Zeeuws meisje op de motor

Communities

ZeelandNet

Zeeuws meisje op de motor

Welkom op de community Zeeuws meisje op de motor!

126.528 bezoekers 47 leden Log in

Welkom op deze community

 

 

 

 

Niet wàt je rijdt,

maar dàt je rijdt

  

Hallo mede motorliefhebbers en -liefhebsters.

 

                          follow me

 

 Mijn Honda Magna vf 750 C                                 

 

 

 Mijn toekomstige motor??????? De proefrit beviel in ieder geval prima!!!!!!

                

Hoe ouder hoe gekker?

JE BENT NOOIT TE OUD OM TE GAAN MOTORRIJDEN!!!

Het begon allemaal in 1994 met, naar het schijnt, een midlifecrisis??!!
Bij het teruglezen van mijn oude dagboeken, toen een meisje van 17 jaar en nu net de 40 gepasseerd, las ik weer mijn DROOMWENS van toen, ....motorrijden..........!!!!!!

 

Oké, dat gaat moeders even aanpakken. Iedereen verklaarde mij voor gek, mijn man en mijn twee dochters en uiteraard ook mijn oude vadertje. Maar eigenwijs als ik was, ik ging aan de slag.  Eerst een afspraak voor een zgn. in-test, d.w.z. een soort proefmotorrijles om te kijken of ik enigszins aanleg heb en of het mogelijk is om m'n A'tje via een spoedcursus te kunnen bemachtigen. Met toch wel wat knikkende kniëen ging ik naar Goes om voor het eerst een rondje motor te rijden. Dat viel helemaal niet mee, ik werd op een enge hoge off the road motor geplaatst en kon nauwelijks met de voetjes bij de grond, kortom het werd geen succes. Helemaal down terug naar huis.

Kort daarop toch maar bij een instructeur in Zierikzee een afspraak gemaakt voor een echte rijles. En jawel, Martin leerde mij de fijne kneepjes van het motorrijden. Met uitdrukkingen als kijken waar je heen wil en ëen motor wil rijden en niet omvallen lukte het hem om mij in 1x te laten slagen voor mijn fel begeerde A.

Trots als een pauw op zoek naar een motor. Mijn voorkeur ging uit naar een chopper en het werd een Honda Shadow 500. Manlief moest noodgedwongen een stuk aan de schuur bouwen om mijn Iron Horse een plaatsje te geven. In ruil daarvoor reed hij af en toe ook een stukje op mijn motor. Uiteindelijk is hij ook zijn motorrijbewijs gaan halen, opgeleid door dezelfde onvolprezen Martin.

 

 

 

  

Zeeuws meisje

Zeeuws meisje
door de jaren heen

 

 

 


wie lokt mij uit mijn tentje??

 

 
 nu weet je waarom ik niet meer vlieg

 

 getekend door zwager Imre

 

 

 

 
over een paar jaar???

 

 

Nieuws

MAG & de file's

 

Motorrijders Actie Groep

De MAG is de enige echte belangenvereniging door en voor motorrijders!

auteursrecht

Materiaal en informatie op deze communitie is verzameld en/of ontwikkeld door de webmaster. Daar waar het geen zelf ontwikkeld materiaal betreft, is getracht zo nauwkeurig en zorgvuldig mogelijk de auteursrechten van derden te respecteren. Indien men meent dat de webmaster toch de auteursrechten van derden schendt, dan verzoekt de webmaster u zo spoedig mogelijk contact met haar op te nemen. De afbeelding/tekst zal dan op uw verzoek worden verwijderd.

last updated

updated

6 januari 2008

 

 

 

 *

NEVER RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY

*

FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

*

LOUD PIPES, SAVES LIVES

 *

 

Omhoog