Honda Wallaroo

Communities

ZeelandNet

Honda Wallaroo

Welkom op de community Honda Wallaroo

59.096 bezoekers 3 leden Log in

De cilinder


50 cc en 70 cc cilinders : Een cilinder is 1 van de dingen die je Wallaroo het snelst maakt. Je hebt verschillende merken een paar daarvan zijn hieronder genoemd.Polini Polini : Polini cilinders zijn goede cilinders tenminste als je de juiste koopt want je hebt twee verschillende de gietijzeren en de aluminium. Dit zijn beide 70 cc cilinders. De gietijzeren is niet zo goed maar 5,5 pk en een topsnelheid van 85 km/h. Maar de aluminium cilinder geeft een beter beeld 7 pk en een topsnelheid van 95 km/h. De aluminium cilinders is een van de meeste hebbende pk voor een Honda Wallaroo. Deze cilinders kosten ong. 90,- euro.

Gilardoni Gilardoni Cilinders :

Gilardoni maakt enkel en alleen hoogwaardige aluminnium cilinders. Door de speciale boring en de spoelkanalen worden door deze cilinders zeer goedde prestaties bereikt. De producten van Gilardoni zijn speciaal gemaakt voor racedoeleinden.

Gilardoni cilinders zijn 1 van de snelste cilinders voor een Honda Wallaroo. Je heb ze in de 50cc versie en 65 cc. Hiermee heb je veel pk en een zeer hoge top (je kunt met de 65 cc cilinder een top van 115 km/h halen). De prijs van de 50 cc is ong 100 ,-euro en de 65 cc ong 95 ,-euro (varieert per winkel).

Gilardoni Malossi cilinders : Malossi cilinders voor een Honda Wallaroo zijn niet zo snel want het is de minst snelle cilinder type van malossi alleen hij is wel prijzig ong 120,-euro tot 140,-euro verder weet ik over deze cilinder niet zo veel.

Malossi

Eurokit cilinders: Over Eurokit cilinders weet ik niet zoveel. Het zijn ongeveer dezelfde cilinders als Dr (zie Dr). Sommige zeggen dat ze sneller zijn dan polini cilinders maar dat denk ik niet. Ze hebben wel hele grote spoelpoorten. Prijs ?,-euro

Eurokit

Dr cilinders : Dr cilinders zijn betaalbare cilinders voor een prijs van ong. 70,-euro (varieert per winkel). Ze maken alleen 70cc cilinders voor wallaroo. Het zijn gietijzeren cilinders maar het rijdt best lekker (wallaroo met hm leovinci en dr cilinder = 85 tot 90 km/h). De cilinders worden geleverd met zuiger pakkingen en zuigerveren.Dr

Omhoog