Aggie's Kaartjes

Communities

ZeelandNet

Aggie's Kaartjes

Veel kijkplezier

299.317 bezoekers 65 leden Log in

Kerstkaarten 2010


Dit zijn een paar van de kaarten die ik heb gemaakt voor Kerst 2010. Wil je meer kerstkaarten zien klik dan op een van de kaarten, die brengen je automatisch naar de kerstkaarten in de albums bij PictureTrail.

Ook heb ik een aantal Mercidoosjes gemaakt van gekochte kerstkaarten als je ze wilt bekijken klik dan even hier op Mercidoosjes* dan kom je in het fotoalbum op de juiste bladzijde uit.

  
Dit is mijn eerste kerstkaart voor 2010. Het borduurpatroon komt van de Gouden Naald. Dit is de borduurclub van Chrissie bij Clubs.nl en was het patroon voor de maand juni. Het is nr. 853 en alles is geborduurd met Madeiragaren. Gemeleerd nr. 1609 en metallic de nummers blauw 338, rood 315, groen 358 en Gold 6. Het matje (frame) heb ik gesneden met een Multiframe mal van Nellie Snellen nr. MFD007. Het plaatje is met kit 3d opgewerkt. Het plaatje had teveel onderdelen om op één kaart te verwerken. Ik heb de uitgeknipte onderdelen dus verdeeld om er nog een kaart mee te kunnen maken.   

 
Het idee voor de kaart zag ik op de site van Ingrid Deelen. Deze kaart is gestempeld met de kerststempels van Eline Pellinkhof uit 2009. Ingekleurd met Derwent potloden en gedoezeld met reukloze terpentijn. De randjes van de vleugels heb ik met glitterlijm bewerkt. Het scrappapier van de achtergrond is van Marianne design.

 
Dit is het patroon van de borduursite van Chrissie bij Clubs.nl voor de maand oktober. Het patroonnummer is 900. Het gebruikte garen is Chrissiegaren nr. 12 en Madeira Gold 7 en rood 315. Ik had voor deze kaart een ander idee in mijn hoofd maar het geheel werd te hoog het paste niet. Ik heb gebruik gemaakt van wat overbleef van een frame van Nellie Snellen MDF018 dat ik had gesneden voor een andere kaart. Ik heb het rond uitgesneden met een coluzzlemal en de openingen versierd met rode sterren van een stickervel gekocht bij Kruidvat, er zaten 8 verschillende stickervelletjes in een verpakking. Het bovenste gedeelte van de kaart met een Cuttlebug embossingmal bewerkt en daar het patroon in geprikt en geborduurd. Om de rand tussen het geemboste en het effen karton te verdoezelen heb ik er een stickerrandje overheen geplakt. Het piramide plaatje had ik al eerder geknipt en dit met 1 mm foam opgewerkt. Dan nog een wit kerststerretje gesneden met Creatables nr. LR0142 uit satijnkarton en het hartje uit goudpapier en dit als extra erbij geplakt.

*klik op de onderstreepte link om op de juiste pagina te komen.

door naar Kerstkaarten 2011*
terug naar Kerstkaarten 2009*
terug naar Kerstkaarten 2008*
terug naar Kerstkaarten 2007*
terug naar Kerstkaarten 2006*
terug naar Kerstkaarten 2005*
terug naar Kerstkaarten 2004*
door naar de workshops*

terug naar boven*
naar de startpagina*

 

Omhoog