''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

WELKOM

678.860 bezoekers 102 leden Log in

ROELOF DE LANGE (DE TIJDBREKERS)Roelof de Lange, zanger en toetsenist van De Tijdbrekers is overleden. Hij is 81 jaar geworden. De groep bracht ondermeer de volgende nummers uit: Die mooie zomer, Heel ver weg, Kleine Henkie en Die oude melodie. De samensteller van deze site wenst familie en vrienden van Roelof veel sterkte toe voor de komende tijd.

BAZ EN WIMVan Baz en Wim is een nieuwe single verschenen met de titel Blij. News Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden is of te streamen.

PIETER SAHIETER EN ANNEKE D0UMAVan Pieter Sahieter en Anneke Douma is een nieuwe single te streamen en te downloaden met de titel 't Woanskip. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo in de Friese taal heeft uitgebracht.

DE NEDERLANDSE TOP 40 VAN 1980 (WEEK 40)Een Nederlandstalige notering uit De Nederlandse Top 40 van week 40 in 1980. Dus precies 40 jaar geleden.

Artiesten: De Havenzangers.

Titel: De mijnwerker.

Notering: nummer 31.

SAFIVan Safi is een nieuwe single verschenen met de titel Leef nu. Eerder bracht de zanger onder andere Niemand anders nodig, Littekens en Bang uit. Warner Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DE JOEPIE TOP 50Een Nederlandstalige notering uit de Joepie Top 50. De zeezender Radio Mi Amigo zond de lijst uit van 6 januari 1974 tot 26 december 1976.


Artiesten: Mouth en McNeal.

Titel: Ik zie een ster.

Notering: nummer 42.

Uitgezonden op: 31-03-1974.

WALLY MCKEYWally McKey heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ga niet weg. Eerder bracht de zanger onder andere Conny, Mijn hart klopt slechts voor jou, Niet zo verwend en Jij uit. Binnenkort is het nummer te streamen of te downloaden.

RIK HOOGLANDRik Hoogland heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Wat motte ze dan. Eerder bracht de zanger ondermeer Als een meisje moeder wordt, Jammer, Zo is het goed en Jij weet wat liefde is uit. Double You  Music NL heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

RIET EN BART PEETERSVan Riet en Bart Peeters is een nieuwe single verschenen met de titel Er is iets. Choco Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te streamen of te downloaden is.

DE EVERGREEN TOPLIJST VAN HET NEDERLANDSE LIED1 juni 2020 was de Evergreen Toplijst van het Nederlandse lied te beluisteren op NPO Radio 5 Dit is één van de noteringen.

Artiest: Lenny Kuhr.

Titel: De troubadour.

Notering: nummer 100.

WILLIAM SLUIJTERVan William Sluijter is een nieuwe single verschenen met de titel Laat me van je houden. Eerder bracht de zanger onder andere Ik voel me goed en Ik vind het prima uit. Music Experience Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DE RADIO VERONICA TOP 40 (WEEK 40)Een Nederlandstalig nummer uit de Radio Veronica Top 40 van 1974, precies 46 jaar geleden.

Artiest: Dimitri van Toren.

Titel: Een lied voor kinderen.

Notering: nummer 35.

REGI EN CAMILLEVan Regi en Camille is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Vergeet de tijd. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

DOMINIQUE EN ALICEVan Dominique en Alice is een nieuwe single verschenen met de titel Wij blijven altijd bij elkaar. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

TINO MARTINVan Tino Martin ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Voor iedereen. Er staan 17 nummers op het schijfje waaronder Was sorry maar genoeg, Snelle jongen, Elke meter kan de laatste zijn en Haat me niet.

MUZIEK EXPRES TOP 50Muziek Expres was een maandelijks tijdschrift dat verscheen tussen 1957 en 1985. Het blad had haar eigen Top 50. Dit is een Nederlandstalige notering uit de hitlijst van augustus 1970.

Artiest: Wilma.

Titel: Een suikerspin.

Notering: nummer 23.

JAMESVan James is een nieuwe single verschenen met de titel Johannes is zijn naam. Klokwerk Oranje Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

NPO STERREN.NL TOP 25 (WEEK 39)De nummer één uit de NPO Sterren.NL Top 25. De lijst is te beluisteren op NPO Sterren.NL, vrijdags van 12.00u tot 14.00u.

Artiesten: Jeffrey Heesen en Brace.

Titel: Van mij alleen.

ROWWEN HEZÈ27 november ligt er een dubbel lp in de (web)winkels met de titel Station America. Enkele nummers die op de platen staan zijn Ay ay ay, De brug, Station America en Fanfaar.

YVES BERENDSE

 

Van Yves Berendse is een nieuwe single verschenen met de titel Laat het los. Eerder bracht de zanger onder andere Je geeft me, Wat een vriend, Dicht bij mij en Als ze danst uit. Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer van het gelegenheidsduo te streamen of te downloaden is.

DO EN WUDSTIKVan Do en Wudstik is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik de weg niet kwijt was. Machina Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

LESTERVan Lester is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Gat. Het is het eerste solo nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

TRINITYVan Trinity is een nieuwe single verschenen met de titel Mooi hier. Eerder bracht de groep onder andere Ik ben van jou (en jij van mij) en Als je wilt gaat reizen uit. Expoza Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

PLAN DPlan D heeft een nieuw album opgenomen met de titel Lopende zaken. Ook de single Ik doe het er mee staat op het schijfje. Marista Records zorgt ervoor dat de cd medio november verkrijgbaar is in de (web)winkels.

RAY DAVISVan Ron Davis is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Je bracht de zon met me mee. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Drink rode wijn en Voor altijd.

ANDRÉ HAZESAndré Hazes (senior) krijgt 16 jaar na zijn overlijden een wassebeeld in Madam Tussauds. Dat heeft het museum in Amsterdam bekend gemaakt. De zanger is bekend van ondermeer de nummers Zij gelooft in mij, Ik meen't. De vlieger en Een beetje verliefd.

JAMANVan Jaman ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik weet wat jij weet. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: In m'n dromen, Zweven op de wind, Geloof in jezelf en Gewoon weer opnieuw. Het schijfje is geproduceerd door Berk Music.

DE STOOPJESDe Stoopjes hebben een nieuwe single uitgebracht met de titel Liefde is niet te koop. Eerder bracht het duo ondermeer Allemaal door jou, Bellenblazen, Naar de kermis en Samen spelen uit. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer is te downloaden of te streamen.

BERNARDOBernardo heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Om kolkslag half 10. Eerder bracht de zanger onder andere Je loog en bedroog en Ik hou je vast uit. All 4 You Events Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

BARTYBOYVan Bartyboy is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Zonnekreim. Eerder bracht de zanger het nummer Kijk eens aan uit.

ROWWEN HÈZEVan Rowwen Hèze ligt een nieuwe dubbel lp in de (internet)winkels met de titel Boem. Enkele nummers die op de platen staan zijn onder andere Henk is een lollige vent, Bestel mar, Loep nar din tap toe en D'n duvel is los.

SPINVISVan Spinvis ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Scherven van jou. Er staan 3 nummers op het schijfje. De andere 2 zijn Verzonnen man en 7.6.9.6. Excelsior Records heeft de cd geproduceerd.

KITANAVan Kitana is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Verboden liefde. Het is het eerste solo nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

DE KETNET-WRAPPERS

 

Van De Ketnet-Wrappers is een nieuwe single verschenen met de titel Wrapper met een w. VRT Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

KOEN CRUCKEVan Koen Krucke is een nieuwe single verschenen met de titel 1 leven lang. Eerder bracht de zanger ondermeer Kleine Edith, Wat een zonninge dag en Nooit echt zomer zonder jou uit. Son-Art Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

PIETER COOREMANVan Pieter Cooreman ligt een nieuwe ep in de (web)winkels met de titel Ik ben je man. Er staan 5 nummers op het schijfje. De titels zijn Bij jou vannacht, Jij bent de wet, Ik ben je man, Ik ben o.k. en Kon ik je nu maar kussen.

LIA LINDAVan Lia Linda is een nieuwe single verschenen met de titel Rood. Eerder bracht de zangeres onder andere Ga je met me mee, De Vlaamse boerenmeid en Vuur uit. DDAR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

LENNY KUHRUniversal Music brengt 13 november een nieuw album uit de serie Favorieten Expres uit met de titel Lenny Kuhr. Enkele nummers die op het schijfje staan zoijn ondermeer Tommy, De troubadour, De horizon en 'n Dag als vandaag.

HENK VOSKUILVan Henk Voskuil is een nieuwe single verschen met de titel Ik heb niet veel.... Eerder bracht de zanger onder andere Van hart tot hart en Ik zoek je sporen uit. All 4 You Event Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

PAUL DE MUNNIKPaul de Munnik heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Neem me mee. Eerder bracht de zanger ondermeer Waar een wil is, Vat van jou, Ze mogen niet winnen en Wees de lente uit. AAA Label Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

ALL STARS BANDVan de All Stars Band is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Slapen doen we later. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

PAUL DE LEEUW EN SIMONE KLEINSMA

 

Van Paul de Leeuw en Simone Kleinsma is een nieuwe single verschenen met de titel Tot de maan en terug. Eerder bracht het duo Zonder jou uit. Tribe Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

VLEDDIGVan Vleddig is een nieuwe single verschenen met de titel Ich bin wie ich bin. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DENNIS BAARSVan Dennis Baars is een nieuwe single verschenen met de titel Alles in één. Eerder bracht de zanger het nummer De mooiste dat ben jij uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

JEFFREY KUIPERSVan Jeffrey Kuipers is een nieuwe single verschenen met de titel Als ik nu niet ga. Eerder bracht de zanger ondermeer Wat je zegt, Daar sta je dan, Als ik je zoen en Brandende harten uit. Toekomst Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

NICK EN SIMONNick en Simon hebben een nieuw album opgenomen met de titel NSG (Nick en Simon Garfunkel). Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Brug voor jou, Waarom, Nooit niet en Voor jou alleen. 6 november is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

DESIREE DE WAALDesiree de Waal heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Helium. Eerder bracht de zangeres Dank zij jou uit. Anro Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

CHRISTINA LOREENAVan Christina Loreena is een nieuwe single verschenen met de titel Geef die rozen maar aan haar. Eerder bracht de zangeres ondermeer Ik mis je, Echte liefde bestaat, Het leven is een feest en Amore amore uit. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

HATSIKIDEE!Rubinstein Records brengt 6 november een nieuw album uit met de titel Hatsikidee! (de allerbeste liedjes uit Fabeltjesland). Enkele artiesten die op de cd staan zijn De Schellebellen en Meneer de Uil met Hallo Meneer de Uil, Ed en Willem Bever met Hup daar is Willem en Drink meer prik en Bor de Wolf met Praathuislied.

STOOMBOOTVan Stoomboot is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Hoofd vol modder. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Spanjaard, Nina, Eindelijk een lief en Ik dacht dat het de koffie was.

LUKE ALBERT JRVan Luke Albert jr is een nieuwe single verschenen met de titel Omdat ik van je hou. Eerder bracht de zanger Ik ben van jou uit. Nolobox Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

KEVIN APPELVan Kevin Appel is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Geniet toch van het leven. Eerder bracht de zanger het nummer Geniet er toch van uit.

DIGGY DEXVan Diggy Dex is een nieuwe single verschenen met de titel Los bij elkaar (Beste Zangers). Eerder bracht de zanger ondermeer Verdwaal met mij, Gelukkig (ben ik niet de enige), Altijd dichtbij en 10 seconden uit. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

TABITHAVan Tabitha is een nieuwe single verschenen met de titel Ik hou van mij (Beste Zangers 2020). Eerder bracht de zangeres ondermeer Verloren, Hallo met mij en Het spijt me uit. Cornelis Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DE ALLERMOOISTE LEVENSLIEDJESUniversal Music heeft een nieuw album uitgebracht met de titel De Allermooiste Levensliedjes. Er staan 67 artiesten op de schijfjes waaronder De Zangeres Zonder Naam met Keetje Tippel, Danny Fabry met Ik mis je, Drukwerk met Je loog tegen mij en André Hazes met Een beetje verliefd.

FRANS THUINISZ, DJ MICHEL EN KENNETHVan Frans Theunisz, Dj Michel en Kenneth is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Ach wat is 't leave sjoen (remix). Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

JURNEY

 

Van Jurney is een nieuwe single verschenen met de titel In dat hart van mij. J-Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

KARELTJEVan Kareltje is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Mon amie. Eerder bracht de zanger het nummer Broertje uit.

ANDRÉ HAZES JRVan André Hazes jr ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Thuis. Er staan 13 nummers op het schijfje waaronder Proosten op het leven, Het is wat het is, Thuis en Te laat. De cd is geproduceerd door 8 Ball Music.

JORDY VAN DEN BOERVan Jordy van den Boer is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel 1 Margarita. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: 100.000 jaren, Zo sexy, Tikkie tikkie en Ik wil jou.

JAN SCHNEIDERVan Jan Schneider is een nieuwe single verschenen met de titel Señorita Maria. Eerder bracht de zanger het album Vriendjes uit. NL Factor Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

JEROEN VAN DER BOOMVan Jeroen van der Boom is een nieuwe single verschenen met de titel Tevreden. Eerder bracht de zanger onder andere Jij bent zo, Thuis, Zeg me en Winnaars uit. Dino Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

IZALINE, THIJS EN DANIELVan Izaline Calister, Thijs Borsten en Daniel de Moraers is een nieuwe single te downloaden of te Streamen met de titel Ik wil alleen zijn met de zee... Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

YENTL EN DE BOERVan Yentl en De Boer is een nieuwe single te streamen met de titel Deze zomer. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn Stop de tijd, Aanraking, Ik heb een man gekend en Meemaken of niet.

STEPHAN JANSSENVan Stephan Janssen is een nieuwe single verschenen met de titel Die mooie tijd. Eerder bracht de zanger ondermeer Voor geen goud, Over en uit, Hoe kan ik zeggen en Kom trek je jas aan uit. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

WESLEY VAN DOESBURGWesley van Doesburg heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Kom vier het leven. Eerder bracht de zanger onder andere Vanavond vieren we feest, Voor de allereerste keer, Mijn auto en Geef mij deze nacht uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/dowenloaden is.

BART PEETERS EN TOM VAN STIPHOUTVan Bart Peeters en Tom van Stiphout is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Ik heb je graag. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

DE SUSKESVan De Suskes is een nieuwe single verschenen met de titel Borsjt met worsjt. Eerder bracht het trio onder andere Boeren aan de macht, Marianne, Fokje het konijn en Melken doe je zo uit. Klare Taal Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

DIEGO HOLZKENDiego Holzken heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Samen met jou. Eerder bracht de zanger ondermeer Verslaafd aan jou, Zonder jou, Alleen jij en Hoe kan ik je hart bereiken uit. Cornelis Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

KARINA COORS

 

Van Karina Coors is een nieuwe single verschenen met de titel In balans. RC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

TRINITYMedio januari 2021 ligt er een nieuwe lp in de (web)winkels van Trinity met de titel Een grote familie. Enkele nummers die op de plaat staan zijn Mooi weer, Vlammetje, Dansje voor 2 en Vakantie.

SELMA OMARIVan Selma Omari is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Overdreven. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Het spijt me niet en Allang.

KINDEREN VOOR KINDEREN (DEEL 41)Van Kinderen voor Kinderen ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel En toen? (deel 41). Er staan 13 nummers op het schijfje. Enkele titels zijn Hand in hand, Dierenfreak, Ik durf alles en Je hoeft niet alleen te zijn. BNN/VARA Records heeft de cd geproduceerd.

SAMSON EN MARIEVan Samson en Marie ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Somsonrock. Andere nummers die het duo op haar naam heeft staan zijn onder andere Samson en Marie en Grote rode luchtballon. Het schijfje is geproduceerd door Studio 100 Records.

NEDERHITS TOP 50 (WEEK 40)De nummer één uit de NederHits Top 50.

Artiesten: Suzan, Freek en Snelle.

Titel: De overkant.

XERXES EN HENK WESTBROEKVan Xerxes en Henk Westbroek is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Zelfs je naam is mooi. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

MUZIEK PARADE TOP 20Muziek Parade was een maandelijks tijdschrift dat verscheen tussen 1957 en 1985. Het blad had haar eigen Top 20. Dit is een Nederlandstalige notering uit de hitlijst van november 1972.

Artiest: Cornelis Vreeswijk.

Titel: De nozem en de non.

Notering: nummer 18.

DOE MAARVan Doe Maar ligt een nieuwe lp in de (internet)winkels met de titel Skunk. Er staan 10 nummers op de plaat waaronder Alice, Sinds 1 dag of 2, Nederwiet en Smoorverliefd.

BNRVan BNR is een nieuwe single verschenen met de titel Statisch. Eerder bracht het duo onder andere Vergeet me, Tranen van geluk en Zonder haar uit. Cloud 9 Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DE VLAAMSE TOP 100 ALLER TIJDENEen nummer uit de Vlaamse Top 100 aller tijden, uitgezonden op Jouwradio! in 2007.

Artiest: Bob Benny.

Titel: Waar en wanneer.

Notering: nummer 49.

DE REMVan De Rem is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Nonchalange. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Goud, Symptomen, De pressie en Gelukkig.

De VLAAMSE TOP 10 VAN TOEN (WEEK 40)Dit is de nummer 1 notering van week 28 uit de Ultratop Vlaamse Top 10 van 2014. Dus precies 6 jaar geleden.

Artiest: Jo Vally.

Nummer: Ik gaf je mijn hart.

DANNY DE MUNKVan Danny de Munk is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Een man van de wereld. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Bij elke slok, Ik voel me zo verdomd alleen, Mijn stad en Toe nou kom weer thuis.

LILIANE SAINT=PIERREVan Liliane Saint-Pierre ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Karma. Er staan 16 nummers op het schijfje waaronder Eindeloos, Dansen in Parijs, Ik verlang nog steeds naar meer en Laatste kans.

100%NL TOP 100100%NL zond in 2009 de Nederlandstalige top 100 uit. Dit is één van de noteringen uit de hitlijst.

Artiest: Antje Monteiro.

Titel: Je kent me.


Notering: nummer 87.

EDDIE WESTEREddie Wester heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Toe blijf hier bij mij. Eerder bracht de zanger onder andere Alle vrouwen, Elke nacht en Ik wil je kussen uit. Telster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DE RADIO VERONICA TOP 1000Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 1000. Deze lijst werd uitgezonden ter gelegenheid van de 500ste Top 40.

Artiest: Boudewijn de Groot.

Titel: Het land van Maas en Waal.
 
Notering: nummer 54.

DENISEDenise heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Als je verliefd op een jongen bent. Eerder bracht de zangeres onder andere Zomer voor altijd en Waar blijf je nou uit. Glitter Beats Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

MEISVan Meis is een nieuwe single verschenen met de titel Veel. Eerder bracht de zangeres onder andere Wacht en Waar uit. LA 6  Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DIT NUMMER KOMT NOG VAN 45 TOEREN VINYLArtiesten: The V Boys.

Titel: Koud hè.

Uitgebracht in: 1987.

NOORDKANTVan Noordkant is een nieuwe single verschenen met de titel Nieuwe morgen. Zen Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

VOLENDAMMER TOP 1000De Volendammer Top 1000 is uitgezonden op RTV L.O.V.E. in 2013. Dit is één van de Nederlandstalige noteringen.

Artiesten: 3JS

Titel: Het licht in je ogen.

Notering: nummer 876.

HENNY THIJSSENHenny Thijssen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ogen liegen niet. Eerder bracht de zanger ondermeer Laat me nu maar gaan, Hoe lang, Ben onderweg en De nacht is mijn leven uit. Van Hoevelaak Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

STEFAN VAN NIEROPVan Stefan van Nierop is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Dansen met z'n twee. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Geen dag voorbij en Nu weet ik wat liefde is.

NOËL FERMONTVan Noël Fermont is een nieuwe single verschenen met de titel De dag dat ik jou zag staan. Music Experience Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DE NEDERLANDSE TOP 40 VAN 1990 (WEEK 40)Een Nederlandstalige notering uit De Nederlandse Top 40 van week 40 in 1990. Dus precies 30 jaar geleden.

Artiest: Corry Konings.

Titel: Mooi was die tijd.

Notering: nummer 7.

ROMANA DISSELDORPRomana Disseldorp heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Regen van geluk. Eerder bracht de zangeres onder andere Mi amor en Jij raakt mij meer en meer uit. Anro Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

ZEEZENDER DJ HITTIPDj: Stan Haag (Radio Mi Amigo).

Artiest: Claire.

Nummer: Moeder.

Lieveling van: 03 t/m 09-04-1976.

KINDEREN VOOR KINDERENVan Kinderen voor Kinderen is een nieuwe single verschenen met de titel En toen? Eerder brachten de Kinderen ondermeer Hupsakee, Hallo wereld, Bewegen is gezond en Klaar voor de start. BNN/VARA Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

BARBARA SWINKELSVan Barbara Swinkels is een nieuwe single verschenen met de titel Als jou liefste. Eerder bracht de zangeres onder andere Kleine zwerver, Turkse liefde en Wil je heel misschien uit. FH Productions Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

KELLY VAN DE LUMPVan Kelly van de Lump is een nieuwe single verschenen met de titel Leave en laote laeve. Marstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden is of te streamen.

RADIONL TOP 1500I
n 2015 was de Nederlandstalige Top 1500 te horen op RadioNL. Dit is één van de noteringen.

Artiest: Dana Winner.

Titel: Alles wat ik doe.

Notering: nummer 1483.

MANNEN VAN NAAMVan Mannen Van Naam is een nieuwe single verschenen met de titel De Duivelsbrug. Eerder bracht de groep ondermeer Straks en Brilletjes uit. HKM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is. 

JAAROVERZICHT VERONICA TOP 100 VAN 1968Een Nederlandstalige notering uit het jaaroverzicht van de Veronica Top 100 van 1968.

Artiest: Tony Bass.

Titel: Ik ben met jou niet getrouwd.

Notering: nummer 54.

RONALD EN MARISSAVan Ronald en Marissa is een nieuwe single te downloaden/streamen met de titel Dromentrein. Het is het eerste nummer dat het duo heeft uitgebracht.

COLLIN VAN MOOK EN WENDY WOOPVan Collin van Mook en Wendy Woop is een nieuwe single verschenen met de titel Ik wil jou. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DORUSUniversal Music heeft een nieuw album uit de serie Favorieten Expres uitgebracht met de titel Dorus. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn onder andere Als ik wist dat je zou komen, 'r Zit een gat in mijn emmer, Twee motten en In de hemel is geen bier.

ULTRATOP VLAAMSE TOP 50 (WEEK 39)De nummer één uit de Ultratop Vlaamse Top 50.

Artiesten: Regi, Jake Reese en OT.

Titel: Kom wat dichterbij.

OP GEVEULVan Op Geveul is een nieuwe single verschenen met de titel Haol mich maar in. HKM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

HOLLANDSE NIEUWE (WEEK 40)De Hollandse Nieuwe is elk uur te beluisteren op RadioNL.

Artiest: Pascal Redeker.

Titel: Ik hou echt alles van jou.

TRINITYTrinity heeft een nieuw album opgenomen met de titel Trinity. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Goedemorgen, Opblijfavond, Mooi hier en Vakantie. Medio januari 2021 is de cd verkrijgbaar in de (web)winkels.

SAMSON EN MARIEVan Samson en Marie ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Samson en Marie. Er staan 12 nummers op het schijfje. Enkele titels zijn Samsonrock, De wereld is mooi, Wij gaan vliegen en Alles is op. De cd is geproduceerd door Sudio 100 Records.

MARCK DE JONGVan Marck de Jong is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Comment ca va. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

BALTUS EN COVan Baltus en Co is een nieuwe single verschenen met de titel Sjoal. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

WESLEY DE BRUINVan Wesley de Bruin is een nieuwe single verschenen met de titel Laat me alleen. Eerder bracht de zanger ondermeer Kom schatje, Een lied voor alle meiden, Jij hoort bij mij en Ik ga mijn eigen weg uit. Leico Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

FEESTZANGER LINDERSVan Feestzanger Linders is een nieuwe single verschenen met de titel Liefde van mijn leven. All 4 You Events Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DE STROPPENVan De Stroppen is een nieuwe single verschenen met de titel De neuzevent van Gent. DS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

GORDONGordon heeft een nieuwe single opgenomen met de titel De heling. Eerder bracht de zanger onder andere Ga dan, Kon ik nog maar even bij je zijn, Ik bel je zomaar op en Kom eens dichterbij uit. 12 oktober is het nummer te streamen of te downloaden.

DANIQUEVan Danique is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Een ware vriend. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Wat was het waard, Vlieg niet te hoog, Zeven jaren en Ga met me mee.

HENNY THIJSSENHenny Thijssen  heeft een nieuw album opgenomen met de titel Tastbaar. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn onder andere 'n Vlinder, Ik wil jou helemaal, Eeuwige lente en Dit was alles. GDM Records zorgt ervoor dat de cd 25 november verkrijgbaar is in de (web)winkels.

FRANK FERRARI,HANS SOMERS EN NETTY REEKVan Frank Ferrari, Hans Somers en Netty Reek is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Leven zonder jou. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

THE CRAZY ENTERTAINERSVan The Crazy Entertainers is een nieuwe single te streamen/doewnloaden met de titel Dansen (Vlaamse remix op Jeruzalema). Het is het eerste nummer dat het drietal heeft uitgebracht.

HARTEN 10Van Harten 10 is een nieuwe single verschenen met de titel Het is weer voorbij die mooie zomer. Eerder bracht het duo ondermeer Elke dag zomer, Praten, Niets of niemand en Twee witte paarden uit. DSMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

NOEL FERMONTVan Noel Fermont is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel De dag dat ik jou zag staan. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

MIKE KANDERSVan Mike Kanders is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Ik wil bij je zijn. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik beloof jou nog veel meer en Als de bliksem.

OKESWEERVan Okesweer is een nieuwe single verschenen met de titel Deze avond. Eerder bracht de groep het album Mannen van het bedreigde soort uit.

RONALD VERSTAPPENVan Ronald Verstappen is een nieuwe single verschenen met de titel Bier en bitterballen. Eerder bracht de zanger ondermeer Helemaal niets, Zij is een wonder, Daar en Walsen met jou uit. Foxstrot Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden/streamen is.

BUREN VAN DE BRANDWEERVan Buren van De Brandweer is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Weekend vrij. Andere nummers die de groep op haar naam heeft staan zijn onder andere Afvallen is geen optie, Mooi man, Lachen en lossen en Slecht gaan.

TOM HAVERTom Haver heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Hoe komt het? Eerder bracht de zanger ondermeer Lisa, Jij en ik, Zomerliefde en Zomer in je ogen uit. Toelomst Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

WILLEM DUYNUniversal Music brengt 13 november een nieuw album uit de serie Favorieten Expres uit met de titel Willem Duyn. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Willem, Marie-An, Wat een rare man en Dag dikke olifant.

PAULTJE POETSVan Paultje Poets is een nieuwe single verschenen met de titel Niet lullen....maar poetsen. Eerder bracht de zanger ondermeer Als de trommel roept, Zigeunerkind, Kleine jongen en Lijn 10 uit. Stars Up Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

FRANS ASHWIN

 

Van Frans Aswhin is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Vertel de waarheid. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: 'k Voel me zo alleen en Jij bent de zin van mijn bestaan.

GEKE, DE ZONNEPITTEN EN GEKE'S TIENTALVan Geke, De Zonnepitten en Geke's Tiental is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Vrede. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

VRIENDEN VAN DE KROEG EN FEEST DJ MAARTENVan Vrienden Van De Kroeg en Feest Dj Maarten is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Sta op voor de horeca. Het is het eerste nummer dat de gelegenheidsformatie heeft uitgebracht.

DIE ENE SJORS EN DE FEESTBAND RICHARDVan Die Ene Sjors en De Feestband Richard is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Terug naar toen. Het is het eerste nummer dat de gelegheidsformatie heeft uitgebracht.

VITTA LENAVan Vitta Lena is een nieuwe single verschenen met de titel Levensspel. VT Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

MARLANEVan Marlane is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Wat ben ik gek op jou. Eerder bracht de zangeres onder andere de volgende nummers uit: Ik wil je, Ik ben verliefd, Weet jij wel en Met een beetje liefde.

TINNE OLTMANSVan Tinne Oltmans is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Verdrijf me. Het is het eerste nummer dat de zangeres heeft uitgebracht.

CLAIREVan Claire is een nieuwe single verschenen met de titel Niks. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

GERS PARDOELVan Gers Pardoel ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel 2020. Enkele nummers die op de cd staan zijn ondermeer Zomer, Hey jij, Met mij mee en het duet Nachttrein met Sean Dhondt. CNR Records heeft het schijfje geproduceerd.

NICK EN SIMONNick en Simon hebben een nieuwe lp opgenomen met de titel NSG (Nick en Simon Garfunkel). Enkele nummers die op de geluidsdrager staan zijn Te vrij, Brug voor jou, Boter en azijn en Oostenwind. Warner Music zorgt ervoor dat de plaat 6 november verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

HENK-JAN TANGEBERGVan Henk-Jan Tangeberg is een nieuwe single verschenen met de titel In Zweeloo kan alles. Eerder bracht de zanger ondermeer Daarom hou ik van een feestje, Kalispera, Tijd voor gezelligheid en Daarom hou ik van het kerstfeest uit. All 4 You Events Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

LENIE GERRITSLenie Gerrits heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De afgekeurde woning. Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil je, Sta niet achteraan, De rolleman en Moederlief uit. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

PETRYVan Petry is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Mijn weg ben jij. Eerder bracht de zangeres het nummer Vrij zijn uit.

TAMARA TOLTamara Tol heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Die zomer ging zo snel. Eerder bracht de zangeres onder andere Het leven is mooi, Welkom thuis, Hé schatje hé en Zomerlach uit. 9 oktober is het nummer te streamen of te downloaden.

STEF BOSVan Stef Bos is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Recht uit het hart (Beste Zangers 2020). Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Papa, Daarom zijn we vrij, Welkom en Toen was geloof.

MATHIAS VERGELSMathias Vergels heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Betere man. Eerder bracht de zanger onder andere Wij alleen, Helena, 1 keer voor altijd en 2 (zo mag het verder gaan) uit. HKM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

THE DIAMOND STARSVan The Diamond Stars ligt een nieuwe vinyl single in de (web)winkels met de titel Lingerie. Tukker Vinyl Records heeft de plaat geproduceerd.

MISS CHARLOTTE

 

Van Miss Charlotte is een nieuwe single verschenen met de titel Ik lach, ik huil. MC Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer is te streamen en te downloaden.

FROGERBOYSVan de Frogerboys is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel De grootste lach op jouw gezicht. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidstrio heeft uitgebracht.

BART HERMANVan Bart Herman is een nieuwe single verschenen met de titel Victoria. Eerder bracht de zanger ondermeer Geen goed idee, Bleke Lena, Ode aan de zon en Marie-Christine uit. Matador Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

ED STRUIJLAARTVan Ed Struijlaart is een nieuwe single verschenen met de titel Voor jou. Eerder bracht de zanger Alles komt weer goed uit. Ears Want Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te downloaden of te streamen is.

JOHAN ROODEJohan Roode heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laatste kus. Eerder bracht de zanger Wanneer kom jij uit. Holliwood Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DENNIS CORNELISSENDennis Cornelissen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Amor amor amor. Eerder bracht de zanger ondermeer Een zomer lang, Leef, Knokken en 1001 zoenen uit. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

JOHAN KALIFAVan Johan Kalifa is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Dans met me mee. Eerder bracht de zanger het nummer Vlaanderen uit.

ROEL C. VERBURGVan Roel C. Verburg is een nieuwe single te downloaden met de titel streamen met de titel Naar de kroeg. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Alles mag in een vliegtuig, Irma, Vreemdgaan en Onee onee (liedje voor de kater).

DOE MAARMusic on Vinyl heeft een oranje lp uitgebracht van Doe Maar met de titel 4 us. Er staan 12 nummers op de plaat waaronder Nachtzuster, 1 nacht alleen, Alles gaat voorbij, Pa en Bang.

TINO MARTIN25 september ligt er een nieuw album van Tino Martin in de (internet)winkels met de titel Voor iedereen. Er staan 17 nummers op het schijfje waaronder Was sorry maar genoeg, Elke meter kan de laatste zijn, Vanavond is alles en Recht uit het hart.

PASCAL JACOBSEN EN TYPHOONVan Pascal Jacobsen en Thyphoon is een nieuwe single te streamen/downloaden met de titel Walnootboom. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht.

YEVGUENIVan Yevgueni is een nieuwe single verschenen met de titel Bierfeesten (als ik dit maar heb). Andere nummers die de groep op haar naam heeft staan zijn Alles waar ik nu wil zijn, Als ze lacht, 1 miljioen meter en Nieuwe meisjes.

JORDI FALCONVan Jordi Falcon is een nieuwe single verschenen met de titel De eerste nacht zonder jou. Eerder bracht de zanger onder andere Waanzinnig, Sexy lady, Weerstaan en Je liet me keihard vallen uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

BORIS VAN DER HAMBoris van der Ham heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Opstaan. BVDH Records heeft er voor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

JOHAN HEERENVan Johan Heeren is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Jij bent alles. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Voor altijd mijn liefste, Onder de volle maan, Zonder jou en Maria.

LENNART LEMMENSVan Lennart Lemmens ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel 100% wolf. Het nummer is de titelsong van de gelijknamige film. Studio 100 Records heeft het schijfje geproduceerd.

WOONWAGENHITS TOP 50 (DEEL 15).Rood Hit Blauw Records brengt 30 oktober een nieuw album uit de serie Woonwagenhits Top 50 uit. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn ondermeer Sieneke met Bekijk 't maar, Jannes met Wel of niet, Corry Konings met Nog één keertje overdoen en Frank van Etten met Op het kamp.

HARTMANVan Hartman is een nieuwe single verschenen met de titel Hartenbreker. Eerder bracht de zanger ondermeer Zie je lopen, Gat in mijn hoofd en Winden zeilen uit. Hartman Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

EEN NUMMER OVER DE ZEEZENDER RADIO VERONICAEr zijn diverse nummers over de zeezender Radio Veronica verschenen. Dit is er één van.

Artiesten: Nol en Marie.

Titel: Klaas Vaak altijd raak.

Uitgebracht in: 1971.

RONNIE MITCHELLRonnie Mitchell heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel 1 minuut van je tijd. RM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

RADIO VERONICA TIPPARADE (WEEK 40)Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Tipparade van 1971, precies 49  jaar geleden.

Artiesten: Vader Abraham en zijn Goede Zonen.

Titel: Jij en ik blijven bestaan.

Notering: nummer 9.

MIKE VERAERTVan Mike Veraert is een nieuwe single verschenen met de titel Sterker. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik zie je lach, Ik zal vechten uit. Mickim Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

SLONGSVan Slongs is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Pachamama. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Die dagen, Zeven zonden en Doelloze ziel.

NPO STERREN.NL TOP 1000Een nummer uit de Nederlandse Top 1000, uitgezonden op NPO Sterren.nl in 2015.

Artiesten: Skik.

Titel: Op fietse.

Notering: nummer 952.

CHRISTEL EN QUINVan Christel en Quin is een nieuwe single verschenen met de titel Veurgood beejein. Marlstone Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is. 

DE DAVERENDE 30De Daverende 30 werd van 2 april 1971 tot 25 augustus 1974 uitgezonden op Hilversum 3. Dit is één Nederlandstalige notering uit week 47 van 1973.

Artiesten: Corry en De Rekels.

Titel: Zonder 't te weten.

Notering: nummer 24.

RENÉ KARSTVan René Karst is een nieuwe single te downloaden of te streamen met de titel Tarwe smoothie. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Atje voor de sfeer, Annemarie, Supergave tijd en De stenen op het plein.

JOHN HORTONVan John Horton is een nieuwe single verschenen met de titel Naar de zevende hemel. Eerder bracht de zanger ondermeer Wie wil mijn meisje zijn, Zo jong, Een beetje liefde en Schipbreuk tussen 2 harten uit. D en V Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

DECENNIUM JAREN 70 TOP 100De Stichting Top 40 stelde de Decennium jaren 70 Top 100 samen. Dit is één van de Nederlandstalige noteringen uit de hitlijst.

Artiesten: Arne Jansen en Les Cigales.

Titel: Meisjes met rode haren.

Notering: nummer 96.

CORRY GEERLINGSVan Corry Geerlings is een nieuwe single verschenen met de titel Altijd weer die zon. Eerder bracht de zanger ondermeer Witte wolk, Jij was echt alles voor mij, De zee zingt haar lied en Alle liefde van de wereld uit. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen/downloaden is.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30 (WEEK 40)Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

Artiesten: Jeffrey Heesen en Brace.

Titel: Van mij alleen.

WIMMIE BOUMAVan Wimmie Bouma is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Alles komt goed. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: De ring die jij draagt, In het zicht van de haven, Ik tel geen sterren en Ben jij vrij.

MATTHIAS LENSVan Matthias Lens is een nieuwe single verschenen met de titel Want als de zon. Eerder bracht de zanger Heidi en Ik wil dansen uit. Globe Entertainment Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te streamen of te downloaden is.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TOP 50De zeezender Radio Noordzee Internationaal zond de Top 50 uit van 6 maart 1971 tot 24 augustus 1974. Dit is één van de Nederlandstalige noteringen uit de lijst.

Uitgezonden: 29-01-1973.

Artiesten: Gebroeders Grimm.

Titel: We nemen er nog één.

Notering: nummer 35.

FRERIK DE SWETSERVan Frerik de Swetser is een nieuwe single te streamen of te downloaden met de titel Jierdiliet (Fries verjaardagslied). Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Iderien wurdt bekend en De liliksta man.

RADIO NOORDZEE INTERNATIONAAL TROEF 20Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in de lijst stonden waren kanshebbers voor de Radio Noordzee Internationaal Top 50.

Artiest: Barend Servet.

Titel: Hoe kan dat nou.

Uitgezonden: 20-07-1974.
Omhoog