Feelin´ Arts

Communities

ZeelandNet

Feelin´ Arts

Feelin´ Arts Academy & Atelier

463 bezoekers 2 leden Log in

Welkom op de Feelin' Arts community pagina !

Feelin’ Arts is een creatief bedrijf dat bestaat uit een academy en een atelier waarbinnen kunst wordt aangeboden in verschillende vormen. Binnen de Feelin’ Arts Academy worden groepslessen en workshops aangeboden in verschillende podiumkunsten als zang, dans, toneel en performance en beeldende kunstvormen als schilderen en design. Ook biedt Feelin’ Arts creatieve coaching aan in individuele vorm. Tijdens de groepslessen, workshops en coaching staan plezier en kunstzinnige ontwikkeling centraal. Door de uitgebreide mogelijkheden en het unieke aanbod van verschillende kunstvormen en combinaties kan iedereen zich met een goed gevoel ontwikkelen in de gewenste disciplines en kwaliteiten. Dit natuurlijk om het beste in iedereen naar boven te halen. Feelin’ Arts gaat hierbij uit van individueel talent en kunnen om zo ontwikkeling te stimuleren en groei mogelijk te maken.

In het Feelin' Arts Atelier maakt de eigenaresse van Feelin' Arts naast het geven van groepslessen, workshops en coaching zelf unieke schilderijen en sieraden. Gemaakte kunstwerken zijn terug te vinden op de Feelin' Arts Atelier pagina! Meer informatie over de eigenaresse kan worden teruggevonden op de pagina 'Over Feelin' Arts'.

Feelin’ Arts probeert kunst toegankelijk te maken voor iedereen door te laten zien dat kunst niet hoeft te voldoen aan hoge standaarden om leuk of mooi gevonden te worden en niet perse duur hoeft te zijn. Kunst gaat over jezelf uiten, jezelf goed voelen, plezier hebben en vooral ook over jezelf zijn. Er is namelijk geen goed of fout en mooi of lelijk in kunst, en juist dat is wat kunst zo mooi maakt en waarom Feelin’ Arts kunst toegankelijk wil maken voor iedereen!

‘The artist is not a special kind of person, rather each person is a special kind of artist’ ~ Ananda Coomaraswamy

Prikbordadvertenties

van Feelin´ Arts

De community eigenaar heeft op dit moment geen prikbord advertenties.

Nieuws

Agenda

Er staan op dit moment (nog) geen evenementen online.

Gastenboek

Er staan nog geen aanbevelingen in het gastenboek.

Yoga ketting Black Agate 51 kralen (YK0001)

Zonnegroet

IMG-20170823-WA0003 (2)

Pink Lotus

20170813_095552 (2)

Yoga ketting Mala Brown Agate 72 kralen (YK0003)

Buddha

20170813_095623 (4)

Yoga ketting Mala Brown Agate 72 kralen (YK0002)

Yoga armband (YA0001)

Omhoog