Feestjes voor kids!

Communities

ZeelandNet

Feestjes voor kids!

Voor de leukste kinderfeestjes en traktaties!

108.426 bezoekers 399 leden Log in

Zeeuws Next Topmodel-feestje


Zeeuws Next Top Model-party.

Wat is de bedoeling?

De meiden krijgen een uitnodiging waarop staat dat ze hun mooiste kleren moeten meenemen.

Als ze binnen komen worden ze als groep op de foto genomen... (BEFORE-foto) 

We gaan even gebakje eten, wat drinken en kadootjes uitpakken.

Dan worden ze om beurten voorzien van een beetje make-up en word hun haar gestyled. Ze trekken dan hun mooie kleren aan en dan worden ze op de foto genomen als echte modellen.


Tussen door kunnen ze aan de eettafel wat drinken, eten en glossy-bladen bekijken zodat ze zelf kunnen uitkiezen hoe ze op de foto willen gaan.Ook heb ik nog een quiz gemaakt die ze ook nog tussendoor moeten doen.We gaan pizza’s maken. Ze krijgen allemaal een bodem en kunnen ze dan zelf beleggen. Ik zet ham, salami, geraspte kaas, paprika, champignons, ananas, ui, tomatensaus etc. op tafel. Kunnen er alleen 4 tegelijk in de oven dus das even op elkaar wachten.

De meiden krijgen naderhand allemaal een setje van een foto of 10 (7 of 8 van haarzelf alleen en 2 van de hele groep) als aandenken.

We maken als iedereen onder handen is genomen nog een AFTER foto.

Op de eettafel waar ook de glossy-bladen liggen zet ik ook fruitspiesjes en spiesjes met kaas, worst etc. neer. Tussendoor worden ze natuurlijk voorzien van drinken.

Voorbereidingen:Kaartjes maken met alle namen van de meiden. De jarige kan steeds een naam grabbelen die dan aan de beurt is om gestyled te worden. Dit doen we steeds op dezelfde volgorde.Iemand regelen die de haren kan stylen en de meiden kan opmaken.

Voor de foto’s:
Zwart of Wit laken om op te hangen waar je foto’s voor kan maken.
Goed fototoestel

 

Omhoog