MARGA'S DIERENHULP

Communities

ZeelandNet

MARGA'S DIERENHULP

515.615 bezoekers 484 leden Log in

LAATSTE NIEUWS TOM - BERICHT VAN TOM ZIJN BAAS.Bericht : Onderwerp: Tom.

Van: De4P

Datum: Wo, 14 april, 2004 6:04 pm 

Aan: Margag: 16 april 21.30uur

Eindelijk tijd om al de mailtjes over Tom eens te bekijken. wat een boel vriendelijke mensen,die zo met Tom te doen hebben.

Ik las op de site al de mensen die belangeloos een donatie hebben gedaan, heel vriendelijk bedankt.Ik zal proberen te vertellen hoe Tom bij ons is gekomen en hoe het nu met hem gaat.

Eind december hadden we een nestje puppies bij ons fox hondje Donna. het waren 3 reutjes en 3 teefjes .We waren van plan deze allemaal te verkopen, wat ook lukte maar de laatste kwam een week later weer terug het ging niet met onze andere hond zeiden ze. Dus wij op zoek naar een nieuw baasje. ondertussen was onze dochter van 5 erg gehecht geraakt aan dit hondje,en wij ook.

Woensdag 17-3 ik was smorgens vrij vroeg ze papa mogen we het hondje houden. Maar omdat we eigenlijk niet veel tijd voor een puppie hebben wilden we het eigenlijk niet.dus zei ik als er voor zaterdag niemand is geweest dan houden we haar.die zelfde morgen rond half 12 belde er iemand met de vraag of wij dat puppie nog hadden. Het andwoord was ja, ze kwam kijken en om 12.15 was ook het laatste puppie weg.

We hadden onze dochter belooft dat we zouden kijken voor een andere hond, maar dan geen puppie.we waren eerst van plan om eens in het asiel te gaan kijken.maar eerst eens op internet wat fotos van honden bekijken.

Vrijdagavond mama gaan sporten, 2 kleine broertjes naar bed, Puk en papa achter de computer fotos kijken.na wat fotos en advertenties ploteling Sint Bernard , aangeklikt en daar was Tom.

Puk was meteen verliefd, en papa ook. Nemen we die zei ze, dat moeten we eerst aan mama vragen zei ik. Later die avond was Puk al naar bed, hebben Penney en ik het besproken ,en de volgende morgen heb ik meteen gebeld naar Nancy.

Nancy was zeer blij dat we reageerden maar zei dat er meer reakties waren, maar dacht dat wij gezien het feit dat we op een boerderij wonen een goed adres voor Tom konden zijn.

Later die ochtend belde Marga mij om het een en het ander te vragen, en ze zei dat ze zo snel mogelijk Tom zouden weg halen ,en dan zou ze bellen.

De volgende dag belde Nancy mij om te zeggen dat ze Tom gingen halen, en bij ons wilde langs komen voor de eerste kennis making.zo stond er om 17.00 uur een auto bij de achter deur, met onze Tom erin.

Na wat kletsen en snuffelen is Nancy huiswaarts gekeert en is Tom bij ons gebleven.ik heb de laatste weken geregeld kontakt gehad met nancy over Tom en zijn we 2 weken terug bij dierenarts de Vos geweest.

Toen de afspraak gemaakt voor de operatie op 16 april.Tom is nu bijna 4 weken bij ons en het gaat heel goed met hem.hij is goede vrienden met onze rotweiler teef,ensamen spelen ze vaak.ik laat ze niet al te vaak spelen,omdat dit niet goed is voor Tom zijn poot.hij is zeer vriendelijk voor ons en voor de kinderen,en doet ook niets bij al onze andere dieren.Ook begint hij al te waken en kan hij al los mee uitgelaten worden door onze boomgaard.Deze morgen moesten Tom en ik om 08.00 uur bij dokter de Vos zijn voor de operatie.

Nancy ging ook mee,Tom deed eerst nog een beetje lelijk tegen de arts ,maar na een spuitje ging hij al snel slapen.toen hij sliep hebben ze hebben ze hem meegenomen voor de operatie, en zijn wij naar huis gegaan.vanavond 19.20 was ik in de kliniek ,Tom was redelijk wakker en heb ik hem meegenomen naar huis.

Thuis aangekomen heb ik hem uit de auto getild,heeft hij nog geplast en is hij lekker op een kleed in de schuur gaan liggen.De komende 2 weken zullen niet zo makkelijk voor hem zijn, omdat hij nog niet veel mag lopen.

Ik moet hem de eerste 10 dagen 2 keer per dag medicijnen geven,en over 10 dagen mogen de hechtingen eruit.Ik zal mijn uiterste best doen om een goede baas voor Tom te zijn en hem een mooi leventje te bieden tussen onze kippen kalkoenen pauwen struisvogels en trekpaarden,en ik zal zeker over een paar weken nog iets laten horen over Tom.

met vriendelijke groet Peter de Vos.

Omhoog