ALLES OVER DIEREN verhuisd-> www.hetdierenrijk.nl

Communities

ZeelandNet

ALLES OVER DIEREN verhuisd-> www.hetdierenrijk.nl

Deze site is verhuisd naar www.hetdierenrijk.nl

1.390.567 bezoekers 209 leden Log in

.Welkom

 

VERHUISBERICHT

 

 

 ALLES OVER DIEREN is verhuisd naar:

www.hetdierenrijk.nl !

 Ik zie je graag terug op deze prachtige nieuwe site. 

 

 

Poll

Heeft u de nieuwe site (www.hetdierenrijk.nl) al bezocht?

.4 jaar Alles Over Dieren (terugblik)

 

4 jaar Alles Over Dieren...

 

Met een heerlijk gevoel heb ik zojuist mijn nieuwe site gelanceerd, na 8 maanden werk, mag het resultaat er zijn. Toch neem ik met gemengde gevoelens afscheid van mijn ZeelandNet Community, het waren 4 fantastische jaren!

4 jaar geleden begon ik, nog niet eens wetent wat een hyperlink was, aan een community. Achteraf gezien is het bijzonder dat ik toen al 25 bezoekers per dag had, veel onprofessioneler kon het namelijk niet...

Maar, in de loop van het jaar ontwikkelde de community zich tot uitgebreide en mooie site. De televisie-opnamens van Delta TV waren een eerste bekroning op werk.

Een jaar later was er al een grote site en werd voor het eerst de grens van 10.000 bezoekers per maand gehaald. De eerste fotowedstrijd legde de basis voor wat een jaar later de oorzaak was van een exploderend aantal bezoekers. Want, was de animo voor de eerste fotowedstrijd nog matig, in het 3e jaar werden er voor de huisdieren en wildlife fotowedstrijden in totaal 180 foto`s ingezonden. Het bezoekersaantal liep op tot zo`n 42.000 per maand!

Nu zijn we al weer een jaar verder, een jaar zonder grote verassingen op de site. Werkzaamheden aan de nieuwe site betekenden het einde van de grote wekelijkse update en daarmee van het hoge aantal bezoekers. De magische grens van een half miljoen unieke bezoekers heeft Alles Over Dieren voor haar verhuizing helaas niet gehaald.*

Als afsluiting wil ik iedereen bedanken die in de afgelopen 4 jaar actief is geweest als bezoeker of lid. Speciale dank gaat uit naar ZeelandNet, die niet alleen deze webruimte beschikbaar heeft gesteld, maar ook altijd de ontwikkeling van de communities heeft ondersteund.

 

* Na de verhuizing is deze grens wel bereikt en is ook de miljoen gepasseerd, zelfs nu er al 3,5 jaar geen updates meer plaatsvinden en er overal wordt doorgelinkt naar www.hetdierenrijk.nl.

 

Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsberichten geplaatst.

Omhoog