La Vie Fotografie

Communities

ZeelandNet

La Vie Fotografie

Welkom op de community La Vie Fotografie

12.440 bezoekers 8 leden Log in

Welkom op deze community

Welkom op mijn community! Leuk dat u mijn site bezoekt! Ik ben Monique en sinds lange tijd is fotograferen mijn grote passie. Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door fotografie. Dat is niet zo verwonderlijk, want een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Ik heb diverse fotocursussen en workshops gevolgd, omdat ik meer uit mijzelf en mijn camera wilde halen. In mijn vrije tijd maak ik graag foto's van mensen, dieren, natuur, landschappen, stadsgezichten en evenementen. Op mijn community vind je voornamelijk oer-Hollandse foto's, waaronder ook veel foto's met een Zeeuws tintje. Maar ook foto's die ik bij onze zuiderburen heb gemaakt.

Veel kijkplezier!Vind je het leuk om uitgebreide reisverslagen en verslagen van stedentrips (Nederland en buitenland), dieren- en attractieparken en evenementen te lezen? Neem dan een kijkje op: https://reizenenzo.weebly.com
Waar ik over schrijf laat ik ook zien. Ik heb dus heel veel foto's geplaatst.Copyright© 2020 La Vie Fotografie

Alle rechten voorbehouden.

Afbeeldingen mogen op geen enkele wijze gereproduceerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de copyrighthouder.

Poll

Ik maak meestal foto's met een...

Gastenboek

Laat je een leuk berichtje achter in mijn gastenboek?

Klik op het bewegende plaatje om een berichtje achter te laten. Of ga naar het menu en klik op "Gastenboek".

 

 

Alvast heel erg bedankt!

 

Tot ziens

Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens!

Regelmatig plaats ik nieuwe foto's. Kom gerust nog eens langs om een kijkje te nemen.

Wil je lid worden van deze community? Dat kan! Het lidmaatschap is vrijblijvend en kosteloos en geeft je toegang tot de vergrendelde pagina's.

 

Klik hier om je aan te melden

 

 


 

Omhoog