Rondje West Canada

Communities

ZeelandNet

Rondje West Canada

Welkom op

156.792 bezoekers 5 leden Log in

05 Ons reis- en verblijfmiddel


Je kunt op vele manieren door Canada reizen. Per bus, trein, met de auto, noem maar op. Reizen met een camper(in Canada noemen ze het een mobilehome, motorhome of RV) komt ook heel erg veel voor. Gaan en staan waar je wilt, kamperen in of dichtbij de natuur en altijd je slaapplaats bij je hebben zijn de voornaamste motieven om voor dit reismiddel te kiezen.

Ook wij reisden met de camper door Canada en wel met een zogenaamde C25 van Cruise Canada. Een foto zie je op de startpagina.

C25 staat voor de lengte van de camper, uitgedrukt in feet(voet). 25 feet komt overeen met 7,62 meter. De hoogte van dit soort campers is 2,7 meter en de breedte 2,25 meter. Al met al een flink apparaat. Toch mag je deze met een B rijbewijs besturen. Het is even wennen maar dan rijdt het heel comfortabel

Features: Ford V-8 Chassis Engine Automatic Transmission, 2-Wheel Drive, Power Brakes, Power Steering, In Dash Air Conditioning, Cruise Control, Dual Rear Tires, Stereo Sound System, 55-Gallon Fuel Tank, 14-Gallon LP Gas Tank, 40-Gallon Fresh Water Tank, 6-Gallon Water Heater, Tank 30-Gallon Sewage Water Tank, 38-Gallon Grey Water Tank, LP Gas/Electric Refrigerator, 3 LP Gas Cooktop Burners, 110-Volt Microwave Oven, LP Gas/12-Volt Furnace Shower, Fresh Water Toilet, 110-Volt Roof Air Conditione.

 

Tijdens de infodag van onze reisorganisatie konden we dit type camper ook van binnen bekijken. Behalve dat we op die manier een goede indruk kregen hoe het er van binnen uit ziet, wakkerde het ook flink de zin aan om deze reis te gaan maken.

Foto's van onze RV vindt je hier

 

 

Terug naar startpagina:

Omhoog