GezinsCoaching Zeeland

Communities

ZeelandNet

GezinsCoaching Zeeland

GezinsCoaching Zeeland

35.771 bezoekers 18 leden Log in

. Reiki cursus I, II en Master


Reiki cursus

Iedereen kan Reiki leren!

Tijdens de cursus worden de deelnemers ingewijd (geinitieerd) in het gebruik van de Reiki energie. Hiervoor zijn diverse behandelingsmethoden mogelijk die allen aan bod zullen komen. Tevens leer je de Reiki leefregels.

Reiki I

De eerste graad bestaat uit vier inwijdingen. Tijdens deze inwijdingen worden de energiebanen, die bij iedereen geblokkeerd zijn, weer in hun natuurlijke open staat teruggebracht. De geschiedenis en achtergrond van Reiki komen aan bod, minstens 2 behandelmethoden worden geoefend en na afloop krijgt u uw certificaat in het Usui systeem van Natural Healing. Uiteraard ook de uitgebreide Reiki I reader voor al uw naslagwerk.

Ik geef u nu de gelegenheid om uw Reiki I cursus in 1 dag te volgen.

De kosten hiervoor zijn 150,00 euro (incl.btw), incl. koffie/thee excl. lunch

 Reiki II

U krijgt maar 1 inwijding. U zult leren om Reiki op elk gewenst moment op afstand te geven. U leert verschillende behandelmethoden en u krijgt daarvoor de drie symbolen. Na afloop krijgt u het certificaat Reiki II in het Usui systeem van Natural Healing en de Reiki II reader.

Ook Reiki II kunt u nu in 1 dag behalen.

De kosten hiervoor zijn 200,00 euro (incl.btw), incl. koffie/thee excl. lunch

 Reiki A en Reiki Master

U wordt opgeleid als  ReikiMaster en tevens hoe u een eigen praktijk kunt gaan beginnen. U krijgt uw laatste symbool en wordt ingewijd volgens het Usui systeem van Natural Healing. U krijgt na afloop alle benodigde certificaten en de Reiki Master en Reiki praktijk reader.

Reiki a en Reiki Master volgt u in 1 dag.

De kosten zijn 350,00 euro (incl.btw), incl koffie/thee excl. lunch

De Reiki cursussen worden gegeven in de praktijk ruimte van oKi Yogi!

Voor meer informatie 06-18793866

of  info@okiyogi.nl

Omhoog