Atelier De Kaarsenvriend

Communities

ZeelandNet

Atelier De Kaarsenvriend

Welkom op de communitie van De Kaarsenvriend!

52.498 bezoekers 4 leden Log in

Welkom bij atelier de Kaarsenvriend in Goes!!

 

De Kaarsenvriend in Goes is een ambachtelijke kaarsenmakerij waar een bijzondere collectie handgemaakte kaarsen gemaakt wordt met zuivere grondstoffen.

Zoals u op de diverse foto's kunt zien hebben wij verschillende maten, kleuren, geuren, vormen en figuren. Ook is het mogelijk om een foto, gedicht, tekst en trouw-/geboortekaart op een kaars te laten zetten. Ook is het mogelijk om een workshop te volgen, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon gezellig samen met vrienden en/of familie. Voor meer informatie kunt u mailen.

U kunt ons bereiken via onze Facebook- en Instagrampagina en e-mailadres: dekaarsenvriend@zeelandnet.nl of 06-53898507.

Wij zijn op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur aan het werk in de kaarsenmakerij, u bent van harte welkom om te komen kijken. 

Wilt u er zeker van zijn dat u niet voor een dichte deur staat, neem dan contact op via telefoonnummer 06-53898507. Ons adres is Fluitekruidstraat 100 te Goes.

De kaarsenmakers zijn allemaal vrijwilligers. De opbrengst van de verkoop gaat naar het opvanghuis van de Nederlandse Els van Teylingen in Oeganda. Dit is een weeshuis met aidswezen. 

Zie www.defigurant.nl of http://amecet-soroti.blogspot.nl/ voor meer informatie over dit prachtige project.

Neem ook een kijkje in ons fotoalbum!!! Wij hopen u te mogen ontvangen in ons atelier.

Nieuws

Ook gek op het Zeeuwse knopje? Wij hebben ze...

Wij hebben in diverse soorten en maten het Zeeuwse knopje als kaars. O.a. liggend in het zwart of zilver, of in het miniatuur op een blokkaars.

 

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum of kom een bezoekje brengen aan ons atelier! U bent van harte welkom op woensdagavond.

Omhoog