Paul\'s koi-Bonsai Caroline`s recepten site

Communities

ZeelandNet

Paul\'s koi-Bonsai Caroline`s recepten site

Iedereen van harte welkom op onze site

113.896 bezoekers 20 leden Log in

**Even Voorstellen**


Op deze pagina willen wij ons even voorstellen.

 

Wij zijn Paul   en Caroline

Paul is een grote koi liefhebber en is hier al zo`n 15 jaar geleden mee begonnen.

Zoals de meeste eerst een gewone goudvisvijver hadden, deden wij dit ook.Eerst een piepklein vijvertje met wat goudvissen.Dan kwamen er wat Shubikins bij dat was weer eens wat anders.

Totdat ik ineens in een blad Koi`s zag staan en was gelijk verkocht.Dus goudvissen weggegeven, want geen koi`s bij andere vissen was het advies.

En natuurlijk moest het kleine vijvertje van nog geen meter breed ook eraan geloven.Dus graven maar.Dan maar een midden in de tuin van ongeveer 2 bij 2 en natuurlijk ook wat dieper als eerst.

Dan kwamen de eerste koi`s we hebben er toen die tijd gelijk drie tegelijk gekocht.

Wel gezegd dat ze toen nog niet zo duur waren als tegenwoordig, maar dit ia ook al zo`n 17 jaar geleden.Na wat sukkelen in het begin en èèn dode vis te hebben gehad door een infectie toch steeds meer vissen gekocht.

Tot zo`n 9 vissen van ongeveer 40 cm groot.

Verder kwam daar steeds meer bij ik begon ook met bonsaibomen te maken en kopen.Hier was ikal een tijdje mee bezig maar dit werd ook steeds meer.

De tuin werd ook helemaal in de japanse stijl omgetoverd.Nu een jaar in een ander huis te zijn kunnen we helemaal opnieuw beginnen.Dus al het geleerde komt nu goed van pas.Dus nog een grotere vijver gegraven zoals je bij hoofdstuk onze vijver nu kunt zien deze is 4x7 en 2 meter diep dus kun je wel zeggen een echte koi-vijver.

De bonsai`s zijn ook al goed gegroeid, en na eerst allemaal zelf bonsai`s te hebben gemaakt heb ik(paul) er nu ook een paar gekocht , omdat ik toch ook een paar bomen wou hebben die af waren.

Nu ben ik bezig met zelf boompjes een beetje te verkopen, Zowel grote als kleine bomen.Ook onze koi`s hebben nu elk jaar jongen en die doen het harstikke goed .

En die worden ook verkocht.

Caroline doet in bijna alles braaf mee maar koken is meer haar hobby, dus zodoende staan hier op deze site ook wat recepten.Vooral hapjes is haar specialiteit en hier is ook al vraag naar.

Na eerst alleen maar indisch te koken ben ik ook begonnen aan wat chinese en japanse recepten om uit te proberen en dat gaat heel erg goed al zeg ik het zelf.

 

Heb je nog vragen wil je iets weten, schroom niet om het te vragen je kunt en mag  altijd van alles vragen of in het gastenboek, of over de mail.

Paul & Caroline

Omhoog