal ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Thuis. Het tweede nummer is de instrumentale versie. Eerder bracht de zanger het nummer Nachtgedachten uit. Boombax Media Records heeft het schijfje geproduceerd.

TIJS VANNESTE EN GUIDO BELCANTOVan Tijs Vanneste en Guido Belcanto is een nieuwe single te downloaden met de titel Overvloed. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

PIET JR EN BRACEVan Piet Jr en Brace is een nieuwe single verschenen met de titel Bipolar. Fortuna Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

TRIJNTJE OOSTERHUIS.Van Trijntje Oosterhuis is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik je laat gaan. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Ken je mij, Vlieg met me mee (het avontuur), De zee en Brief aan jou.

MICHAEL LANZOMichael Lanzo heeft een nieuw album opgenomen met de titel Geloof hoop en liefde. Ook zijn laatste single, Weekend staat op het schijfje. 22 september is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

MATTHIJN BUWALDAVan Matthijn Buwalda ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Rechtop mens. Er staan 9 nummers op het schijfje waaronder Waar mijn hart, Rechtop mens, Nooit ver bij jou vandaan, Door de mand, Leven is voor samen, Je raakt me niet kwijt en Terug naar huis. Meru Productions Records heeft de cd geproduceerd.

WESLEY DE BRUIN EN JIMMY LORJEVan Wesley de Bruin en Jimmy Lorje is een nieuwe single verschenen met de titel Mooie meiden. Leinco Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

RAY SMITH EN LE SETON
Van Ray Smith en Le Seton is een nieuwe single verschenen met de titel Hou me stevig vast. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

HENNY VRIENTENHenny Vrienten heeft een nieuw album opgenomen met de titel Tussen de regels. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Lea, Carnaval, Karnemelk met bitterkoekjes, De een is de ander niet, Tussen de regels, Liedje van verlangen, Tevreden, In jouw armen en Dit is de tijd. 27 september is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

MISTER NIGHTLIFEVan Mister Nightlife is een nieuwe single te downloaden met de titel Het gaat maar door. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Jij, Iedereen wist het, Ik zal nooit mijn leven door jou laten leiden, Ik voel me sexy (als ik dans) en Oh Carolien.

JOHAN VERMINNENJohan Verminnen heeft een nieuw album opgenomen met de titel En dan ga ik vissen. Eerder bracht de zanger onder andere de singles Ik wil zo graag de wereld zien, Tussen een glimlach en een traan, Is er een dokter, Het meisje aan de balie heette Lente, Alle dromen zijn van ons, Gewoon een lentedag en In de Rue des Bouchers uit. Team For Action Records zorgt ervoor dat de cd 27 september verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

JO SMEETSVan Jo Smeets is een nieuwe single verschenen met de titel Lekker Meëdje. Binnenkort komt er ook een nieuw album uit van de zanger. De titel van het schijfje is ''Plat 3''.

HENNY VRIENTENHenny Vrienten heeft een nieuw album opgenomen met de titel Tussen de regels. Ook zijn laatste single Karnemelk met bitterkoekjes staat op het schijfje. 27 september is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

RADIONL CD BOX (DEEL 1)Er ligt een nieuwe cd box in de (internet)winkels met de titel Radio NL cd box (deel 1). In de box zitten 8 albums. Het zijn van Jaman met Geloof in jezelf, Marco de Hollander met Leef je droom, Danny Zuijderwijk met 3.0, Lytse Hille met Zolang er een droom bestaat, Frans Duijts met 10 jaar, Top 50 Woonwagen Hits (deel 9), Hollandse Nieuwe! (deel 24) en Polonaise (deel 14).

GUIDO BELCANTOVan Guido Belcanto ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel 30 jaar. Er staan 44 nummers op de schijfjes waaronder De vrouw van de bakker, Geef me liefde, Toverdrank, Ik ben soldaat, Het levende lijk, Bus- en tramlied, De fles, Wat moet je doen, De dag dat mijn meisje me verliet en Vlammetjes. De cd is geproduceerd door Starman CP Records.

THOMAS BERGEVan Thomas Berge is een nieuwe single te downloaden met de titel In het donker. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Kon ik maar even bij je zijn, Alleen omhoog, Ik vertrouw je niet meer, Mijn woord, Laten gaan, Ik wil niet dat je gaat, Beter bij mij, Toverstaf, Leef je uit, Morgen, In m'n armen, Wie zijn wij en Niemand die je ziet.

SMASH, ARIES EN JAMESDEEVan Smash, Aries en JamesDee ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Het spijt me. Het tweede nummer is de instrumentale versie. PM Records heeft het schijfje geproduceerd.

FRANK VAN ETTENFrank van Etten heeft een nieuw album opgenomen met de titel Onverslaanbaar. Er staan 10 nummers op het schijfje waaronder Huisje op wielen, Je maakt me en je breekt me, Jouw heupen, Want waar ik ben, Op het kamp, De nacht, Mijn moeder mijn maatje en Morgen moet je gaan. 27 september is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

KOMMIL FOOKommil Foo heeft een nieuw album opgeomen met de titel Oogst. Er staan 34 nummers op de schijfjes waaronder Ruimtevaarder, Potvis, De volgende, Zuster, Ik red me wel, Madrid, Eenzaam in de spits, Atlantis, Bob en Jenny, De volgende en Liefde zonder meer. 27 september is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

ZANGERES MARYVan Zangeres Mary is een nieuwe single te downloaden met de titel Zij kruipt door mijn bloed. Het is het eerste nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

GJORGINO ERBRINKVan Gjorgino Erbrink is een nieuwe single te downloaden met de titel Lieveling. Eerder bracht de zanger het nummer Ik ga weg uit.

BART KAËLLTop Act Records heeft een nieuw verzamelalbum in de serie Vlaamse Klassiekers uitgebracht van Bart Kaëll met de titel Bart Kaëll (40 hits). Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn De Marie-Louise, Mooi weer vandaag, Heb je een vuurtje voor mij, Moedere, Marlene, Papa ik kan zingen, Zeil je voor het eerst, Ik heb je lief, Onder de blote hemel, Iedere keer en Zeg hallo.

LISA LEMANVan Lisa Leman is een nieuwe single te downloaden met de titel Kom en pak je kans. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Losgeslagen vlinders, Kleurrijk denken, Hé kom jij, Vliegen en Samen zijn.

SILL LAMERS

 

Van Sill Lamers is een nieuwe single verschenen met de titel Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ANGELA BRINKAngela Brink heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Alles lijkt op niets. AB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SASHA EN DAVYSasha en Davy hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Zomer in mijn hart. Eerder bracht het duo onder andere Mamma Maria, Een mooie dag, Radio, Blijf geloven, Zonde van de tijd, Wonder, Lente, Vrij als de wind, Eeuwig bij elkaar en Op elk moment uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE ROMANTICA'SDe Romantica's hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij bent zoals een vlinder. Eerder bracht het duo ondermeer Sprekende ogen, Fijne dag gewenst, Duizend mooie dromen, Lachen is gezond, Wat de morgen brengt, Wintergeluk, Ik droom, Vakantietijd en Voor altijd in mijn hart uit. Traxfree Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JACK VINDERS EN KATIA SALEMIVan Jack Vinders en Katia Salemi is een nieuwe single verschenen met de titel Ing naat. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DANNY HANDERSONDanny Handerson heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Lieve kleine meid. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JANSE BAGGE BENDVan Janse Bagge Bend is een nieuw album uitgebracht met de titel Veërtig. Er staan 8 nummers op het schijfje waaronder Kump nog get, Rollator, Paradies, Awt en versjleete, Doe en dich en auch mit mich, Aw ambachte, Blie leidje en 40 jaor bagge. Marlstone Records heeft de cd geproduceerd.

K3K3 heeft een nieuw album opgenomen met de titel Dromen die komen. Ook de laatste 4 singles Heyah mama 2.0, Jij bent mijn Gigi, Land van de regenboog en Altijd blijven dromen staan op de cd. 15 november is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

XANDER DE BUISONJÉ EN TIJN DECKERVan Xander de Buisonjé en Tijn Decker is een nieuwe single verschenen met de titel Het land waar ik van hou. Death Emperor Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

JOOST, MICK SPEK EN DAAN KOENSVan Joost, Mick Spek en Daan Koens is een nieuwe single verschenen met de titel Bus gemist. Albino Sport Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidstrio te koop is op de bekende downloadsites.

PETER LA HAYEVan Peter la Haye ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Wat moet ik doen (kroegen versie). Het tweede nummer is de karaoke kroegen versie. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Over en uit, Simpelweg, Jouw liefde voor mij, Zeg iets tegen mij, Vol in mijn leven en Rustig aan. Tip Top Records heeft het schijfje geproduceerd

NORMAALNormaal gaat opnieuw een groot concert geven op hemelvaartsdag in Lochem, dat laat De Gelderlander op haar site weten. Ook is de kans groot dat binnen afzienbare tijd een nieuw album van de groep verschijnt. Jolink werkt aan een boek over de Achterhoekse band en daar komt een cd bij met nieuwe nummers van Normaal.

TOMMIE CHRISTIAANVan Tommie Christiaan is een nieuwe single verschenen met de titel Huil nou (akoestische versie). EGO Company Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

NEEKA EN MAUROVan Neeka en Mauro is een nieuwe single te downloaden met de titel Weg en weer. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

TONY VAN DUNGENVan Tony van Dungen ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Een nieuw begin. Er staan 7 nummers op de cd. De titels zijn Ik wil dat je gaat, Het mag niet, Van mij, Ik wil je bedanken, Jij was toch mijn vriend, Alles kwijt en een duet met Simone Eversdijk, Dit is hoe ik het zie. Mickim Records heeft de cd geproduceerd.

TOP POPSVan de Top Pops is een nieuwe single verschenen met de titel Suikergoed. Eerder bracht het viertal ondermeer De nacht van je dromen, C' est la vie en Warme liefde uit. APR Works Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

IRVINEVan Irvine is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoe zou je doen. Eerder bracht de zanger het nummer Waar zijn die handjes uit.

SJORS VAN DER PANNESjors van der Panne heeft een nieuw album opgenomen met de titel Altijd zo gegaan. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Eenzame hartenclub, Melancholie, Waarom wachten, Einde van de dag, Mes in je rug, Engel, Ik zoek naar de nacht, Stille waters en Brief van Sjors. 20 september is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

BESTE ZANGERS 2019 (DEEL 2)Deel 2 uit de serie Beste zangers 2019 ligt in de (web)winkels. Op de EP staan 4 artiesten. Het zijn Emma Heesters met Liefde voor altijd, Floor Jansen met Mama, Henk Poort met Wees zuinig op mijn meisje en Ruben Annink met Ga maar door. Cornelis Music heeft het schijfje geproduceerd.

THE SMARTIESVan The Smarties is een nieuwe single te downloaden met de titel Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen. Eerder bracht de band het nummer Echte liefde uit.

HENNA GRUNHOLZHenna Grunholz heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kleine Noëlla (gypsy versie). Eerder bracht de zanger Bloemen Beppie uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MIKE VERSTEEGMike Versteeg heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Iedere keer. Eerder bracht de zanger onder andere Ik liet mijn liefde zien, Op eigen benen staan en Het is voorbij uit. 18 september is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

GUIDO VAN ZUTPHENGuido van Zutphen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Hoor me nou. Eerder bracht de zanger onder andere Ik kijk je aan, Ik werd verliefd, Maar nu heb ik je gevonden en De zomer uit. 11 september is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

MAURICE GROENEWEG.Van Maurice Groeneweg is een nieuwe single verschenen met de titel Ik doe lekker wat ik wil. Dutch Artist Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GERYVan Gery is een nieuwe single te downloaden met de titel Zomermorgen. Eerder bracht de zanger het nummer Het busreislied uit.

ERIK EN SANNEPias Records brengt 5 oktober een verzamelalbum uit van Erik en Sanne met de titel 30 jaar (Veel te mooi). Er staan 17 nummers op het schijfje waaronder Veel te mooi, Vertrouwen, Wat je diep treft, De laatste bolero, Oh Maria, De wind in het riet, Jouw naam, Kleine Maartje, Aan mijn darling, Water en Nooit meer alleen.

JOHAN VERMINNENVan Johan Verminnen is een nieuwe single te downloaden met de titel Een eiland vol eenzaamheid. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Reu des Bouchers, 'k Voel me goed, Ik wil zo graag de wereld zien, Tussen een glimlach en een traan, Is er een doker, Alle dromen zijn van ons en Gewoon een lentedag.

FEEST DJ MAARTEN EN BAS
Van Feest Dj Maarten en Bas is een nieuwe single te downloaden met de titel Onderbroek. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

PUIST EN STANNIEVan Puist en Stannie is een nieuwe single verschenen met de tiutel Hatsjoe. Looping Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

EEN NUMMER GESCHREVEN DOOR PETER KOELEWIJNPeter Koelewijn heeft veel nummers geschreven voor andere artiesten. Dit is er één van.


Artiest: Peter Blanker.

Titel: Alles heeft een einde maar een worst wel twee.

Uitgebracht in het jaar: 1987.

ROBERT PATERVan Robert Pater is een nieuwe single verschenen met de titel Maar nog steeds zijn we samen. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Doe met me wat je wilt, Geluk, Eenzaam en alleen, Ik kan jou niet vertrouwen, Jij en ik, Bella bella singñorita, Als een meeuw in de wind, Laat mij maar gaan, Helena en Een roos in de morgen.

STEF EKKELVan Stef Ekkel ligt een nieuwe LP in de (web)winkels met de titel Door de jaren heen (best of). Enkele nummers die op de plaat staan zijn De woonboot, De zwerver van Amsterdam, Adelita, Die Griekse melodie, De tijd stond even stil, Dat zomerse gevoel, Laat de glazen nu maar klinken, Ik schrijf je naam en Hopeloos. De geluidsdrager is geproduceerd door Berk Music.

FEESTDUO JANSEN EN JANSENVan Feestduo Jansen en Jansen is een nieuwe single te downloaden met de titel Het lalletje. Eerder bracht het duo het nummer Geef mij een tequila uit.

FULCO

 

Fulco heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Grensdorp. News Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

WAT IS ZIJN ECHTE NAAM?Artiestennaam: Will Tura.

Echte naam: Arthur Blanchaert.

Uitgebrachte nummers: o.a. Hier ben ik dan dj, Hopeloos en Hemelsblauw.

APRÈS SKI 2020Berk Music brengt 11 oktober een nieuw album uit met de titel Après Ski 2020. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Snollebollekes met Links rechts, De Alpenzusjes met De Springwals, Feestteam met Vergeten, Pater Moeskroen met Bella ciao, Ferry de Lits met Ademloos door de nacht, Alex met Adio amore, Lawineboys met Alle remmen los, Arjon Oostrom met Kom maar op en Stef Ekkel met Laat de glazen nu maar klinken.

MICHAEL LANZOVan Michael Lanzo is een nieuwe single te downloaden met de titel Weekend. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn De liefde, Jij bent mijn leven, Wat is nog echt, Liefde, Maak me gek, Amore mio en C'est la vie.

DENNIE DAMARODennie Damaro heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Blijf maar gewoon zoals je bent. Eerder bracht de zanger onder andere Je kan de hele wereld aan, Ik mis je elke dag, Donkere ogen, Alle handen in de lucht, Santa Maria, Kleine sneeuwvlok, Marina, Ga toch en Lieve moeder uit. CNR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

GERDA EN TERRY WESTVan Gerda en Terry West is een nieuwe single verschenen met de titel Deze dag is ok! Eerder bracht het duo onder andere Zomerliefde, 1000 mooie vrouwen en Mijn hart slaat op jou uit. TW Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 38)Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Artiesten: Suzan en Freek.

Titel: Blauwe dag.

MARTIN VINCKENVan Martin Vincken ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Je hebt me weer voorgelogen. Het tweede nummer is Jij bent van mij, Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Hey ho Angelina, Tinus blijft wel hier, Weekendje Parijs, Terug in de tijd, Schat ik beloof en Geef mij de zon de zee en de zomer. Storm Records heeft het schijfje geproduceerd.

GUY BRISAERTVan Guy Breisaert is een nieuwe single te downloaden met de titel ''Breng me thuis''. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Hart van steen, De tijd is stil gevallen, Lilly, Leuke meid, Ik laat je vrij en In het zwart.

ROY KETELSRoy Ketels heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dromen doe ik alleen van jou. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MPESVan Mpes is een nieuwe single verschenen met de titel Wacht op jou. Rotterdam Airlines Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE NEDERLANDSTALIGE TOP 15 VAN TOENDe Nederlandstalige Top 15 werd uitgezonden van 5 januari tot 26 december 1976 op de zeezender Radio Mi Amigo.

Artiesten: Nico Haak en De Paniekzaaiers.

Titel: Lamme damma doen.

Nummer: 10.

Uitgezonden: 15-02-1976.

FREDDY DAVIS EN SANNE
Van Freddy Davis en Sanne is een nieuwe single verschenen met de titel Denk aan die zonnige dagen. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SJORS VAN DER PANNEVan Sjors van der Panne is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat heb je eingelijk te verliezen. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Zeg me dat het niet zo is en In het zicht van de haven uit.

DAVID VAN OOSTERHOUTDavid van Oosterhout heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De liefde van ons. Jean Media Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

BRYAN CAMPHENSVan Bryan Camphens is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent mijn hart. NL Factor Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE RADIO CAROLINE TOP 40Een Nederlandstalige notering uit de Radio Caroline Top 40, uitgezonden 10-02-1973.


Artiest: Danny Cardo.

Titel: Jij bent veel te mooi.

Notering: Nummer 40.

DE WANNEBIEZZVan De Wannebiezz is een nieuwe single verschenen met de titel Ken het zijn (dat ik je ergens van kan). Eerder bracht het trio ondermeer Ech wel, Goeiemorge zonneschijn, Ol de wee, Als je 't gelukt zie, Kangoeroe eiland, Hela roept de akela en Mijn eerste vlam uit. Red Bullet Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

KOOS ALBERTSOp 27 september verschijnt het boek ''De kracht van de liefde'' over het turbulente leven van Koos Alberts. Christa Krommenhoek, de dochter van Koos, is de schrijfster. Het boek geeft een uniek kijkje achter de schermen. Het beschrijft het artiestenleven van de Amsterdamse zanger, dat gekenmerkt werd door ups en downs.

HENK WESTBROEKHenk Westbroek heeft en nieuwe lp opgenomen met de titel Laatste plaat. Ook zijn laatste single Zonder jou staat op de plaat. Binnenkort is de geluidsdrager te koop in de (web)winkels.

JORDY CARRERO EN PETE D. MOOREVan Jordy Carrero en Pete D. Moore is een nieuwe single verschenen met de titel Stoer. Leico Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te vinden is in de diverse downloadshops.

DE RADIO VERONICA TOP 40 (WEEK 38)Een Nederlandstalig nummer uit de Radio Veronica Top 40 van 1973, precies 46 jaar geleden.


Artiest: De Makkers.

Titel: Marianne.

Notering: Nummer 27.

CORRY KONINGSCorry Konings heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Nog één keertje overdoen. Eerder bracht de zangeres onder andere Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Mooi was die tijd, Adios amor, Huilen is voor jou te laat, Alle vrouwen van de wereld, Olé ola, Morgen is alles weer heel anders, Je hebt me duizend keer bedrogen en Een beetje verliefd uit. CK Productions Records zorgt ervoor dat het nummer 27 september te koop is op de bekende downloadsites.

ROY DONDERSVan Roy Donders is een nieuwe single te downloaden met de titel Er is een tijd van komen. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Ik wil jou, Waar ben je nou, Alleen maar dansen met jou, Hoor je 't ritme van mijn hart (boem boem), De wereld, Japapadada, We zullen de laatsten zijn en Kom dichterbij.

WESLY BRONKHORST EN BERGET LEWISVan Wesly Bronkhorst en Berget Lewis is een nieuwe single verschenen met de titel Reis met me mee. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te vinden is in de diverse downloadshops.

CHRISTEL EN QUINNVan Christel en Quinn is een nieuwe single verschenen met de titel Ik bin alles. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

EEN NUMMER GESCHREVEN DOOR VADER ABRAHAMVader Abraham heeft veel nummers geschreven voor andere artiesten. Dit is er één van.

Artiest: Martin Zopfie.

Titel: Kleine Suzan.

Uitgebracht in: 1969.

ROB VAN DAALRob van Daal heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel We gaan wijnen. Eerder bracht de zanger onder andere Ik ga leven, Alles heeft een reden 2.0, Valeria, Ik wil een kus, Ik wil haar voorgoed vergeten, Manuel of Manuela, Oh Sylvana en Een bosje rozen uit. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ZANGER TONNIEVan Zanger Tonnie is een nieuwe single te downloaden met de titel Als er een ander is. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Het lag aan het café en Van het oosten naar het westen.

DE MOLENBROEDERSDe Molenbroeders is een nieuwe single verschenen met de titel Wij zijn hier om te leven! DM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

STANDAARD

 

Van Standaard is een nieuwe single te downloaden met de titel Dansen en vergeten. Eerder bracht het duo het nummer Doe ik te jong uit.

PIERRE VAN DAMVan Pierre van Dam is een nieuwe single te downloaden met de titel Zo is 't leven. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Ik kom je nooit meer tegen, Dat bruine café, Als jij maar van me houdt, Boem boem boem, Jij maakt m'n dag weer goed, Beter dan ooit, Ik wil met je dansen en Griekse melodie.

WILLIAM VANDYCKWilliam Vandyck heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 't Is weer voorbij die mooie zomer. Eerder bracht de zanger Als de dag van toen uit. Dena Promotions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HENNY VRIENTENVan Henny Vrienten is een nieuwe single verschenen met de titel Karnemelk met bitterkoekjes. Eerder bracht de zanger met Herman Brood de duetten Als je wint (heb je vrienden) en 50 jaar uit. Top Notch Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

WILLEKE ALBERTIUniversal Records brengt 18 oktober een 25 cd box uit van de zangeres Willeke Alberti met de titel Willeke Alberti. In de box zitten alle albums die de zangeres heeft uitgebracht.

KALYN EN SHARY-AN
Kalyn en Shary-An hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Expeditie (tot het eind). De Bende van Ellende Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

AUKJE FIJNAukje Fijn heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik wil enkel bij jou zijn. Eerder bracht de zangeres ondermeer Dromen doet leven, Als ik jou zie, Zeg dat je me niet vergeet, Fluisterend hoor ik de wind, Milonga, Vandaag, Ik bel je, Meer en meer, 1000 vlinders en Als ik jou zie uit. 27 september is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

PATRICK VAN DE WORPVan Patrick van de Worp is een nieuwe single te downloaden met de titel Hey lekker lekker ding. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Lieve schat, Kom bij me, Alsaf een engel op je schouder en Kom maar 't liefste bij mij.

PAUL SEVERSTop Act Records heeft een nieuw verzamelalbum uit de serie Vlaamse Klassiekers uitgebracht van Paul Severs met de titel Paul Severs (40 Hits). Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Ik ben verliefd op jou, Geen wonder dat ik ween, Hé Suzie, Ween niet mama, Niki pas op, Rocky, Zeg 'ns meisje, Rode lippen moet je kussen, Als de zomer weer zal komen, Luister eens, Annabella, Zeg is dit niet wondermooi en Waarom zeg me waarom.

HARJANVan Harjan is een nieuwe single te downloaden met de titel Adem mijn adem. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Je steekt je kop in het zand, In het hart van Arizona en De haan uit.

VADER ABRAHAM EN LUC VAN MEEUWENVader Abraham en Luc van Meeuwen hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Adios mijn vriend. Binnenkort is het nummer van het gelegenheidsduo te vinden in de diverse downloadshops.

RAMON BEENSERamon Beense heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij bent alles. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Wij gaan een feestje bouwen, Dat is het leven, Een heel klein beetje dronken, Dans met mij door het leven, Jij en ik, Voor iedereen, Ik heb vandaag zo'n zin, Oh Sophie, Oh oh oh oh oh en Het einde van een mooie nacht.

DANA WINNERVan Dana Winner is een nieuwe single verschenen met de titel Mag ik je nog even. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Waar je ook bent, Westenwind, Hopeloos en verloren, Geef de kinderen de wereld, Ver weg van Eden, Zwoele zomer, Geef me een droom, De oude man en de zee, Het kleine dorp en Vogelvrij.

FRANS BAUERVan Frans Bauer is een nieuwe single te downloaden met de titel De bom. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Als sterren aan de hemel staan, Op rode rozen vallen tranen, Heb je even bij mij, Bella Italia, Waarom, Een beetje verliefd, Lieve schat, Skippybal, Dou nou niet, De wereld is een gekkenhuis, Jouw hart is als chocolade en 'n Beetje liefde.

DANIQUEVan Danique is een nieuwe single verschenen met de titel Drink jij een glaasje met mij. Eerder bracht de zanger onder andere Het leven is een wonder, Als ik je vang en Zeven jaren uit. Stage NL  Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EDWIN BOS
Edwin Bos heeft een nieuw album opgenomen met de titel Hoog boven de wielen. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende singles uit: Een vrouw zoals jij, Het vonken van mijn diesel, Moe, Je eigen held en Truckchauffeur in hart en nieren. 23 september is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

DANA WINNERDana Winner zit 30 jaar in het vak en brengt een driedelige cd uit met de titel 30. Op schijfje 1 staan haar eigen favoriete nummers, op schijfje 2 de grootste hits en op schijfje 3 komen 20 nieuwe nummers te staan. Top Act zorgt ervoor dat de geluidsdrager 27 september verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

IMMER HANSI EN DJ RONNIEImmer Hansi en Dj Ronnie hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel (Geen liberté maar) Lieber Bier. Eerder bracht het duo Party code rood uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LUC STEENO EN LAURA LYNNVan Luc Steeno en Laura Lynn is een nieuwe single te downloaden met de titel Bel me, schrijf me. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

WILLEM BARTHVan Willem Barth is een nieuwe single verschenen met de titel Scheiden (remix). Eerder bracht de zanger ondermeer Ik vind het moeilijk, Draai maar door, Verboden liefde, Al word ik dan wat ouder, Het is waar, Is er 'n ander, Daar ga je dan, Warmte van je hartstocht en 'n Gebroken hart uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DANNY VAN LOON
Danny van Loon heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Lieveling. Eerder bracht de zanger onder andere 400 liter, Zolang we leven, Ze is de mijne, De zomer van ons twee, Niet te geloven, Mij zie je nooit meer terug, Een beetje vrolijkheid en Zwoele zomernachten uit. 25 september is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

TINO MARTIN EN RENÉ FROGERVan Tino Martin en René Froger is een nieuwe single te downloaden met de titel Proost op het leven. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

SUNNY SUNSHINEVan Sunny Sunshine is een nieuwe single te downloaden met de titel Van jou en van mij. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht.

MONICA WESTVan Monica West is een nieuwe single te downloaden met de titel De kat heeft personeel. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Hey ouwe Joe, Maar het blijft je kind, Scheiding, Regenboogmantel, Nee Petra nee, Gouden ring en Een lijntje naar de hemel.

YVES BERENDSEVan Yves Berendse ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Live in Caprera. Er staan 19 nummers op het schijfje waaronder Lust, Voor jou, Heb ik vandaag al gezegd, Droomvrouw, Als ze danst, Nee zo ben ik niet, Domino, Dicht bij mij, Vakantieliefde, Ik meen het, Overdoen en De liefde van je vrienden. Het schijfje is geproduceerd door Dino Music.

MOSTERD NA DE MAALTIJDVan Mosterd na de Maaltijd is een nieuwe single verschenen met de titel Lang zal ze leven. Eerder bracht het duo Hé Jacqueline uit. Ribbyroad Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOHAN VEUGELERS EN JEAN MARIE PFAFFVan Johan Veugelers en Jean Marie Pfaff is een nieuwe single te downloaden met de titel Rucki zucki. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

OKTOBER FEST KNALLERSAKMP Records heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Oktober Fest Knallers. Er staan 20 artiesten op het schijfje waaronder The Master met Boeren in de zon, The Party Captains met Dopje op je neus, Huibke van Turnhout met Dat vind ik leuk, Louisa met Arriverderci Ans, Pet Raket en John Kanon met We drinken met z'n allen, Bram Bechtold met Gezelligheid en Paul de Laat met Meer of minder.

GABE MORETTIVan Gabe Moretti is een nieuwe single te downloaden met de titel Sprong in het duister. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Alleen op reis, Het avontuur, Sta op en ga door, M'n eigen gang, Terug in de tijd, Aan de overkant, Chaos en Ik kom je halen.

HANS POULUSSENHans Poulussen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Het meisje aan de kassa. HP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de bekende downloadshops.

TRÈS CHICVan Très Chic is een nieuwe single veschenen met de titel Ameland. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOOST DE VRIESJoost de Vries heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij en ik. Eerder bracht de zanger ondermeer Passie, Het is zo heerlijk om te dromen, Laat je gaan, In de zon, Het is weer zomer, Het eind van ons latijn, Jij bent mooi, In het café, Amore en Adieu mijn vriend uit. SY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE KASTDe Kast bestaat 30 jaar en viert dat op 14 december met een concert in Afas Live. De Friese groep is bekend van de hits In neije dei, Woorden zonder woorden, Eltse grins foarby en Hart van mijn gevoel. Sinds 2002, toen de band afscheid nam speelt De Kast alleen nog op speciale gelegenheden.

MARCO DE VRIESVan Marco de Vries is een nieuwe single verschenen met de titel Altijd maar door. Eerder bracht de zanger Ik leefde mijn leven uit. Melody Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

FIGGIEVan Figgie is een nieuwe single verschenen met de titel Vooruit vooruit. F-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DICK VAN ALTENAVan Dick van Altena ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Late lente. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder De speelman, Lekker is voorbij, Late lente, Opa gitaar, Als rivieren niet meer stromen, Oude thuis, Donald Duck, Huisje op de maan, Het lieve leventje, Het cadeau, Niemand weet en Raam in de hemelpoort.

KEES HAAKVan Kees Haak is een nieuwe single te downloaden met de titel Ieder weekend. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Honkie tonkie pianissie, Op de fiets, Het is weer zomer, Proost, Zeven dagen lang (wat zullen we drinken), Alle vrouwen zijn de baas en Dat moet je niet doen joh.

GER EDWARDS EN MONIQUE DE ROOYVan Ger Edwards en Monique de Rooy is een nieuwe single te downloaden met de titel Verder valt het wel mee. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

COMSI COMSAVan Comsi Comsa is een nieuwe single verschenen met de titel Leef moot h'r zien. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DUO ESPADAVan Duo Espada is een nieuwe single te downloaden met de titel Je zegt 't wel, maar je doet 't niet. Eerder bracht het duo ondermeer Je zit in m'n hoofd, Eens, Zo'n verlangen en 1000 keer uit. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LUSTIGE LUDJEVan Lustige Ludje is een nieuwe single te downloaden met de titel Duitse les. Eerder bracht de zanger het nummer Bier Schnapps und Apfelkorn uit.

DIE SCHNAPPERSDie Schnappers hebben een nieuw album opgenomen met de titel Die Schnappers. Er staan 13 nummers op het schijfje. Het duo bestaat uit Yves Segers en Matthias Lens. 20 september is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

DAVE KORTEWEG
Dave Korteweg heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Als je lacht. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik laat je nooit meer gaan en Ik wil met je dansen uit. 25 september is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

HARTEN 10Van Harten 10 is een nieuwe single verschenen met de titel Elke dag zomer. Eerder bracht het duo onder andere Wat is mooier, Platteland, Geleend, Ik wil je niet kwijt, Bewaar je dromen niet voor morgen, Hou me vast, Beetje bij mij, Als ik het nu niet doe en Liefde maakt blind uit. Dutch Star Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DJ KICKEN EN DJ ROOOYDj Kicken en Dj Roooy hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel V.V.D.  (Virgil van Dijk) song. Party Bob Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

SASHA EN DAVE
Van Sasha en Dave is een nieuwe single verschenen met de titel Radio (Robert Abigail remix). VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARCO DE HOLLANDERMarco de Hollander heeft een nieuw album opgenomen met de titel Dit ben ik. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Dit Wordt een avond, Een en al geluk, Liefde in je ogen, Jij bent aan de beurt en De liefde in je ogen. 20 oktober is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.

KOMMIL FOOVan Kommil Foo is een nieuwe single te downloaden met de titel Angst na de storm, Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Ruimtevaarder, Wij twee, Zuster, Niet de man, Ik red me wel en Kop in het zand.

BUREN VAN DE BRANDWEER EN VEUL GÈREVan de Buren van de Brandweer en Veul Gère is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles kan kapot. BB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van de gelegenheidsformatie te koop is op de bekende downbloadsites.

JAIMY VAN KEMPENJaimy van Kampen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Het is de liefde. Eerder bracht de zanger Pluk de dag uit. Klare Taal Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RADIO VERONICA TIPPARADE (WEEK 38)Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1970 precies 49  jaar geleden.

Artiesten: Duo X.

Titel: Kijk eens in mijn ogen.

Notering: Nummer 9.

GEBROEDERS KOVan de Gebroeders Ko is een nieuwe single te downloaden met de titel Met de neus omhoog. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Schatje mag ik je foto, Boten Anna, Toeter op m'n waterscooter, Helikopter, Niet in Volendam, Oh wat is dat mooi, Een atje voor de sfeer, Mijn stamcafé en Daar komt ie weer aan Daan.

DE DIVY'SVan De Divy's is een nieuwe single te downloaden met de titel Ons hart klopt voor muziek. Andere nummers die het duo op zijn naam heeft staan zijn Schakkelakke boem, Jij jij jij, Zomertijd zomerzon zomervakantie, Hé lekker ding, De doedelzak en Ik zoek je in de wind.

ROEL VAN DALENRoel van Dalen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel ''Vriend''. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

FLORENZA, ROY EN OP ÒS!Van Florenza, Roy en Op Òs! is een nieuwe single verschenen met de titel Kin dich van miene ihone. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DIT NUMMER KOMT NOG VAN (45 TOEREN) VINYLArtiest: Boudewijn de Groot.

Titel: Een meisje van zestien.

Uitgebracht in het jaar: 1965.

Hoogste notering in de Radio Veronica Top 40: nummer 23.

SNOLLEBOLLEKESBerk Music brengt 27 september een nieuywe dvd uit met de titel Snollebollekes Live in Concert. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Links rechts, Springen nondeju. Vrouwkes, Snollebollekes, De vloer is lava, Feest waarvan weet ik niks meer weet, Total loss, Bobbelen, Op en neer (heen en weer) en Hoempapa.

WAllY MCKEYVan Wally McKey is een nieuwe single verschenen met de titel De warmte van je hart. Eerder bracht de zanger ondermeer De zon ziet nooit de nacht, Jij, Mijn hart klopt slechts voor jou, Nooit zo verwend, De weg naar jou, Conny, Jij bent de beste, Eens dan komt de dag en Als ik in je ogen kijk uit. Land of Avalon Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARINA WALLYVan Marina Wally ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Diep in m'n hart. Er staan 11 nummers op het schijfje waaronder Viva viva casanova, 't Was aan de Costa del Sol, Tango medley, Laat maar, De nacht is nog zo lang, Maar vanavond heb ik hoofdpijn en Diep in m'n hart. Telstar Music heeft de cd geproduceerd.

LAURA ROSSLaura Ross heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Maar als ik weg wil gaan. Eerder bracht de zangeres onder andere Jij en ik, Zo wil ik het zien en Onze droom uit. Smaragd Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE RADIO VERONICA TOP 1000Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 1000. Deze lijst werd uitgezonden ter gelegenheid van de 500ste Top 40.

Artiesten: Ronnie en De Ronnies

Titel: Beestjes.

Notering: Nummer 601.

ARJANVan Arjan is een nieuwe single te downloaden met de titel Dansend door het leven. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Lena, Vanaf dat ogenblik, Laat me 3000 jaar verliefd zijn, Hallo hallo, Nog drie keer dromen, Lieveling en Duim omhoog uit. 

DE PITABOYSVan De Pitaboys is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij bent de zon. Andere nummers die het duo op hun naam heeft staan zijn Waar is da feestje, Naar boven en beneden, Ukulele, De Kaspische Zee, Erika kom met me mee naar Amerika, En ik zweef, Alpenwei, Stoeien, Ze had alleen maar schoenen aan en 't Dak eraf.

DE SUSKESVan De Suskes is een nieuwe single verschenen met de titel Marianne. Andere nummers die het duo op zijn naam heeft staan zijn Melken doe je zo en Fokje het konijn.

ROB EN ANNINKRob en Annink hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Hoe is hij. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EEN NUMMER OVER EEN ZEEZENDEREen Nederlandstalig nummer dat gaat over een zeezender.


Artiesten: De 192 jongens en De Makkers.

Titel: Wat moet ik doen zonder jou Veronica.

Uitgebracht in het jaar: 1971.

BEATRICE VAN DER POEL EN JASPER HARMESVan Beatrice van der Poel en Jasper Harmes is een nieuwe single verschenen met de titel Ik bak er wel wat van. Moerasgas Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te vinden is in de diverse downloadshops.

RICHARD VAN DER WEIDERichard van der Weide heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De dorstmedley. Eerder bracht de zanger De piratenmedley uit. ZR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ANGELA BRINKVan Angela Brink is een nieuwe single verschenen met de titel Alles lijkt op niets. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MORJAKVan Morjak is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat je dromen nu maar varen. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Het leven is beter in bed en Maastunnel uit.

EEN ZEEZENDER DJ HITTIPEen Nederlandstalige hittip van een zeezender dj.

Dj tip van: Peter Holland.

Artiest: Louis Neefs.

Titel: Margrietje (de rozen zullen bloeien).

Datum: 22-04 t/m 28-04-1972.
Omhoog