Huisgroep Kapellebrug

Communities

ZeelandNet

Huisgroep Kapellebrug

1.075 bezoekers 1 lid Log in

Welkom op deze community

Welkom,

Leuk dat je belangstelling hebt voor onze community.

Onze huisgroep is eigenlijk een soort mini kerk, alleen dan in een huis  met een informele sfeer en onder het genot van een kop koffie.
Want geloven doe je niet allen op zondag, en je hebt er ook geen kerkgebouw voor nodig.
Zoals Jezus ons leert: waar 2 of 3 in Mijn naam samen komen ben ik in hun midden.

Veel aspecten van gemeente-zijn komen beter tot hun recht in kleinere groepen. De huisgroep heeft dan ook een “open” karakter waar iedereen zijn / haar inbreng heeft.
Alledaagse dingen passeren de revue en er wordt gesproken hoe je Gods waarheden praktisch kunt maken in je leven, gezin, werk en leven van alle dag. Je bemoedigt elkaar, bidt voor elkaar, zorgt voor elkaar en bent betrokken bij elkaar, waardoor er vaak hechte banden van vriendschap en vertrouwen ontstaan. Kortom – hoe wordt ik een ware discipel van Jezus in het dagelijks leven!

Als huisgroep willen wij een lichtpunt zijn voor onze omgeving en is iedereen die gëintresseerd is in het Evangelie welkom.
Mischien heb je nooit iets gehad met kerk of evangelie, ben je verbitterd of boos op de kerk waar je ooit kwam, of gewoon onderweg je geloof kwijt geraakt. Dan willen wij je graag helpen om in een veilige en laagdrempelige opmgeving je weg met Jezus (opnieuw ?) te vinden.

Als team hebben wij onze huisgroep zelfstandig opgezet, maar om excessen te voorkomen leggen wij wel verantwoording af van aan de oudste en voorgangers van onze gemeente. 

Heb je belangstelling, vragen of wil je gewoon meer informatie? neem dan gerust contact met ons op via de mail:
hg-kapellebrug@zeelandnet.nl
 

Omhoog