Community Meteo Hulst

Communities

ZeelandNet

Community Meteo Hulst

Welkom bij Meteo Hulst

187.798 bezoekers 83 leden Log in

Gastenboek


Pagina 1 van 8

Geef uw mening over deze community of laat een berichtje achter voor andere bezoekers

 • Beste Johny
  Wij wensen U, uw familie, vrienden, fans hele mooie en
  liefdevolle kerstdagen en een fantastisch 2012 toe.
  Groetjes van Anna Maria en Leo
  http://www.annamaria-music.nl

  Anna Maria & Leo 24 december 2011

 • Hallo Johny
  Wij wensen U, uw familie, vrienden.
  Een uiterst gezond, gelukkig en succes vol 2009
  mag worden
  Website: http://www.annemarie-music.nl
  Groetjes van Annemarie en Leo

  Annemarie & Leo 17 december 2008

 • Graag gedaan, Leo en Annemarie!

  Groetjes, Johny.

  Johny 5 augustus 2008

 • Hallo Johny
  Bedankt dat jullie onze link op de site hebben geplaatst
  Je kan er op rekenen binnenkort staat die van jullie ook bij ons
  Zou zeggen Johny wij hopen jou toch ook eens in levende lijve te ontmoeten en alle leden.
  Gr Leo en Annemarie

  Leo en Annemarie 4 augustus 2008

 • Hoi Annemarie & Leo, leuk dat julie bij ons lid zijn! Ik heb op de voorpagina een link naar julie fansite aangemaakt.

  Groetjes, Johny.

  Johny 1 augustus 2008

 • Hallo Idolsclub
  Ben een echte natuur genieter en kijk altijd naar de wolken
  en krijg ook foto,s toegestuurd via Johny
  Mijn complimenten voor jullie site, ziet er top uit.
  En ?. zou je graag wat over mij willen weten,
  neem dan eens een kijkje op www.annemarie-music.nl
  Veel succes, en muzikale groeten,
  Annemarie

  Leo 1 augustus 2008

 • Een sensor dat dichter bij opstakels opgesteld staat, zal overdag hogere waarden aangeven, ook in de nacht. Wanneer een sensor zo ver mogelijk van opstakels opgesteld is, zal de minimum zoals maximum temperaturen lager aangeven. Staat een sensor vlak boven het gras opgesteld bijvoorbeeld 10 cm hoogte, kan de minimum temperatuur lager uitpakken dan een sensor die op anderhalve meter hoog staat. Muren en beton absorberen warmte en stralen op hun beurt weer uit en dat is op de metingen merkbaar. Om goede metingen te verkrijgen, moet een sensorhut zo ver mogelijk van opstakels opgesteld zijn. Blijven de afwijkingen groot tussen de twee dezelfde opgestelde sensors, dan is er 1 wel die een meetfout vertoont.

  Groetjes, Johny.

  Johny 26 juni 2008

 • Zou het mischien kunnen dat het zo is omdat deze meter helemaal vrij staat en door de straling de temperatuur lager is dan in de weerhut? Anders ga ik wel ernaartoe en om een nieuwe vragen.

  Olivier 25 juni 2008

 • Dit is wel een behoorlijke afwijking! Mogelijk is de sensor niet goed, Dit lijkt meer op een fabrieksfout. Als je daar garantie op hebt, zou ik de fabriekant aankaarten. Groetjes, Johny.

  Johny 25 juni 2008

 • Hallo Jonny, ik heb ook de CRESTA RGR 380 en die heb ik ook wit gespoten, en die heb ik op mijn weerhut gemonteerd. (zie foto: http://85.17.225.79/270300001-270350000/270321501-270321600/270321580_6_bacM.jpeg) en in de weerhut zit een ander Cresta weersensor en die kan ik overdag goed met elkaar vergelijken maar snachts heb ik op de regenmeter 5.9 ºC en in de weerhut 8.1 ºC ?!?! hoe komt dit? weet u dat?

  Ik hoor nog van u,

  Olivier

  Olivier 16 juni 2008

 • Beste Kees, Wat voor windows zit er op je pc? Windows 98 zal de Cresta software niet werken. Dit probleem kan ook als gevolg zijn dat de poortinstellingen onjuist zijn. Probeer de juiste poortinstellingen bijv. poort 2 of poort 1. Bij een verkeerde poort kan het weerstation geen gegevens naar de pc verwijzen. Normaal gesproken moet de software op XP en op Linux derect moeten werken.

  Wanneer de problemen nog steeds niet opgelost zijn, probeer de computer naar nieuwe hardware te zoeken. De meeste stations zouden dit moeten dedecteren omdat een pc een weerstation als ''nieuwe hardware'' moeten herkennen.

  Groeten, Johny.

  Johny 20 januari 2008

 • Beste mensen
  Afgelopen week heb ik de cresta wxr815 lm gekocht maar elke keer krijg ik verschillende foutmeldingen
  De software heb reeds een tiental keren opnieuw geïnstalleerd en telkens was er wel iets, de ene keer kreeg ik foutmeldingen " ?0 41,? ist kein gültiger Gleitkommawert " dan weer krijg ik de melding dat er geen verbinding is hoewel de kabel perfect aangesloten is dan weer krijg ik de melding dat het aangesloten toestel geen Nexus is en ook krijg ik als ik wat gewijzigd heb de melding ungültiges argument zum coderen des datums.
  Via eeb abder forum heb ik al verschillende oplossingen kunnen lezen en deze ook uitgevoerd maar nog steeds houd ik deze problemen. Kunnen jullie mij misschien opweg helpen.

  vriendelijke groet, Kees Bruijnes

  Kees Bruijnes 19 januari 2008

 • Hoi Chris, Haal de batterijen nog eens een keer uit en wacht 5 minuten zodra het weerstation de reststroom verbruikt heeft. Probeer daarna nog eens. Als dit niet lukt, dan kan het zijn dat er een stoorzender in de buurt is. Ook kan er een defect zijn, er zijn in de laatste tijd wel veel problemen met Cresta.

  Groeten, Johny.

  Johny 16 januari 2008

 • Ik heb een probleem met mijn balance meteo 865823 nml dat ik de temperatuur van mijn buitensensor niet kan doorsturen naar mijn basisstation.
  Dit probleem is ontstaan nadat ik de batterij van de buitensensor vervangen had. Ik heb geprobeerd het door te sturen via de TX knop maar dat lukt niet. Wie kan mij helpen met dit probleem

  Chris 15 januari 2008

 • Er hebben meer mensen naar Cresta gebeld, maar weten er niet veel van. Storingen, en foutieve metingen zouden aan de fabrieksinstellingen kunnen liggen. De producten zouden eerst eens geheel getest moeten worden voordat de fabriek uit gaat.

  Groeten, Johny.

  Johny 12 januari 2008

 • Hallo
  Ja wij hebben een Cresta WX360M en hebben ook hetzelfde probleem we hebben er 2 sensoren opgezet en deze op maximum afstand van ca 4 meter en telkens vallen de temperaturen weg.
  Ook alles geprobeerd gaan nu bellen met de helpdesk van Cresta

  Henk 11 januari 2008

 • Hoi,

  Ik heb als Kerstcadeau een Cresta weerstation gekregen. Het type ken ik niet zo goed want ik vind het precies nergens terug. Het lijkt op de WXR-815 maar dan zonder UV-informatie. Ik denk dat het Cresta Pro X is. Enfin, we hebben alles geïnstalleerd en hij werkte een dag of 6 zonder problemen. Dan is ineens de buitentemperatuur weggevallen. Hebben de batterijen eens verwijderd en teruggestoken in de hoofdunit; we hebben de hoofdunit eens iets verzet en alles gerecet. De sencor hebben we ook eens verplaatst. Daarna kwam de buitentemperatuur terug voor ongeveer 24 u om dan plots weer weg te vallen. Zijn er nog mensen die dit meemaakten? Nog een vraagje: de informatie die bij het weerstation zat is duits en engels. We hebben een nederlandstalige versie gedownload van het internet maar vind deze enorm onduidelijk. Bestaat er geen uitgebreidere handleiding in het nederlands? Ben nog helemaal niet vertrouwd met de werking van het toestel wat wel jammer is. Dank u eh!! :-)

  Anita 2 januari 2008

 • Beste Sabastiaan,

  Staat de buitensensor niet te ver van het basisstation vandaan? Als hij buiten haar meetbereik is, dan kan hij zijn waarden van buitenaf niet meer ontvangen. Ook een stoorzender in de buurt kan dit een oorzaak zijn, vaak zijn het apparaten die dezelfde ferquentie 433.92 MHZ gebruiken.

  Groeten , Johny.

  Johny. 15 november 2007

Omhoog