Art in progress

Communities

ZeelandNet

Art in progress

Welkom op de community Art in progress!

52.260 bezoekers 2 leden Log in

Welkom op de community van Karina Verschelden Slik

 

 Ik heb gekozen voor de titel Art in progress omdat ik het scheppen van kunst ervaar als een ontwikkelingsproces. Een proces dat verder gaat dan kleur en vorm. Het is ook een persoonlijk proces dat nooit ophoud.

Op 17 jarige leeftijd maakte ik 1 schilderij, op slecht papier en met plakkaatverf.
Ik had geen les gehad, dacht hier ook niet over na. Maar het resultaat, een tijger, werd door menigeen bewonderd. Pas rond mijn 35e pakte ik de penselen weer op, deze keer met olieverf. In de afgelopen jaren (ben nu 45) heb ik mij verder ontwikkeld, waarbij meer kleur, contrast en beweging een grotere rol zijn gaan spelen.
Gelukkig is het niet bij die ene tijger gebleven. Mijn liefde voor natuur en dieren blijft sterk terugkomen in mijn werk. Maar een uitstapje naar een ander thema, zoals sport of zelfs een stilleven, doe ik bij tijd en wijle ook graag. 
Ik maak ook dierportretten in opdracht, in kleurpotlood en olieverf. Hierin kan ik mijn talent om heel secuur weer te geven van wat ik zie goed kwijt. Echter vind ik het ook prettig om in mijn vrije werk af en toe wat losser te kunnen werken. 
Olieverf vind ik prachtig materiaal omdat ik vind dat dit meer 'leeft'. Maar pastel is ook een mooie uitdaging. En kleurpotlood is een specialiteit van me geworden.

Ik streef niet direct naar een eigen stijl waardoor mijn werk nogal wat variatie kent. Ik vind het belangrijker om plezier te hebben in wat ik doe en mij te verwonderen over het eindresultaat. Wel heb ik een fascinatie voor beweging, wat regelmatig in mijn werk terugkomt. 

Je kunt alles bekijken in mijn fotoalbum

 

Portret huisdier

  

Heeft u een geliefd huisdier dat u graag wilt vereeuwigen? Ik maak deze graag in kleurpotlood op een A3 formaat papier. Prijs voor deze maat is: â?¬ 120,-
 Andere maat is bespreekbaar.

Eventueel ook in olieverf.

[email protected]

0114 313691 

In het fotoalbum ziet u onder dierportret een aantal voorbeelden.

Nieuws

Gastenboek

Vind je mijn schilderijen en/of tekeningen mooi, boeiend, saai, interessant, standaard of juist spannend, dan zou ik het leuk vinden als je een berichtje in mijn gastenboek achterlaat. Aan de rechterkant van het scherm vind je de link.

                                                            

Tip

Heb je een leuke tip voor me, zoals een expositie die de moeite waard is. Laat het me weten graag! Meld dit via het forum of het gastenboek.

 

                                                    

Omhoog