Online horoscopen

Communities

ZeelandNet

Online horoscopen

online daghoroscopen

79.397 bezoekers 7 leden Log in

Daghoroscoop Waterman van 11 augustus 2020

Je krijgt het gevoel dat je inspanningen eindelijk worden beloond. Vooral in je relatie zullen de initiatieven die je toont, leiden tot een verdieping en nauwer contact met elkaar. Precies wat je wilde!

meer op Horoscoop van vandaag voor Waterman

Daghoroscoop Ram van 11 augustus 2020

Jij hebt een sterk gevoel van onzekerheid omdat je denkt dat je partner niet eerlijk tegen je is. Worden jouw gevoelens werkelijk niet beantwoord? Praat erover met je partner.

meer op Horoscoop van vandaag voor Ram

Daghoroscoop Tweelingen van 11 augustus 2020

Jij hebt het gevoel dat je heel hard werkt en dat je partner "uw" geld net zo hard weer uitgeeft en dat frustreert. Vergeet niet dat er toch iemand de inkopen moet doen.

meer op Horoscoop van vandaag voor Tweelingen

Daghoroscoop Leeuw van 11 augustus 2020

Als jij "nee" te horen krijgt, reageer dan niet boos. Vraag naar het waarom en stel je plannen bij. Zo is iedereen tevreden.

meer op Horoscoop van vandaag voor Leeuw

Daghoroscoop Weegschaal van 11 augustus 2020

Jij bent de laatste tijd erg gefixeerd op dat wat jezelf wilt bereiken. Vergeet je niet dat er mensen om je heen zijn die dat mogelijk maken? Wellicht moet je ook eens aan hun ambities denken.

meer op Horoscoop van vandaag voor Weegschaal

Daghoroscoop Boogschutter van 11 augustus 2020

Mensen in jouw omgeving zullen proberen je te beïnvloeden. Laat je niet van de wijs brengen. Onthoud dat je eigen ingeving goed is en volg je intuïtie. Zorg dat jij voor jouw eigen gevoel, stevig in je schoenen staat.

meer op Horoscoop van vandaag voor Boogschutter

Welkom op de horoscoop community

Elke dag kun je hier jouw daghoroscoop bekijken

Daghoroscoop Vissen van 11 augustus 2020

Vandaag is het snuffeldag. Jij ontmoet interessante mensen en krijgt veel nieuwe informatie toegespeeld. Je ziet en leert veel nieuwe dingen en je haalt je hart op. Een welkome afwisseling op de dagelijkse sleur.

meer op Horoscoop van vandaag voor Vissen

Daghoroscoop Stier van 11 augustus 2020

De klad zit in je relatie. De fut is er uit en dat merk je vooral aan de seks. Je kunt er echter zelf iets aan doen als je dat wilt. Bedenk nieuwe dingen voor in bed en besteed veel aandacht aan romantiek.

meer op Horoscoop van vandaag voor Stier

Daghoroscoop Kreeft van 11 augustus 2020

Neem vandaag rustig het initiatief, wees niet bang. Jij baseert je handelen immers op goed onderbouwde kennis. Daardoor zul jij de plank niet misslaan.

meer op Horoscoop van vandaag voor Kreeft

Daghoroscoop Maagd van 11 augustus 2020

Jij hebt je twijfels over je gevoelens bij een bepaald persoon. Zolang je geen zekerheid hebt over je gevoelens kun je het beste een beetje afstand bewaren.

meer op Horoscoop van vandaag voor Maagd

Daghoroscoop Schorpioen van 11 augustus 2020

Jouw bescheidenheid siert je, zonder twijfel. Maar je mag ook best eens met je vuist op tafel slaan om je mening kracht bij te zetten. Soms kan dat heel verhelderend werken.

meer op Horoscoop van vandaag voor Schorpioen

Daghoroscoop Steenbok van 11 augustus 2020

Ga vandaag nu eindelijk eens doen wat je al zo lang wilde doen. Het rustige moment waarop jij al zo lang wacht zal toch nooit komen. Wacht niet langer, ga vandaag nog over tot actie.

meer op Horoscoop van vandaag voor Steenbok

Tarot, Lenormand en orakelkaarten

Op Online Orakels kun je naast horoscopen ook de tarot, lenormand of andere orakelkaarten leggen. Al deze kaartlegginen zijn gratis en kunnen je verder op weg helpen op jouw spirituele pad.

Tarot
Lenormand
Orakelkaarten

Zebo's Tarot

Zebo's Tarot is de bekendste Nederlandse tarot-site. Je kunt hier gratis vele kaartleggingen doen met de tarotkaarten.

Omhoog