Doreen Virtue

Communities

ZeelandNet

Doreen Virtue

15.369 bezoekers 2 leden Log in

Doreen Virtue

Doreen Virtue is een Amerikaanse spiritueel psycholoog die werkt met engelen in haar workshops en in haar boeken. Doreen studeerde psychologie en heeft verschillende klinieken opgericht, speciaal gericht op vrouwenzaken.

 

Doreen Virtue

Magische Eenhoorns

Er wordt soms gedacht dat eenhoorns, zoals paarden tegenwoordig, op de wereldbol rondliepen. In deze tijd kunnen alleen kinderen, en wie in hen gelooft, de eenhoorns zien en hun aanwezigheid voelen.

Trek een Magische-Eenhoorn kaart

Zeemeerminnen en Dolfijnen

Duik naar je onderbewustzijn en verwezelijk je doelen, wensen en je geinspireerde dromen met hulp van de zeemeerminnen en dolfijnen van Doreen Virtue. Ontdek je verborgen gedachten en gevoelens en hef de blokkades op die je nu nog tegenhouden om je dromen te verwezelijken. Leer van de nieuwe inzichten van de zeemeerminnen en dolfijnen !

Aartsengelen Orakel

Deze aartsengel-kaarten van Doreen Virtue kun je gebruiken om inzicht te krijgen in uw huidige situatie of antwoorden te verkrijgen op vragen waar u mee rondloopt. De aartsengelen kunnen u helpen om uw mogelijkheden te ontdekken, hindernissen te overwinnen of uw doel te bereiken !

Boodschappen van de Elfen

Elfen zijn geliefde "Natuur-engelen" vanwege het feit zij zo dicht bij de aarde staan. Het Elfen orakel van Doreen Virtue kan je hulp bieden bij alledaagse zorgen en problemen zoals in relaties, bij gezondheidsproblemen en bij financiële vraagstukken.

Boodschappen van de Engelen

Wat is de boodschap die de engelen jou vandaag te vertellen hebben ? Deengelen van Doreen Virtue helpen jou doormiddel van hun boodschappen met keuzes die je dagelijks moet maken. Deze engelen kunnen je helpen je opdracht in het leven te vinden evenals antwoorden op jouw levensvragen.

Godinnen Orakel

De godinnen van het godinnen-orakel van Doreen Virtue zijn liefdevolle wezens gelijkend op engelen. Deze godinnenkaarten zullen je kennis laten maken met godinnen uit diverse culturen en je zal zien hoe ze je kunnen helpen

Meer orakels en tarot

Voor meer kaartleggingen, orakels, tarot, lenormand en horoscopen kun je gratis terecht bij:
Zebo's Tarot
Lenormand
Horoscoop Vandaag
Tarot kaartleggingen
Omhoog