''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

Welkom op deze site.

682.525 bezoekers 102 leden Log in

NELIS HEESBEENVan Nelis Heesbeen is een nieuwe single verschenen met de titel Vannacht ga ik niet meer naar huis. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik herken jouw gezicht, Overstag, Als een vader opa wordt en Ik heb jou niets beloofd uit. Knock Knock Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

MIRAVan Mira ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Heilig hart. Ook de laatste single Niet op punten staat op het schijfje.

PET RAKET EN JOHN KANONPet Raket en John Kanon hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Henk. Eerder bracht het duo onder andere Tattoo, Bets, Tante Riet en Nasibal uit. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

BURDYVan Burdy is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Mit mien ogen dicht (2021 versie). Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn M'n vriend, Dansen op de tafels, Jij bent alles en Nooit te laat voor de liefde.

MAURICE BOKKEBROEK HITTIPMaurice Bokkenbroek was technicus bij Radio Mi Amigo in Playa de Aro. Hij had elke week een Nederlandstalige hittip. Dit is één van zijn keuzes.

Artiest: Jasperina de Jong.

Nummer: Het spijt me lieve Heer.

Hittip van van: 20 t/m 26-03-1976.

ROB DE NIJSEr ligt een nieuwe vinyl lp in de (internet)winkels van Rob de Nijs met de titel Het is mooi geweeest. Er staan 12 nummers op de plaat waaronder Wat als later nu is, Nooit meer stil, Het einde van misschien en Zoals de zee.

TRINITYVan Trinity ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Een grote familie. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Goedemorgen, Opblijf avond, Mooi hier en Vakantie.

KAROVan Karo is een nieuwe single verschenen met de titel Zie mij. Karo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

RADIONL TOP 30 (WEEK 2)De nummer één uit de Radio NL Top 30. De lijst is te beluisteren op RadioNL op zaterdag van 13.00u tot 15.00u en op zondag van 16.00u tot 18.00u.

Artiest: John West.

Titel: Je raakt me zo.

BÉ SCHMAALVan Bé Schmaal is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Bezinning. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik liek zoveul op die, Windmeulens, Woorden zeggen nait alles en Zwaait en zwoare sjek.

WALLY MCKEYVan Wally McKey is een nieuwe single verschenen met de titel Stilte in de stad. Eerder bracht de zanger ondermeer Ga niet weg, Jij bent de beste, De zon ziet nooit de nacht en De weg naar jou uit. The Land of Avalon heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

GER EDWARDSVan Ger Edwars is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Als de zon weer schijnt. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Mijn hart overstag, Ik heb een roos voor jou, Geniet er elke dag maar van en Gouden regen.

DE VBRO TROTSPLAAT (WEEK 3)De Trotsplaat is elk uur te beluisteren in de programma's van VBRO Radio.

Artiest: Garry Hagger.

Titel: Vlaanderen mijn land.

TIJS VANNESTEVan Tijs Vanneste is een nieuwe single verschenen met de titel Den tijd. TV Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

WESLEY BOESVan Wesley Boes is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Er is maar één ding. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Elke dag kunnen wij nog leren, Vergeet mijn naam, Kijk haar dansen en Twee verliefde ogen.

HEDDEWELLUSVan Heddewellus is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Alleehop. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Draai nog een plaatje, Dopje links dopje rechts en Virgel van Dijk song.

DE FEESTPARTIJ EN JOHAN VLEMMIXVan De Feestpartij en Johan Vlemmix is een nieuwe single verschenen met de titel De feestpartij. Klare Taal Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van de gelegenheidsformatie te streamen of te downloaden.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 3)De Hollandse Nieuwe is elk uur te beluisteren op RadioNL.

Artiesten: Sander Kwarten en Elz Bakker.

Titel: Mijn hart huilt om hou.

LESLEY ROSBACHLesley Rosbach heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Daila. Eerder bracht de zanger onder andere Kijkend in je ogen, Vier elke dag, Wie ben jij dan en Wat doe je nou uit. D-River Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

BENOOZBenooz heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Mute. Eerder bracht de zanger onder andere Van alles wat, Je moet het durven, Geld speelt geen rol en Prachtige vrouw uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

VLEDDIGVan Vleddig is een nieuwe single verschenen met de titel Woa bin ich. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

WESLY BRONKHORSTWesly Bronkhorst heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De dag die je nooit vergeet. Eerder bracht de zanger ondermeer Trots op jou, Duurt dit nog lang, Ik kan het niet alleen en Vergeef uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

BLAF WAFVan Blaf Waf is een nieuwe single verschenen met de titel Bliek op maaine kam. Eerder bracht de groep Pink een oogske uit. Kapsalon Chantal Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

LUCIVER EN HANG THE DEEJAYVan Luciver en Hang the Deejay is een nieuwe single verschenen met de titel Dans in je bubbel. Floyd Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

RIETVan Riet is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Aardbeien in januari. Eerder bracht de zangeres het nummer Je woord uit.

HENRI VAN VELZENVan Henri van Velzen is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel 4 vrienden 2.0. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: De hele tent zingt lalalala, Mijn eigen feestje, Ging de tijd maar niet zo vlug en Het is zomer.

HENNY THIJSSENHenny Thijssen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jouw liefde. Eerder bracht de zanger onder andere Ogen liegen niet, Ben onderweg, Kind gebleven en Laat me nu gaan uit. Toekomst Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

IZAK BOOM EN PETER BLANKERVan Izak Boom en Peter Blanker ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Vanaf nu af aan! Het is de eerste cd die het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

HAN PEEKELVan Han Peekel is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Charlotte. Eerder bracht de zanger onder andere de albums Hartverwarrend, Jij droeg mijn naam en De gelaatstrek van het gevoel uit.

STEF BOS29 januari ligt er een eerder uitgebrachte cd van Stef Bos met de titel Stad en land op een vinyl lp in de (internet(winkels). Er staan 17 nummers op de plaat waaronder De onderstroom, De tovenaar, Door de wind en Arme schapen.

DE PARTYPOEPERSVan De Partypoepers is een nieuwe single verschenen met de titel Desinfectie. Doblo Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

SANDY KANDAUVan Sandy Kandau is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Zo vrij. Eerder bracht de zangeres het nummer Sterker dan ooit uit.

DIGGY DEX19 februari ligt er een eerder op cd verschenen vinyl lp van Diggy Dex met de titel Golven in de (internet)winkels. Er staan 14 nummers op de plaat waaronder Morgen komt het goed, Als je valt, Geloven en We zijn allemaal gemaakt van hetzelfde.

JACK POELSJack Poels heeft een nieuw album opgenomen met de titel 2. Ook de laatste 2 singles Straks en Hartevrouw staan op het schijfje. 26 februari is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

MIKE KANDERSMike Kanders is vader geworden van een zoontje. Hij heet Jay. De samensteller van deze site wenst Mike veel gezondheid toe voor Jay.

NAOMI JAKOBSVan Naomi Jakobs is een nieuwe single te downloaden of te streamen. Het is het eerste nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

PETRA LEKVan Petra Lek is een nieuwe single verschenen met de titel Donkere dagen. Music Expierence Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

REGI, SAMSON EN GERTVan Regi, Samson en Gert is een nieuwe single verschenen met de titel Alles is op. CNR Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

LEO EN ANKEVan Leo en Ankie ligt een nieuwe vinyl single in de (web)winkels met de titel Het leven duurt maar even. Tukker vinyl Records heeft de plaat geproduceerd.

CLAIRE DEKKERSVan Claire Dekkers is een nieuwe single verschenen met de titel Kiek nao veure. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

STEPHANIE STRUIJKVan Stephanie Struijk is een nieuwe single verschenen met de titel Altijd dichterbij. Eerder bracht de zangeres onder andere Dromen van de zon, Verliefd, Alsof je hier nog bent en Onderweg uit. Mona Lisa Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DANNY FABRYVan Danny Fabry is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Ogen vol vuur. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Zolang muziek in mij klinkt, Ik denk heel de tijd aan jou, Rocky en Bij jou alleen.

SAXY JOHANVan Saxy Johan is een nieuwe single verschenen met de titel Ik besef. EN Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

JANNEKE DE ROOJanneke de Roo brengt op 14 februari een nieuwe single uit. De titel ervan is nog niet bekend. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Jij bent mijn liefde, Zeeman, Blauwe korenbloemen en Lieve lieveling.

BARRY BADPAKVan Barry Badpak is een nieuwe single verschenen met de titel In de kooi. Eerder bracht de zanger onder andere Broodje van Kootje, Grasmaaier, Fietsenhok en Geef ons maar bier uit. BB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

IDA DE NIJSVan Ida de Nijs is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Eindbestemming. Andere nummer die de zangeres op haar naam heeft staan zijn onder andere Het heeft zo moeten zijn, Wereldreis, Zandloper en De circel is rond.

WIM SOUTAERVan Wim Soutaer is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Het is tijd. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik volg je, Ik weet het zeker, Neem me bij de hand en Wachten op Margot.

ROBERT LEROYVan Robert Leroy is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Bel me niet meer op. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Geef de nacht maar de schuld, Praat met mij, Adem in adem uit en Wat een heerlijke dag.

AOSEMVan Aosem ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Duuster. Er staan 10 nummers op het schijfje waaronder Op slöt, Iene mooie nacht, As't altied dan zo blef en Mien kompas. Het schijfje is geproduceerd door Matrista Records.

DE 4 VILTJESVan De 4 Viltjes is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Uitschuifbare handjes. Eerder bracht het viertal onder andere de volgende nummers uit: Daar heb je Peter, Piet moet blijven, Gekke mensen en Oh wat een moioie blonde.

JONATHAN GEATHOFSVan Jonathan Geathofs is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Wij alleen. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ik bel alleen om jou te horen en Meisje ik zie je graag uit.

KARTOESJVan Kartoesj is een nieuwe single verschenen met de titel De geis oet de flès. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

VLAANDEREN THEATERLANDVan Vlaanderen Theaterland is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Daar ben jij. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

NICOLIENVan Nicolien is een nieuwe single verschenen met de titel In het licht van duizenden sterren. ABC Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

ARJON OOSTROM EN DR. RUDEVan Arjon Oostrom en Dr. Rude ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Het is een nacht (total loss remix). Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

GARRY HAGGERVan Garry Hagger is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Vlaanderen mijn land. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Waar ben je nou, Jij laat de zon altijd schijnen, Vrede voor iedereen en Was jij nu maar hier.

ARIE PATERVan Arie Pater is een nieuwe single verschenen met de titel Dans met mij de laatste tango. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

STEFENIA EN REINVan Stefania en Rein is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Swipe. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

JORDI WEIJERVan Jordi Weijer is een nieuwe single verschenen met de titel Zij zal er altijd zijn. Eerder bracht de zanger ondermeer Het meisje uit mijn dromen, Mijn wereld ben jij, Kleine vent en Jij bent mijn droom uit. SSG Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

GRACE REESEVan Grace Reese is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Rust en vrede. Het is het eerste solo nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

STEVEN LAMBERTVan Steven Lambert is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Jij gelooft. Eerder bracht de zanger het nummer Magie uit.

NICO CORMAN EN STEPHAN MC-QUEENVan Nico Corman en Stephan Mc-Queen is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Nu zijn we alle twee artiesten. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

DANIQUEVan Danique is een nieuwe single verschenen met de titel Centraal station. Lieve Jongens Records heeft ervoor gezorgd dat het nmummer te downloaden of te streamen is.

STEF BOSVan Stef Bos is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel En opeens dacht ik aan jou. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Papa, Daarom zijn we vrij, Mooier met de tijd en Rivier van tijd.

SILVERVan Silver is een nieuwe single verschenen met de titel Kom en ga met mij mee. S-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

HOKSONSVan de Hoksons is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Eem d'r aan zitten (country edition). Eerder bracht de groep onder andere de volgende nummers uit: 't Komt zoals 't komt, De duvel en As'n malle.

RAMON SANDBERGENVan Ramon Sandbergen is een nieuwe single verschenen met de titel Bijna kwijt. Eerder bracht de zanger ondermeer Al je zorgen aan de kant, Met jou mee, Vergeet het niet en Ik geef wat ik je je kan geven uit. Alkom Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DANNY EN MARTINOVan Danny en Martino is een nieuwe single verschenen met de titel Denkend aan Maradona. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

HET FEESTTEAMVan Het Feestteam ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Alleen was er toch niks aan. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Fan van jou, Toet toet....ik kom eraan, Waar zijn die schoenen dan en Avond (ik geloof). Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

MOOI WARKVan Mooi Wark is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Wie is de bock? Andere nummers die de groep op haar naam heeft staan zijn Oh Yvon, Vaya con Dios, Oh Irma en Hai moor op.

MIRAVan Mira is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Niet op punten. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Afslag, De buren, Enkel glas en Het plan.

LENNY EN DE WESPENVan Lenny en De Wespen is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Pleisterplaat. Andere nummers die de groep op haar naam heeft staan zijn E314, Zomer van ons leven, Genieten en Alles gaat goed.

TWO DIAMONDS (DANNY EVERTT EN PETER HÜBNER)Van de Two Diamonds (Danny Evertt en Peter Hübner) is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel 't Is veel te lang geleden. Eerder bracht het duo het nummer Novenber uit.

JOHAN KETTENBURGJohan Kettenburg heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Even op visite. Eerder bracht de zanger ondermeer Al jouw woorden zijn teveel, Mijn zoon, Alles is over en Mij krijg je niet stuk uit. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

JEROEN KRAMERVan Jeroen Kramer is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Onzichtbare man. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Liegen kan ze niet, Dat ben ik en Beter dan dit uit.

CARNAVAL 2021AKMP Records heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Party (home edition). Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Pet Raket en John Kanon met Henk, Benno van Vugt met Benno bakt ze bruin en Denys met Guus kom naar huus.

JOHN DENNISVan John Dennis is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel De liefde leeft in mij. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Blijf tot morgen, 't Is feest, Blijf bij mij en Liefde.

HOOGSTE BINNENKOMER IN DE ORANJE TOP 30 (WEEK 3)De hooste binnenkomer in de Oranje Top 30. Een selectie van de hitlijst is te zien op TV Oranje op vrijdag van 20.00u tot 21.00.

Artiest: Quincy.

Titel: De dagen zonder jou.

Binnengekomen op: nummer 12.

DENNIS EIJKEMANSVan Dennis Eijkemans is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Ver weg. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Stapelgek op jou, Eindhoven en Ik mis je om me heen.

STADSWACHTStadswacht heeft een nieuw album opgenomen met de titel Tussen vroeger en te laat. Ook de laatste singles Dichterbij en Niets hetzelfde staan op het schijfje. Binnenkort is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in de lijst stonden waren kanshebbers voor de Radio Noordzee Internationaal Top 50.

Artiesten: Frank en Mirella.

Titel: Niemand anders.

Notering: nummer 7.

Uitgezonden: 13-04-1974.

MIKE ALDERSONVan
 Mike Alderson ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Never nooit meer. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Zo graag, Alleen maar dansen, Vanavond en Wanneer uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

NINA BUTERAVan Nina Butera is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Tussen jou en mij. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Die eerste zoen, Zonder jou, Dat gevoel en Draai de liefde terug.

DE RADIO VERONICA TOP 40 (WEEK 3)Een Nederlandstalig nummer uit de Radio Veronica Top 40 van 1970, precies 51 jaar geleden.


Artiest: Seth Gaaikema.

Titel: Wat een spreker is die man.

Notering: nummer 21.

ORLANDO UITENWERFVan Orlando Uitenwerf is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Mijn lieveling. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Zomaar zomer, Kom maar lekker bij mij en 't Is niet te veel gevraagd.

DE ROMANTICA'SVan De Romantica's is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Voor alles is een uitweg. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Geheimen, Geef me je hart, Jij bent zoals een vlinder en Fijne dag gewenst.

LAURA LYNNVan Laura Lynn is een nieuwe single verschenen met de titel Country girl. Eerder bracht de zangeres ondermeer Als je maar danst, Leef je droom, Leven voor twee en Laat je hart slaan uit. Top Art Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

FOKKOVan Fokko is een nieuwe single verschenen met de titel Karin heeft geen corona. Eerder bracht het viertal ondermeer Wendy, Mijn meisje vindt me leuk zoals ik ben, Kip paard koe en Zondagnacht uit. Goomah Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

ULTRATOP VLAAMSE TOP 50 (WEEK 2)De nummer één uit de Ultratop Vlaamse Top 50.

Artiesten: Jaap Reesema en Pommelien Thijs.

Titel: Nu wij niet meer praten.

DIRK SCHEELEDirk Scheele heeft een nieuw album uitgebracht met de titel In Holland staat een huis. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Hokie pokie, Cowboy Billy Boem, Ze kunnen zeggen wat ze willen en Opa Bakkebaard. DS Productions Records heeft de cd geproduceerd.

NICK EN SIMONVan Nick en Simon is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Jarelange maanden. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Oostenwind, Voor jou alleen, Te vrij en Hier en nu.

WENDEVan Wende is een nieuwe single verschenen met de titel Hou me vast. W-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

NPO STERREN.NL TOP 25 (WEEK 2)De nummer één uit de NPO Sterren.NL Top 25. De lijst is te beluisteren op NPO Sterren.NL, vrijdags van 12.00u tot 14.00u.


Artiesten: Jaap Reesema en Pommelien Thijs.

Titel: Nu wij niet meer praten.

FEEST DJ MAARTENVan Feest Dj Maarten is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Naar de speeltuin. Eerder bracht de Dj onder andere de volgende nummers uit: Sjaan van het oliebollenkraam, Suikerspin, Alles is zomer en 19 jaar.

FRANKY FALCONVan Franky Falcon is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Waarom. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Vanaf nu, Schudden met die billen, Als ze echt van me hield en Gister was jij nog hier.

WOLTER KROESVan Wolter Kroes ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Samen. Het tweede nummer is de akoestische versie. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik heb de hele nacht liggen dromen, Viva Hollandia, Lekker hé en Ik ben je prooi. Het schijfje is geproduceerd door WKP Records.

RADIO CONTINU SCHIJF (WEEK 3)De Radio Continu Schijf is elk uur te beluisteren in de programma's van Radio Continu.

Artiest: Wesly Bronkhorst.

Titel: Ik ben zo eenzaam.

FRANKY FALCONFranky Falcon heeft een nieuw album opgenomen met de titel 30 jaar. Ook de laatste single Waarom staat op de cd. Binnenkort is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

SAMANTHA STEENWIJKSamantha Steenwijk heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vlees en bloed. Eerder bracht de zangeres ondermeer Dat ik op je wacht, Geef je weer aan mij, Als je morgen bij me blijft en Het leven is zo mooi uit. Sony Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

GERT WARRINGVan Gert Warring is een nieuwe single verschenen met de titel 't Volk van 't goede leven. Eerder bracht de zanger Dat kan niemand en Ze lacht naar mij uit. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen.

LOSSLoss heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Gelukkeg wér same. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

NPO STERREN.NL PARADEPLAAT (WEEK 3)De Paradeplaat is elk uur te horen in de programma's van NPO Sterren.NL.

Artiest: Wesley Bronkhorst.

Titel: Ik ben zo eenzaam.

RICK FOLKERSRick Folkers heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Dankbaar voor wat je doet. Eerder bracht de zanger ondermeer De mooiste parel, Ware liefde, Mooi is mijn Griekenland en Wat moet ik nou uit. D-River Music zorgt ervoor dat het nummer 14 februari te streamen of te downloaden is.

ARJAN VENEMANNVan Arjan Venemann is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel In mijn dromen. Andere nummers die de zanger heeft uitgebracht zijn ondermeer Lena, Dansend door het leven, Duim omhoog en Vanaf dat ogenblik.

MARLON VAN STAALDUINEVan Marlon van Staalduine is een nieuwe single verschenen met de titel Paraat. MVS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

AUKE FIJNVan Aukje Fijn is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Blijf vannacht. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Ik wil enkel bij jou zijn, Dromen doet leven, Ik bel je en Als ik jou zie.

JOHAN VLEMMIX, DJ MAARTEN EN JUNGLETIMEVan Johan Vlemmix, Dj Maarten en Jungletime is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Drinken drinken drinken. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

NICO RADEMACHERSVan Nico Rademachers is een nieuwe single verschenen met de titel Limburg mit aafsjtandj de bèste. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

TONI EURONIVan Toni Euroni is een nieuwe single verschenen met de titel Coronaval. TE Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

FRANK VAN ETTENVan Frank van Etten is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Ik ben een jongen van de straat. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn Ik leef vandaag, Levenslang op reis, Lach leef huil en bid en Op het kamp.

POLONAISE (DEEL 17)Berk Music heeft deel 17 uit de serie Polonaise uitgebracht. Op de schijfjes staan 41 artiesten waaronder Stef Ekkel met Altijd blijven lachen, Wilbert Pigmans met De clown, Alex met Mag ik naar je kijken en Monique Smit met Handjes.

TEE EN JOVan Tee en Jo is een nieuwe single verschenen met de titel Ik hang zelf de slingers wel op. TJ Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

RICK FOLKERSVan Rick Folkers is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Dankbaar voor wat je deed. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn De mooiste parel, Ware liefde, Mooi is mijn Griekeland en Wat moet ik nou.

BENNIE BEKENDVan Bennie Bekend is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Koekwaus! Eerder bracht de zanger het nummer Kneiterwals uit.

YVES SEGERS EN DE COUNTERVRIENDENVan Yves Segers en De Countervrienden is een nieuwe single verschenen met de titel Draadjes. D en V Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

ROWWEN HÈZE29 januari ligt een eerder op cd verschenen dubbel vinyl lp van Rowwen Hèze met de titel Water, Lucht en liefde in de (web)winkels. Er staan 14 nummers op de platen waaronder En dan is't mar dom, IJzeren Thijs, Klompendans en Wakker were.

HENNY THIJSSENHenny Thijssen heeft een nieuw album opgenomen met de titel Tussen nu en ooit. Ook de laatste single Jouw liefde staat op de cd. Binnenkort is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

MARVIN DE GEESTMarvin de Geest is vader geworden van een zoontje. Hij heet Xavi. De samensteller van deze site wenst Marvin veel gezondheid toe voor Xavi.

FEEST PHARMAVan Feest Pharma is een nieuwe single verschenen met de titel Het feest kan beginnen vaccin is binnen. FP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

FATIMA ZUHRA EN STEF CLASSENSVan Fatima Zuhra en Stef Classens is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Niet om weg te gaan. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

HAN PEEKELHan Peekel heeft een nieuw album opgenomen met de titel Oude man. Ook de laatste single Charlotte staat op het schijfje. Binnenkort is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

LOU PRINCEVan Lou Prince is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Kom weer terug bij mij. Eerder bracht de zanger het nummer Als de zon schijnt in je hart uit.

PILIP KOOKVan Pilip Kook is een nieuwe single verschenen met de titel Waar een deur dicht gaat. Gerto Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

KEES HAAKKees Haak heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Dans dans dans. Eerder bracht de zanger onder andere Honkie tonkie pianissie, Dat moet je niet doen joh, Zeven dagen lang (wat zullen we drinken) en Het is weer zomer uit. Binnenkort is het nummer te downloaden of te streamen.

BONNIE EN JOSÉCDC Records heeft een vinyl lp van Bonnie en José met de titel Herinnerg nu op cd uitgebracht. Er staan 16 nummers op het schijfje waaronder Cassandra, Vriendschap, Hart voor een vriend en De postkoets.

PHILIPPE ROBRECHTVan Philppe Robrecht is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Ooit. Het nummer komt van het album 2020 dat de zanger 7 december heeft uitgebracht.

TABITHAVan Tabitha ligt een nieuwe roze vinyl lp in de (internet)winkels met de titel Hallo met mij. Er staan 14 nummers op de plaat waaronder Het spijt me niet, Terug naar toen, Hallo met mij en Heel veel meer.

DENNIS PEPERKAMPDennis Peperkamp heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kleine Kayden. Eerder bracht de zanger ondermeer Samen een nacht met jou, Kijk niet terug, Mama ik mis je zo en Morgen weer uit. Anro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DARIOVan Dario is een nieuwe single verschenen met de titel Eenzaam zonder jou. Eerder bracht de zanger ondermeer Eenzaam zonder jou, Proosten op het leven, Zeg mij dat dit liefde is en Wat jij ook doet uit. Alkon Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

JAN KOEVOET EN PETRA VAN ZUNDERTVan Jan Koevoet en Petra van Zundert is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Ondersteboven. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn De zon schijnt alle dagen, Wat is liefde, Jij bent zo mooi om van te houden en Als ik jou zie.

BRAM BECHTHOLDVan Bram Bechthold is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel In ons café. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Zak maar door, Dans ik nou met jou, Gezelligheid en Elke kroeg.

MICHAEL LANZOVan Michael Lanzo is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Sterker dan ooit. Andere nummers die de zanger op zijn naam heeft staan zijn: De toreador, Dat kleine dorpscafé, Weekend en Liefde.

JÉRÉMIE VRIELYNCKVan Jérémie Vrielynck is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Slechte gewoonte (akoestische live versie). Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Alleen bij jou, Jullie, Jij en Mezelf zijn.

JP DE KLERKVan JP de Klerk is een nieuwe single verschenen met de titel Hou vol! JP Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

MARCK

 

Van Marck is een nieuwe single verschenen met de titel Laat ze maar praten. Eerder bracht de zanger Comment ca va uit. Eye en Eye Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DOMINIQUE EN ALICEVan Dominique en Alice is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Als de macht van het dromen. Eerder bracht het duo het nummer We blijven altijd bij elkkaar uit.

FRANK LIVEVan Frank Live is een nieuwe single verschenen met de titel Wat ben ik zonder jou. All 4 You Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

XANDER DE BUISONJÉ EN VAN VELZENVan Xander de Buisonjé en Van Velzen is een nieuwe single verschenen met de titel Tot jij mijn liefde voelt. Solid Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te streamen of te downloaden is.

STEF BOSVan Stef Bos ligt een nieuwe mini album in de (internet)winkels met de titel Serenade van Stef. Er staan 7 nummers op het schijfje waaronder Voordat ik ga, Leer mij, Beelden van een reis en Opeens dacht ik aan jou. De cd is geproduceerd door Niemandsland Records.

FLOOR JANSENVan Floor Jansen is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Is dit nou later. Eerder bracht de zangeres het nummer Mama uit.

CHRISTEL EN QUINNVan Christel en Quinn is een nieuwe single verschenen met de titel Knoévele. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

DEMY DE GROOTVan Demy de Groot is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Ik ben ik. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik kan niet zonder, Hé ja jij, Rio en Mijn hart.

DE ERPA'S EN PAUL MEIJAARDVan De Erpa's en Paul Meijaard is een nieuwe single verschenen met de titel Aan de bar. Ultimatedisk Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidstrio te streamen of te downloaden is.

HEIDI, BEN, EDDY EN JANAVan Heidi, Ben, Eddy en Jana is een nieuwe single verschenen met de titel Vrienden. Ducka Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van de gelegenheidsformatie te streamen of te downloaden is.

DANILOVan Danilo is een nieuwe single verschenen met de titel Zijn het je ogen (ballad versie). Eerder bracht de zanger ondermeer Vanaf vandaag, Laat mij in jouw leven en Op de schoorteen staat een foto uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

MARVIN LODDERSVan Marvin Lodders is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Later is alles weer anders. Eerder bracht de zanger het nummer Het allermooiste is aan jou uit.

BELLAVan Bella is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Meisje zonder naam. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Antwoord en Lies.

RICK TER MEERVan Rick ter Meer is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Wat voelt dit goed. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Ze bleek de dochter van de kastelein, Ik wil slapen, Feest gewoon maar door en We nemen er nog één.

BAKKIE TROOST BREDA

 

Van Bakkie Troost Breda is een nieuwe single verschenen met de titel Zwaai zwaai. BTB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

STADSWACHTVan Stadswacht is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Dichterbij. Eerder bracht de groep ondermeer de volgende nummers uit: Niets hetzelfde, Als ik zwijg, Weg en Kopzorgen.

DE ALPENZUSJESVan De Alpenzusjes is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Samen blij. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Drinklied, Springwals, We dansen de sirtaki en Wil jij de mijne zijn.

GER EDWARDSVan Ger Edwards is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Als de zon weer schijnt. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Mijn hart overstag, Ik heb een roos voor jou, Geniet er elke dag maar van en Gouden regen.

DJ TORRES EN DE ZATTE JONGENSVan Dj Torres en De Zatte Jongens is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Hup hup hup. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

PARTYFRIEXVan PartyfrieX ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Stil hier in mijn stamcafé. Eerder bracht het duo ondermeer de volgende nummers uit: Maximaal, Handen omhoog, John (met z'n accordeon) en Deze kroeg (ay ay ay). Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

GLEN FARIAVan Glen Faria is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Goed dat jij er bent. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Zij weet het, 5 minuten vakantie en Perfect.

WOUTER SURVANIVan Wouter Survani is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel En toch heb ik je lief. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Pak me, Zomer in Mykonos en Dan kijk je in mijn ogen.

YOURI SPRENKELS

 

Youri Sprenkels heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Blijf bij mij. Eerder bracht de zanger ondermeer Raad jij mijn gedachten, Veel te vaak, Gewoon weer opnieuw en Toen ik je zag uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

AUGUST VAN ENGELENVan August van Engelen is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Mijn lieve mama. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Rot maar op naar je vrienden en Waarom waarom uit.

LILIANE SAINT-PIERREVan Liliane Saint-Pierre is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Karma. Andere nummers die de zangeres op haar naam heeft staan zijn Laatste kans, Sprong in het duister, Hou me nu maar vast en Duizend mijlen.

3JSVan de 3JS is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Bella. Andere nummers die het trio op haar naam heeft staan zijn Mensen, De stroom, Voor eens en altijd en Raak m'n hart.

JEROEN VAN ZELSTVan Jeroen van Zelst ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik ben geen 18 meer. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Pluk de dag, Voor een vrijgezel, Vanavond en Laat ze maar kletsen uit. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 3)Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u.


Artiest: Stef Ekkel.

Titel: Altijd blijven lachen.

WILLIAM KRUIZINGAWilliam Kuizinga heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wij horen bij elkaar. Eerder bracht de zanger ondermeer Achter de horizon en Nu leef ik mijn leven uit. Leico Music heeft ervoor gezoegd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

PLAN DVan Pan D is een nieuwe single verschenen met de titel Bang. Eerder bracht de groep onder andere Stil in huis en Ik doe het ermee uit. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TOP 50De zeezender Radio Noordzee Internationaal zond de Top 50 uit van 6 maart 1971 tot 24 augustus 1974. Dit is één van de Nederlandstalige noteringen uit de lijst.

Uitgezonden: 21-02-1973.

Artiesten: Klaas en Peter.

Titel: Huilen is voor jou te laat.

Notering: nummer 32.

TRINTYVan Trinity ligt een nieuwe lp in de (internet)winkels met de titel Een grote familie. Enkele nummers die op de plaat staan zijn onder andere Mooi hier, Vlammetje, Dansje voor twee en Vakantie.

DENYSDenys heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Guus kom naar huus. Eerder bracht de zanger ondermeer Hé meissie, Jonge god van 50 en Jij liet mijn bloed weer sneller stromen uit. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

RADIO VERONICA TIPPARADE (WEEK 3)Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1972, precies 49 jaar geleden.

Artiest: Rocco Granata.

Titel: Daar graat mijn grootpapa.

Notering: nummer 17.

Omhoog