ALLES OVER DIEREN verhuisd-> www.hetdierenrijk.nl

Communities

ZeelandNet

ALLES OVER DIEREN verhuisd-> www.hetdierenrijk.nl

Deze site is verhuisd naar www.hetdierenrijk.nl

1.390.500 bezoekers 209 leden Log in

fretten: streken


Frettenstreken
 

Fretten zitten vol met streken. Mensen met fretten vinden dat juist de charme van een fret, andere mensen vinden dat juist een nadeel en die moeten dus gewoon niet aan fretten beginnen. Voordat je aan een fret begint, is het handig om te weten wat je allemaal te wachten staat. Hieronder een korte opsomming:

De meeste fretten zijn gek op sokken en zetten daar dus graag hun tanden in, ook als daar nog een voet inzit!

Fretten kruipen overal in, door de kleinste gaatjes proberen ze zich heen te wringen. Tassen zijn een gewild object. ook al zitten ze dicht met een rits of ander systeem, ze weten er meestal wel in te komen.

Geen kat in de zak of een hond in de pot, maar een fret in de tas!

Fretten zijn gek op graven, elke bloempot die ze kunnen bereiken, zal dan ook aan een grondige graafbeurt worden onderworpen.

Fretten houden van verstoppertje, alle losse voorwerpen die ze kunnen bemachtigen, worden meegenomen naar de meest vreemde plekken. Zo hebben wij al heel vaak naar onderzettertjes, pennen, snoepjes, pakjes shag, mobiele telefoon enz. enz. moeten zoeken.

Fretten zijn snel, zodra er ergens in huis een deur opengaat, zijn zij er als de kippen bij om snel door een kier heen te schieten, opzoek naar nieuwe kamers en ruimtes waar je ze liever niet wilde hebben.

Fretten zijn erg nieuwsgierig en willen alles zien en ruiken (en als het lekker ruikt ook opeten). Even rustig genieten van een stukje taart is er vaak niet bij als ze loslopen...

(bron: http://home.planet.nl/~veldh211/frettenstreken.htm)

Omhoog