ALLES OVER DIEREN verhuisd-> www.hetdierenrijk.nl

Communities

ZeelandNet

ALLES OVER DIEREN verhuisd-> www.hetdierenrijk.nl

Deze site is verhuisd naar www.hetdierenrijk.nl

1.391.233 bezoekers 209 leden Log in

~Disclaimer


Disclaimer

De informatie op Alles over dieren is met uiterste zorg en moeite samengesteld. Hiervoor zijn betrouwbare bronnen gebruikt.

Helaas kan ik niet voor 100% garanderen dat alle informatie geheel juist is, dit mede omdat het samengesteld is aan de hand van bronnen die ondanks een goede controle onjuistheden kunnen bevatten. Ik zal er altijd naar streven de kwaliteit van de rubrieken zo goed mogelijk te maken en vraag u daarom ook eventuele onjuistheden via het gastenboek te melden.

Voor eventuele gevolgen of schade door andere items als filmpjes en links ben ik niet aansprakelijk, ook als er geen waarschuwing vermeld staat. Foto`s gebruikt voor rubrieken of in de fotowedstrijd zijn gebruikt met toestemming, voor eventueel overschreden copyright door de persoon die de rechten aan mij verstrekt heeft ben ik niet aansprakelijk.

Informatie die als antwoord op vragen wordt verstrekt via de site of mail valt eveneens onder de disclaimer. Het gebruik van het forum en gastenboek is geheel op eigen risico, zowel ik als de plaatser van het bericht kan niet aan sprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van de verstrekte informatie.

Om geen enkel risico te lopen ben ik genoodzaakt te melden dat ik niet aansprakelijk gesteld kan worden voor eventuele gevolgen van onjuistheden op deze site of antwoorden op vragen.

Verder sluit ik me aan bij de regels die voor de provider gelden. (klik hier) Deze hebben eveneens betrekking tot de gehele site en alles wat daar aan verbonden is.

Omhoog