Aggie's Kaartjes

Communities

ZeelandNet

Aggie's Kaartjes

Veel kijkplezier

297.937 bezoekers 65 leden Log in

Kerstkaarten 2014


Dit zijn een paar van de kaarten die ik heb gemaakt voor Kerst 2014. Wil je meer kerstkaarten zien
klik dan op een van de kaarten, die brengen je automatisch naar de kerstkaarten in de albums bij
PictureTrail.


 
Dit is mijn eerste kerstkaart die ik dit jaar heb gemaakt. Het patroon is van Sjaak van Went uit een oud Card-deco boekje nummer 4. Gebruikt garen is Chrissie kleur 36, Madeira silver en paars gekocht bij Boekvoordeel. Het plaatje was ooit een gratis knipvel bij het Hobbyjournaal en waarmee ik ook nog andere kaarten heb gemaakt. De andere kaarten kun je zien op PictureTrail in mijn kerstalbums daar. Het karton is linnenkarton en een stukje scrappapier als extraatje. Het labeltje is gesneden met een creatable snijmalletje van MD LR0187.

 
Ik vond in de la nog 2 boekjes van Marij Rahder. De boekjes heten Winter-cards 1 en 2. Leuke tekeningen met een humoristische noot. Ik had, toen ik ze kocht, ook een boekje met achtergrondpapier erbij gekocht. Het zouden er 2 moeten zijn, want ik had een groen en een rood boekje maar 1 boekje met achtergrondpapier was uitverkocht en ook niet meer verkrijgbaar zelfs niet via internet bij de webshop van Marij Rahder zelf. Dat heb ik opgelost door scrappapier te gebruiken uit boekjes die ik heb liggen dat lukt prima maar het is wel goed zoeken en combineren. Dit is papier uit boekjes met kerstscrappapier van het Kruidvat van een paar jaar geleden. De plaatjes zijn uitgesneden en op een rood en het andere plaatje een groen stukje karton geplakt iets groter dan het plaatje, dus niet 3d. Het liggende elfje met de kerstboom is 2d opgewerkt. De goudkleurige sterretjes komen van een stickervel die heb ik zelf als extraatje op het scrappapier geplakt.

 
Nog een kaart met het knipvel van Hobbyjournaal er stonden 2 blauwe en 2 lila plaatjes op. Deze kaart is niet geborduurd maar gewoon 3d opgewerkt met als extra een stuk scrappapier. Met een snijmal een ijssterrand uitgesneden en aan het scrappapier bevestigd en daarop 2 blauwe acrylsteentjes geplakt. De mal is van Joy en is van Noor design 6002-2021 uit de serie Winter Wishes. Dan heb ik ook nog een ijspegelrandje gesneden met een creatables snijmal van MD LR0135. Het geheel heb ik op een blauwe kaart van 13,5 x 13,5 cm geplakt. Daar het plaatje met eronder een blauw rechthoekje opgeplakt en alles 3d opgewerkt.

 
De bedoeling was dat er een ander plaatje op deze kaart kwam te staan maar het plaatje was veel te hoog en veel te breed. Ook nadat ik het op maat had gesneden kwam het spuuglelijk over. Ik had alles er al op aangepast zoals het geborduurde randje met een Chrissiepatroon nr. 433. Gebruikt garen is blauw 2104, metallic blauw 7016 en goud 7007 alles van Sulky. Het achtergrondje met de sterretjes heb ik met een mal door de cuttlebug gedraaid. Maar toen moest er een ander plaatje op komen. Dit plaatje had ik al geknipt liggen het is een oudje van Eline Pellinkhof maar wie nog wat bewaard die heeft nog wat en dit was wel leuk en had de goede maat

 
De laatste kerstkaart voor 2014 is een nieuwjaarskaart voor iemand die ik was vergeten. Kan gebeuren toch? Een Chrissiepatroon nr. 624 geborduurd met garen van Boekenvoordeel. Gemêleerd paars, effen paars en goud van Sulky nr. 7007 voor de sterren. De tekst is met paars gestempeld. Het kadertje is gesneden met een snijmal van Nellie Snellen MFD020 het middelste malletje en het plaatje is 3d opgewerkt met kit.

*Klik op de onderstreepte link om op de juiste pagina te komen.


door naar Kerstkaarten 2015*
terug kaar Kerstkaarten 2013*
terug naar Kerstkaarten 2012*

terug naar Kerstkaarten 2011*
terug naar Kerstkaarten 2010*
terug naar Kerstkaarten 2009*
terug naar Kerstkaarten 2008*
terug naar Kerstkaarten 2007*
terug naar Kerstkaarten 2006*
terug naar Kerstkaarten 2005*
terug naar Kerstkaarten 2004*
door naar de workshops*

terug naar boven*
naar de startpagina*


 

Omhoog