Amerikaanse bulldog

Communities

ZeelandNet

Amerikaanse bulldog

Welkom op de community Amerikaanse bulldog!

494.896 bezoekers 209 leden Log in

De A.A.B.E. Bulldog club waar ik lid van ben


 http://www.aab-europe.com/

Dit is de club waar ik lid van ben. Waarom omdat zij zich echt in willen zetten voor de Amerikaanse bulldog. Wil je meer weten van deze club moet u even op de banner drukken dan komt u er vanzelf. Ook heb ik met Spike al meegedaan met een training hartstikke leuk en heel erg leerzaam. Gewoon even kijken lijkt het u ook wat gewoon lid worden .

Doelstelling van deze club.

 

 Rasvereniging Association American Bulldog Europe (A.A.B.E.)
 

1. Is een vereniging dat als doel heeft de gezondheid en het welzijn van het ras te bevorderen.

 

2. De vereniging heeft ten doel fokkers en liefhebbers van amerikaanse bulldogs nader tot elkaar te brengen en voorlichting te geven.

 

3. De vereniging heeft ten doel een goede band tussen baas en hond te bevorderen , om dit doel te bereiken zullen we ook verschillende cursussen gaan geven onder anderen ring training gehoorzaamheid , en oefen dagen voor de m.a.g test (gedragstest).

 

4. We zullen zeker als vereniging toezicht proberen te houden over de stambomen en erfelijke ziektes zoals hd ed enz enz.

 

5. Zodra de site in de lucht is zullen we ook pupbemiddeling gaan doen voor uitsluitend ouder dieren die zijn goed bevonden volgens de normen waar wij dan om zullen vragen en vast gesteld hebben.

 

6. We komen ook 4 keer per jaar met een blad waar zo veel mogelijk in staat over shows die komen en shows die zijn gelopen door leden , dekmeldingen goed bevonden ouderdieren , evt. oefendagen voor de verschillende cursussen

en zeker al de vorderingen zullen we bekend maken en niet achter gesloten deuren houden.

wij als vereniging gaan zeker voor een erkenning van het ras.

 

7. We komen volgend jaar zomer met onze eerste show . en streven er naar om er een top dag van te maken.

 

8. We hebben 2 verschillende soorten leden de steunende en actieve leden voor de steunende leden geld een eenmalig bedrag van 10 euro en voor de actieve leden geld een bedrag van 30 euro per jaar en de mogelijkheid om op de site en in het club-blad te komen , en er zal ook een ledenpas worden uitgegeven waar in de toekomt zeer leuke en aantrekkelijke dingen op te verkrijgen zijn ( daar in de toekomst meer over want actieve lid kun je pas worden als de site en club-blad klaar is en het veld waar we als vereniging zullen verblijven.

 

Wij hopen u hier mee voldoende van dienst te zijn geweest en voor vragen kunt u altijd bellen of een e.mail sturen

 

 

 

Met Vriendelijk Groet

 

Namens De Association American Bulldog Europe

 

Wilt u ook lid worden ga dan naar de site van de AABE en druk op formulieren. Daar staan inschrijfformulieren op en de rest volgt vanzelf

 

 

 

 

 

 

 

 

Opgericht 3 juni 2004
K.v.K. W.Brabant nr. 20115717

 

Omhoog