Politiek binnen de Zeeuwsedijken.

Communities

ZeelandNet

Politiek binnen de Zeeuwsedijken.

Welkom op de community : Politiek binnen de Zeeuwsedijken !

200.851 bezoekers 8 leden Log in

Gastenboek


Pagina 1 van 3

Geef uw mening over deze community of laat een berichtje achter voor andere bezoekers

 • Een hoge pieptoon moet jongeren wegjagen omdat ze ongewenst zijn op een bepaalde plek. Of een dierenverjager dat veelal werkt op dezelfde toonhoogte als de Mosquito....De hoge pieptoon veroorzaakt o.a. oorsuizingen, hoofdpijn, oorpijn, duizeligheid en misselijkheidsklachten. Volgens een audioloog is een volume van 80dB bij hoogfrequent geluid al funest voor je oren. Wil jij dat deze instrumenten verboden worden? Ondersteun de actie. In totaal is er 700 euro voor nodig om een rechtszaak te gaan starten. De tuinwachter geeft 140dB af en de Mosquito 90dB of 95. Zie http://www.rechtspraak.nu/dossiers/mosquitos-moeten-verboden-worden/ meer info http://www.pieptonen.nl / http://www.rhinegroep.nl

  Meldpunt Mosquito 29 september 2014

 • Hallo,

  Kandidaten raadsleden gezocht OPA Borsele

  Zoals reeds bekend doet OPA ( Ouderen Politiek Actief ) ook mee aan de gemeenteraadsverkiezingen gehouden op 19 maar 2014.

  Wilt u helpen met veranderingen en verbeteringen die nodig zijn ?
  En wilt u ook ouderen maar ook jongeren een stem geven in de raad ?
  Meldt u dan aan als kandidaat.
  namens OPA Borsele
  J. Verbrugge
  0113-562421

  verbrugge 4 december 2013

 • Goedenavond,
  Hierbij wil ik ons even aan u voorstellen.

  Wij zijn van de nieuwe ouderen en senioren partij OPAZ.
  Ouderen Politiek Actief in Zeeland, lid landelijke opa beweging.
  Onze hoofddoelen zijn het ouderenbeleid beter en eerlijker te maken.
  Wij zijn actief in de Walcherse gemeentes Vlissingen, Middelburg en Veere. Verder ook in Borsele en Terneuzen.

  Graag willen wij u uitnodigen om eens op onze website te kijken: www.opaz-partij.nl
  Mogen wij u feliciteren met uw community Politiek binnen de Zeeuwsedijken, leuk initiatief, veel informatie.

  Voorzitter Dave Siebrecht 18 november 2013

 • Krimp !!
  Jongeren gaan studeren , ouderen gaan naar tehuizen en mensen zoeken naar werk . Ruwweg kun je zeggen dat jongeren vertrekken en de achterblijvers vergrijzen . Menige kleine kern sterft daarmee letterijk uit . Krimp is dus een proces dat voorkomt uit vrije keuzes van vrije mensen . Oveerheden staan machteloos tegenover krimp , want een actieve bevolkingspolitiek wijst men in een democratie af . Wel kan de overheid zorgdragen voor drempelverlegende maatregelen om het wonen in deeltijd te vergemakkelijken , waardoor leegstaande woningen worden benut . Belastinggeld steken in krimpbeperkende maatregelen lijkt dweilen met een open kraan en heeft een hoge mate van symptoombestrijding in zich .
  Als de plaatselijke bevolking iets anders wil , dan komt er wel een handig persoon of organisatie die in het gat springt . Krimp is geen drama , maar biedt ook kansen voor creatieve en inovatieve geesten , die over durf en optimisme beschikken .

  Tom Aalfs . Vlissingen 11 februari 2011

 • Afghanistan !!!!!
  Een politicus zei onlangs dat het kabinet zich niets aan moet trekken van de mening van het volk over een missie in Afganistan , `daar is het parlement voor ` , maar ook de volksvertegenwoordiging heeft wat er onder het volk leeft terzijde geschoven !? , ( meer dan 70 procent in de meeste opiniepeilingen is tegen ) Wat een ontgoocheling , want we zijn het helemaal zat met Irak en Afghanistan . ( en de rellen in Tunesie , Egypte en Jemen ) Leve de democratie ??

  Wim van Gilst . Kortgene 11 februari 2011

 • Prinsjesdag !!
  Volgens Kees Jan de Jager zijn we allemaal samen de schadkist . Er schijnt een tekort te zijn van zo`n 30 miljard euro . ABN / AMRO heeft al meer dan 30 miljard gekost , daar heeft het Nederlandse volk geen inspraak in gehad . Nu moet er bezuinigd worden , ook hier geen inspraak , want de schadkist zijn we allemaal , dan wel . Pensioen moeten omlaag . Als er verkiezingen zijn , word je opgeroepen te stemmen , daarna kunnen ze geen regering vormen , te veel verschil in programma , maar je portemonee leeghalen , dat is geen probleem . Politieke partijen die elkaar zwart maken daar schiet je veel mee op . Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet . ( www.rijksoverheid.nl / www.prinsjesdag2010.nl )

  A . de Waele . 25 september 2010

 • Verkiezingen !!
  Ik reageer op de ontwikkeling dat steeds meer groeperingen zich opgeven voor deelname aan de Tweede Kamerverkiezingen , terwijl met het huidige aantal regeren al moeilijk genoeg is . Wil je dat je stem kans maakt omgezet te worden in regeringsbeleid , dan ligt de keuze voor de PvdA , de VVD en het CDA voor de hand . Een overvloed van deelnemerde partijen maakt regeren - zo blijkt - onwerkbaar .

  Zaky V . uit Hansweert 5 april 2010

 • Het Kabinet van normen en waarden !?
  Dit kabinet kraakt aan alle kanten , vertoont scheuren en wiebelt . Deze club , die de mond vol had van normen en waarden , kan ze zelf niet handhaven . Afspraken dreigen niet te worden nagekomen ; beloofde onderzoeken werden niet gedaan . Beslissingen worden uitgesteld en kritiek wordt genegeerd . De Westerscheldepolitiek wordt een galg ; hoe harder er gesparteld wordt , hoe strakker de strop .

  Wim van Gilst 6 september 2009

 • Hallo bezoekers van mijn website / Communitie site .
  Als u iets te melden heeft en u wil dit niet in deze gastenboek plaatsen dan kunt u ook via deze e-mail doen.

  Hoop dat ik met deze website u interesse in de politiek
  van uw gemeente , provincie en landelijke ziet !!
  Wand ik vind dat we na een verkiezing gemeente
  of landelijke we onze mening moeten kunnen zeggen !!

  Wens U veel lees plezier !!
  Groeten Kees.
  ksvndjk@gmail.com

  Kees 30 december 2008

 • Bijstand .
  `Inperking bijstand schiet door ` Na 41 jaar te hebben gewerkt , waarvan 28 jaar bij de Vietrite in Middelburg , kon ik , omdat de productie naar Polen werd verplaatst , op mijn 55ste met een vertrekregeling naar huis . Alles was keurig geregeld , ik kreeg recht op 6 jaar WW . Daarna IOAW aanvragen . Bij de IOAW - aanvraag zegt de sociale dienst dat ik word doorgestuurd naar een re - integratiebureau voor de duur van drie maanden . Na drie maanden moet ik weer naar een ander re - integratiebureau waar ik weer hetzelfde werk moet doen voor de duur van 1 jaar . En daarna kan ik terug naar het eerste bureau om weer snoep in te pakken , schroeven en spijkers te sorteren om te leren werken . Als ik dan in de PZC lees dat de wethouders van de gemeente Vlissingen die zijn weggestuurd , met een flinke oprotpremie thuis kunnen blijven , dan vraag ik mij af of er nog gerechtigheid is .

  J.G. Tienpond . 24 februari 2008

 • Geluidshinder !!
  Nee , wethouder Verseput van Schouwen -- Duiveland is niet gek . Hij weet dat als de 2e Maasvlakte er ligt de N57 overspoeld gaat worden met doorgaand vrachtverkeer . Nee , zeggen de voorstanders , de A15 wordt verbreed en dan zijn er geen files meer . En op de N57 Dammenroute worden maatregelen genomen om vrachtverkeer te ontmoedigen . Ik som ze voor u op : 1. vanaf de A15 tot aan rotonde achter de kering is de N57 voorzien van turborotondes waardoor verkeer beter doorstroomt . 2. op Walcheren wordt de weg rechtgetrokken en wordt een aquaduct gebouwd ; doorgaand verkeer rijd niet meer door Middelburg ( brug + spoorwegovergang + beroerd afgestelde verkeerslichten . 3 . door deze weginrichting wordt tot aan de snelweg bij Gent de aller allersnelste gateway die er in Europa is . RWS heeft dit met pijn in het hart moeten toegeven . Binnenkort laatste ronde bij de RvS .

  Joep Vergroesen , Serooskerke .

  J . Vergroesen 24 februari 2008

 • Hoi Kees,

  geen email adres te vinden, dus maar zo.

  ik zag een stukje tekst staan "Wij leren kinderen fatsoen", daar staat als website www.jci.nl, (dit is een heel andere club dan, waar de tekst vandaan komt) echter moet dat zijn www.jci-zeeland.nl.
  kun he dat aanpassen Aub.

  fred 18 april 2007

 • krijg nouw de wind van voren!

  wolk 16 februari 2007

 • Ben jij je paspoort waard ?

  Er is veel te doen over inburgeringscursussen en toelatingsexamens voor buitenlanders die met een nederlander willen trouwen.

  Het NRC heeft daarom het examen op haar site gezet.
  Kijk nu zelf of je een beetje basiskennis van nederland hebt.

  http://www.nrc.nl/binnenland/article247893.ece

  Houd voor de zekerheid het telefoonnummer van je huisarts bij de hand als je er aan begint. Het aantal vragen wat op verschillende manier uit te leggen en te beantwoorden is is hoog. Andere vragen weet vrijwel geen enkele geboren en getogen nederland en het examen is naar mijn idee dus bullshit... euh... stiere(n?)poep.

  Zelf ben ik geboren in Holland en woon er 41 jaar. Toch wist ik op 20 vragen het antwoord niet of niet zeker. Ik ben ook nog geen nederlander tegengekomen die minder als 10 fouten scoorde. Hopelijk wordt ik niet uitgezet en hopelijk scoort u beter.

  Simpson_Jr

  Simpson_Jr 17 maart 2006

 • MAASVLAKTE !
  Zeeland is de Maasvlakte van Antwerpen . Men kan er niet meer onderuit , Zeeland wordt de Derde Maasvlakte , niet ten behoeven van Rotterdam , maar om te kunnen voldoen aan de expansiedrift van Antwerpen . De WCT zal daarvoor de beslissende schakel vormen , alsdus gedeputeerde en Zeeland Seaports -- voorzitter G . de Kok .

  Toen een aantal jaren geleden tegenstanders van de WCT al waarschuwden voor deze ontwikkeling en de daaraan onvermijdelijk gekoppelde overlast werden zij voor ` kippen zonder kop ` uitgemaakt . Nu is het blijkbaar , ook door onze politici , algemeen aanvaard dat Zeeland wordt opgeofferd om aan de driften van Antwerpen te kunnen voldoen . Welkom in Zeeland , waar de vrachtwagens en treinwagons welig tieren , de uitlaatgassen dezelfde hoge normen zullen bereiken als Rotterdam en Antwerpen waar het heerlijk toeven is , als je de lucht van de Randstad niet meer kunt missen .

  Toeristen ? Laat die maar achterwege blijven , wij gaan immers het grote geld verdienen ! Ruimte ? Plaats genoeg ! Zoveel , dat we het allemaal gerust vol kunnen bouwen . Zolang de euro maar blijft rollen , is alles welkom in Zeeland , zelf de overlast van Antwerpen . Bezwaarmakers tegen het plan voor de omlegging van de N57 aan de oostkant van Middelburg vrezen een enorme toename van het vrachtverkeer als de Tweede Maasvlakte klaar is .

  Freddij van Nieulande 1 december 2004

 • Beste Kees,

  Jammer dat ik geen mailadres van je kan vinden dus probeer ik je te bereiken door een berichtje in je gastenboek.

  Je hebt een zeer uitgebreid linkoverzicht. In dat overzicht staat ook een link naar de website van de klederdrachtvereniging Ôns Boeregoed. Helaas staan zowel de naam als het adres van Ôns Boeregoed verkeerd vermeld. Het is namelijk Ôns Boeregoed en www.ons-boeregoed.nl . Zonder 'n' dus. Ik zou het fijn vinden als je dit zou willen veranderen. Bij voorbaat hartelijk dank en nog veel succes met de community toegewenst!

  Mie de hroeten van
  't Webwuufje van Ôns Boeregoed
  * http://www.ons-boeregoed.nl *

  't Webwuufje van Ôns Boeregoed 23 juni 2004

 • Kees,

  Zoals beloofd gisteravond na afloop van de dorpsraadsvergadering heb ik een kijkje genomen op je site. Ziet er goed uit en via deze site kom je bijna overal op terecht zonder teveel zoekwerk. Het betekent veel werk voor jou maar het resultaat mag gezien worden. Ik zal je site regelmatig bezoeken.

  Jan Reijnhoudt 22 april 2004

 • Laatst kwam ik op de site van HBGvastgoed de nieuwe plannen tegen voor de kantoren die gebouwd gaan worden aan de kanaalweg bij het station. Ik ben me eerlijk gezegd rot geschrokken. Is dit een aansprekende binnenkomst voor de stad, saaie bakstenen kantoortjes van 3 hoog, zonder enige variatie? Wie bepaalt dat eigenlijk bij de gemeente, waarom wordt er geen keuze voorgelegd bij de bevolking? Middelburg heeft in de zijn gloriedagen de meest fantastische architectuur laten bouwen. Dit laffe ontwerp (geen enkele andere gemeente zou dit willen) is een blamage voor de stad.

  Perry Prince 29 januari 2004

Omhoog