Online horoscopen

Communities

ZeelandNet

Online horoscopen

online daghoroscopen

55.086 bezoekers 6 leden Log in

Daghoroscoop Waterman van 14 november 2019

Je voelt je geïrriteerd omdat je het gras van de buurman groener vindt dan je eigen gras. Hoe komt dat toch? Welke gevoelens diep van binnen houden jou tegen dat te doen wat je "buurman" doet? Zoek dat eens uit vandaag.

meer op Horoscoop van vandaag voor Waterman

Daghoroscoop Ram van 14 november 2019

Het is vandaag geen goede dag om praktisch bezig te zijn. Het is een dag om visies en ideeën uit te werken, niet om dingen met je handen te doen. Doe dat waar je goed in bent.

meer op Horoscoop van vandaag voor Ram

Daghoroscoop Tweelingen van 14 november 2019

Jij hebt zeer veel lichamelijke energie vandaag. Zorg dat je deze energie verbruikt. Ga in de tuin werken, sporten of iets anders doen. Blijf niet de hele dag met je hoofd werken, dat is andere energie.

meer op Horoscoop van vandaag voor Tweelingen

Daghoroscoop Leeuw van 14 november 2019

Jij bent vandaag geneigd scherp en kritisch te zijn en dat zal je in moeilijkheden brengen, woorden kunnen immers harder aankomen dan klappen. Tijd om te dimmen dus.

meer op Horoscoop van vandaag voor Leeuw

Daghoroscoop Weegschaal van 14 november 2019

Er kan je nalatigheid worden verweten. In bepaald opzicht is dat misschien ook wel terecht. Zorg dat het niet zover komt. Nalatigheid ligt helemaal niet in jouw aard.

meer op Horoscoop van vandaag voor Weegschaal

Daghoroscoop Boogschutter van 14 november 2019

Jij kunt die problemen niet oplossen door ze simpelweg te negeren. Je zult er actief mee aan de slag moeten. Vraag daarbij eventueel professionele hulp, dat is echt geen schande. Je moet het uiteindelijk toch zelf doen.

meer op Horoscoop van vandaag voor Boogschutter

Welkom op de horoscoop community

Elke dag kun je hier jouw daghoroscoop bekijken

Daghoroscoop Vissen van 14 november 2019

Maak meer tijd vrij om aan je eigen belangen te werken. Het zal niet vanzelf wel goed komen, jij moet daarvoor vechten. Breng eerst maar eens je eigen gevoelens voor jezelf onder woorden.

meer op Horoscoop van vandaag voor Vissen

Daghoroscoop Stier van 14 november 2019

Jij snakt naar een beetje romantiek. Komt goed uit want je ontmoet iemand die daar wel oren naar heeft. Nu nog een slim plannetje bedenken zodat je de stap durft te nemen.

meer op Horoscoop van vandaag voor Stier

Daghoroscoop Kreeft van 14 november 2019

Probeer eens wat nieuws. Blijf niet altijd maar op de bekende weg, je weet toch dat dat de oplossing niet brengt. Verzamel al je moed en doe iets onverwachts. Je omgeving zal verrukt zijn over jouw initiatief.

meer op Horoscoop van vandaag voor Kreeft

Daghoroscoop Maagd van 14 november 2019

Impulsieve aankopen zijn niet verstandig vandaag. Koop dus niets duurs, je krijgt spijt. Je vindt het waarschijnlijk niet mooi meer of het past helemaal niet bij jou of je inrichting.

meer op Horoscoop van vandaag voor Maagd

Daghoroscoop Schorpioen van 14 november 2019

Vandaag ontmoet je iemand waar jij hals over kop verliefd op wordt. Wat een heerlijk gevoel, je zou willen dat de tijd blijft stil staan. Jammer genoeg kan dat niet, maar je kunt morgen toch vandaag herhalen?

meer op Horoscoop van vandaag voor Schorpioen

Daghoroscoop Steenbok van 14 november 2019

Als je het echt weten wilt, zul je de stoute schoenen aan moeten trekken. Stap op die ene speciale persoon af en vraag hem of haar of de gevoelens die jij hebt wederzijds zijn. Je hebt toch wel enig vermoeden?

meer op Horoscoop van vandaag voor Steenbok

Tarot, Lenormand en orakelkaarten

Op Online Orakels kun je naast horoscopen ook de tarot, lenormand of andere orakelkaarten leggen. Al deze kaartlegginen zijn gratis en kunnen je verder op weg helpen op jouw spirituele pad.

Tarot
Lenormand
Orakelkaarten

Zebo's Tarot

Zebo's Tarot is de bekendste Nederlandse tarot-site. Je kunt hier gratis vele kaartleggingen doen met de tarotkaarten.

Omhoog