''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

Welkom op de site Het Nederlandse Lied.

674.676 bezoekers 102 leden Log in

TON WOLTERVan Ton Wolter is een nieuwe single verschenen met de titel Kilo of 8. Difference Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ROB ZORNRob Zorn heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Neee!! dit kun je niet flikken. Eerder bracht de zanger onder andere Ik kan niet zonder jou, Steeds maar weer, Er gaat een trein naar niemandsland, Meisjes, Mazzel, De grote kleine man, Alles wat je wilt, Blijf vannacht bij mij en Alles wat ik vraag uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 23)De Hollandse Nieuwe is elk uur te beluisteren op RadioNL.

Artiest: Django Wagner.

Titel: Jij bent anders nu.

WILLIAM BURG EN SOESVan William Burg en Soes is een nieuwe single verschenen met de titel Bamboleo. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

OUTSIDERS EN DJANGO WAGNERVan de Outsiders en Django Wagner is een nieuwe single verschenen met de titel We komen terug. Roq 'n Rolla Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

GIJS GEURTSENVan Gijs Geurtsen is een nieuwe single verschenen met de titel Hier komt geen mens meer. Newskool Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

IVAN PECNIK EN GOELE DE RAEDTVan Ivan Pecnik en Goele de Raedt is een nieuwe single verschenen met de titel Hou vol. De Spelmaker Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

NPO STERREN.NL TOP 25 (WEEK 22)De nummer één uit de NPO Sterren.NL Top 25. De lijst is te beluisteren op NPO Sterren.NL, vrijdags van 12.00u tot 14.00u.

Artiesten: Davina Michelle en Snelle.

Titel: 17 miljoen mensen.

PERRY ZUIDAMVan Perry Zuidam is een nieuwe single te downloaden met de titel Billen in het zand. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Tranen en de zon, Je hoeft me niet te zeggen, Mijn stad, Als de muziek begint te spelen, In jouw ogen schijnt de zon, Naar de caravan (als 't effe ken), Toffe jongens, Zwoele zotte zomer, Jij kunt niet altijd 16 zijn, Laast me vrij, Winter en Bekijk het maar.

TINO MARTINVan Tino Martin is een nieuwe single te downloaden met de titel Was sorry maar genoeg. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Zij weet het, Jij liet me vallen, Alles, Wat geweest is is geweest, Stip op nummer 1, Blijf bij mij, Later als ik groter ben, Dat ik je zo zou missen, Hou me vast, Doe wat je wil en Mijn vriend.

DE NEDERLANDSE TOP 40 VAN 1980 (WEEK 22)Een Nederlandstalige notering uit De Nederlandse Top 40 van week 21 in 1980. Dus precies 40 jaar geleden.

Artiest: Bonnie st. Claire.

Titel: Pierrot.

Notering: nummer 19.

JOFI

 

Van Jofi is een nieuwe single verschenen met de titel Zomerweekjes. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARIËLLE FLENSVan Mariëlle Flens is een nieuwe single te downloaden met de titel Glas wijn. Eerder bracht de zangeres het nummer Grote meisjes huilen niet uit.

MUZIEK PARADE TOP 20Muziek Parade was een maandelijks tijdschrift dat verscheen tussen 1957 en 1985. Het blad had haar eigen Top 20. Dit is een Nederlandstalige notering uit de hitlijst van maart 1972.

Artiesten: De Heikrekels.

Titel: Lieve meid.

Notering: nummer 11.

KURT CRABBÉVan Kurt Crabbé is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn toeverlaat. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Elena, Mooie Madonna, We slaan er ons doorheen, Ik leef mijn eigen leven, Olé olé, Je droomt van een ander en Het huis in het zuiden.

BROEDER DIELEMANVan Broeder Dieleman is een nieuwe single verschenen met de titel Nieuw raam. Eerder bracht de zanger onder andere Wat doen we met het verdriet, De groeten, Land van verandering, Jackobsladder, 't Groot verdriet en Vergeving uit. Snowstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

KURT EFTINGVan Kurt Efting is een nieuwe single verschenen met de titel Als je dit leest. Eerder bracht de zanger Niemand weet uit. Marista Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ADRIAAN BAISVan Adriaan Bais is een nieuwe single verschenen met de titel Samen zijn we één. CNF Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BASTIAAN RAGASBastiaan Ragas heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik zie je nog. Eerder bracht de zanger onder andere Alles, Dit is mijn stad, 1000 manieren en Mama uit. Van Horne Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

CELIEN EN MARGRIET HERMANS

 

Van Celien en Margriet Hermans is een nieuwe single verschenen met de titel Voor 't leven voor elkaar. Eerder bracht het duo Samen leven uit. Margot Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

BELLE PEREZVan Belle Perez is een nieuwe single verschenen met de titel De nacht. Het is het eerste Vlaamstalige nummer dat de zangeres heeft uitgebracht. House of Entertainment  Records heeft ervoor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

GEKE VAN DER SLOOTVan Geke van der Sloot is een nieuwe single te downloaden met de titel Steunlied voor dokter Rob Elens. Eerder bracht de zangeres samen met Geke's tiental het nummer Het lied voor de vissers uit.

MENEER MICHIELS, BOUDEWIJN EN WANNES

 

Van Meneer Michiels, Boudewijn de Groot en Wannes Cappelle is een nieuwe single verschenen met de titel De merel. Fons Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidstrio te vinden is in de diverse downloadshops.

PUCK VAN RULERPuck van Ruler heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Brent. PVR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOHNNY ROMEINJohnny Romein heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 1.5 meter bier. Eerder bracht de zanger onder andere De vrolijke koster, Onder je balustrade, Zoek jij het maar lekker uit, Dief van m'n eigen hart, Ik geef het leven weer een slinger, Ik bewonder jou, Zeg moet je eens voeluh en Trek nog een keer aan de bel uit. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

CAST #LIKEMEVan de cast van het Vlaamse tv programma #LikeMe is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat ons een bloem. Andere nummers die de cast op haar naam heeft staan zijn ondermeer Allemaal, Porselein, Het is over, Vlaanderen m'n land, Goedemorgen morgen, Soldiers of love en Zie ze doen.

ZWOLSE ZORG ZANGERSVan de Zwolse Zorg Zangers is een nieuwe single verschenen met de titel Liefde voor ons allen. ZZZ Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

TOM HELSEN

 

Van Tom Helsen is een nieuwe single verschenen met de titel Kus me. Bronko Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MONIQUE SMITVan Monique Smit ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Kleuterpop. Er staan 11 nummers op het schijfje. De titels zijn De kleuterdans, Handjes, Tjoek tjoek, Vlieg maar met me mee, Hola, Diep in de jungle, Hop paardje hop, Hieper de pieper, De muzikant, Bye bye zwaai zwaai en Handjes (disco versie). Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

CLOUSEAUVan Clouseau is een nieuwe single te downloaden met de titel California. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn ondermeer: Daar gaat ze, Anne, Domino, Passie, Afscheid van een vriend, Tijd om te leven, Vogel voor de kat, Droomscenario, Zin om te bewegen, Ziel, Laatste keer, Vliegtuig en Kan het niet alleen.

PATRICK SEMPELSPatrick Sempels heeft een nieuw album opgenomen met de titel Een nieuw begin. Eerder bracht de zanger ondermeer de singles Slapeloze nachten, Alleen je foto, Ik droom van jou, Waar is die meid, Liefde en m'n hart, Jij en ik en Ik wil je terug uit. Binnenkort is het schijfje verkrijgbaar in de (internet)winkels.

GEERT DENNAVan Geert Denna is een nieuwe single te downloaden met de titel Heb je me nodig. Het nummer komt van het album Tijdloos dat de zanger eerder heeft uitgebracht.

WENDY WOOPVan Wendy Woop is een nieuwe single te downloaden met de titel Zomerliefde. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: De jukebox, Mijn droom, Yaki taki oowah, Zaterdagnacht, Ik leef van rock and roll en het duet met Collin van Mook, Kom toch terug bij mij.

MARIA GOOSENVan Maria Goosen is een nieuwe single te downloaden met de titel Je vader is hier. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Bandido, Samen met jou, Zweven op de wind en Waar ben je.

JACCO RICARDOVan Jacco Ricardo is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij kunt niet altijd 16 zijn. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Liefde wint, Ik wil alleen maar bij je zijn, Celia, Voor 1 dag, Zing 'n vrolijk liedje, Gevangen in gedachten, Zij wil hem, Jagen en vliegen en Ik weet wel wat ik vanavond doe (vier de liefde met mij). 

LIEFDE VOOR MUZIEKUniversal Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Liefde voor muziek. Enkele artiesten die op de cd staan zijn André Hazes jr met Doe het licht maar uit, Het maakt niet uit en Ik wil jou. Regi, Jack Reese en OT met Kom wat dichterbij en Zo ver weg. Gene Thomas met Mij en m'n gitaar, Zij gelooft in mij en Teken van leven. Peter Vanlaet (van Mama's Jasje) met Aan en uit en Utopia. Karen Damen met Waar ben je nu en Houd de dief en Sean Dhondt met Leef en Mona Lisa.

DANILO WATTEZVan Danilo Wattez is een nieuwe single te downloaden met de titel Zingen op Ibiza. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: De zon in mij, Als je lacht en Weekend.

DANNY DERBYVan Danny Derby is een nieuwe single verschenen met de titel Ik kan jou niet weerstaan. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

THYRZAThyrza heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zolang jij maar van me houdt. T-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DENISE KAMPEN EN TON MULDERSVan Denise Kampen en Ton Mulders is een nieuwe single verschenen met de titel Er is geen cake. Indielabel Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GENE THOMAS

 

Van Gene Thomas ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Omsingeld. Er staan 47 nummers op de schijfjes waaronder Mij en m'n gitaar, Zij gelooft in mij, Alle kleuren, Jong en eigenwijs, Ik wil jou, Mag ik altijd met je mee, Je danst met jezelf, Voor altijd samen zijn, Altijd duurt soms lang, Dan gaan we dansen, Dat ben jij, Onder mijn huid, Ik kom terug bij jou en Voor haar. De cd is geproduceerd door CNR Records.

GLENN THIENPONDTGlenn Thienpondt heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik verscheurde je foto. Eerder bracht de zanger onder andere Door jou, Dans vanavond met mij, Laat de zon in je hart, In jouw ogen staat geschreven en Droom met mij uit. RS Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DUO STEFAN EN CHANTALVan Duo Stefan en Chantal is een nieuwe single te downloaden met de titel Liefde in je ogen. Het is het eerste nummer dat het tweetal heeft uitgebracht.

DAYMIAN VAN OSVan Daymian van Os is een nieuwe single verschenen met de titel Samen zijn. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

3JSDe aard van het beest, het elfde live studio album van de 3JS, is binnengekomen op nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100. Hiermee heeft het trio hun allereerste hoogste positie van de lijst te pakken. De laatste 2 singles, Wat je mist en Dansen tot het over is staan op het schijfje.

MAMA'S JASJEVan Mama's Jasje ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel 30 jaar (de jaren van verstand). Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn 7 anjers 7 rozen, Te veel te vaak, Linda, Aan en uit, Waarom, Waanzin, Ik wil niet meer opnieuw, Hoge bomen, Zo ver weg, Een nacht alleen, Nathalie, Zeg het vandaag en Hoe de helden vallen. Pias Records heeft het schijfje geproduceerd.

GEERT LEURINKGeert Leurink heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Je wereld wordt steeds groter. Muffel Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DENNY DE KLERKVan Denny de Klerk is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn nummer 1 (Dj DNL DGO remix). Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SNOLLEBOLLEKESVan Snollebollekes ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Feest oe fit. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Vrouwkes, Snollebollekes, Bam bam (bam), Alaafrojack, Lekker likkie, Links rechts, Feestmuts, Springen nondeju en Hoempapa. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

FRANZ JOOSTINKVan Franz Joostink is een nieuwe single te downloaden met de titel Dat ben jij. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: M'n Annemieke, Dat is de zomer, Jij bent mijn leven en De laatste keer.

LUC STEENO EN FRANK VAN ERUMVan Luc Steeno en Frank van Erum is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat ons klinken. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

VELIBOR WELLERVan Velibor Weller is een nieuwe single verschenen met de titel Afstand. Velucy Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GERARD WILLEMSVan Gerard Willems ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Gewoon CD 1 liefde. Er staan 11 nummers op het schijfje waaronder Ritme van de nacht, Nog één keer, Met jou, Liefde, Jouw traan, Hierna, Waarheen, Help me dan, Doe je ogen dicht en Als jij er niet meer bent. Traxfree Records heeft de cd geproduceerd.

IVE RÉNAARTSVan Ive Rénaarts is een nieuwe single te downloaden met de titel Doewedse stilte. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Boerenmeid, Trots op jou, Ik geloof, Ik luister ik fluister, Einde van ons verhaal, Winter, Vrienden, Jij wil vrij zijn en Doe me geloven.

ANDRÉ HAZES JRVan André Hazes jr is een nieuwe single te downloaden met de titel Doodgewone man. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Maar wij gaan door, Verslaafd aan jou, Wie kan mij vertellen, Steeds weer, Ik haal alles uit het leven, Hé ouwe, Niet voor lief, Leef, Ik leef mijn eigen leven en Een laatste kans.

WILLEM JANSENVan Willem Jansen is een nieuwe single te downloaden met de titel Het leven is zo mooi. Eerder bracht de zanger onder andere Op eigen kracht, Voor mij ben jij de mooiste, Want ik hou zo van jou en Jij bent geweldig uit.

RON DAVISRon Davis heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als ik jou zie. RD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

IVAN PECNIK

 

Van Ivan Pecnik is een nieuwe single te downloaden met de titel Hart boven hoofd. Eerder bracht de zanger het nummer Bijziend uit.

CLAUDIA DE BREIJVan Claudia de Breij is een nieuwe single te downloaden met de titel Onze harmonie. Andere nummers die de zangeres heeft uitgbracht zijn onder andere Tot de merel zingt, Ik kom wel weer naar buiten, Proots op de verliezers, Later wordt het beter, Deze armen, Mag ik dan bij jou, Zie die leeuwinnen en Blijf nog een jaar.

BROEDER DIELEMANVan Broeder Dieleman ligt een nieuw album in de (internet)winkels metde titel De liefde is de eerste wet. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Plaatsbepaling, Wijzang, Lied van het riet, Eerst de koffie, De liefde is de eerste wet, 42, Gerammel, Nieuw raam, Jacobsladder en Nieuwe naam. Het schijfje is geproduceerd door Snowstar Records.

NETNIXVan Netnix is een nieuwe single verschenen met de titel 't Giet best goed. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht. Linda Tapken Records heeft ervoor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.

PITA, DJ KURTIS EN RAMOS

 
Van Pita, Dj Kurtis en Ramos is een nieuwe single te downloaden met de titel Zomer. Het is het eerste nummer dat het trio heeft uitgebracht.

EVA DE ROOVERE EN DIGGY DEXVan Eva de Roovere en Diggy Dex is een nieuwe single verschenen met de titel Wild kind (Fatty K en Wouter remix).Eerder bracht het duo Slaap lekker (Fantastig toch) uit. Marmalade Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DRIES ROELVINKVan Dries Roelvink is een nieuwe single te downloaden met de titel Lukt me niet met jouw. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Sophietje, Het is weer voorbij die mooie zomer, Ik leef vandaag, Hé wat doe jij, Laat mij niet los, Alleen door jou, Doktersroman, De hele wereld mag het weten en Door jou ga ik leven.

DE VLAAMSE TOP 100 ALLER TIJDENEen nummer uit de Vlaamse Top 100 aller tijden, uitgezonden op Jouwradio! in 2007.

Artiest: Joe Harris.

Titel: Drink rode wijn.

Notering: nummer 67.

JANTJE BIERVan Jantje Bier is een nieuwe single te downloaden met de titel Heerlijk glaasje bier. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Jodeli en Haal eens 5 bier.

DORRIE SATIJNVan Dorrie Satijn is een nieuwe single verschenen met de titel Maag iech daan bij diech? Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

De VLAAMSE TOP 10 VAN TOEN (WEEK 22)

 

Dit is de nummer 1 notering van week 19 uit de Ultratop Vlaamse Top 10 van 2014. Dus precies 6 jaar geleden.

Artiest: Lindsay.

Nummer: Bella romantica.

ROBIN ALBERTSVan Robin Alberts is een nieuwe single te downloaden met de titel De vrijheid in mij. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Samen de liefde beleven, De vrijheid in mij, Beste vrienden, Ik voel me beter zonder jou, Mañana en Laat het leven een feest zijn.

TOM KESTENSVan Tom Kestens is een nieuwe single verschenen met de titel Ik zoek dekking. Eerder bracht de zanger onder andere Ochtendgloren en Alles alles alles uit. Socha Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DIT STOND IN 1970 OP NR. 1 IN DE VERONICA TOP 40Dit Nederlandstalige nummer stond op nummer 1 in de Veronica Top 40 in 1970.


D.C. Lewis met Mijn gebed op 7, 14, 21 en 28 februari.

GEERT DENNAVan Geert Denna is een nieuwe single te downloaden met de titel Heel gewone mensen. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers In deze zomernacht en Heb je me nodig.

BENRVan BenR is een nieuwe single verschenen met de titel Jongen van de straat. Cloud 9 Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 22)Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Artiesten: Kris Kross Amsterdam, Tino Martin en Emma Heesters.

Titel: Loop niet weg.

BUURMANVan Buurman is een nieuwe single te downloaden met de titel De lente wist van niks. Andere nummers die de groep op haar naam heeft staan zijn ondermeer Elk ander is een nieuw begin, Het maakt je sterker, Boten die naar Dover varen, Bladeren van goud, Zo voorbij, Dans en dwaal, Overlevers, Tijd voor iets nieuws, Zoals koffie hoort bij opstaan en Ring van vuur.

RICHARD PERTIJSVan Richard Petrijs is een nieuwe single te downloaden met de titel Zo mooi zo slank (fiësta summermix 2020). Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Het zonnige zuiden, Wondermooie meid, Een dag zonder jou, Zoveel van die vragen, Altijd een nieuwe dag, In de tijd van rock en roll, Dit is een lied voor kinderen en Leo waar is je deo.

FRITS KIDSVan Frits Kids is een nieuwe single verschenen met de titel Hoi hallo. Dorn Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RENÉ BEVERWIJKRené Beverwijk heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kilo of acht. EG Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RADIO ATLANTIS HITSPINNER
Een Nederlandstalige Hitspinner uitgezonden door de zeezender Radio Atlantis.

Artiest: Salim Seghers.

Nummer: Woorden zijn geen daden.

Treiterschijf van: 10 t/m 16-03-1974.

HENRI VAN VELZENHenri van Velzen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Bella balkonia (2020 versie). Eerder bracht de zanger ondermeer 4 vrienden, Ik zal je missen, Niet meer bellen, Ik bel, Het leven is een feest, Dan ga je maar, Mijn eigen feestje en De hele tent zingt lalalala uit. HVV Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

TINA ROSITAVan Tina Rosita is een nieuwe single verschenen met de titel Hasta la vista. Eerder bracht de zangeres ondermeer Blijf bij mij, Alles wat je me vraagt, Jij bent zo'n fijne vent, Twee gitaren aan zee, Met 'n lach en 'n traan, Ik heb twee ogen zo blauw, Kussen kan geen zonde zijn, Geef bloemen aan je moeder en Gebroken liefde uit. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

BLAF WAFVan Blaf Waf is een nieuwe single verschenen met de titel Pink een oogske. Kapsalon Chantal Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HARRY JANSEVan Harry Janse is een nieuwe single verschenen met de titel Bij mijn wagen. Eerder bracht de zanger Naar het café uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE RADIO MONIQUE TOP 50Een Nederlandstalige notering uit de Radio Monique Top 50, uitgezonden 09-11-1985.


Artiest: André Hazes.

Titel: Al jouw woorden.

Notering: nummer 42.

DAVE DEKKERDave Dekker heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zij is mooi. Eerder bracht de zanger onder andere Ik kijk in je ogen, Echte vriendschap, Mooier dan mooi, De nacht is van ons, Laat ons niet alleen, Wat 'n droom, Altijd van je houden en Twee lege handen uit. The Imganineer Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE DIKDAKKERSVan De Dikdakkers is een nieuwe single te downloaden met de titel 18 glazen = (anderhalve meter). Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Cowboys en Indianen, Oef (Indianenlied), Bobsleelied, De Eskimodans, We gaan nog lange niet naar huis, De nacht van vrijdag op maandag, Dans! dans! dans!, Lachen, Rio, Sta op, Winnaarslied en Klap in je handen.

JAN TEKSTRAVan Jan Tekstra is een nieuwe single verschenen met de titel Jij en ik. JT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARLEEN MOLSMarleen Mols heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Vier het leave. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE RADIO VERONICA TOP 40 (WEEK 23)Een Nederlandstalig nummer uit de Radio Veronica Top 40 van 1972, precies 48 jaar geleden.


Artiest: Louis Neefs.

Titel: Margrietje (de rozen zullen bloeien).

Notering: nummer 32.

DE DORINI'SVan De Dorini's is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik het kon. Eerder bracht het duo onder andere De nonnen uit het zuiden, Solonaise, Bingo, Hé da's lekker, Café 't Happy End, Los, Koning Bier, Dina dynamiet, Ja we proosten en Nog ééntje dan uit. DD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

AOSEMVan Aosem is een nieuwe single verschenen met de titel Op slöt. Eerder bracht de groep onder andere Zunder joe, Veurbij, Met de ogen stief dicht, 't In as licht uut giët, Wat deed ik verkeerd, Terug en Zo'n man uit. Marista Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ULTRATOP VLAAMSE TOP 50 (WEEK 22)
De nummer één uit de Ultratop Vlaamse Top 50.

Artiesten: Regi, Jake Reese en OT.

Titel: Kom wat dichterbij.

EMMA HEESTERSEmma Heesters heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Waar ga je heen. Het is het eerste solo nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

PETER LOREE EN DJ MARTIENSVan Peter Loree en Dj Martiens is een nieuwe single verschenen met de titel Zo ver weg. 52 Weken Feest Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HAARLEM ZINGTHaarlem Zingt heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Samen sterk. Sonic Solutions Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te koop is op de bekende downloadsites.

MARCO TER BEEKMarco ter Beek heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wachten op jou. MTB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MUZIEK EXPRES TOP 50Muziek Expres was een maandelijks tijdschrift dat verscheen tussen 1957 en 1985. Het blad had haar eigen Top 50. Dit is een Nederlandstalige notering uit de hitlijst van februari 1970.

Artiesten: Tom en Dick.

Titel: Ik kan echt geen dag meer wachten.

Notering: nummer 36.

ANITA EN EDVan Anita en Ed is een nieuwe single te downloaden met de titel A la vie la mort (2020 versie). Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn onder andere Een Chinees, Waar is de poort, Ruitenwissers, Reggae te gek ee, Kaarsje in mijn hart, Goed gemutst, Even geen malaise, Hé ouwe gek, Chinees Indisch restaurant, Fernando en Ouder worden is geen straf.

CATHARINA HULTERSVan Catharina Hulters is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat jouw hart bij mij. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Ik laat geen traan meer om jou, Wat doe jij, Er is maar één vrouw, In ons cafeetje, Kom eens hier, Koningin voor 1 nacht, Is er 'n ander, Ik leef alleen voor jou en Als je naar me kijkt. 

DE NEDERLANDSE TOP 40 VAN 1990 (WEEK 22)Een Nederlandstalige notering uit De Nederlandse Top 40 van week 21 in 1990. Dus precies 30 jaar geleden.

Artiesten: Sus-5.

Titel: We zullen ze.......

Notering: nummer 33.

JIM BAKKUM EN GLENNIS GRACEVan Jim Bakkum en Glennis Grace is een nieuwe single verschenen met de titel Ik kijk naar jou. Jiba Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te koop is op de bekende downloadsites.

FLEUR RAATELANDFleur Raateland heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zo ver weg. Snip Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RADIO VERONICA TIPPARADE (WEEK 22)Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1974, precies 46  jaar geleden.

Artiest: Helga.

Titel: Ver hier vandaan.

Notering: nummer 27.

ENRICO

 

Enrico heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Alleen met zijn tweeën. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik denk na, Laat me jou verleiden en Verlang weer naar die nachten uit. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 24 juni verkrijgbaar is in de diverse downloadshops.

TJ MONDPACOVan Tj Mondpaco is een nieuwe single te downloaden met de titel Het leven is mooi. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Voor altijd, Meisjes, Voor altijd samen en Bij jou zijn.

ELROY DUITSElroy Duits heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dat ik je nu moet missen. Dutch Artist Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

CHERELLECherelle heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als ik aan je denk . EG Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DONNY PONSENVan Donny Ponsen is een nieuwe single te downloaden met de titel Hou me vast, jij bent mijn leven. Eerder bracht de zanger ondermeer Drink rode wijn, Alles wat je zei, Ga toch en Kom schatje kom uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARIANNE VEENSTRAVan Marianne Veenstra is een nieuwe single verschenen met de titel Kop d'r veur. Eerder bracht de zangerers onder andere Bloedgroep Diesel en Alleen samen uit. Longstream Media Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SANNE BROEKMANVan Sanne Broekman is een nieuwe single te downloaden met de titel Genieten van het mooie leven. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Trouwen is houden en Dans met mij de hele dag.

ALBERT KOETZIERAlbert Koetzier heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ga nooit meer van huis. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GINGER EN THOMAS BERGEVan Ginger en Thomas Berge ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Hier en nu. Het tweede nummer is de instrumentale versie. Left Lane Records heeft het schijfje geproduceerd.

MARNEL EN BAS DE ROOijVan Marnel en Bas de Rooij is een nieuwe single verschenen met de titel Hey Madeleine! MB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

VINZZENTVinzzent heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel We zijn er bijna. Eerder bracht de zanger onder andere Dromendans, Dansé dansé, Dit is wat het is, Vrijdag is vrij, Alleen maar leuke dingen, Liefde, Proost op deze dag, Kleine voetjes, Alle kleine dingen en het duet met Billy Dans, Juffrouw de Kok uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HET GOEDE DOEL12 juni ligt er een nieuwe lp in de (internet)winkels met de titel Het beste van Het Goede Doel (Live in de HMH 2001). Er staan 7 nummers op de plaat. De titels zijn Vriendschap, Ik dans dus ik besta, België, In het leven, Alle mensen wonen op de aarde, Alles geprobeerd en Nooduitgang.

DUO PUURVan Duo Puur is een nieuwe single te downloaden met de titel We hebben moed. (ode aan de woonzorgcentra). Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn ondermeer We gaan naar de stad vannacht en Een zomer van ons twee.

LEONIE VAN DER KLEINVan Leonie van der Klein is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn Amsterdam. Mount Batten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

TINUS HOEKSTRA

 

Tinus Hoekstra heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ze is zo lekker. Eerder bracht de zanger ondermeer O Joanna, Ik kom je halen, Boem boem, Met jou kan ik wel blijven dansen, Vanavond gaan we feesten, Angelina (oh mama), Waarom Maria, Doe het dan en Vrienden voor het leven uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LEONIE MEIJERVan Leonie Meijer is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoe kan je zonder mij. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Hey! Het staat in de sterren, Niemand als jij, Als ik breek, Door hetzelfde ijs en Ik verlies het van jou.

JAMIE KAYJamie Kay heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dankbaar. Mickim Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

WILLEM ARDUIVan Willem Ardui is een nieuwe single verschenen met de titel Schaduw. Eerder bracht de zanger Beziel me uit. Sony Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RAY SMITHRay Smith heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ga met me mee. Eerder bracht de zanger onder andere Hou me stevig vast, Oh lala, Zonnestralen, Als je gaat, Pak me dan, Liefde en Kom met me dansen uit. 5 augustus is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

KURT EFTINGVan Kurt Efting ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Het beloofde land. Er staan 10 nummers op het schijfje waaronder Als een lied, Waarom jij, Vragen naar de toekomst, Nou ga dan maar, Land in zicht, Niemand weet, Achter de schermen, Vergeet de mooie dingen niet en Als je dit leest. Traxfree Records heeft de cd geproduceerd.

MOOI WARKVan Mooi Wark is een nieuwe single te downloaden met de titel Oh Irma. Andere nummers die de groep op haar naam heeft staan zijn onder andere Doodse stilte, Oh Yvon, Vaya con Dios, Morgen weer, Vakantie in het café, Janny, 16 jaor (een mooie tied), Dol as een stier, Boeren met worst, Drink een bier met pa en Leukste dorp.

JOERI PLAIZIERVan Joeri Plaizier is een nieuwe single te downloaden met de titel Wat ik voel. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Paradijsje, 100.000 nachten, Toveren, Mee, Dansen in het donker, Vakantieliefde, Extase, Wat ik bedoel, Hartslag, Raak in mijn hart en Jij bent de reden. 

RICK DE LEEUWVan Rick de Leeuw is een nieuwe single verschenen met de titel Anatomie. Eerder bracht de zanger ondermeer Kom dan naar mij en Zonder omweg uit. RDL Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BART PEETERS EN RONNY MOSUSEVan Bart Peeters en Ronny Mosuse is een nieuwe single te downloaden met de titel Hij zong nana (Live in De Lotto Arena). Het nummer is een ode aan de overleden broer van Ronny. 

JO SMEETSVan Jo Smeets ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Lieve meiden. Het tweede nummer is de Limburgse versie. GP Music heeft het schijfje geproduceerd.

VLEDDIGVan Vleddig is een nieuwe single verschenen met de titel Durch dich. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

TWAN LIJTENVan Twan Lijten is een nieuwe single te downloaden met de titel Never nooit te laat. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Puur op het gevoel, Ga maar weg, Gelukmomentjes, Jij bent de liefste, Als je alles.... en 1000 redenen.

JOHAN MORENOVan Johan Moreno is een nieuwe single te downloaden met de titel Mijn mooiste gedachte. Eerder bracht de zanger onder andermeer de volgende nummers uit: Jij gelooft in mij, Was dit liefde, Oh blijf bij me, Geef liefde een kans, Als ik naar je kijk en Ja dat doe jij met mij.

MIKE VERSTEEG EN RAPPER LVMike Versteeg en Rapper LV hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Bella Donna. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer van het gelegenheidsduo binnenkort verkrijgbaar is in de diverse downloadshops.

BEP EN BERTVan Bep en Bert ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Waar sta jij. Het tweede nummer is Je weet het niet. Het schijfje is geproduceerd door Score Promotions Records.

BRYAN STRICKERBryan Stricker heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Jij. Eerder bracht de zanger ondermeer Alleen, Samen met jou, De nacht is van ons, Thuis, Weekend, Laat je gaan en Zing dit lied uit. PVT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HOLLANDSE TOP100 ALLER TIJDENCloud 9 Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Holllandse Top 100 aller tijden. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn Nick en Simon met Pak maar mijn hand, Hans de Booij met Annabel, Stef Bos met Papa, 3 JS met Geloven in het leven, Peter Koelewijn met KL 204 (als ik God was), Bots met 7 dagen lang, Pater Moeskroen met Roodkapje, Saskia en Serge met Als ik kijk in je donkere ogen, Antje Monteiro met Wat een ander ook zegt en Marcha met Rechtop in de wind.

ARIE KUIPERS

 

Van Arie Kuipers is een nieuwe single verschenen met de titel Patricia. Eerder bracht de zanger Judith uit. Home Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

CHANGE OF KEYVan Change of Key is een nieuwe single verschenen met de titel Zeilen op de wind van vandaag. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

VAN HUYS UITVan Van Huys Uit is een nieuwe single verschenen met de titel Ons vlakke land. Eerder bracht de groep ondermeer Dichtbij, Pluk de dag, Waar we staan, Wat m'n hart zegt, Dit moet wel liefde zijn, Doe maar, Wat geluk kan zijn, Neem er nog één, Jongen die ik was, Je hoort bij mij, Dichterbij en Langzaam leven uit. VHU Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

SALIM SEGHERSVan Salim Seghers ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Waarom moest je. Er staan 4 nummers op het schijfje. De andere 3 zijn 7 nachten, Een kind dat speelt en Er staat een regenboog. Eerder bracht de zanger onder andere Verlaat me nooit, Vaarwel, Net toen ik je nodig had, De tijd is nu voorbij, Mijn dag kan niet meer stuk, Zondagavond, Sophietje en Voorbij en gedaan uit.

FRANK EN COLINDAVan Frank en Colinda is een nieuwe single te downloaden met de titel Door jou ga ik nu weer leven. Eerder bracht het duo het nummer Die ogen van jou uit.

NICOLAS POINTVan Nicolas Point is een nieuwe single te downloaden met de titel Ola olé. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

DENNIS JONESDennis Jones heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat me even alleen. Eerder bracht de zanger onder andere Volle maan, Nooit geef ik het op, Nu ga ik leven, Jij bent van mij vannacht, Wat ik ook doe, Pak me, Kus me, 'n Doosje vol met liefde en Als Suzanne zachtjes huilt uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SABIEN TIELSVan Sabien Tiels is een nieuwe single te downloaden met de titel Reizen in mijn hoofd. Eerder bracht de zangeres ondermeer de nummers Dans, Wildste ritme, Eerst geloven en dan zien, Een nieuwe dag, In deze tijd, Houten kop, Neem me en Breek het ijs uit.

RIENIE VAN DE KERKHOFVan Rienie van de Kerkhof is een nieuwe single verschenen met de titel Leef elke dag. Eerder bracht de zanger ondermeer Mijn leven lang, Taal noch teken, Maar op een dag, Het mooiste moment, Hier zijn je sleutels, De hele dag, Lady Bonita en Papa uit. TS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is in de bekende downloadsites.

MISS MONTREALVan Miss Montreal is een nieuwe single verschenen met de titel Als je alles weet. Eerder bracht de zangeres ondermeer Hier, Een stap terug en Liedje voor jou uit. 8 Ball Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ALTIJD GEKVan Altijd Gek is een nieuwe single verschenen met de titel Rappen kan ik niet. Looping Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

AUGUSTIJNVan Augustijn is een nieuwe single te downloaden met de titel Elke dag. Eerder bracht de zanger het nummer In de schouwte uit.

ERIK VAN KLINKENVan Erik van Klinken is een nieuwe single verschenen met de titel Zing maar met me mee. Eerder bracht de zanger ondermeer Dit is het land, Gewoon een lekker wijf, Levenslang, Onderweg naar jou, 30 40 50 jaar, Waar is Leo, Net als toen, Boer Geert en Mijn eerste liefde uit. Alkon Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DEON LEONDeon Leon heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik ben wie ik ben. Eerder bracht de zanger onder andere Laat maar van je houden, Voel me weg, Dansen, Jouw geluk (vivo parti), Ineens en Geef je over uit. Toekomst Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ROBIAMARENAVan Robiamorena is een nieuwe single te downloaden met de titel La vie est belle (dat weet je wel). Eerder bracht de zangeres het nummer Ze zong Avignon uit.

KEVINVan Kevin ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Gordelweg. Het tweede nummer is de instrumentale versie. Eerder bracht de zanger Tijdloos uit. Animallstories Records heeft het schijfje geproduceerd.

HENK VOSKUILEN MONICA WESTVan Henk Voskuil en Monica West ligt een nieuwe vinyl single in de (internet)winkels met de titel Liever zonder liefde. Op de b kant staat het nummer Huisje bij de brug, een duet van Henk Voskuil en Janette Nijstad.

JASON BRADLEY

 

Van Jason Bradley is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles komt goed. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Maak me gek, Jou herken ik met gesloten ogen, Jij bent de zon voor mij, Amor amor, Vraag niet, Hé jij, Helena, Adios amore, Ga met me mee, Jouw blik en Meisje van mijn dromen.

NPO STERREN.NL TOP 1000Een nummer uit de Nederlandse Top 1000, uitgezonden op NPO Sterren.nl in 2015.

Artiest: Wolter Kroes.

Titel: Ik wil je nu.

Notering: nummer 969.

BRAIN VAN DALENBrain van Dalen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ons stamcafé. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EELCO EN BILLLY DE KIDVan Eelco en Billy de Kid is een nieuwe single verschenen met de titel Een dag verder. Roq 'n Rolla Music heeft ervoor gezorgd dat hedt nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE DAVERENDE 30De Daverende 30 werd van 2 april 1971 tot 25 augustus 1974 uitgezonden op Hilversum 3. Dit is één Nederlandstalige notering uit week 18.

Artiest: Mieke Telkamp.

Titel: Waarheen waarvoor.

Notering: nummer 18.

LESLEY ROSBACHVan Lesley Rosbach is een nieuwe single te downloaden met de titel Kijkend in je ogen. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Vier elke dag, Vuur en vlam, Wat doe je nou en Wie ben jij dan.

KIM-LIANVan Kim-Lian is een nieuwe single verschenen met de titel Dansen in het moeras. Eerder bracht de zangeres ondermeer Dit pakt niemand ons meer af en het duet met Jan Smit, Jij bent daar uit. Basscomander Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DIT STOND IN 1973 OP NR. 1 IN DE VERONICA TOP 40
Dit Nederlandstalige nummer stond in 1973 op nummer 1 in de Veronica Top 40.


Gerard Cox met 't Is weer voorbij die mooie zomer op 15, 22 en 29 december.

KENNY BOVÉKenny Bové heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Hey pa. KB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MARIONA SMETSVan Mariona Smets is een nieuwe single te downloaden met cde titel In quarantaine. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Lief voor Jef en De kop in.

DE RADIO VERONICA TOP 1000Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 1000. Deze lijst werd uitgezonden ter gelegenheid van de 500ste Top 40.

Artiest: Armand.

Titel: Ben ik tye min.
 
Notering: nummer 256.

SNOLLEBOLLEKESVan Snollebollekes ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Feest oe fit 2. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Links rechts, Vrouwkes, Bam bam (bam), Feestmuts, Springen nondeju, Hoempapa, Feest waar ik morgen niets meer weet en Bobbelen. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

FOURCEVan Fource is een nieuwe single verschenen met de titel Ga je mee. Andere nummers die het viertal op haar naam heeft staan zijn onder andere Sterren van de hemel, Zomerliefde, Ik heb de wereld, Voorbij, Feller dan het licht, Over en uit, Lopen op de maan, Kogelvrij en Niemand. EGO Company Records zorgt ervoor dat het nummer 16 september te vinden is in de diverse downloadshops.

NATASROYAALVan NatasRoyaal is een nieuwe single verschenen met de titel Gedachtes. NS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HOEKMEISTERVan Hoekmeister is een nieuwe single te downloaden met de titel Nieuw begin. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht.

VOLENDAMMER TOP 1000
De Volendammer Top 1000 is uitgezonden op RTV L.O.V.E. in 2013. Dit is één van de Nederlandstalige noteringen.

Artiest: Oars Nog

Titel: De letste visser.

Notering: nummer 928.

BEN CRAMERVan Ben Cramer is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent niet meer hier.... Eerder bracht de zanger onder andere De clown, Vrede, Hoort mij aan pessimisten, Slavin van de nacht, De oude muzikant, Veronica vrij, Geen sneeuvlok, Leven, Winter, Laat me, Disiree, Een vriend als jij en Vergeet 't maar uit. Budget Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HOLLANDSE ZOMERHITS

 

AKMP Records heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Hollandse Zomerhits. Er staan 20 artiesten op het schijfje waaronder De Meezingers met Ik wil je, Marco van Kints met Is dan nu alles voorbij, Christian Malan met Heb jij ook zo'n raar gevoel, Louisia met Dat komt door jou, Erik Adams met Dat ben jij, Stephan Janssen met Voor geen goud, Denys met Hé meissie, Leroy Krielen met Boem boem boem en Youri Broers met Een echte 10.

BEP EN BARTVan Bep en Bart is een nieuwe single te downloaden medt de titel Waar sta jij. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht.

WILLEM ARDUIWillem Ardui heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Schaduw. WA Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EEN ZEEZENDER DJ HITTIPEen Nederlandstalige hittip van een zeezender dj.

Dj tip van: Frans van der Drift (Radio Mi Amigo).

Artiest: Danny Fabry.

Titel: Ik heb mij in jou vergist.

Datum: 04 t/m 10-05-1974.

TIM DOUWSMATim Douwsma heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Over. Eerder bracht de zanger ondermeer 1+1=3, Jij gaat met me mee, Ik mis je meer en meer, Zondag, Bij jou, Ga, Lachen in de regen, Dat ding met jou, De hele nacht, Allebei en Wil je bij me blijven slapen uit. Toekomst Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

WILLEM VERMANDEREVan Willem Vermandere is een nieuwe single te downloaden met de titel Haast u zere. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende albums uit: Liedjes van de Westhoek, Met mijn simpel lied, Als ik zing, Ik wil maar zeggen, Een avond in Brussel, De zanger en de muzikant, Alles gaat over en Mijn Westhoek.

FLOOR JANSEN

 

Floor Jansen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De beelden blijven. War Child Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOHLYNN

 

Van Jahlynn is een nieuwe single verschenen met de titel Alleen met jou. JK Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JAAROVERZICHT VERONICA TOP 100 VAN 1966Een Nederlandstalige notering uit het jaaroverzicht van de Veronica Top 100 van 1966.

Artiest: Karin Kent.

Titel: Dans je de hele nacht met mij.

Notering: nummer 28.
Omhoog