Cry-baby Community

Communities

ZeelandNet

Cry-baby Community

Welkom op de community Cry-baby Community!

45.501 bezoekers 3 leden Log in

Cry-Baby

 

 Een film met Johnny Depp staat garant voor een bijzondere film en bijzonder is deze film zeker. Johnny is Cry-Baby, een stoere Amerikaanse teenager en aanvoerder van The Drapes die met zijn traan (zie titel) de harten van jonge vrouwen verovert. Problemen komen er wanneer hij zijn hart verliest aan Allisson die bij de burgelijke Squares, de rivalen van The Drapes hoort. Het verhaal doet er minder toe want het gaat puur om de kleurrijke beelden waarbij allerlei "beroemdheden" het geheel iets extra's geven. Zo zie je de toen nog dikke Ricki Lake en de ex porno-actrice Traci Lords als mede Drape. Ook Iggy Pop en Willem Dafoe (bad guy in Hollow Man) zie je langskomen in deze homage aan de jaren '50 met daarin tienerrock melodrama's. De muziek voegt daarnaast iets extra's toe aan deze film die je goed of helemaal niets vindt, ik zelf reken me bij de eerste groep.

De spelers in Cry-Baby:

Johnny Depp: = Wade Walker:Amy Locane: = Allison Vernon- Williams: Susan Tyrrell: = Ramona Rickettes: Ricki Lake:= Pepper Walker: Iggy Pop:= uncle Belvedere: Kim Mcguier: = Hatchet - Face: Traci Lords: = Wanda woodward: Stephen Mailer: = Baldwin: Polly Bergen: = Mrs Vernon- Williams 

Het Verhaal:

Wade "Cry Baby" Walker is lid van de beruchte groep Drapes, een groep criminelen, volgens de Squares (de brave tegenovergestelde groep van de Drapes) tenminste. Op een dag wordt Wade Walker (Johnny Depp) verliefd op Allison Vernon-Williams (Amy Locane) en ook Allison valt voor de charmes van Cry-Baby. Dit zorgt uiteraard voor veel problemen: het oude liefje van Allison, een square, kan het niet verkroppen dat zijn ex met de Drape omgaat. Na een grote rel op een feest van de Drapes wordt Cry-Baby opgesloten tot zijn 21ste. Allison krijgt nu allemaal valse geruchten over Cry-Baby te horen en wilt niets met hem meer te maken hebben. Maar daar laat Cry-Baby het niet bij.

Dvd

                                              

Nieuws

King Cry-Baby: liedje uit Cry-Baby

Pleas Mr Jailer: liedje uit Cry-Baby

Tear Drops Are Falling: liedje uit Cry-Baby

High School Hellcats: liedje uit Cry-Baby

 

Poll

wie kent deze film?

Omhoog