Krulbolclub De Ware Vrienden

Communities

ZeelandNet

31.663 bezoekers 5 leden Log in

Welkom bij Krulbolclub De Ware vrienden!

Hier vind je programma's, evenementen en uitslagen van de bollingen. Daarnaast worden er ook regelmatig foto's geplaatst in het fotoalbum.
Kijk eens rond en laat ons via het Gastenboek weten wat je ervan vindt, wat je mist en graag zou terugzien op de site.

Meer over ons

Krulbolclub De Ware vrienden is opgericht in 1990 en aangesloten bij de Nederlandse Krulbol Federatie. Momenteel hebben we ruim 80 leden. De vereniging is gevestigd in het Bolderspaleis, Noordstraat 2 in Aardenburg. Hier wordt meerdere dagen per week de bolsport beoefend (zie Programma's).
Op speeldagen zijn we bereikbaar op nummer 0031 117 491230, daarbuiten kunt u voor inlichtingen bellen naar 0031 117 461273.
Het bestuur van De Ware Vrienden: Aureel de Baets, voorzitter Mario de Vreeze, secretaris Robert Jonckheere, penningmeester Freddy Savat Robert Boelens

Meer weten over de geschiedenis van het bollen? Neem eens een kijkje op de website van Mario Wieme -
www.krulbolsport.nl.
Ook de bolclubs Raak tegen Staak (Oostburg) en Molenzicht (IJzendijke) hebben een website. Net als onze club en Bolclub Ons Genoegen (Sas van Gent) zijn zij aangesloten bij de Nederlands Krulbol Federatie.

Nieuws

Keizerbolling 1 oktober 2016

Onze vereniging was bij de Keizer bolling vertegenwoordigd door Aureel de Baets, Robert Dierickx, André Rogge en Johan de Wispelaere. Robert en Johan waren na de 1e ronde uitgeschakeld, Aureel en André na de 2e ronde.
Bij de dames speelde Christianne van Moer mee voor De Ware Vrienden. Zij kwam tot de finale waarin ze werd uitgeschakeld door de nieuwe keizerin Els de Poorter.

Johan en Robert werden al in de 1e ronde uitgeschakeld. André en Aureel slaagden erin de 2e ronde te bereiken. Daarna was het ook voor hen voorbij. Christianne kwam tot in de finale maar moest daar haar meerdere erkennen in de Nieuwe Keizerin, Els de Poorter.
De uitslag:
Keizer Danny de Muynck
2e       Freddy van Breusegem
3e       Arsène Welvaert

Keizerin Els de Poorter
2e          Christianne van Moer
3e          Ineke de Pan

Iedereen van harte gefeliciteerd!

Busreis 22 september 2016 (zie ook het fotoalbum)

Onze trotse Nederlandse kampioenen.De Nederlandse Clubkampioenen met burgemeester Jetten bij de prijsuitreiking.
Omhoog