''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

Nieuws over het Nederlandse en Vlaamse lied.

659.488 bezoekers 100 leden Log in

BÖKKERSVan de Bökkers is een nieuwe single verschenen met de titel Kold bloed. Eerder bracht de groep Annie uut de bochte en Duutse grens uit. Goomah Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MARTINOVan Martino ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Mijn liefste kind. Het tweede nummer is Jij bent mijn lief. Multimedia Productions Records heeft het schijfje geproduceerd.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top 50.


Artiest: Imca Marina.

Titel: Bella Italia.

Notering: Nummer: 19.

Uitgezonden: 23-06-1973.

RENÉ KARSTRené Karst, Altijd Larstig, Rob Gasd'rop en Poar Neem'n hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Atje voor de sfeer (hardstyle remix). Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het eerste nummer van het viertal te koop is op de bekende downloadsites.

RENÉ BECKERVan René Becker is een nieuwe single te downloaden met de titel Altijd een weg. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Voel, De avond is van ons, Onvergetelijk, Mijn zomerzonde, Jij bent een wonder, Hey Madeleine en Als een komeet. 

RJVan RJ is een nieuwe single verschenen met de titel Meisje. Pro Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE FIK ERINVan De Fik Erin ligt een nieuwe EP in de (web)winkels met de titel 1. Er staan 4 nummers op het schijfje. De titels zijn Vrijgezel, Dennis de kapper, Verdwaald en Pantalonnenbroekenboogie. De Fik Erin Records heeft de cd geproduceerd.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 25)De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL.

Artiest: Henk Damen.

Titel: Wat ben jij toch een lekker wijffie.

Eerder uitgebrachte nummers: o.a. Hoe zit het nou met ons, Trouw met mij en Ik laat je gaan.

FRANK GALAN EN DANIËL LÓPEZVan Frank Galan en Daniël López is een nieuwe single verschenen met de titel Paloma. Top Act Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te vinden is in de diverse downloadshops.

FRANK VERKOOYENVan Frank Verkooyen is een nieuwe single verschenen met de titel Bedankt pa. Eerder bracht de zanger ondermeer Bekijk 't maar, De waarheid, Blijf voor altijd bij mij, Dans de hele nacht met mij, In de Brabander, Ineens gaat het leven en Nu de nachten nog uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GUY BRISAERTVan Guy Brisaert is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik beloof. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Hart van steen, Geen verwachting, Pijn in mijn hart, Wat zie ik je graag en Lilly.

KOBUS ENGELSVan Kobus Engels is een nieuwe single verschenen met de titel Jij komt er nooit meer in. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik leef mijn droom met jou, Jij bent wat ik wil en Als ze danst uit. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EEN NUMMER GESCHREVEN DOOR PETER KOELEWIJNPeter Koelewijn heeft veel nummers geschreven voor andere artiesten. Dit is er één van.


Artiest: Sophie van Everdingen.

Titel: Ik ben gelukkig zonder jou.

Uitgebracht in het jaar: 2009.

BERTUS EN KOENVan Bertus en Koen is een nieuwe single verschenen met de titel Marijke. Zebra Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

BIANCA FRIELINGBianca Frieling heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kom eens dichterbij. Eerder bracht de zangeres Het leven is een feest, Mijn hart slaat op hol en Laat de zon in je hart uit. Dutch Artist Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DANNY FABRYVan Danny Fabry is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij bent mijn nummer één. U kent de zanger onder andere van de nummers Ik denk heel de tijd aan jou, Kom aan de telefoon Angelina, Kijk eens diep in mijn ogen, Als je eenzaam bent vannacht, Ik denk heel de tijd aan jou, Hallo, Rocky, 1000 keer en Wie had dat ooit gedacht.

DAMIAN WULFFVan Damian Wulff is een nieuwe single te downloaden met de titel Oh zwarte zigeuner. Eerdere nummers die de zanger uitbracht zijn Een leven lang en Als iemand van je houdt.

RICARDO BRINKMANVan Ricardo Brinkman is een nieuwe single te downloaden met de titel Een vader voor je zijn. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Blijf jij vannacht bij mij en Ja ik wil jou.

RUUD VERSTEEGVan Ruud Versteeg is een nieuwe single verschenen met de titel Extase. Eerder bracht de zanger onder andere Niemand is zo bijzonder, Pluk de dag en Zonder jou uit. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ANDYVan Andy is een nieuwe single verschenen met de titel Liefste wanneer jij me aankijkt. Studio 500 Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

THEO MEZZVan Theo Mezz is een nieuwe single te downloaden met de titel Alsof ik gek ben. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Jij en ik, Kom dans vanavond met mij, Als ik jou niet had gehad, Vrolijk zijn, Zondag, Weekend, Wat is zeker en Diana.

THE KIKVan The Kik ligt een nieuwe LP in de (web)winkels met de titel Boudewijn de Groot: Een picknick voor overlevenden (live). Er staan 24 nummers op het schijfje waaronder De wilde jager, Naast jou, Testament, Het land van Maas en Waal, Verdronken vlinder, Beneden alle peil, Eva, Glazen stilte en Mega ton. Excelsior Records heeft de plaat geproduceerd.

STERRE KONING

 

Van Sterre Koning is een nieuwe single verschenen met de titel Samen vrij. Back Lot Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

YVAN BRUNETTIVan Yvan Brunetti is een nieuwe single te downloaden met de titel Batida. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Huilen van geluk, Als een storm, Mooie tijden, Bij de eerste sneeuw, Zonder jou, Ze danst weer met mij, Weet je wat ik doe en Kussen kan geen kwaad.

SILVIA GARCIAVan Silvia Garcia ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Als ik bij je ben. Het tweede nummer is de Late night versie. Puur Feest Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

BURDYVan Burdy ligt een nieuwe vinyl single in de (web)winkels met de titel Mit mien ogen dicht. De b kant is Ramona Ramona. Mooifeessie.nl Records heeft het 45 toeren plaatje geproduceerd.

EDWIN KALJOUWVan Edwin Kaljouw is een nieuwe single te downloaden met de titel Hela hela ho. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn ondermeer Stapelgek, Handen naar boven, Prima, Laat iedereen en Zorg dat je happy wordt.

TINA ROSITAVan Tina Rosita ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Sweetheart. Het tweede nummer is Bouzouki. Eerder bracht de zangeres Alles wat jij me vraagt, Ik ben bezeten van jou, Ze zeggen geen rozen, Neem mij nog één keer in je armen, Rozen uit het zuiden en 1000 maal belogen uit. Scorpion Records heeft het schijfje geproduceerd.

FEEST DJ LUCKI LUCVan Feest Dj Lucki Luc is een nieuwe single verschenen met de titel De mweieihhh! song. Eerder bracht de zanger onder andere De fles, Als een leeuw in een kooi, Boemeladie boem boem en Ik overleef uit. Moskito Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende dowloadsites.

OKRAVan Okra is een nieuwe single verschenen met de titel Alles of niets. Redline Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARCO BORSATO, DAVINA MICHELLE EN ARMIN VAN BUURENMarco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren hebben een gouden award gekregen voor de single Hoe het danst. Inmiddels zijn er meer dan 15.000 exemplaren van het nummer verkocht.

HENRI VAN VELZENVan Henri van Velzen is een nieuwe single te downloaden met de titel Ging de tijd maar niet zo vlug. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: 4 vrienden, De hele tent zingt lalala, Bella balkonia, Niet meer bellen, Ik bel, Dan ga je maar en Een vriend is pas een vriend.

LENIE GERRITSLenie Gerrits heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik wil je. Eerder bracht de zanger onder andere Ik kan geen tranen van je zien, De rolleman, Voor jou, Sta niet achteraan, Zoals vroeger, Als je gaat lieveling, Zonde van de tijd en Een kusje hier uit. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

TIM JOHNSONVan Tim Johnson is een nieuwe single verschenen met de titel Wat jij met me doet. Storm Records heeft er voor gezorgd dat het eerste nummer van de zanger te koop is op de bekende downloadsites.

DANNY FROGERDanny Froger heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wachten op jou. Eerder bracht de zanger ondermeer M'n alles, Vandaag en Harder uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

EVELINE CANNOOTVan Eveline Cannoot is een nieuwe single te downloaden met de titel De zomer van jou en mij. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Adrenaline, Hartslag, Leeg, Ben jij gelukkig met mij, Mijn grote liefde en Morgen schijnt weer de zon.

MARVIN DE GEESTMarvin de Geest heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als zij naar me kijkt. Eerder bracht de zanger ondermeer Jouw blik, Ik weet niet wat je doet, Ga maar door, Ben zo verliefd op jou en Word jij ooit van mij uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

PAUL BRUNAVan Paul Bruna is een nieuwe single te downloaden met de titel Zomaar..... Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Als je lacht, Zing lach en leef, Ik geniet van elk moment, Als de morgen is gekomen, De zee, Oranje en zwart en Als je heel dicht bij me bent.

MOOI WARKVan Mooi Wark is een nieuwe vinyl single verschenen met de titel 16 joar (een mooie tied). CD Hal Ruinen heeft de plaat geproduceerd.

MAMA MAFFIAVan Mama Maffia is een nieuwe single verschenen met de titel Spaigeltje spaigeltje.Longstream Media Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

SIMON EN COENVan Simon en Coen is een nieuwe single verschenen met de titel Feestbeest van de dag. ANRO Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GIOVan Gio is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn hart. U kent de zanger van Alleen met jou. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

STEPHAN JANSSENStephan Janssen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Voor geen goud. U kent de zanger ondermeer van Over en uit en Hoe kan ik zeggen. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SABIEN TIELSVan Sabien Tiels ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Licht. Er staan 10 nummers op het schijfje waaronder Je kent me beter dan ik, Licht, Eerst geloven en dan zien, Maskerloos, Wildste ritme, Ooit kom je thuis, Dans en Los van tijd. VLNL Records heeft de cd geproduceerd.

ZWARE JONGENSVan de Zware Jongens is een nieuwe single te downloaden met de titel  Virgil van Dijk. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Hoog op de zolder, Juf Marietje, Het bier, We heffen de glazen, De poes van tante Loes, Alles heeft een einde en Stil aan de overkant.

RUBY VAN URKVan Ruby van Urk is een nieuwe single te downloaden met de titel Vrij met mij. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Kleur de dag en Neem me mee uit.

JOHAN VERMINNENVan Johan Verminnen is een nieuwe single te downloaden met de titel Gewoon een lentedag. Eerder bracht de zanger onder andere de albums Suiker en zoet, Vroeger of later, Hartklop, Verminnen verzameld, Stemmen en Tussen een glimlach en een traan uit.

PATRICK SEEGERSVan Patrick Seegers is een nieuwe single verschenen met de titel De helft van mij. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

FOKKOVan Fokko is een nieuwe single te downloaden met de titel Wendy. U kent de zanger onder andere van de nummers Mijn meisje vindt mij leuk, Zoals ik ben en Kip paard koe.

TJ MONDPACOVan TJ Mondpaco is een nieuwe single te downloaden met de titel Het leven is mooi. Eerder bracht de zanger Voor altijd uit.

NOG EFFEVan Nog Effe is een nieuwe single verschenen met de titel Feest in de tent. Eerder bracht het duo De as van ome Arie uit. Klare Taal Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ZANGER PETROVan Zanger Petro is een nieuwe single te downloaden met de titel Vrolijk zo vrolijk. U kent de zanger onder andere van de nummers Waar is Sabrina, Lach en zwaai, Leef je leven, Kom schatje kom en Jij bent mijn leven.   

GHOST ROCKERSVan de Ghost Rockers is een nieuwe single te downloaden met de titel Alles vergeten. Eerder bracht de groep onder andere de volgende nummers uit: Billy, Alles is stil, De film van ons leven, Feestje, Alles, Jij bent mijn aardbei, Spoorloos, Ik maak jou wakker en Alles vergeten.

DIRKVan Dirk is een nieuwe single verschenen met de titel Spiegel aan de wand. Eerder bracht de zanger onder andere Daar waar zij woont, Vieze handen en Je leven op de straat uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BOERENROCK FESTIVAL (DEEL 2)Prent Music heeft deel 2 uit de serie Boerenrock Festival uitgebracht. Enkele artiesten die op het schijfje staat zijn Mooi Wark met Ik bin en blief een boer, De Heinoos met Hoken in de tent, Bökkers met Leaven in de brouweri-j, De Rockstieren met Later, Van Deele met Jenever Jan, Jammer met Mooie Pamela Anderson, Hik met Maak ow niet gek en BZB met Vergeet niet om te drinken.

GEBROEDERS KOVan De Gebroeders Ko is een nieuwe single te downloaden met de titel Oh wat is dat mooi. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Niet uit Volendam, Wij slaan nooit een feestje over, Duiken in de zee, Wat heb jij een lekker lijf, Drink als een prins, De blauwe stier en Alleen maar schoenen aan.

BELINDA KINNAERVan Belinda Kinnaer is een nieuwe single verschenen met de titel Het leven valt best mee. Eerder bracht de zangeres ondermeer Zeg me toch waarom, De tijd van mijn leven, Zeven oceanen, 1000 mannen, Maak mijn hart jouw huis en Neem je leven uit. Holliwood Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DRÉ ROGERSVan Dré Rogers ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ik ben een truckchauffeur. Het tweede nummer is Twee nummerplaten. Eerder bracht de zanger het nummer Engelbewaarder uit.

K3Van K3 ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Jij bent mijn Gigi. Eerder bracht het trio onder andere de volgende nummers uit: 10.000 luchtballonnen, Heyah mama 2.0, Mooier dan je denkt, Disco mama, Liefde is overal, De aarde beeft, Jodelee en Jij bent de bom. Studio 100 Records heeft het schijfje geproduceerd.

TRIJNTJE OOSTERHUISVan Trijntje Oosterhuis ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Dit is voor mij. Er staan 14 nummers op de cd waaronder Mijn hart, Ik kan het niet alleen, Wat je doet met mij, Dit is voor mij, Blijf, Als ik je laat gaan, Liefde in mij, Ik hou van jou, Ik ga mee en Nu even niet.

MARCO KIMSENVan Marco Kimsen ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel De zon. Het tweede nummer is de karaoke versie. U kent de zanger onder andere van Als ik morgen niet meer wakker word, Ik hou van alles wat je doet, Een keer teveel en Kusjes voor mij. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

SASHA EN DAVYVan Sasha en Davy ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Radio. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Blijf geloven, Toen ik jou zag, Zonde van de tijd, Radio, De mooiste dag, Zomer in mijn  hart, Mijn kleine wonder en Bloemetje. CNR Records heeft de cd geproduceerd.

DENNIS PEPERKAMPVan Dennis Peperkamp is een nieuwe single verschenen met de titel Samen een nacht met jou. Eerder bracht de zanger onder andere Kijk niet terug en Morgen weer uit. Angels Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ERIC FLANDERSVan Eric Flanders is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij bent de zon. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Nu of nooit, In het leven ga je door, Paradijs overzee, Vandaag, Vlaanderen, Het is weer weekend, Zo mag het leven elke dag zijn, Die lach van jou en Want als je lacht.

GREG-A-MANGreg-A-Man heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat me je liefde zien. Eerder bracht de zanger Komkommer uit. PVT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

LAURA LYNNVan Laura Lynn is een nieuwe single verschenen met de titel Leven voor twee. Eerder bracht de zangeres ondermeer Met mijn ogen dicht, We dansen door de nacht, Laat je hart slaan, Ik trek het me niet aan, M'n dromen achterna, Vuurwerk, Dans en We feesten heel de nacht uit. Top Act Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HERINNERT U ZICH DEZE NOG?Een Nederlandstalig nummer uit het verleden.

Artiest: Ben Cramer.

Titel: Veronica vrij.

Uitgebracht in het jaar: 1973.

Hoogste notering in de Radio Veronica Top 40: Nummer 14.

SIENTJE KOOPMANSVan Sientje Koopmans is een nieuwe single verschenen met de titel Laat mij toch even. Eerder bracht de zangeres Zonder jou uit. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

REMCO VAYNEVan Remco Vayne is een nieuwe single te downloaden met de titel Hoe mooi je bent, Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: De stempel op mijn hart en Waar de sterren zijn.

FEESTTEAM EN DJ HENRYVan het Feestteam en Dj Henry ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Waar zijn die stoelen dan. Het is het eerste nummer dat het gelegenheisdsduo heeft uitgebracht.

RICHARD CRAANEVan Richard Craane is een nieuwe single verschenen met de titel We zullen doorgaan (met feesten). FH Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE RADIO VERONICA TOP 1000Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 1000. Deze lijst werd uitgezonden ter gelegenheid van de 500ste Top 40.

Artiesten: Het Cocktail Trio.

Titel: Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien.

Notering: Nummer 751.

LEON SCHIPPERVan Leon Schipper is een nieuwe single te downloaden met de titel Dan is het tijd. Eerder bracht de zanger het nummer Niemand zo trots als wij uit.

BART KAËLLVan Bart Kaëll is een nieuwe single verschenen met de titel Ik moet je nog wat zeggen. Eerder bracht de zanger ondermeer Lichaamstaal, Hoog boven de beregen, Op mijn fiets, Ik kan het niet geloven, De Marie Louise, Mooi om te zien en Papa ik kan zingen uit. Top Act Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

KIMBERLY FRANSENSVan Kimberly Fransens is een nieuwe single te downloaden met de titel Niemand. Eerder bracht de zangeres het nummer Hou je van me.

GLENN THIENPONDTVan Glenn Thienpondt is een nieuwe single te downloaden met de titel Door jou. Eerder bracht de zanger het nummer Dans vanavond met mij uit.

EEN DUIK IN HET HITVERLEDENEen Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50, uitgezonden 13-03-1971.


Arties: Paul van Vliet.

Titel: Bram in de Rai.

Notering: Nummer 47.

WIILLIAM SLUIJTERWilliam Sluijter heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik vind het prima. WS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARGRETHAVan Margretha is een nieuwe single te downloaden met de titel Het leven dat je leidt. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EEFJE DE VISSERVan Eefje de Visser is een nieuwe single te downloaden met de titel Zwarte zon. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: De stad, Ongeveer, De bedoeling, Is het echt en Onder ons.

JENS VOLLENSVan Jens Vollens is een nieuwe single te downloaden met de titel Donald Trump. Eerder bracht de zanger het nummer Mama Courtois uit.

EEN ZEEZENDER DJ HITTIPEen Nederlandstalige hittip van een zeezender dj.

Dj tip van: Tony Berk.

Artiest: Chiel Montagne.

Titel: Marja.

Datum: 05 t/m 11-02-1972.

HELEMAAL HOLLANDSVan Helemaal Hollands is een nieuwe single verschenen met de titel Ik wil jou. Eerder bracht het duo ondermeer Wat is ze lekker, Michaela, Het sirtakifeest, Waar is dat feestje, Omdat ie zo mooi is, Blij als de zon schijnt, Ben je vergeten, Tikkie liefde en De arme muzikant uit, NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

K3Van K3 ligt een nieuwe dvd in de (internet)winkels met de titel Roller disco (deel 2). Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Kunst of rommel, De Youtuber, Het boek, Online shopping, De puppy en Wie stemt op mij. Studio 100 heeft het schijfje geproduceerd.

JOS BOSMAVan Jos Bosma is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik ben je prooi. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik wil met jou, Wachten op jou en Bekijk 't maar.

DEX DYLANVan Dex Dylan is een nieuwe single verschenen met de titel Samen. Eerder bracht de zanger Houden van uit. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NATIONALE HITPARADEDe Nationale Hitparade werd uitgezonden op het radiostation Hilversum Drie en op de tv in het programma Avro's Toppop.


Artiest: De Zangeres Zonder Naam.

Titel: Keetje Tippel.

Notering: Nummer 26.

Uitgezonden: 04-04-1975.

JOEYYVan Joeyy ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Hallo allemaal. Het tweede nummer is de instrumentale versie. Impressive Records heeft het schijfje geproduceerd.

I LOVE HOLLANDS (DEEL 8)Ultimatedisk Records heeft deel 8 uit de serie I love Hollands uitgebracht. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Peter Beense met Waarom heb je nooit gezegd, Ruby van Urk met Vrij met mij, Kimberley met Ga mee (op avontuur), Jay Bauer met Geef me, Noord-Holland Duo met Loze woorden, Erik van Klinken met Waar is Leo, Bowie Bos met Samen verder gaan en Pierre van Dam met Hé vriend.

NIGEL ANDREWSVan Nigel Andrews is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat alles los. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Ik doe mijn eigen ding en Als de zon schijnt uit.

DANNY LANDÉLOVan Danny Landélo is een nieuwe single te downloaden met de titel Shalala. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Samen met jou, Dans en zing en Wat ben ik blij dat ik je ken.

EEN NUMMER GESCHREVEN DOOR VADER ABRAHAMVader Abraham heeft veel nummers geschreven voor andere artiesten. Dit is er één van.

Artiest: Benny Neyman.

Titel: Genoeg gepraat genoeg gezwegen.

Uitgebracht in: 1992.

ERIC GHELEN EN LEEN ZIJLMANSVan Eric Ghelen en Leen Zijlmans is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij bent een vriend. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

RONNIE RUYSDAELRonnie Ruysdael heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kampioen van de nacht. U kent de zanger onder andere van Dans je de hele nacht met mij, Nijmegen, Al jaren truckchauffeur en Zwaai met je mobiel. Ronnie en Thijs Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

XERXESVan Xerxes is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik weet het zeker. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Blijf bij mij, Amour, Laten gaan en Sophia uit.

TOM EN TAMARAVan Tom en Tamara is een nieuwe single te downloaden met de titel Viva l'amore. Eerder bracht het duo onder andere de volgende nummers uit: Zomer in Zeeland, Zomer, Ciao ciao, Vandaag en Bella ciao.

MUZIEK PARADE TOP 20Een Nederlandstalige notering uit de Muziek Parade Top 20.

Artiest: Johnny Hoes.

Titel: Daar mag je alleen maar naar kijken.

Notering: Nummer 10.

Periode: april 1962.

ELIAS VAN HEESElias van Hees heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Het meisje van de bakker. CM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

FEMKE HENGEVELDVan Femke Hengeveld is een nieuwe single te downloaden met de titel Ga voor ons. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Vuur en vlam, Liefde passie en puur, Ik laat je gaan, Laat me gaan en 1000 bange nachten.

GRAD DAMENVan Grad Damen is een nieuwe single te downloaden met de titel Zuiver hart (zomer versie). Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Hemelsblauwe ogen, Alisha, Selina, Lach nog heel even, Elke keer, 1000 zomersproetjes, Mag je dochter mee op stap en Vanavond.

RICHELLE VAN LINGVan Richelle is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik hou je hier vannacht. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Waar heb jij zo kussen geleerd en Toch zal ik lachen als je gaat uit.

NEEKAVan Neeka ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Meisje meisje. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Herfst, Kersen, Sirene, Ik ben niet kwaad, Geen bravo, Hart en ziel, Meisje meisje en Alles voor jou.

JOHN ANDERSJohn Anders heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel In de sterren. Eerder bracht de zanger ondermeer Allerliefste, De goudgele rakker, Als ik naar jou kijk ben ik verloren, Waarom en Hoop uit. TS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HANS SOMERS EN FRANK FERRARIVan Hans Somers en Frank Ferrari is een nieuwe single te downloaden met de titel Heel mijn leven. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

DAISY TALENSDaisy Talens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zonder jou. Eerder bracht de zangeres onder andere Wijze lessen, Laat mij mijn gang maar gaan, Vuile huichelaar, Ik ga door en De hemel had een held nodig uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HOLLANDSE ZOMERHITSNRGY Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel Hollandse Zomerhits. Enkele artiesten die op het schijfje staan zijn Marlane met Ik ben verliefd, Django Wagner met Liefde, René Karst met Atje voor de sfeer, Brian Voet met Jij bent daar, Koos Alberts met Een Amsterdammer, Paultje Poets met Met m'n knikker in de zon, Sven Versteeg met Liever de liefste en Sieneke met Bekijk 't maar.

HENNIE VAN DER VISVan Hennie van der Vis is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent een wonder! AV Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

CHRIS REILHOFChris Reilhof heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Aan 't witte strand van San Angelo. Eerder bracht de zanger ondermeer Zomerdromen, Het is voorgoed voorbij, Hotel Arion, Serenade, Jij bent zo sexy en Kom terug bij mij uit. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

WILFRIED WILDSCHWEINVan Wilfried Wildschwein is een nieuwe single te downloaden met de titel Lekker losgaan. Eerder bracht de zanger de nummers Het ezellied en Op de brug (Barbara) uit.

COR KOOPMANSCor Koopmans heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Bezing de wereld. ANRO Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RUBEN ANNINKVan Ruben Annink ligt een nieuwe EP in de (internet)winkels met de titel Helderzien. Er staan 6 nummers op het schijfje. Deze zijn Een op het leven, Als het eventjes niet gaat, Ze komt binnen, Samen, Achterna en Hier. Trifecta Records heeft de cd geproduceerd.

RUDOLF STEVENSRudolf Stevens heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel In Acapulco. Eerder bracht de zanger ondermeer Moeder, Waar, Het leven is mooi, Bye bye romantica, Zo'n warme zomernacht, Het licht in mijn ogen en Jij hoort bij mij uit. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DANNY POPPINGHAUSVan Danny Poppinghaus is een nieuwe single verschenen met de titel Je hoeft niets meer te zeggen. Eerder bracht de zanger onder andere Kom eens hier, Het maakt niks uit en Als ze danst uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

CINDYCindy heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dat is wat ik doe. Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BÉ DILLINGVan Bé Dilling is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat me. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Waarom, Voor ons zijn alle dagen, Ga met me mee en Mijn vriendinnetje.

EVA DE ROOVEREVan Eva de Roovere ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel La Loba. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Een, Indringers, Nick en de wereld, Gewichtloosheid, Slaapwandelaars, Wild kind, Radiogolf en Hoeveel tijd is er nog. V2 Records heeft de cd geproduceerd.

DJ TIMMIEVan Dj Timmie is een nieuwe single verschenen met de titel Oranjeleeuwinnen. DJT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

CLAUDIA DE BREIJVan Claudia de Breij is een nieuwe single te downloaden met de titel Zie die leeuwinnen. Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Mag ik dan bij jou, Nederland en Mis je zo graag uit.

KEVIN PARÉVan Kevin Paré is een nieuwe single verschenen met de titel Waarom niet. De zanger bracht eerder Ik kom eraan, Thuis, Deze is voor jou, Spontaan van slag, Ook zonder jou en Buiten zinnen uit. Dorn Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

PETER BEENSEVan Peter Beense is een nieuwe single te downloaden met de titel Laat het los. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: M'n donkerbruine broeder, 'n Goede vriend, Doe het nog één keer, C'est la vie, Ga nu maar weg, Laat ze maar lullen en Vanaf vandaag.

AXEL LANEVan Axel Lane is een nieuwe single te downloaden met de titel Droom je met me mee. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Maak me wakker, Zeg me en Die zomertijd uit.

INA WALDAVan Ina Walda is een nieuwe single te downloaden met de titel Zo ben ik. Eerder bracht de zangeres het nummer Oh Karel uit.

ROEL VAN DALENVan Roel van Dalen ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Mijn dag. Marista Records heeft het schijfje geproduceerd.

ELLEN JANNINK EN HET KIND KOORVan Ellen Jannink en het Kind Koor is een nieuwe single verschenen met de titel Kans voor een kind-lied. Rooftop Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

TRIPLE NIXVan Triple Nix is een nieuwe single te downloaden met de titel De allerlaatste is van ons. Het is het eerste nummer dat het trio heeft uitgebracht.

STIPPENLIFTVan Stippenlift is een nieuwe single verschenen met de titel Op zoek naar liefde. Eerder bracht het duo ondermeer Mannen, Wat is je gender en Huilen uit. Magnetron Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

YVES SEGERSYves Segers heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Lekker leven. Eerder bracht de zanger onder andere Vi va vogeltje, Schudden, Geweldig figuur, Iedereen doet 't, Waar zijn die handjes, Loop naar de maan, 't Is weer bingo en Dansen op de maan uit. VS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DUO ABEVan Duo Abe is een nieuwe single te downloaden met de titel Van voor naar achter. Eerder bracht het duo ondermeer de nummers Hee lekker ding, Zing maar mee en Troela uit.

HARTMANVan Hartman is een nieuwe single te downloaden met de titel Zie je lopen. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Wind en zeilen en Gat in mijn hoofd.

JANNESJannes heeft een nieuw album opgenomen met de titel Liever bij jou. Er staan 14 nummers op het schijfje waaronder Laat vandaag de zon maar schijnen, Mijn meisje uit Arcadia (2019 versie), Wat 'n ander ook zegt, Nog steeds zijn we samen, Het mooiste meisje uit de klas, Ik ben veel liever bij jou, Wel of niet en Ik vraag het jou alleen. Prent Music zorgt ervoor dat de cd 5 juli verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

ROWENARowena heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Liever alleen. Sterren Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DANNY DIËGOVan Danny Diëgo is een nieuwe single te downloaden met de titel Oyalela. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Zo komen dromen uit en Zij is vuurwerk uit.

MICHAEL NOBBEVan Michael Nobbe is een nieuwe single te downloaden met de titel Een wereld zonder jou. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Hé weet jij wel, Het is jouw lach, Mama, Mijn stoutste dromen, Nieuwe dag, Helemaal goed en Weer vrijgezel.

CHRIS HAVERMANChris Haverman heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik zie het wel zitten. Eerder bracht de zanger onder andere Hoog in de hemel, Als ik even in je ogen kijk, Je moest eens weten, Dit is leven, Alles ik wil alles en Een glimlach van jou uit. 26 juni is het nummer te vinden in de diverse downloadshops. 

WIM FLORACKVan Wim Florack is een nieuwe single verschenen met de titel Verboden liefde. Eerder bracht de zanger ondermeer Achtbaan, Foxy foxtrot, Ga met mij mee naar Italië en Wij zijn één uit. PB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites. 

ANDRIES VAN DEN BRINKAndries van den Brink heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Eens wordt alles anders. U kent de zanger ondermeer van Jij bent de liefde, Jij staat op de dansvloer, Door het oog van de naald, Ik wil leven, Al mijn dromen en Jouw ogen zeggen. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DANNY EVERETTVan Danny Everett ligt een nieuw verzamelalbum in de (web)winkels met de titel Danny Everett (30 jaar). Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Eenzaam zonder jou, Als zij eens wist, Jij danst altijd met 'n ander, De zon gaat weer schijnen, Sterrenbeeld, Land van mijn droom, 'k Ben zo verliefd en Hij is miljonair.

FRANS DUIJTS

 

Van Frans Duijts is een nieuwe single te downloaden met de titel Stamcafé. U kent de zanger ondermeer van Jij denkt maar dat je alles mag van mij, Kom terug bij mij, Samen op het strand, Lieveling, Altijd te laat naar bed, Morgen is pas morgen en Ga maar vast slapen.

PATER MOESKROENVan Pater Moeskroen ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Hela hola 2.0. Eerder bracht de groep ondermeer de nummers Roodkapje, Paterke, Laat maar waaien, Nog één keer en Volg mijn hart uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

HELEEN WAGEMANSVan Heleen Wagemans is een nieuwe single verschenen met de titel Noordzeekind. Eerder bracht de zangeres De pont over het IJ uit. DO Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

EVA DE ROOVERE EN DIGGY DEX.Van Eva de Roovere en Diggy Dex is een nieuwe single verschenen met de titel Wild kind. Eerder bracht het duo Slaap lekker (fantastiq toch) uit. V2 Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

ORLANDO UITENWERFVan Orlando Uitenwerf is een nieuwe single verschenen met de titel Kom maar lekker bij me. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MUZIEKFEEST OP HET PLEINCornelis Music heeft deel 4 uit de serie Muziekfeest Op Het Plein uitgebracht. Er staan 40 artiesten op de schijfjes waaronder Susan en Freek met Als het avond is, John West met Nee ik rij niet......want ik wil drinken, Jan Smit met Betere tijden, Rinus Werrens met Liefdesdans, Stef Ekkel met M'n allerliefste meisje, Henk Dissel met Wie gaat dat betalen, Grad Damen met Zuiver hart, Alex met Kus me snel, René Karst met Atje voor de sfeer en Ferry de Lits met Want jij.

JEROEN VAN DER BOOM.Van Jeroen van der Boom is een nieuwe single te downloaden met de titel Winnaars. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Jij bent zo, Een wereld, Weer geloven, Leen mijn ogen, De stilte, Je leeft vandaag, Verslaafd aan jouw liefde en Nanana.

BART KAËLLVan Bart Kaëll ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Onwaarschijnlijk mooi. Er staan 11 nummers op de cd waaronder Ik red me wel, Annelies uit Sas van Gent, Onwaarschijnlijk mooi, Ik zeg het met mijn hart, Ik laat me verleiden en Vlucht over zee. Top Act Records heeft het album geproduceerd.

THEO MEZZTheo Mezz heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Alsof ik gek ben. U kent de zanger ondermeer van de volgende nummers: Jij en ik, Kom dans vanavond met mij, Als ik jou niet had gehad, Vrolijk zijn, Zondag, Kastelein, Weekend, Wat is zeker en Diana.

JEFFREY LAKEJeffrey Lake heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Mijn fantasie. U kent de zanger ondermeer van De zomer komt eraan, Bespeel me verleid me, Oma en Alleen nog maar jou. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 29 juni te koop is op de bekende downloadsites.

EVERT WOLTERSVan Evert Wolters is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik eens voor jou klap. Eerder bracht de zanger ondermeer de nummers Fiësta chocolade, Total loss gaan, Sexy sax, Hoe ver kan ik gaan, Vanuit het gevoel, Dans, Languit op het strand en Verlangen uit.

STORMStorm heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Jij laat me vliegen. S-Records zorgt ervoor dat het nummer 3 juli te koop is op de bekende downloadsites.

BUURMANVan Buurman is een nieuwe single verschenen met de titel Elk einde heeft een nieuw begin. Eerder bracht de zanger onder andere Het maakt je sterker, Boten die naar Dover varen, Bladeren van goud, Zo voorbij, Overlevers en Ring van vuur uit. News Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NUMMER 1 UIT DE NEDERLANDSTALIGE TOP 50

 (week 24)

De Nederlandstalige Top 50 is samengesteld door de streamingsite NederHits.nl. Voor meer informatie over de stream kunt u kijken op de website www.nederhits.nl.

Artiesten: Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren.

Nummer: Hoe het danst.

DAVEY BINDERVOETDavey Bindervoet heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Blij. Eerder bracht de zanger onder andere Een moeder voor mij en Ik denk aan jou uit. M-Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

BERRITTA EN YVESBerritta en Yves hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Droom van jou. Eerder bracht het duo Ga je mee vanavond en Mooie ogen uit. JC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

THEO VAN BLITZVan Theo van Blitz is een nieuwe single te downloaden met de titel Het is weer zomer. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Mijn verlangen naar jou en Help lieveling help.

JOOP TERAAS
Van Joop Teraas is een nieuwe single te downloaden met de titel Ik pluk de dag. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 25)

 

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Artiesten: Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren.

Titel: Hoe het danst.

PIETER VAN KEYMEULENVan Pieter van Keymeulen is een nieuwe single verschenen met de titel Je neemt me mee. Doorn Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadshops.

HOLLANDSE HIT KANJERS (DEEL 2)Hit It! Hamster Music brengt 5 juli deel 2 uit de serie Hollandse Hit Kanjers uit. Enkele artiesten die op het album staan zijn Jordy van Vilsteren, Jessy, Hans Snoek, Gerry Holland, Maico, Ron Besselink, Wally McKey, Jelle Jitze, Cor Wolters en Mike Alderson.

STEPHAN JANSSENVan Stephan Janssen ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Voor geen goud. Het tweede nummer is Over en uit. AKMP Records heeft de cd geproduceerd.

STEFAN BOSMAStefan Bosma heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ga deze zomer met me mee. All 4 You Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE NEDERLANDSTALIGE TOP 15 VAN TOENDe Nederlandstalige Top 15 werd uitgezonden van 5 januari tot 26 december 1976 op de zeezender Radio Mi Amigo.


Artiest: Will Tura.

Titel: Voor haar voor hem voor mij.

Nummer: 3.

Uitgezonden: 05-01-1976.

ROB DEKAYVan Rob Dekay is een nieuwe single verschenen met de titel Geef het door. Modestus Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

OPGEBLAZEN EN WILBERTVan Opgeblazen en Wilbert is een nieuwe single verschenen met de titel De toreador. RDJ Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JEROEN VAN ZELSTVan Jeroen van Zelst is een nieuwe single te downloaden met de titel Vergeet niet om te drinken. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Laat ze maar kletsen, Vroeger was alles beter en Cola of sinas uit.

FRANK VERKOOYENFrank Verkooyen heeft een nieuw album opgenomen met de titel Het uur van de waarheid. Ook de laatste single Bedankt pa staat op het schijfje. Binnenkort is de verkrijgbaar in de (web)winkels.

DE RADIO ATLANTIS TOP 40Een Nederlandstalige notering uit de Radio Atlantis Top 50, uitgezonden 12-08-1973.


Artiest: John Horton.

Titel: Samen door het leven.

Notering: Nummer 40.

ERWIN FILLEEErwin Fillee heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Mooi Hoorn aan het IJsselmeer (2019 versie). Eerder bracht de zanger onder andere Nachten vanm Parijs, Waar blijft die ouderwetse winter, Pooitje baaien, Snuit je neus, Ik laat je gaan, Kleur van de liefde en Ben jij alleen vannacht uit. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

A3AAN DROSTVan A3aan Drost ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Gevangen door geluk. Er staan 15 nummers op het schijfje waaronder Jij bent alles, Ooit dan komt er een tijd, Superster, Al regent het voor jou, Het beste voor mij, Dat kan niemand, Jeminee hoe kan dat nou, Voorbij en Als ze naar me kijkt (remix).
Omhoog