Welkom op de site van de hulphonden!

Communities

ZeelandNet

Welkom op de site van de hulphonden!

Welkom op de community Het nut van hulphonden!

230.987 bezoekers 73 leden Log in

Boekje ANTJE


Dit bericht heb ik van Ina ontvangen;

Gisteravond was een leuke avond, het radioprogramma van HET KAN GOED(KOPER) bestond 1 jaar , dit programma wordt uitgezonden in de regio Rijnmond maar kan via de website van Het kan goedkoper ook beluisterd worden, www.hetkangoedkoper.nl .


Gea maakt voor iedere uitzending een column onder de naam ANTJE, deze columns gaan altijd over iets actueels in de gezondheidszorg, gehandicaptenzorg of de minima.
Ze heeft deze columns nu gebundeld en er een klein boekje van laten maken, het boekje is gisteren uit gekomen.


Van ieder boekje dat er verkocht wordt gaat er 2,50 euro naar de stichting Hulphond Nederland.
Gisteravond ben ik tijdens het radioprogramma geinterviewd en hierna werd het 1e boekje ANTJE officieel aan mij overhandigd, Jeroen Hankel kreeg symbolisch de 1e '2,50 euro overhandigd en ook hij kreeg een boekje.


Gisteravond zijn er meteen al 40 boekjes verkocht dus het begin is er.
Het is een leuk boekje met hele spitsvormige pittige columns die echt uit het leven gegrepen zijn.

Hieronder kan je lezen hoe het boekje ANTJE is ontstaan en hoe je het kunt bestellen.
 
 
U kent dat wel, dat gehannes met uw ziektekostenverzekering. Lang niet alles meer wordt vergoed, tandarts en fysiotherapeut uit het pakket gegooid. En hoe komt u bij uw kleinzoon die net 5 jaar is geworden? Terwijl u heeft nog maar 63 kilometer in uw kilometerbudget heeft en voor de rest van de kilometers 1,25 per km moet betalen.. Uw buurjongetje dat zo geplaagd wordt omdat hij net even anders is dan de rest. Inderdaad, allemaal van die ZORGprobleempjes.

Antje maakt ze ook allemaal mee en schrijft daar over. Met de nodige emotie, het nodige gif naar de regering, de broodnodige humor om het nog draaglijk en leefbaar te houden. Meer lezen? Dat kan: één jaar Antje is NU gebundeld verkrijgbaar, voor 5,50, waarvan 2,50 per verkocht boekje (46 columns op 97 pagina s) ten goede komt aan Stichting HulpHond Nederland.

Bestellen: maak 7,06 (prijs + 1,56 porto) per boekje over naar giro 3353624, t.n.v. G.A. Klein, Vlinderveen 465; 3205 EE Spijkenisse, vergeet niet duidelijk uw naam en adres te vermelden en wanneer het bedrag is bijgeschreven wordt de bundel u per omgaande toegezonden.

Steun HulpHond Nederland en koop een Antje! 

Omhoog