Aggie's Kaartjes

Communities

ZeelandNet

Aggie's Kaartjes

Veel kijkplezier

293.179 bezoekers 65 leden Log in

Kerstkaarten 2011


Dit zijn een paar van de kaarten die ik heb gemaakt voor Kerst 2011. Wil je meer kerstkaarten zien klik dan op een van de kaarten, die brengen je automatisch naar de kerstkaarten in de albums bij PictureTrail.

  
De eerste kerstkaart voor dit jaar. Met een patroon van de Gouden Naald 764 heb ik mijn eerste kerstkaart in elkaar gezet. De garens zijn van Joy donkerrood en het groen is chrissiegaren 29. De kerstster in 3D komt van een knipvel van Megumi van Romac artikel P0-000-01. Het mooie randje rond het plaatje is een Multiframe van Nellie Snellen set MFD030. Van het Joy garen heb ik geen nummers. Dit is een doos met 140 klosjes met ongeveer 25 meter op een klosje die ik een tijdje geleden heb gekocht. Volgens de beschrijving zijn het ook 140 verschillende kleuren, maar er zaten dubbele kleuren in wat helemaal niet erg is en ik hield na uitzoeken toch 97 hele bruikbare kleuren over en dat is toch helemaal niet verkeerd.

  
Het idee voor deze kaart zag ik op de site van Anita Corsten* Ik heb er een ander stempel voor gebruikt en ander papier maar het idee vond ik erg leuk. Het stempel is van Marianne design CO9604 van een paar jaar geleden. Ik heb het ingekleurd met Derwent potloden en gedoezeld. Het papier komt uit een blokje van Boekenvoordeel de rode rand en de ijspegels zijn beide uit parelmoerkarton gesneden want daar zit een mooi glansje over. De rode strook met de ijssterren, daarvoor heb ik de Cuttlebug Snowflakes embossingfolder gebuikt en de ijspegels doen het nog steeds goed dat is een creatable LR0135. De grote ijsster heb ik uit zilverkarton gesneden en is LR0185. Het stempel heb ik uitgeknipt en verhoogd opgeplakt met foamblokjes van 1mm.  

 
Chrissiepatroon 711 gehaald uit Hobbydols boekje Schitterende kerst met Chrissie. Gebruikt garen Chrissiegaren groen 29, glittergaren rood 110, brons 119 en Shine goud daar heb in de sterretjes steekjes mee gemaakt dat schittert leuk en dat zit ook in de rode ster. De rode ster die ik ernaast heb geplakt is gemaakt van vilt het strassterretje zat er al op. Ik heb deze een paar jaar geleden gekocht met 50% korting maar misschien was het nog wel meer bij Zeeman, het kostte in ieder geval weinig. Ik heb de ster opgeplakt met Tacky glue. Bij deze kaart heb ik een donkergroene basiskaart gebruikt en deze aan 3 kanten met een hoekpons bewerkt.  

*klik op de onderstreepte link om op de juiste pagina te komen.
  


door naar Kerstkaarten 2012*
terug naar Kerstkaarten 2010*
terug naar Kerstkaarten 2009*
terug naar Kerstkaarten 2008*
terug naar Kerstkaarten 2007*
terug naar Kerstkaarten 2006*
terug naar Kerstkaarten 2005*
terug naar Kerstkaarten 2004*
door naar de workshops*


terug naar boven*
naar de startpagina*

Omhoog