Aggie's Kaartjes

Communities

ZeelandNet

Aggie's Kaartjes

Veel kijkplezier

293.179 bezoekers 65 leden Log in

Kerstkaarten 2009


Dit zijn een paar van de kaarten die ik heb gemaakt voor Kerst 2009. Wil je meer kerstkaarten zien klik dan op een van de kaarten, die brengen je automatisch naar de kerstkaarten in de albums bij PictureTrail.

  
Gemaakt naar aanleiding van een challenge op Hobbjournaal het was mijn eerste kerstkaart voor 2009. Een leuke kaart om te maken met wat vouw en snijwerk. De plaatjes zijn van een oud knipvel van Eline Pellinkhof, het witte karton met de geëmboste achtergrond nog met de hand gedaan bij gebrek aan de Cuttlebug die ik ondertussen heb gekregen. Het borduurpatroon met de kralen is van Chrissie nr. 728 het garen is Madeira Metallic 315 en Sulky 7027 het scrappapier heb ik van Marianne design en uit een boekje gekocht bij Kruidvat.

 
Ik ben met stempelen begonnen, leuk om te doen. Het idee voor deze kaart zag ik op de site van Ingrid Deelen, wel mijn eigen draai aan gegeven. De stempel ingekleurd met Derwent kleurpotloden en de pompoen en het randje van de muts met glitterlijm gedaan. De ijssterren zijn geponst. Het scrappapier komt uit een boekje van Action.

 
Het borduurpatroon op deze kaart wilde ik al heel lang maken, het is ook weer een Chrissiepatroon nr. 556 alle garen is Madeira namelijk astro 2 en rood holoshimmer 515 dat is een soort 3d garen. In het midden van het wieltje een pailletje vastgezet met een groen kraaltje. Het scrappapier komt uit een blokje van Action, dat ik besparend heb geknipt zodat ik nog een stuk kon gebruiken. Ik heb het papier op maat van de kaart gesneden zodat Merry Christmas zichtbaar bleef en daar het midden uitgesneden. Dan heb ik op een wit karton het patroon geprikt en het meisje gestempeld met een kerststempel van Eline Pellinkhof, de kleertjes gestempeld op het uitgesneden vierkant van het stukje scrappapier dat over was, dit uitgeknipt en zo het meisje aangekleed. Het gezichtje, het haar, de bel, de knopen en de schoenen ingekleurd met Derwent kleurpotloden en daarna de randjes van de jas, de broek, de muts en de pompoen bewerkt met glitterlijm. Toen het geheel op het karton met het scrappapier geplakt. Het resultaat is een hele leuke kerstkaart.

*klik op de onderstreepte link om op de juiste pagina te komen.

door naar kerstkaarten 2010*
terug naar Kerstkaarten 2008*
terug naar Kerstkaarten 2007*
terug naar Kerstkaarten 2006*
terug naar Kerstkaarten 2005*
terug naar Kerstkaarten 2004*
door naar de workshops*


terug naar boven*
naar de startpagina*

Omhoog