Paul\'s koi-Bonsai Caroline`s recepten site

Communities

ZeelandNet

Paul\'s koi-Bonsai Caroline`s recepten site

Iedereen van harte welkom op onze site

113.944 bezoekers 20 leden Log in

Indisch recept BE SAMPI BASE MANIS


 

 

BE SAMPI BASE MANIS (Rundvlees in zoete ketjapsaus)

400 gr sucadelappen, 2 uitjes, 3 teentjes knoflook, 3 stukjes djahe van 2 cm, 3 rode pepers, olie, 5 eetl ketjap manis, 2 eetl ketjap asin, 1 theel zwarte peper.

Snijd het vlees in blokjes van 2 cm.Pel de ui en de knoflook.

Snijd de djahe en pepers fijn met de knoflook en de ui, verhit de olie en smoor de ui , knoflook.Voeg de  djahe en het vlees toe en roerbak dit ongeveer 3 minuten.

Voeg de ketjapmanis, de ketjap asin en de peper toe en roerbak nog 1 minuut.

Giet er een scheut warm water bij en laat het vlees ongeveer 70 minuten stoven.

Doe de pepers bij het vlees als het gaar is.

Omhoog