Rondje West Canada

Communities

ZeelandNet

Rondje West Canada

Welkom op

156.792 bezoekers 5 leden Log in

Gastenboek


Pagina 1 van 10

Geef uw mening over deze community of laat een berichtje achter voor andere bezoekers

 • Hoi Leo,

  Bedankt voor je berichtje.
  Ja we hebben een Nationale Parkenpas aangeschaft.
  Maak voor jezelf de afweging welke je parken je ws zult bezoeken. Op internet kun je wel vinden wat individuele passen kosten en vergelijk dit met de kosten van 1 pas voor alle parken.
  Bijkomend voordeel is dat je niet hoeft te stoppen aan de ingang maar zo door kunt rijden.
  Let op: In Provincial Parks is deze niet geldig.

  Succes en als je nog meer vragen hebt, stel ze gerust.

  Gr Toon

  Ko.K 8 juni 2015

 • Erg Leuke site
  vraag: hebben jullie een soort nationale park vergunning gekocht of betaalde jullie elke keer opnieuw.

  Leo Jansen 7 juni 2015

 • Hoi Rob,
  Wat leuk dat je onze site nog gevonden hebt. Het is inmiddels alweer bijna 7 jaar geleden dus e.e.a. zal verouderd zijn maar het meest blijft altijd actueel.
  Ik hoop dat het je helpt met de voorbereiding en dat het een schitterende vakantie mag worden. Laat nog eens weten hoe het geweest is.

  Groetjes Toon

  Toon 31 maart 2014

 • Toon, Bea,

  wat een leuke site. Wij gaan als gezin deze zomer 4 weken rond reizen en ben uw site van voor naar achteren aan het lezen. Heb al verschillende aantekeningen gemaakt die mij helpen om onze reis te plannen.

  Heel erg bedankt voor de moeite en petje af!

  Rob

  Rob Straathof 28 maart 2014

 • Beste meneer/mevrouw,

  Wat een leuke website heeft u! Ik vroeg me af of u interesse heeft in het ruilen van links tussen uw site en die van ons. Dit bevordert namelijk de waarde van de sites en zo is het mogelijk om meer bezoekers te krijgen.

  Wij zullen uw link als gewenst plaatsen op http://www.tijdomtereizen.nl/ als u ons als volgt zou willen vermelden:
  Url: shoestring.nl/groepsreizen
  Titel: Groepsreizen

  Url: koningaap.nl/
  Titel: Rondreizen

  Wij zullen uw link dan zo snel mogelijk plaatsen.

  Ik kijk uit naar een waardevolle samenwerking!

  Met vriendelijke groet,

  Dorien de Bolle
  Internet marketeer â?? Kuoni
  partners@shoestring.nl

  Dorien de Bolle 27 augustus 2013

 • Geweldig mooi verslag, wij gaan eind mei voor 22 dagen naar Canada, ik kan me nu helemaal inlezen.
  We hebben west Amerika gedaan, ook met camper, dus we hebben een "beetje"ervaring, en zien vol spanning naar onze reis uit.
  Als ik vragen heb, zal ik jullie graag raadplegen.

  fam. Biemans 31 december 2012

 • Beste familie,

  Wij hebben een rondreis van 4 weken door Alaska en Canada gemaakt met onze 2 tieners, we hebben daar 8 mooie excursies gedaan en dat vond iedereen te gek, alleen de overige dagen was het toch veel rijden met de camper.
  Dat vonden de tieners dus saai heel erg saai, Na 3 weken hadden ze het dan ook wel gezien, en de 4e week was dus de minste.
  Ons advies met kinderen ( leeftijd 12-18) heb je in deze gebieden niks te zoeken.

  Fam de Jong 23 augustus 2012

 • Afgelopen maandag,23-7-2012,ben ik thuis gekomen van een reis van 3 weken, naar Canada. Een vriendin van vroeger woont inmiddels 29 jaar in BC. Zij en haar man hebben ons,met hun motorhome,de prachtigste omgevingen laten zien.Het is echt een overweldigend mooi land waar je niet op uit gekeken raakt en dat nooit verveeld!Erg leuk is het dan om via deze site van alles terug te zien waar ik de afgelopen weken zelf ook ben geweest!
  Complimenten voor de mooie opzet en hoe jullie alles zo mooi hebben weergegeven!!
  Het was voor mij een reis om nooit meer te vergeten!

  Vriendelijke groeten van Jannie Adams uit Bladel

  Jannie Adams-Staals 25 juli 2012

 • Beste meneer/mevrouw,

  Wilt u beter gevonden worden door uw doelgroep in zoekmachines als Google? Wij namelijk ook! Daarom dat wij contact met u zoeken, want samen kunnen wij er namelijk voor zorgen dat wij meer bezoekers krijgen.

  Via het uitwisselen van linkjes is dit te bereiken. Ik zou u daarom willen vragen of u een linkje naar ons zou willen plaatsen op uw website, bijvoorbeeld op uw linkpagina of een andere relevante pagina. Op onze beurt kunnen wij een, door u aangeleverd, artikel over uw website of bestemming plaatsen op het door ons beheerde vakantieblog http://www.travelersguide.nl/ of een link op de bijbehorende linkpagina (http://www.travelersguide.nl/partners/).

  Als u akkoord gaat met ons voorstel zouden wij u willen vragen om ons als volgt te vermelden; http://www.cheaptickets.nl/bestemmingen/ met de titel Vliegtickets. Dit om zo goed mogelijk bij uw doelgroep aan te sluiten! Als u onze link heeft geplaatst kunt u mij uw artikel of gewenste tekst link toe sturen en dan zal ik deze zo spoedig mogelijk plaatsen.

  Ik hoop snel van u te horen,

  Daniëlle van den Broeck
  Internet marketeer

  E: partners@cheaptickets.nl
  W: http://www.CheapTickets.nl


  PS. Wilt u geen berichten meer van CheapTickets ontvangen laat het dan even weten via een email.

  Daniëlle van den Broeck 10 juli 2012

 • Hallo,
  Leuke site. We bereiden ons voor om over 6 weken 4 weken delen van de route te doen.
  Ik ben benieuwd of je ook campings van te voren gereserveerd hebt ? Zo ook de oversteek naar Vancouver Island. Heb je die oversteek gereserveerd ?

  Groet,
  Sjaak & Marjolein Taal

  Sjaak 26 mei 2012

 • superleuk om jullie verhalen te lezen.
  in juli gaan we voor de 2e keer naar Canada, alleen dit keer reizen we voor het eerst met de C25 camper en met onze, dan bijna 5 jarige dochter.
  Bedankt voor het full hookup filmpje. Fijn om een keer gezien te hebben!!
  Groeten Willem Linda en Jis

  Linda 20 januari 2012

 • Wat is dit reisverhaal toch leuk geschreven. Ik kon niet stoppen met lezen. De komende zomer willen we met onze 2 kids naar Canada vertrekken voor een camperreis. Bedankt voor de inspiratie.
  Om onze positieve ervaringen over het rondreizen met kinderen te delen zijn we website begonnen voor ouders om ervaringen uit te wisselen op www.rondreiskinderen.nl

  Nogmaals bedankt! Leuke website en foto's van een rondje West Canada

  Barbara 5 november 2011

 • Hoi Rick,

  Wil met alle plezier een linkje plaatsen. Stuur ff de directe link naar je Canada deel, dan plaats ik die.

  Gr
  Toon

  Toon 6 april 2011

 • Leuke en informatieve site hebben jullie. Wij zouden graag linkpartner willen worden met jullie site. We hebben namelijk ook vele inspiratie tips voor een Canada rondreis met camper, vergelijk camperhuur, autohuur en voordelige vliegtickets naar Canada.
  http://www.globia.nl

  Met vriendelijke groet

  Rick 4 april 2011

 • Toevallig op deze site terecht gekomen. We gaan alle info zeker gebruiken voor de voorbereiding van onze reis in de meivakantie (17 dagen camperhuur) met onze twee kinderen van 9 en 11 jaar, ter ere van ons 12,5 jaar huwelijks jubileum. 12,5 jaar geleden onze huwelijksreis naar canada, met een tent. Toen al bedacht om terug te gaan. Dat gaat binnenkort gebeuren, nu wel met een camper. Iets comfortabeler met de kids en gezien tijd van het jaar, kan het nogal fris zijn. Heb al heel wat praktische tips gezien.

  Monique 27 januari 2011

 • Hoi Antoine,

  Welkom op onze site. Hopelijk vindt je er veel informatie.
  Heb je vragen, mag je ze altijd stellen.
  Veel plezier met de voorbereiding.

  Gr
  Toon

  Toon 10 januari 2011

 • Hallo,
  Eerder toevallig ben ik op jullie website terecht gekomen, ik ben namelijk begonnen met een reis naar West-Canada voor te bereiden (rondrit met auto). Ik zal de komende tijd ongetwijfeld nog dikwijls op bezoek komen op jullie site.
  Groeten,

  Antoine 9 januari 2011

 • Hallo Toon & Bea en Sander en Marissa,
  Ik heb jullie reisverslag helemaal gelezen! Erg leuk en herkenbaar. Ook heel leuk om het verslag van Sander en Marissa te lezen vanuit hun beleving. Leuk om te bewaren en ze later nog eens te lezen. Wat is het toch een prachtig land he. Door jullie verslag te lezen was ik weer even terug. In 2007 hebben wij ook een lange reis gemaakt door Canada vanaf Vancouver met de boot naar VI en daar ook van alles gezien, gereden tot Port Hardy en vandaaruit met de ferry door de Inside Passage naar Prince Rupert. Zo verder naar Prince George, Kamloops en naar Well Gray PP. Toen verder naar Jasper , Lake Louise, Banff, Field [Yoho], Revelstoke en naar Richmond. Toen nog een paar dagen Vancouver. Uiteindelijk 7700 km gereden [met huurauto] en heel veel dieren gezien, waaronder 30 beren en orca's. Nu dit jaar weer naar Canada en Amerika geweest. [te zien op mariaenhenk.reismee.nl]
  Nog veel reisplezier.

  Maria 26 december 2010

Omhoog