Community Meteo Hulst

Communities

ZeelandNet

Community Meteo Hulst

Welkom bij Meteo Hulst

187.732 bezoekers 83 leden Log in

Disclaimer


DISCLAIMER 

Spammers die zich de lol in hebben om iemand te kwetsen, worden strafrechtelijk vervolgt. Ook als er een spammer iemand met junkmails bestookt, iemand die zich met elkaar website  ( ongewenst )gaat bemoeien, of met dreigenmenten via e-mail stuurt, probeer dit te achterhalen en stuur ons een e-mail om de spammer aan te pakken.

Meld misbruik wanneer er iets ongewenst gepost is. meteoclinge@zeelandnet.nl De moderator zal dan beoordelen of geplaatste berichten terecht verwijderd wordt.

Meld ook fakers, dat zijn mensen die zich bezig houden met het lokken naar betaalde seks, en personen die zich met onze leden poogt te bedonderen zoals ongewenst geld vragen, en het plaatsen van pornografische afbeeldingen/teksten. Wij zorgen ervoor dat onze zeelandnetserver gevrijwaard blijft van fakers.

Gratis Wifi Meteo Hulst 
De wijk Frans Snijdersplantsoen tot begin Maesterdstraat kunnen alle onze buurtbewoners gebruik maken van ons gratis (beveiligd) netwerk. Bij gebruik van goed computerapparatuur zijn we zelfs tot 120 meter omtrek onze wijkgedeelte. Als uw kabelmodem het niet doet,of u wandelt hier in de buurt,kunt u met een smartphone,laptop.DS-3 game console, playstation 3 en hoger,of met een tablet gratis een verbinding maken. Het is niet mogelijk om games te downloaden,zoals verbinden met Steam Network,Hyvesgames,en films binnen halen. Die zijn door ons eigen netwerk geblokkeerd. 

Het is handig als uw e-mail kunt uitlezen,op Google iets belangrijks opzoeken, of op Facebook kijken. Handig gratis aangeboden door ons. Als blijkt dat er iemand in ons netwerk poogt te hacken,kunnen er gerechtelijke stappen ondernomen worden. Wij kunnen ip-adressen van hackers dedecteren,en een computer of ander apparaat een code doorgeeft waarbij wij precies weten waar het vandaan komt. (c) 2015 Meteo Hulst

Omhoog