Muziekvereniging Concordia

Communities

ZeelandNet

Muziekvereniging Concordia

Omdat samen muziek maken zoveel leuker is!

164.133 bezoekers 9 leden Log in

*Donateur worden!


Steun
Muziekvereniging Concordia is een prachtige vereniging die zowel eigen als maatschappelijke activiteiten organiseert of ondersteunt. Om de vereniging in leven te houden is er veel geld nodig. Daarom is er de mogelijkheid Concordia financieel te steunen. Word donateur, en zorg dat u nog lang van Concordia kunt genieten!

Veel gehoorde vraag
Een veel gehoorde vraag is wat wij met de bijdrage van donateurs en gevers doen. Uw geld is hard nodig om onze, overigens hard groeiende, vereniging draaiende te houden. Zo zullen er instrumenten moeten worden vervangen en nieuwe aangeschaft. Nieuwe uniformen moeten worden aangeschaft voor beginnende muzikanten en hard groeiende jeugdleden en bovendien betalen wij mee aan de opleiding van de beginnende muzikanten, om maar een paar voorbeelden te noemen.

 Donateur
U kunt al donateur zijn van Concordia voor 5 euro per jaar. Het is uiteraard mogelijk met een groter bedrag donateur te zijn.

Opgeven
U kunt via één van de bestuursleden of via een lid van de vereniging opgeven. Graag krijgen we dan van u onderstaand briefje compleet ingevuld. Het is ook mogelijk via ons
emailadres op te geven. Het donateurgeld wordt bij u aan de deur opgehaald, maar u kunt het uiteraard ook overmaken op onze bankrekening (NL28RBRB0698124146 t.n.v. Muziekvereniging Concordia). Vanzelfsprekend is het mogelijk dat u eerst contact heeft met het bestuur van Concordia. Voor de contactgegevens kunt u kijken op deze pagina.

Giften
Een eenmalige gift doen is altijd mogelijk en net zo welkom. Een gift kunt u overmaken op bovenstaand bankrekeningnummer o.v.v. eenmalige gift via internetsite.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage aan onze prachtige vereniging!


U download deze afbeelding door er met uw rechtse muisknop
op te klikken en daarna opslaan te kiezen.

Omhoog