BRASSBAND WILHELMINA

Communities

ZeelandNet

BRASSBAND WILHELMINA

de leukste Brassband van Noord-Beveland

18.217 bezoekers 2 leden Log in

Trekking Jaarlijkse Loterij en Halloween optocht

Alle sponsors weer bedankt voor het drukken van de loten en de prijzen. 3500 loten, allemaal verkocht door de leden. Zij ook bedankt daarvoor. De prijzen worden in de loop van de komende dagen allemaal bij de winnaars aangeboden. Veel plezier ermee.
De uitslag van de trekking van de loterij van 2019 staat onder het kopje Bestanden Delen in de rode balk op de beginpagina. Daar kunt u de lijst van winnaars downloaden.

Laatst aangepast op: 3 november 2019 - marsjo


Groot succes. De opbrengst wordt gebruikt voor kleding en bladmuziek. De uitslag is vanaf maandag 4 nov. rond 12.00 uur te zien bij De Bakkerij van Wim & Francien en de Spar in Colijnsplaat. Ook komt het (hopelijk) in het Advertentieblad van Noord-Beveland ( gele krantje).

De Halloween optocht. Het was me toch een weertje, 's middags waaiden de tuinstoelen nog een rondje door de tuin, de plantjes kregen veel te veel drinken, regen, regen en nog meer regen en harde wind. Dan is het ook nog zo vroeg donker, allemaal een beetje griezelig. Maar dat is nu juist Halloween.Gaan we op de kar of toch maar iet,  17.30uur beslissen we. Wat te doen. Instrumenten nat, niet best, bladmuziek nat, niet te lezen en niet meer te gebruiken, kinderen teleurgesteld, dat is erg jammer, ouders vinden het toch ook altijd leuk, al die mensen die aan de route wonen blijven zitten met een overdosis snoep, goed tot volgend jaar, toch maar doen? Weet je wat, knoop doorhakken: We gaan ervoor. Gaat het te hard regenen dan gaan we terug naar de Brug. Hebben we het in ieder geval geprobeerd. Droog hebben we het niet gehouden, maar erg nat was het ook weer niet. De weergoden waren ons en het vele publiek wat achter ( en voor) de kar liep gunstig gezind.
Omhoog