Genealogie Familie Claessens, de Kerf, Neve, Hiel.

Communities

ZeelandNet

Genealogie Familie Claessens, de Kerf, Neve, Hiel.

Welkom bij de Genealogie Claessens, de Kerf, Neve, Hiel.

107.068 bezoekers 16 leden Log in

Welkom op mijn Community Genealogie.

Deze Community is aangemaakt door Edwin Claessens. Er staat een Stambomen overzicht te lezen op ( Familienamen CLAESSENS / de KERF en NEVE / HIEL ). Mochten er bezoekers zijn die foto's of Bidprentjes of Rouwbrieven hebben van de personen die hier in voor komen, ( en ze kunnen missen, of hier van een scan of copy ) dit kan gemeld worden in het forum alles is welkom met U hulp kan ik mijn Communitie wat meer overzichtelijker maken. Is dit het geval dan mag U dit melden mijn E-mailadres is [email protected] iedereen krijgt en berichtje terug.

 

Nieuws

Poll

Er is geen poll gevonden om op te stemmen.

Gastenboek Communitie.

Als U de Communitie van de Familie Claessens, de Kerf, Neve, Hiel bezocht heeft en U heb me wat mede te delen dan graag een berichtje in m'n Gastenboek voor een reactie terug graag een E-mailadres achterlaten dan kan ik U een berichtje terug sturen.

 

Zeeuws Familie Onderzoek dan begin je hier.

Bezoek adres:
Zeeuws Archief
Hofplein 16
4331 CK Middelburg

Correspondentie adres:
Zeeuws Archief
Postbus 70
4330 AB Middelburg

Contact adres:
Telefoon 0118 67 88 00
Fax 0118 62 80 94
[email protected]
www.zeeuwsarchief.nl

Openingstijden
De studiezaal is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur (in juli en augustus niet op zaterdagen). De tentoonstellingsruimte en het archiefcafé zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Omhoog