Brillenkoord

Communities

ZeelandNet

Brillenkoord

Informatie over brillenkoordjes

1.196 bezoekers 1 lid Log in

Wat is een brillenkoord?

Wat is een brillenkoord?

Brillenkoord of ook wel nek koord genoemd is een koord om uw bril bij u te dragen om uw nek.
Deze brillenkoorden zijn vaak gemaakt van metaal, polyester, katoen of plastic draad met daarop versiersels zoals bedels pom pom etc.

Uw zonnebril biedt aanzienlijke bescherming. U wilt ervoor zorgen dat u een bril selecteert die speciaal is ontworpen voor jouw doeleind die u ermee gaat doen. Zodra je de bril hebt gevonden die je nodig hebt, wil je deze beschermen zodat je ze veilig bij blijft dragen. Loop niet het risico om je bril te laten vallen, zodat ze niet op de grond vallen en gekrast, erger nog, opgestapt, verloren of gestolen.

Een brillenkoord is de ideale manier om uw zonnebril altijd bij u te houden; waar je ze hebt wanneer je ze nodig hebt en je hoeft ze niet de hele dag door herhaaldelijk te zoeken. De ultieme brillenkoord voor uw meest waardevolle bril.

Veel veiligheidsprogramma's verplichten dat machinebedieners een "catch and release" of afgescheiden stijl van brillenkoord dragen. Controleer of uw bril een houder heeft die speciaal is ontworpen om ermee te werken - de meeste hebben een verstelbare pasvorm. Veel stijlen bieden houders in meerdere kleuren. Houd uw bril veilig en gemakkelijk te allen tijde bereikbaar met een eenvoudig, maar toch effectief en duurzaam brillenkoord - een van de meest betaalbare en onschatbare object die u ooit zult kopen.

Hoe heet zo ding wat je bril vasthoud?

Hoe heet zo ding wat je bril vasthoud rondom je nek?

In mijn omgeving noemen we ze een koord voor zonnebrillen, brillen of leesbrillen. Meestal genoemd naar hun specifieke toepassing. Anders zijn andere populaire benamingen: brillenkoord, brillenkoord ketting, zonnebril koord, zonnebril touwtjes, brillenkoordjes, sunnycords en brilkoord

De sportievere modellen, gemaakt van materialen zoals neopreen, worden waarschijnlijk alleen zonnebril koord genoemd.

Drijvende objecten vastmaken aan brillenkoord

Welke kleine objecten zijn er die drijven en die aan een brillenkoord bevestigd kunnen worden?

Probeer een gat door een kurk van een wijnfles te boren en haal het koord door het gat. Ik heb twee afbeeldingen bijgevoegd om verschillende manieren te demonstreren om het project te voltooien. Dit vereist natuurlijk het drinken van een flesje van je favoriete wijn.
Kurk aan zonnebril koord

Mocht je geen wijnliefhebber zijn bestaan er natuurlijk ook kant-en-klare drijvende brillenkoordjes.

Ben je constant je leesbril kwijt?

Ben je constant je leesbril kwijt? Zozeer zelfs dat je een paar in elke kamer bewaart?

Als dit uw probleem is, kunt u dit voorkomen door een frame met verende scharnieren aan te schaffen en deze op uw hoofd te zetten wanneer u ze niet nodig hebt. Of koop een brillenkoord en hang hem om je nek.

Een andere optie is om een bril met bifocale lenzen of progressieve lenzen te bestellen en deze de hele dag te dragen.

Omhoog