Online horoscopen

Communities

ZeelandNet

Online horoscopen

online daghoroscopen

49.326 bezoekers 5 leden Log in

Daghoroscoop Waterman van 24 augustus 2019

Jij kunt moeilijk voor jezelf opkomen. Toch zul je moeten leren duidelijk te zijn in wat je wilt. Schaam je daar niet voor, ook jij hebt het recht om dat te doen wat jij leuk vindt. Natuurlijk wel in goed overleg met je partner.

meer op Horoscoop van vandaag voor Waterman

Daghoroscoop Ram van 24 augustus 2019

Je bent geneigd je gevoelens tegenover je partner te verbergen of ze zo te draaien dat ze - volgens jou - beter zijn voor je partner. Beslis niet wat goed is voor een ander, laat dat aan die ander zelf over.

meer op Horoscoop van vandaag voor Ram

Daghoroscoop Tweelingen van 24 augustus 2019

Jij bent echt toe aan een uitstapje, een korte vakantie bijvoorbeeld. Als dat niet is te organiseren, zorg er dan voor dat je in ieder geval in je hoofd even helemaal wegdroomt, weg uit het dagelijkse leven.

meer op Horoscoop van vandaag voor Tweelingen

Daghoroscoop Leeuw van 24 augustus 2019

Als er slechte dingen over jou worden verteld, zou het goed zijn nog eens over bepaalde gewoonten na te denken. De oplossing ligt bij jezelf.

meer op Horoscoop van vandaag voor Leeuw

Daghoroscoop Weegschaal van 24 augustus 2019

Jij denkt vandaag aan van alles, maar niet aan de echt belangrijke dingen in het leven. Waarom niet? Probeer je ergens voor te vluchten? Wees eerlijk tegen jezelf en zie problemen onder ogen.

meer op Horoscoop van vandaag voor Weegschaal

Daghoroscoop Boogschutter van 24 augustus 2019

Je hebt het gevoel dat je heen en weer wordt geslingerd. Het een of het ander? Maak een keuze en schep daarmee duidelijkheid voor jezelf en voor je omgeving.

meer op Horoscoop van vandaag voor Boogschutter

Welkom op de horoscoop community

Elke dag kun je hier jouw daghoroscoop bekijken

Daghoroscoop Vissen van 24 augustus 2019

Jij hebt de neiging te denken dat alles wel goed zal gaan, ook zonder dat je er iets voor doet. Dat zal ook vaak wel zo zijn, maar als het om mensen gaat en intermenselijke relaties gaat die vlieger niet op.

meer op Horoscoop van vandaag voor Vissen

Daghoroscoop Stier van 24 augustus 2019

Je positieve energie zorgt er vandaag voor dat je hele mooie dingen tot stand kunt brengen. Dingen waar mensen echt iets mee kunnen, dingen waar je heel erg trots op kunt zijn.

meer op Horoscoop van vandaag voor Stier

Daghoroscoop Kreeft van 24 augustus 2019

Neem vandaag de tijd om je huis weer eens anders in te richten. Misschien iets nieuws kopen? Maar anders neerzetten kan ook al weer een hele nieuwe sfeer creëren. Dat heb je nodig.

meer op Horoscoop van vandaag voor Kreeft

Daghoroscoop Maagd van 24 augustus 2019

Alles wat er de laatste tijd gebeurd is, heeft zijn sporen bij je nagelaten. Neem de tijd om een en ander nog eens rustig te overdenken en te verwerken.

meer op Horoscoop van vandaag voor Maagd

Daghoroscoop Schorpioen van 24 augustus 2019

Het kan geen kwaad het advies van meer ervaren mensen te vragen. Het is niet nodig het wiel uit te vinden, als iemand anders dat al heeft gedaan.

meer op Horoscoop van vandaag voor Schorpioen

Daghoroscoop Steenbok van 24 augustus 2019

Je zult je een weinig zwaarmoedig voelen, terwijl je daar absoluut geen reden toe hebt. Het zal misschien nog heel even duren, maar de zon komt weer achter de wolken vandaan en dan wordt het echt stralend weer.

meer op Horoscoop van vandaag voor Steenbok

Tarot, Lenormand en orakelkaarten

Op Online Orakels kun je naast horoscopen ook de tarot, lenormand of andere orakelkaarten leggen. Al deze kaartlegginen zijn gratis en kunnen je verder op weg helpen op jouw spirituele pad.

Tarot
Lenormand
Orakelkaarten

Zebo's Tarot

Zebo's Tarot is de bekendste Nederlandse tarot-site. Je kunt hier gratis vele kaartleggingen doen met de tarotkaarten.

Omhoog