Het leven na de diagnose

Communities

ZeelandNet

Het leven na de diagnose

Welkom op de community Het leven na de diagnose!

425.724 bezoekers 78 leden Log in

Regels om lid te worden.


Het is leuk dat zich al zoveel mensen als lid hebben aangemeld. Toch heb ik ook al mensen geweigerd. En dit om de volgende reden: ze wilden middeltjes onder de aandacht brengen die kanker zouden genezen. Daarom is het misschien een goed idee om regels aan het lidmaatschap te verbinden. Hier volgen ze:

1. Als lid maak je geen reclame voor middelen die kanker zouden genezen. Als iets je goed geholpen heeft, mag je dat best vernoemen, maar leden onder elkaar kunnen prive verdere informatie doormailen.

2. Het is niet de bedoeling dat er vanaf de community mailtjes verstuurd worden. Jammer genoeg bestaat de mogelijkheid niet om de e-mailadressen te 'verstoppen'. Sommige adressen kloppen niet meer en we moeten ook rekening houden met de privacy van de ander. Wilt u toch graag privé met iemand mailen, dan kunt u dat doorgeven aan de eigenaar. Die neemt dan contact op met de bewuste persoon en laat iets weten. Wilt u iets kwijt op de community dan kan dat in het forum of door het te mailen aan de eigenaar. Die plaatst het dan onder uw naam in de desbetreffende rubriek

3. Op deze community wordt niets te koop aangeboden dat zou helpen bij de ziekte kanker. Daar zijn andere wegen voor.

4. Op deze community gaan we respectvol met elkaar om. Ieder mens heeft een eigen leven en mening en dat moet gerespecteerd worden. Discussie is mogelijk, maar op een fatsoenlijke manier.

5. Als teksten kwetsend zijn, of niet door de beugel kunnen, worden deze door de eigenaar verwijderd.

6. Wie zich niet aan bovenstaande regels houdt, zal als lid geschrapt worden.

Ik hoop dat regel 6 niet nodig zal zijn en dat we deze community leuk kunnen houden.

groetjes, Annemie.    

Omhoog