Community Meteo Hulst

Communities

ZeelandNet

Community Meteo Hulst

Welkom bij Meteo Hulst

187.822 bezoekers 83 leden Log in

Poll

Wat is uw favoriete seizoen?

Temperaturen boven normaal

Geen bericht beschikbaar.zomer

VerkeerswaarschuwingBron: KNMI (c)2015

Weerrapport Meteo Hulst

Zondag. 9 oktober 2016
Plaats: Hulst
Waarnemingen 19:45 uur

Temperatuur: 11,9 c 
Grastemperatuur op 10 cm hoogte: 11,8 c
Heat Index: 11 c
Chill: 11 c
Vochtigheidsgraad: 70 %
Weer: Half bewolkt (4/8)
Wolkensoort: -.-.
Wind: n 0,1 – 1,1 m/s
Druk: 1025,6 hPa ( Dalend)
Etmaalsom: 0,0 mm
Hoogst gemeten rain mm/ h 0.0 mm rate om -.-: uur
Laatst 15 minuten regenintensiteit: 0,0 mm
Voorlopige maandsom: 7,6 mm
Voorlopige jaarsom: 637,9 mm
Minimum temperatuur: 4,8 c om 08:46 uur
Minimum grastemperatuur op 10 cm hoogte: 0,0 c om 08:48 uur
Maximum temperatuur: 13,7 c om 15:14 uur
Hoogst gemeten vochtigheidsgraad: 93 % om 09:07 uur
Laagst gemeten vochtigheidsgraad: 50 % om 16:35 uur
Hoogst gemeten druk: 1027,0 hPa om 12:38 uur
Laagst gemeten druk: 1025,6 hPa om 19:45 uur
Hoogst gemeten windsnelheid: 4,9 m/s uit n om 09:07 uur
Hoogst gemeten windschill: 13 c om 14:09 uur
Laagst gemeten windchill: 3 c om 08:03 uur
Zon op: 07:55 uur
Zon onder: 18:59 uur
Forecast Vantage Pro: Wisselend bewolkt met kleine temperatuurwisselingen.

Goedenavond allen, Afgelopen nacht en ochtendvroeg is het frisjes geweest. Er volgde een zeer zonnige ochtend. Later ontstonden er Congustuswolken,maar is niet tot een bui gekomen. De temperatuur liep op tot 13,7 graden.

Ik wens jullie een fijne avond en morgen weer gezond op.

 

 Congustus

 

De donder

Kijkt u al naar de donders? Volgens de zomerverwachtingen krijgen we erg veel onweer in de komende zomer. Goed nieuws voor de bliksemspotters. Digitale camera's weer gereed houden. 

Onweer


Nog geen lenteweer

Het is duidelijk. Het blijft onstabiel! 

Luchtballon

Nog geen ballonnenweer,gevaar voor onweer.

Luchtballon

Hulst op z'n mooist

In de zomermaanden hebben we hier in Hulst veel toeristen. Wat dacht je het wandelpark in Hulst. Wanneer weer alles groen is,dan levert de natuur fraaie plaatjes op. 
NAO-Index

Actuele NAO-Index

Actuele drukverwachting Europa 24 uur vooruit

Actuele drukverwachting 24 uur +

Pluimverwachting voor ons land

Vooruitzichten komende dagen: Maandag enkele buien,daarna weer droog.

De meteomast

Hoe is je weerstation opgesteld? Staat hij op een dak,in de tuin,of hoog op een meteomast? 


Het verschil tussen DC en Switch adapter

Kan ik mijn kapotte adapter vervangen door een nieuwe omdat mijn adapter van mijn kabelmodem stuk is? 

Is er geen kans op beschadiging op mijn modem? 

 

Veel gestelde vragen via privé mail krijgen we binnen. Het kan in preciepe wel,een adapter vervangen van je kabelmodem,maar zorg wel ervoor dat een nieuwe adapter dezelfde voltage heeft,en dezelfde type is om je kabelmodem weer op gang te krijgen. 

Adapters van kabelmodems en routers worden gevoed met een switchingadapter. Sluit dus geen gewone AC of een gewone DC-adapter aan,want dan zal het kabelmodem steeds uitvallen en routers niet goed kunnen werken en bovendien voor traag internetverkeer veroorzaakt.
Switching adapters hebben een aparte technologie,die zorgen ervoor dat de spanning stabiel is die de apparaten aanstuurt. Gewone adapters hebben geen stabiele spanning en kunnen dus storingen bezorgen. De naam Switch zegt het al,deze adapter heeft wisselende schakelingen om de spanning in het apparaat stabiel te houden. Vandaar worden routers en kabelmodems altijd met een switch adapter mee geleverd. Een switch adapter lijkt op een gewone adapter,maar hebben een stekkertje met een gele ring rondom de aansluitpunt. Als het internet weer wegvalt,dan kan het zijn dat de tv-kabel niet goed is. Controleer de kabelaansluiting of de kern van deze glasvezelkabel niet los zit en dat de mantel aan het metalen beugeltje goed vast zit. Schroef de kabel niet te vast dicht,anders wordt de kabel kapot geknepen en een breuk in de kern optreedt. De kern van de kabel is zeer gevoelig en kan heel makkelijk afbreken als je het buigt. 


Heeft u ook ervaring met uw weerstation?

Heeft u een weerstation en meet u zelf ook? Geef uw mening in het forum of u tevreden bent op het apparatuur. 

Doet u ook aan waarnemingen?

Meet u zelf de weergegevens? Wat zijn de ervaringen in uw waarnemingen? Laat het ons via het forum weten! U kunt ook uw vragen kwijt op het Zeelandnet forum. 

Het Zeelandnet forum

Computerproblemen? Zijn er problemen met jouw WFI-verbinding? Of hoe krijg je een hardnekkig computervirus uit mijn computer? Waarom valt mijn verbinding telkens weg? 
Jouw vragen kan je allemaal op ons Zeelandnet forum kwijt. Zeelandnet helpt jouw uit de problemen! 

Gratis beveiligd Wi-Fi bij Meteo Hulst

In onze straat,en omgeving rondom een straal van 60 meter kunt u gebruik maken van ons gratis WiFi. U kunt als buren van ons gratis gebruik van maken. U kunt geen games downloaden,die hebben wij geblokkeerd. 

Het is handig als je even op Facebook wil,een e-mail lezen,of even moet internetbankieren. Onze netwerkserver scant automatisch op virussen,malware,en andere schadelijke codes. Handig wanneer je modem het niet doet! 

Delta Wifi Hotspots 

In heel Zeeland kan je gebruik maken op het gratis netwerk Delta Wifi Hotspots. Je kunt met je eigen sleutelnaam inloggen. Ben je dat kwijt,ga naar je PIP-pagina en maak er een nieuw sleutelwoord aan. Er wordt een e-mail naar je primaire e-mailadres gestuurd met daarin je nieuwe sleutelwoord. Het oude kwijt geraakte sleutelwoord is dan niet bruikbaar meer. 

G5 WIFI 

Op 4 April is vanuit Meteo Hulst ook het 5 GHZ Bands opgestart in ons Wifi-netwerk. U kunt in onze omgeving daar ook gebruik van maken,wel moet uw apparatuur het G5 netwerk ondersteunen. In computerzaken zijn er Wifi-USB-sticks verkrijgbaar,met daarin een installatie-CD. Na installatie start uw computer opnieuw op en het G5 netwerk werkt. Het huidige 2.4 GHZ is zo goed als vol,en halen vaak geen hogere snelheden dan 30 MBPS. Het nieuwe netwerk haalt veel hoger. 

Waarschuwing! Pas op wat je op Facebook plaatst!

Berichten over `ik ga op vakantie,ik ben niet thuis,of ik ben naar de supermarkt`kan je beter niet op Facebook bericht geven,ook niet op je eigen site op Zeelandnet. Inbrekers vieren nooit feest,ze breken overal in na het bezoeken op aantal websites op Facebook,netlog,Twitter,en op andere sites waar je berichten kunt plaatsen. 

Daarom moet je voorzichtig zijn wat je op het internet plaatst! Dat je bij de postcodeloterij een flinke bak gewonnen heeft,kan je dit beter achterwege laten. Inbrekers bezoeken tijdenlang websites,en als ze weten waar je woont,gaan ze toeslaan. Pas dus goed op wat je allemaal online zet!! 

Nog geen lente

De herfst was extreem warm. De winter is zeer extreem zacht en nat geweest. Wat gaat dit voorjaar voor ons brengen?

BuienradarBron: KNMI

AO-Index,Actuele update (Actueel)

Zeer grote kans op een natte,winderige maart. De AO-Index stijgt behoorlijk. Hoe hoger de AO-Index,hoe meer kans op slecht weer,hoe lager de AO-index,hoe stabieler het weer. 

NAO-Index (Actueel)

Omhoog