Online horoscopen

Communities

ZeelandNet

Online horoscopen

online daghoroscopen

87.340 bezoekers 7 leden Log in

Daghoroscoop Waterman van 28 oktober 2020

Jij bent niet in evenwicht. Jouw gevoelens schieten van het ene uiterste naar het andere uiterste. Daar moet en wil jij iets aan doen, maar dat zal niet eenvoudig zijn. Gebruik daarbij al je fantasie.

meer op Horoscoop van vandaag voor Waterman

Daghoroscoop Ram van 28 oktober 2020

Als de drukte je te veel wordt, blijf dan niet zo stoer doen. Die emotionele uitbarsting was niet nodig geweest als jij je eigen grenzen had aangehouden. Twijfel niet aan je eigen capaciteiten.

meer op Horoscoop van vandaag voor Ram

Daghoroscoop Tweelingen van 28 oktober 2020

Er wordt flink op je in gepraat vandaag. Blijf op je eigen standpunt staan als dat van de ander jou niet bevalt. Laat je niet overhalen dingen te doen die niet bij je passen.

meer op Horoscoop van vandaag voor Tweelingen

Daghoroscoop Leeuw van 28 oktober 2020

Vandaag is een goede dag om iemand waar jij veel om geeft eens wat extra aandacht te geven. Neem die moeite en verzorg een paar onvergetelijke uurtjes.

meer op Horoscoop van vandaag voor Leeuw

Daghoroscoop Weegschaal van 28 oktober 2020

Je maakt vandaag een goede indruk op iemand. Dat kan nooit kwaad, zeker niet als blijkt dat het precies de persoon betreft die jij voor ogen had.

meer op Horoscoop van vandaag voor Weegschaal

Daghoroscoop Boogschutter van 28 oktober 2020

Jij rondt vandaag iets belangrijks af. Sta nu eens stil bij je succes, voordat je al weer met je volgende mijlpaal aan de slag gaat. Doelen stellen is prima, maar je moet je ook eens goed realiseren dat je ze gehaald hebt.

meer op Horoscoop van vandaag voor Boogschutter

Welkom op de horoscoop community

Elke dag kun je hier jouw daghoroscoop bekijken

Daghoroscoop Vissen van 28 oktober 2020

Jij twijfelt? Een leuke dag om het lot te tarten. Neem een beslissing en doe dan precies het tegenovergestelde. Je zult versteld staan van het resultaat.

meer op Horoscoop van vandaag voor Vissen

Daghoroscoop Stier van 28 oktober 2020

Vandaag handel jij vanuit je gevoel. Je voelt haarscherp aan wat aan de hand is en kunt daar op een zeer diplomatieke manier op reageren.

meer op Horoscoop van vandaag voor Stier

Daghoroscoop Kreeft van 28 oktober 2020

Ga er opuit! Jij hebt de afwisseling en het contact met andere mensen nodig. Het is hoogste tijd voor nieuwe ervaringen en nieuwe mensen om je heen. Binnenzitten kan altijd nog.

meer op Horoscoop van vandaag voor Kreeft

Daghoroscoop Maagd van 28 oktober 2020

Jij bent een beetje nalatig geweest. Dat kan men je wel vergeven als jij je vriendelijk opstelt en het ook ruiterlijk toegeeft. Maar niet weer doen, want een tweede keer gaat het wellicht niet zo gemakkelijk.

meer op Horoscoop van vandaag voor Maagd

Daghoroscoop Schorpioen van 28 oktober 2020

Jij speelt allang met de gedachte jouw partner te vragen, hetzij voor een huwelijk, hetzij om samen te wonen. De komende tijd zal het antwoord brengen. Doorgaan of niet?

meer op Horoscoop van vandaag voor Schorpioen

Daghoroscoop Steenbok van 28 oktober 2020

Jij moet alles beleven wat er maar te beleven valt. Dat is nou eenmaal je aard. Doe je dat niet dan krijg jij vroeg of laat toch het gevoel dat je iets opwindends hebt gemist. Spijt dus...

meer op Horoscoop van vandaag voor Steenbok

Tarot, Lenormand en orakelkaarten

Op Online Orakels kun je naast horoscopen ook de tarot, lenormand of andere orakelkaarten leggen. Al deze kaartlegginen zijn gratis en kunnen je verder op weg helpen op jouw spirituele pad.

Tarot
Lenormand
Orakelkaarten

Zebo's Tarot

Zebo's Tarot is de bekendste Nederlandse tarot-site. Je kunt hier gratis vele kaartleggingen doen met de tarotkaarten.

Omhoog