Muziekvereniging Concordia

Communities

ZeelandNet

Muziekvereniging Concordia

Omdat samen muziek maken zoveel leuker is!

163.564 bezoekers 9 leden Log in

Fluplands FilmFestival


John Williams sluit jubileumjaar Concordia Sint Philipsland

Concordia Sint Philipsland sluit zijn jubileumjaar in stijl af met een groots opgezet concert in dorpshuis de Wimpel te Sint Philipsland op zaterdag 25 november.

Concordia bestaat dit jaar 115 jaar en is nog altijd springlevend. Het jubileum werd onder andere gevierd met een reünie, een concert met medewerking oud-leden en een musical met de leerlingen van basisschool De Luyster. Nu is het tijd voor de finale, een concert onder de naam Fluplands FilmFestival. Het concert wordt door niemand minder dan oud-fliplander en RTL presentator John Williams gepresenteerd. Eind jaren ’70 heeft John Williams in Sint Philipsland gewoond, waar hij ook de lagere school heeft doorlopen. Ook 5 jaar geleden presenteerde hij een concert van Concordia. Toen hij werd benaderd voor dit concert was hij dan ook meteen zeer enthousiast.

2012_concordiainrosso_john.jpg?151000693

Het concert is een ode aan filmmuziek, alle bekende klassiekers zoals James Bond, The Pirates of the Caribbean, Morricone en Band of Brothers passeren de revue. Behalve de fanfare en slagwerkgroep zal ook het koor About Music uit Tholen deelnemen aan het concert. Naast een eigen programma onder leiding van Heleen Bout zullen zij zowel met de fanfare als de slagwerkgroep optreden.

Kortom, dit wordt een concert dat de echte muziekliefhebber niet mag missen. Een ode aan filmmuziek, gepresenteerd door een toppresentator van dit moment, John Williams. Aanvang is om 19:30 uur, de zaal is open vanaf 19:00 uur.

De kaartverkoop start op vrijdag 10 november. Kaarten zijn te koop bij Spar De Berg, Achterstraat 52 te Sint Philipsland. Door een kaartje te kopen maakt u tevens kans op prachtige prijzen van onze sponsoren, die tijdens het concert zullen worden verloot. Koopt u nog extra loten bij de kassa? dan maakt u kans op de hoofdprijs: een weekend of midweek weg voor 6 personen, mogelijk gemaakt door Roompot Vakanties!

FFF_poster_2017.jpg?1510007067008

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren!

Omhoog