Peter's community muppettrol

Communities

ZeelandNet

Peter's community muppettrol

Welkom op Peter´s community

20.076 bezoekers 3 leden Log in

Welkom op deze community

 

Ik ben Peter, alleenstaande ouder , heb 3 kinderen met één zoon thuis inwonend, de oudste waar ik geen contact mee heb en wil, woont bij ex in. Dochter woont elders in een pleeggezin. Voor  dochter heb ik een omgangs regeling, die ex telkens probeerd te dwarsbomen, onder motto dat dochter niet graag bij mij is.

Werk als vrijwilliger bij Werkt voor ouderen zorg .En bij de zonnebloem  Zelf vindt ik het fijn om onder de mensen te komen, en daarnaast heg ik het gevoel wat nuttigs te doen.Probeer deze community (gezin) regelmatig bij te houden. (zie datum bij rubriek nieuws) Bij deze communitie wil ik de informatie breed houden. Wil zo af en toe foto's plaatsen uit de buurt en/of nieuws, dingen uit Zeeland.
Een aantal onderwerpen waar niet zoveel over gesproken wordt, zoals bijvoorbeeld doofheid/slechthorendheid wil ik hier ook aandacht aan besteden , dit omdat ik zelf een dove dochter heb.
Een rubriek knutselen, laat zien hoe u simpel en toch aparte dingen kunt maken zonder dat het heel veel kost.Daarnaast wordt er natuurlijk veel op de computer/smartphone gedaan, vandaar ik daar regematig wat tips plaatst

 U kunt mij volgen op twitter  @muppettrol     

  Ben ook te vinden op:

 http://www.zeelandnet.nl/weblog/leven62/
   www.muppettrol.nl
 www.facebook.com
www.skype.com
www.instagram.com 
www.twitter.com/@muppettrol
www.tumblr.com


Nieuws

Agenda

Er staan op dit moment (nog) geen evenementen online.

Prikbordadvertenties

van peter loof

De community eigenaar heeft op dit moment geen prikbord advertenties.

Welkom op "peters weblog" (zeelandnet)Digitaal autoriseren

De muziek app van stingray moet binnen een aantal dagen autosiren. Anders koen er kosten aan. Het is niet moeilijk, er is geen tv kanaal nodig maar een radio kanaal uit het plus pakket. De kanalen van Stingray zitten tussen kanaal 940 en 990

Zelf heb ik de radio afgestemd op kanaal 940,  kleuter en peuter liedjes. De muziek app openen, ga naar account, autoriseren, vervolgens op 30 cm van de luidspreker op opnemen drukken. wanneer het goed gedaan is, is dit 180 dagen  goed

Column


Orgaan donor,

Wat iemand na zijn ofhaar dood met de organen wilt doen is ieders eigen mening. Ik ben hiervan nooit een voorsataander geweest, zeker niet meer wat er schijnt te gebeuren. ik ga hiervan geen linken neer zetten, een beetje de zoekmachine gebruiken doet wonderen.

De nieuwe wet, dat iedereen automatisch instemt om orgaan donor te zijn, ben ik totaal geen voorstaander van, mensen die niet zelf kunnen beslissen, stemmen met iets in wat voor hen onbegrijpelijk is. Daarnaast vindt ik deze wet een inbreuk op de vrijheid, en dit enkel maar om aan meer donoren te komen.

 

 

 

nieuwsbronnen

pzc   telegraaf  volkskrant  de stem limburger  nu.nl elsevier  metro ad  faam        bode     schelde  omroepZ       rtl    hart zeelandnet nos

Welkom op de blog van muppettrol (Peter)k
lik op plaatje

mijn site Met vele onderwerpen zoals Knutsele

Vlissingen te zien in foto album

Hulp instanties

                     slachtofferhulp slachtofferwijzer stichtingzijweg             stichting svmw             

Stuk tv

video

spreuk/ gedicht/wijsheid van de maand

Wat je vandaag weet,heeft geen invloed meer wat je gisteren deed. Het heeftv wel invloed op wat je in de toekomst gaat doen.

(Condoeezza Rice)

KnutselenKnutselen, is een , rubriek waarbij U voor niet al teveel geld leuke en aparte dingen voor binnen en buiten kunt maken.

Gastenboek

Er staan nog geen aanbevelingen in het gastenboek.

Handige links


www.muppettrol.nl       Mijn website waar van alles op te vinden is. onderwerpen over
                                vrijwilligers (werk) bijstand, schoolvakantie's, burnout , beroerte
                                Uitgebreidedere klus rubriek,foto's,onderwerpen over scheiden
                                en nog veel meer...............
                                
                   

          

  

  

ZeelandNet Foto's

Alles gaat voorbij

 

Foto van de maand,
bevrijdings festival

Er wordt soms negatief gepraat over Vlissingen.  Maar er is een mooi strand, schepen varen dichtbij voorbij, regelmatig van alles te doen zoals de markten op de boulevard, en nu het bevijdings festival. Een gezellige drukte met muziek voor ieder wat wils. Laat de stad niet volledig vol staan met winkels, maar er is voldoende te vinden.

Interactieve tv van deltta

Sinds kort ben ik een tevreden bezitter van delta interactieve tv van de delta. de decoder die je dan voor iedere tv nodig hebt moet je huren, momentheel voor €3,50 per maand.  Opnemen daar heb je een abonnement voor nodig. programma's worden in de cloud opgeslagen voor een jaar lang. Via een app op de smartphone,tablet heb je dezelfde mogenlijkheden als op de tv.  De decoder werkt niet via de tv kabel maar viai internet .
Voorheen had ik een humax decoder met harde schijf in gebruik, dat apparaad werkt ook goed, enkel een is er al stuk gegaan en voor iemand in de bijstand zijn dat geen bedragen meer om te bekostigen. Dus het huren bevalt mij prima.Daarnaast heb ik het idee dat het delta modem de toekomst gaat worden, iets wat straks enkel er nog maar is om tv van delta te kunnen ontvangen

Poll

Interactieve tv van Delta

Zomer vakantie 2018

Fotoalbum

Video

vrijwilligerswerk

Van vrijwilligers wordt veel gebruik gemaakt, zelf ben ik actief bij ouderen en zou het fijn vinden om een soort scholing te rijgen hoe je et dementen mensen het beste om kan gaan, en met mensen die ineens zeggen geen zin meer te hebben om verder te leven. Ik vraag mij af of ik nu de enige bent die een cursus op prijs zo stellen. 

tekst

Praten lost veel problemen op

Batterij snel leeg

Wanneer de batterij van uw smartphone snel leeg raakt kan het natuurlijk aan de batterij liggen, een tweede oorzaak zou een verkeerde oplader kunnen zijn, die laadt de batterij wel op maar zorgt ook dat deze weer snel leeg raakt.
Zelf recent zoiets mee gemaakt, contact gezocht met de fabrikant, moest een paar screenfoto s opsturen, later werd ik terug gebeld en zeiden dat het niet goed was, en kreeg het advies omde smartphone op te sturen, wat ik enkel nog kon proberen was alles terug te zetten naar fabrieks instellingen. Dat laatste heb ik maar geprobeerd, ik zag het niet zitten om een tijd zonder telefoon rond te gaan lopen. En jawel, mijn batterij is weer goed. Wiew zoiets heeft raad ik aan om eerst een backupp te maken want anders ben je alles kwijt wat er op stond

dagelijks leven

Mijn leven, alles behalve zonder stress, gezien deze community over gezin gaat, kunt u via de link lezen wat ik zo af en toe te verwerken krijg, en ophouden, welnee. Dat gaat al vanaf 13 april 2013 zo. Natuurlijk ik schrijf graag over de leuke dingen in mijn leven, maar minder leuke dingen horen daar ook bij. Ik ben iemand die graag schrijft. Meningen over wat ik schrijf zijn verdeeld,één ding is zeker, stoppen ben ik niet van plan. http://www.muppettrol.nl/nieuws/waarheid-1/

leden van deze community kunnen het een en ander lezen onder de noemer that's life


Soms kun je als vrijwilliger een een moeilijke situatie komen. Je kunt fijne collega"s hebben, en ook zien dat het niet goed loopt, ook na verschillende gesprekken veranderd er niets. Ik trek mij zulke dingen aan, en wel op zo'n manier dat er er liever niet meer werk, Lees  meer over dit onder werp, wat enkel te lezen is voor volgers van deze site, Wordt zo af en toe bijgewerkt

Ik schrijf op verschillende plaatsen een blog, allereerst op zeelandnet, ook op mijn site muppettrol, en sinds kort op facebook, die enkel toegangkelijk is voor bekenden.

Weinig te besteden, wat dan ?

wanneer u verwacht werkeloos te worden, of u moet om een of andere reden snel bezuinigen volg dat het volgende;

  • Zeg onnodige lidmaatschappen tijdig op.
  • Stop met de krant, deze is meestal gratis te lezen in de bibliotheek,  ook nieuws op internet.
  • Loop verzekeringen allemaal na, en zeg verzekeringen die geen nut hebben op.
  • Lectuur dat U liever niet op zegt, probeer het digitaal te krijgen, is meestal goedkoper.
  • Maak een boodschappen lijstje, en koop enkel die dingen die nodig zijn.
  • maak een lijstje waar uitgaven en inkomsten opstaan, zodat u weet wat u kunt uit geven.
  • Eventueel een tweede bankpas, waar u precies uw weekgeld op stort, de andere rekening behoud u enkel voor uw rekeningen te betalen.
  • Kunt u een rekening niet tijdig betalen, neem contact op met het betreffende bedrijf om een regeling te treffen.
Haal spullen bij een tweedehans winkel, kleding bij een kledingbank.. Ook te vinden op www.muppettrol.nl

Delta

                           

Zeelandnet video

De community eigenaar heeft op dit moment geen video’s online staan.

Peter allias muppettrol

Verjaardagen

van Caroline Ocker

Er is binnenkort niemand jarig vandaag.

muziek

tweets

Forum

Hoe een ex bezig kan zijn, en wat dit de maatschap

Dochter Amy wordt op 14 april 18. "Moeder" dacht kom het wordt weer eens tijd voor een volgende rechtszaak. De OTS en de Williamschrikkergroep zijn dan verleden tijd.
Dus twee weken van te voren lag de uitnodiging weer in de bus. "moeder wenst dochter Amy meer te zien, en dus minder naar vader, de omgangs regeling moet maar eens veranderen, ze ziet Amy immers te weinig.

Natuurlijk terwijl de vakantie de eerste 3 weken of de laatste 3 weken af wisselen, zodat wij Amy de eerste 3 weken hebben, mag van "moeder" ook niet doorgaan, moeder heeft al geboekt. Het leuke is wij ook, beter gezegd mijn zoon. Dus " moeder wil mij pakken door dochter minder te laten komen , mijn zoon zou zijn vakantie moeten annuleren, en de kosten die gemaakt zijn krijgt hij niet terug. Wij hebben gewacht met het boeken tot de omgangsversie officieel op papier stond. Moeder heeft ook de wens Amy weg te halen uit het pleeggezin in Best. Er blijven dan twee mogelijkheden over 1 Amy reist dagelijks van Soubuirg naar St Michielsgestel of trekt door de weeks in bij oom Leo, luitenant kolonel bij de luchtvaart, wonende in Eindhoven. Deze man zit goed bij kas, en heeft nogal flink gelogen bij de rechtbank.

De komende rechtszaak donderdag 15 maart wilde moeder natuurlijk niet mee werken aan aan een beschermd bewind, en ik moest dus daarom met een weekgeld van € 20,00 om een uittreksel uit het geboorte register van 13,40. Ze wil en blijft maar heersen over Amy. Ik schat dat dit de 21e rechtzaak wordt sinds 13 april 2013 

Dit is mijn inziens het bewijs dat het paar totaal niet spoort, niet handelt naar de belangen van dochter maar enkel naar de wensen van haar zelf en strijdt voert over de rug van dochter Amy met als doel mij kapot te maken. Daarnaast haar zoon, ook iemand die volgens intervence niet op zich zelf kan wonen kruipt geheel in het achterwerk van ex. Ook hij heeft in verleden zijn zusje snachts gekust, waar zij van streek was, speelde met haar wat leek op pedofiele neigingen, heeft zijn hoofd door een keukenraam geduwd om zijn jongere broer de schuld te geven, heeft daarnaast vreemde trekjes door telkens naar het geslachtsdeel van zijn jongere broertje te kijken. Heeft net als Leo, "moeder" valse verklaring bij de rechtbank gelegd ,zelfs waar dochter destijds een briefje moest over schrijven.

Elke rechtszaak kost geld, de maatschappij betaald voor mij, al zo'n 20 maal is er een bedrag van ca 200 euro betaald omdat  ik telkens moet komen. Bij elke zaak mag ik de vele leugens aanhoren, aangezien ik zelf niet van steen ben, heb ik sinds een bepaalde tijd een begeleidster die voor mij veel werk doet, maar anderzijds ook kost. Gezien dat ex werkzaam is bij Orionis, zou zij moeten weten dat dit pure geld verkwisting is. Maar de strijd gaat niet enkel via de rechtbank, maar zij betrekt de school, en alles er maar bij. Zelfs eerst had zij ruzie met ieder familie lid, maar onder tussen praat zij ook met een masker op, zeker in eigen belang. Maar weinig mensen zien hoe zij in werkelijkheid is

Omhoog